XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy marhaság az egész. Ha elővenném bármelyik prevgen játékot, besírnék. A ME trilógia hatlamas kedvenc, pár hete betoltam PS3-ba, majdnem sírtam. Szép volt, imádtam, milliószor kitoltam, de az akkor volt. Vége. Jöhetnek az új cuccok.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Botond
Egy elöregedő országban számomra is meglepő, hogy a 60-70+ éves, egyedül élő (kb havi 50-70 ezer forintból) nyugdíjasok mekkora százaléka van internet nélkül!

És amúgy mucsaröcsögén, ahol csak 2 mbit van ott tényleg nem működik a digi terjesztés, mert bár míg emberünk napközben melóban van addig lejön az 50 gigás cucc, de ez nem alternatívája annak, hogy meló után még x órát belefeccöljön, hogy eljusson a civilizációba meg onnan haza egy lemezzel. Mert micsoda kiszúrás már hogy a digi letöltésnél egy perce se megy kárba az utánajárásnál meg igen. És 1000 mbitnél is van ám, hogy elindítom a letöltést reggel, aztán játszok meló után. A box meg kikapcsolja magát, ha végzett a letöltéssel. És tényleg ég és föld a különbség, hogy napközben amikor nem vagyok otthon akkor végig megy a box vagy csak 2 órát. Drámai javulás van az életemben, mióta csak 2 órát megy, de tényleg!

Fantáziaország körülményein alapuló kifogásokat gyártasz, de semmi baj, már megszoktuk.

Átlagsebességben világon 21. hely.

Penetrációban az európai átlag fölött.

Jöhet a következő hülyeséged!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.19. 09:38:51
n000rbi
Így van, én örülök is neki, mert a 360 anno kimaradt. Az már más kérdés, hogy kb. 20 év múlva lesz csak időm tolni őket 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Hagyjad az, de mindegy! <#email>

Most mondtál két helyet, ahol van. Mellé van 202, ahol nincs. A felnőtt magyar lakosság 40%-nak nincs intenet a háztartásában (tegnapi hír), melynek egyik jelentős oka, az infrastruktúra hiánya.

Az, hogy te valamit elképzelsz a világról, egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Amúgy akinek nem volt meg a prevgen annak ez kurvajó lehet. Shadow complex, gearsek, rdr stbstb...nem butaság rz, csak ez nem én vagyok 😊

Adversus solem ne loquitor

A többi húszhoz jó szórakozást neked! Annyi fáradságot nem vennék, hogy megnyomja a start gombot!

Moby
Dehogy fogok. Ott a 2 a oneon. Szebbebbjobbabestébé. Ami érdekelt 360-on, az megvolt. Olyan, mint ps-en a now. Érdekességnek oké, de hadználni már se időm se energiám. Ömlik a kontent a currgenre, ez a múltbarévedésre nincs ingerenciám.

Ez vicces?

Botond
Azé forza horizon1 ha kompatibils lesz akkor ne mond, hogy nem fogsz egy tökéletes gumiégetést nyomni. 😄 Kb ennyi érdekel engem is bwc-ből, de az nagyon. 😄
Botond
Hát én 21-nek számoltam, de azon már meg sem lepődünk, hogy számolni se tudsz. 😄
Botond
Haggyad már ezt a hülyeséget! Szüleimnél 130 km-re Pesttől egy 2500 fős faluban is ott az adsl 100+ mbittel, meg a chello is. Plusz amikor 8 megabitem volt akkor is le tudtam tölteni a 30 gigás max payne 3-at gond nélkül. Inkább csak arról van szó, hogy egyeseknek az az irreális elvárása, hogy mindenhol 1000 mbit legyen (nálam amúgy van, szintén vidéken, és még csak nem is megyeszékhely, sőt a legközelebbi megyeszékhely 40+ km-re van). Minek? Autóból is van ami 300+ utazóra képes mégsem látom a felháborodott tömegeket, hogy micsoda kiszúrás hogy a skoda octáviát megállítja a 190-200-as max. Az nem timbuktu külső, hogy ilyen f*stalicskákat adnak az autóboltokban, amikor a 300-as utazó is elérhető simán?!
Moby
A win10-es fícsörökre gondoltam. Ezt a 360 emulációt a felismerhetetlenségig leszarom 😊

Tehát gyakorlatilag egy játék van jelenleg: Mass Effect.

Pest megyéből sem kell ahhoz kilépned túlzottan, hogy nemhogy szélessáv ne legyen, de még ADSL se nagyon 2 Mbittel. Nem beszélva arról, hogy mi van Timbuktuban.

Hiú ábránd, hogy mindenütt 80 megabites netek hasítanak, Budapest egyes részein lehet, meg néhány nagyvárosban, de még az ország nagy részén mindez csak az álom kategória. Nem beszélve más országokról.

Ezért lenne halott a digital only konzol, nem is merte meglépni a Microsoft, hülye is lett volna.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.19. 09:08:22

Muttley
és a nagyon várós 😊

Just do it :)

Muttley
a szégyen, pofám leszakad 2015-ben ilyet hogy mernek

Just do it :)

darkSectorxxx
Nem gyenge az a fémtok. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ennyi pénzért akkor is ott a helye... q😉
Botond
Nekem pl. Hétköznap otthon vagyok, de hétvégén általában nem. De az X1-et nem akarom cipelni mindenhova, szóval szüleimnél mondjuk ha be tudok lépni a laptopról forzázni az nagy királyság. Cloudmentés steamen is erre jó, hogy máshol is tudom folytatni a játékot. Nem mindenki éli a mindennapjait négy fal között.
Macccy
...
Ne tegyél már hídba, mi a pöcsnek 2015 végén a lemez, mikor már a budiban is szélessáv van? Ráadásul nagyjából musthave egy halo-hoz az internetkapcsolat

A prolibb edition-be amúgy tesznek lemezt is. <#rolleyes>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

£200/$250 és képesek voltak kispórolni belőle a lemezt...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Totti én mindjárt sírok ... nembírom, ez kell ... KELL!

Há mieez!?

"Félek" ez lesz az első játék amit lemezesen, sőt Limited kiadásban meg kell vegyek a ONE-hoz, erre lehet nem elég megtisztelő a home-olt digi verzió. HALO szintén!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
BASZKI

Ezt nem hittem volna, hogy 3 nappal az E3 után már működni fog a cucc, még ha csak a preview-al is! Dedurva lenne, ha a digitbe megvett Witcher 2-met, amit félúton UK és HU között elkeféltek, tudnám játszani XONE -al!!! <#pias>

Renjike
Annyira nem fontos , ha valaki tud küldeni és küld is megköszönöm ezen felül viszont nem ügyködök. <#worship>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

orichalcos
Renjike
esetleg valaki tud küldeni erre a Preview programra meghívót?

Totti5
Eső + kormány + direct feed féle <#wow1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Én idióta eladtam a Kameo-t, pedig most tudnám tolni újra, 360 nélkül 😞 Forza Horizon megvan digitálisan, remélem hamarosan lehet tolni azt is, elvégre MS játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

orichalcos
Plusz egyelőre csak 100 címet ígérnek év végéig, és feljött egy olyan pletyka is, hogy az Xbox 360-as gold játékok nem kerülnek majd a listába, mert így havonta a preview-esek több játékot kapnának...

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Jah oksa...THX az infót!
orichalcos
Sok lehetősége nincs egyelőre sajnos. Most csak ezek a játékok mennek egyelőre:

(Harlekin: Nehogy vegyél játékot, lassacskán rakják csak be a listába a játékokat, így tök felesleges lenne. Most NeoGAF szerint jön az éjjel pár új játék, olyan mint Gears 2-3, Halo 3, Halo Reach, de egyelőre nem erősítették meg ezt)

A Kingdom for Keflings

A World of Keflings

Alien Hominid HD

Banjo-Kazooie

Banjo-Tooie

BattleBlock Theater

Defense Grid

Geometry Wars Evolved

Hexic HD

Jetpac Refuelled

Kameo

Mass Effect

N+

Perfect Dark

Perfect Dark Zero

Super Meat Boy

Toy Soldiers

Toy Soldiers: Cold War

Viva Piñata

Viva Piñata: TIP

Zuma
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.06.18. 20:50:34

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Mivel sok játékom 360 ra nincs!Vajon miért:-D Ezért a defense gride amin kipróbálhattam és az totál úgy fut mint 360on!Holnap veszek valami komolyabb 360as gamát és tesztelem,de szerintem itt nem lesz ezzel hiba...Baszott jó
Totti5
Ennyike, könnyű árkéd játék

Totti5
Atyavilág ez is milyen állat lesz! ( előbb meg az U4 direkt feed-et néztem meg és padlón vagyok teljesen! )

Renjike
Mit próbáltál és hogy fut? 😊

Harlekin
Most teszteltem le! TÖKÉLETESEN megy X1 en az xbox 360 as játék!!
A letölthető játékok be kerülnek a my game and appsba jobra és ha letöltöd akkor a listába mint ahol a többi x1 es game van.Ott rányomsz és indul!Beszarás!<#nevetes1>
Moby
Preview beta hoz már valami újdonságot a nagysok jóságból?

darkSectorxxx
Csak úgy komunikálok mint te tegnap. Varga Béláné ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 20:04:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ezek után jogosan fognak az xbox rajongók darabokra tépni.
Innen a lelátóról szurkolok nekik 😄

Moby
Már nem műkődik tovább, hogy a trollkodásból úgy farolsz ki, hogy szellemi fogyatékosnak tetted magad.
Ilyen elmeháborodott baromságot pont annyira nem feltételeztél, mint amennyire pontosan tudod mire jó a winplatformon a remoteplay.

darkSectorxxx
Bele sem kellett volna kezdened.

Erről beszéltem amúgy, azt hittem ezekre van a kütyü.
De nem lényeg, ha folyton flegmázol.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 19:47:46

Moby
Ekkora trollkodásért tőlem már permbant kaptál volna.

Moby
>mert azt hittem arról a ps4 nélkül elérem a játékokat amiket megvettem

Úristen. Najó. Ennyi. Részemről itt a vége.

darkSectorxxx
Hohohó.
Én azért akartam venni mert azt hittem arról a ps4 nélkül elérem a játékokat amiket megvettem...mivel nem, ezért nem rendeltem elő.
Amúgy meg az "hordozható" eszköz a pc-vel ellentétben. 😊

Meg emlékszem írtál is valamit hogy csak 1 accounttal megy egy időben stb.

Különben is, elsősorban én azt is feltételeztem ami miatt lett volna inkább fontos hogy azzal mennének a PS NOW cuccok, de az sme megy feltételezem...ezért hagytam egyelőre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 19:43:05

Moby
1 hónappal ezelőtt akartál venni pstv-t remoteplayre. Mostmár ugyanazt nem érted mire jó.
Vitz.

Napi agyatlan fanboyság vol.27564
Csodálkozom, hogy megtűrnek még ebben a topikban.

darkSectorxxx
Oks csak a Remoteplay az ugye a mobilitás végett fontos, vagy érdekes. 😊
Próbálok énis kitalálni egy szituációt amire azt mondanám hogy, na igen itt van értelme, de max az hut eszembe hogy ha ez megy laptop vagy tableten és felülsz egy vonatra, előkapsz egy x1 elite kontrollert és tolod a játékot...de hát ez vicc egyelőre. 😄

Mindegy biztos később kiderül a haszna is. De szerintem semmi azon kívül, hogy "ezt is lehet".

n000rbi
Én azt mondanám, hogy kb. a remoteplay xbox-os megfelelője.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ja értem hogy játék, főleg exclusive nem lesz, rendesen pc-re lemezen vagy digitálisan.

Ez egy fícsör oké, de mivel kell maga a konzol, ezért nem tudom ez a fícsör a normál napi életben mikor és kinek találták ki....
Gondolom érted mire célzok. Szerintem ez megmarad egy kihasználatlan fícsörnek, vagy esetleg ha valakinek nincs elég HDMI a TV-jén akkor ezzel sorbaköti a gépeket, vagy ha csak monitora van akkor nem kell hdmi kábel bemenet. 😄

Már várom hány forumban bukkan fel úgy a hír hogy pc-re lesznek futtatható xbox játékok. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 19:08:35

Totti5
Egy lehetőség. Win 10 rendszer teszi lehetővé. Nem, PCn nem fog menni egyetlen Xbox játék sem.