XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw csinalhatnatok videokat hogy ti hogyan driftelgettek.. baromi kivancsi vagyok hogy ossze birtok -e olyan drifteleseket hozni mint a pgr3 ban..
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
5.1 nem jött össze de mind1 így is szuper.Nagy a változás,így nagyképernyõs monitoron nézni nagyon profi!<#worship>#worship>
Nem sikerül nekem:(
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Azért köszönöm , majd felveszlek live-ra , néztem gamer365ön a profilod , nyomod rendesen ;)
Üdv. Ragnar
Az MS most mindent belead es megprobal a magyarok kedvebe jarni. Van Forza, Viva Pinata es PGR4. Ha a piac pozitivan reagal, akkor folytatjak, ha nem akkor jopar evig megint leszarnak majd minket, jogosan. Es ez nem az o hibajuk, hanem aze a normarendszere es azoke az embereke, ami es akik minket lassan a legtobb warezlista elere emel(nek). Nem erdemes ezen idegeskedni, ez van.
Halleluja.
tudsz most gépközelbe kerülni ?:D
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=220158149788&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=012
Ha ami kod kell, 9500ert kuldok neked egyet.
fontos lenne
Örm: lehet frissiteni, rena11 véleménye ellenére nem hal bele a géped és a flashelt gépek banja 5 perc és a soha között következik be valamikor (nem idõ függõ, hanem amikor lebuksz valami rossz másolattal, akkor tiltanak)
Forza.
a dash más kérdés, ez már tényleg MS igénytelenség, hiszen nem sok mindent kéne leforditani!
ps2-re sztem a 24 bukta volt, kizárt, h sokat eladtak volna belõle. ez jorészt nem a honositáson mulik, aligha kezdene itt mindenki 16-18 ezrekért játékokat venni, ha magyarul beszélnének. németeknél ez alap dolog, de más a vásárlóerejük is (aligha 100-200 darabos egy nagy cimbõl)
Forza.
Kerem ha valaki tud segitsen,ha europabol rendelek jatekot pld
Forza2-öt akkor a magyarositas akkor is benne lesz vagy az csak
az itthoni forgalmazasra ertendö?
Köszi!
sürgõsenm keresek eladó x360-at premium legyen ha lehet flashelt
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
csak úgy lehet hogy elötte visszarakod az eredetit ha esetleg már megcsináltad és behalt a géped a a console cornerben javitják 15 k-ért
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
A nem iXtreme firmwaret lehet frissíteni iXtreme firmwarere? A flashelt gépet kb. mennyi idõ után bannolják ha a livet használom?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
PSN: berghold
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ha ti csonka (felirat és szinkron nélküli) játékokkal és ekkora szar szolgáltatással meg vagytok elégedve az már szánalom. EU állam vagyunk....
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Csak mert negem nem enged fellépni. Most bannoltak vagy mi van?
Honnan tudom ha bannoltak?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meg talán nem a PGR4et kellene lefordítani (azt a 20szót) hanem Obliviont vagy valami story-s játékot.
Érdekes módon a ps2t is warezolják, mégis megérte kiadni rá a 24-et magyar felirattal.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Hol a legolcsóbb itthon az 1 éves gold EU-shoz?
mi van ma emberek??? en vagyok idegbeteg vagy mindenki gyógy? :D
Forza.
rambuu: szabályzat szted disznek van az oldalon? 0.6 az lofax arány, eleve globalis aranyod lesz*rjak, minden torrentet 0.8ig vissza kellett volna tolteni .. mivel van SPmod, igy a gyenge net sem kifogas. az oldal most honapokra bezar, nem lesz regisztrácio se meghivas, vissza sem tudsz jutni ... igy jartal es egy szavad sem lehet.
Forza.
Még a dashboard sem magyar
halo 3 hajpolasa.. a pgr4 nem nem orulok.. abban csalodtam.. pedig jobban vartam mint a forza 2-t
iXtreme vel meg valszeg nem fogjak latni hogy masolt jatekokkal jatszol.
Xtreme minden jatekot elindit mig az iXtreme csak iXtreme kompatibilis jatekokat. hogy ez mit jelent meg melyik milyen ne menjunk bele..
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mi a különbség az IXtreme-es és a nem IXtreme-es flash között?
Login failed!
This account has been disabled.
PSN: berghold
Kicsit "vidámabbra" fordítva a szót :) , látod még nekem is megy kicsit átgondoltan ilyen hogyismondjam:D """normálisabban""" írogatni XDD (-no ego ,stfu :)))
még1x sry , nem akartalak megsérteni ;)
Szerintetek az mitõl lehet, hogy ha a Halo 3-at játszuk co-op-ban live-en akkor szaggat a játék?