XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hat ahogy elnezem a pgr4 et se szivlalik annyira nagyon.. a 8 ponttal nincs is baj.. az egy szep szam.. sot nagyon is jo de ahogy az IGN is irta.. ez a resz nem tesz semmi jot a pGR szerianak.. ez csak egy jobb fajta arcade game..

btw csinalhatnatok videokat hogy ti hogyan driftelgettek.. baromi kivancsi vagyok hogy ossze birtok -e olyan drifteleseket hozni mint a pgr3 ban..
Adi
király

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Fifa '08-ban lehet felvenni replay-ben?Képet készíteni?

Attila8805
Amcsi Goldod mindig van?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

A Hi-fi vel mûködik!<#vigyor2>
5.1 nem jött össze de mind1 így is szuper.Nagy a változás,így nagyképernyõs monitoron nézni nagyon profi!<#worship>

Hogy lehet összehozni hangot vga kábellel?
Nem sikerül nekem:(

Seth
szerintem burkolaton túl nem károsodott, a szellõzés meg megoldva :)

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Egy jó tanács: Ne hagyd a kályhán a boxodat! :D
Decumi :D
ja végulis szvsz tökmind1 , ha egyszer VALAHA bejönne mo-ra a live akkor is a nyelvet átlehet majd állitani magyarra , bár nem hinném ,h az angol is gondot okozna vkinek , meg a jo az lesz , h engedélyezni fogja az olyan tartalmakat ami lokalizációsan van blokkolva . Mert cumi pl a GoW map pakk 2 nél is hiába lett ingyenes , a köcsög ms régiozárat tett rá és IP ALAPJÁN egybõl vágja ,h mivan és nem engedi ugye szedni , max csak proxyval lehetne , akinek routerja van , mondjuk ha nagyon olyan cucc lesz akkor biztos megcsinálom (bár a freeproxyk elég szarok , ami a lassuságot illeti:D)

sikmindegy milyen a profilod, ha lesz hivatalosan Live (nem lesz), akkor sem fogod tudni megvaltoztatni az orszagot (kobe vesett szabaly, hogy regisztracio orszagat nem elhet kesobb modositani), magyarul ugyanugy uj accountot kellene letrehoznod. Abban meg nem vagyok biztos, hogy az a par ezer gamerscore meger 4000 rugo pluszt. De te tudod. En sosem valnek meg az accountomtol, az is igaz, heh. Foleg, mert mar jo 4 eve megvan.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ja tudom , de ugy vok vele ,h csak jobb az EU-s profil sztem , bár érdekes lesz , majd ha MO-n is lesz hiv. LiVE , mert akkor nem lehet átírni majd az országot :S , meg most évente csak kibirom azt a pár ezer forint különbözetet:D
Azért köszönöm , majd felveszlek live-ra , néztem gamer365ön a profilod , nyomod rendesen ;)
Üdv. Ragnar

Kuttem privit... de ha az amcsi kod kell 9500ert, akkor ugrott a mostani gamertag-ed es menteseid, amik ahhoz a profilhoz tartoztak. Viszont ugy altalaban jobban megeri US accountot tartani, mert joval olcsobb fenntartani.

Az a baj ,h nekem elég sürgõs lenne ,hogy tudnánk megoldani ,minél elõbb esetleg. (a 9500 meg mégjobb :D)

Nemtok, munka van, jatek szigoruan csak keso este... heh. De a david ajanlata sem rossz. EUst azalatt nem nagyon kapsz (csak ha ebay-en veszed a linkrol.. :)

Sem az MS-nel, sem a Sony-nal nem futkosnak Terez anyak a vezetosegben. Magyarul a honositast egyetlen dolog donti el, vajon anyagilag kifizetodo-e. Az MS kokemenyen probalkozik, de amig a nagytobbseg meg a szomszedjanak (fordito, szinkronszinesz, stb...) a munkajat is lelopja inkabb, mint fizessen erte, addig az ilyen probalkozasok mind kudarcba fognak fulladni. A nemet piaccal valo osszehasonlitas meg hulyeseg. Az egy 80 millios piac, ahol raadasul meg a csorok nagy resze is inkabb kiszenvedi azt a 60 EUR-t kethavonta egy jatekra, minthogy lenyulja. Minden orszag azt kapja, amit erdemel.

Az MS most mindent belead es megprobal a magyarok kedvebe jarni. Van Forza, Viva Pinata es PGR4. Ha a piac pozitivan reagal, akkor folytatjak, ha nem akkor jopar evig megint leszarnak majd minket, jogosan. Es ez nem az o hibajuk, hanem aze a normarendszere es azoke az embereke, ami es akik minket lassan a legtobb warezlista elere emel(nek). Nem erdemes ezen idegeskedni, ez van.

Halleluja.

én tudok 13ért

liveon beszélünk felveszlek :)
tudsz most gépközelbe kerülni ?:D

Ez a legolcsobb, amit ismerek EUshoz:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=220158149788&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=012

Ha ami kod kell, 9500ert kuldok neked egyet.

ujbol megkérdem:) , hol van 14 000ft alatt 1 éves gold eushoz ?(ha van)
fontos lenne

It's my Life!<#crazya> Enj0y :P

arty
gaborkovacs: sztem minden PAL verzion ott a magyar felirat, de 100% biztosra nem mondanám :) (nem hinném, h olyan sokfélét gyártottak, pláne nem CSAK a magyar piacra)

Örm: lehet frissiteni, rena11 véleménye ellenére nem hal bele a géped és a flashelt gépek banja 5 perc és a soha között következik be valamikor (nem idõ függõ, hanem amikor lebuksz valami rossz másolattal, akkor tiltanak)

Forza.

arty
nem hiszem, hogy bárki is elégedett lenne a honositások mennyiségével ... csak milyen alapon dumáljak? szted mennyibe kerül egy Oblivion honositása? és szted mennyien vették meg? a magyar forgalmazo hasznot is szeretne ám ... egy szegény, 10millios országban max örülhetünk a PGR részek 20 szavas forditásának (mellesleg közel nem husz szo és sokat dob a játékon, hiába értek jol angolul)

a dash más kérdés, ez már tényleg MS igénytelenség, hiszen nem sok mindent kéne leforditani!

ps2-re sztem a 24 bukta volt, kizárt, h sokat eladtak volna belõle. ez jorészt nem a honositáson mulik, aligha kezdene itt mindenki 16-18 ezrekért játékokat venni, ha magyarul beszélnének. németeknél ez alap dolog, de más a vásárlóerejük is (aligha 100-200 darabos egy nagy cimbõl)

Forza.

Szia Mindenkinek!
Kerem ha valaki tud segitsen,ha europabol rendelek jatekot pld
Forza2-öt akkor a magyarositas akkor is benne lesz vagy az csak
az itthoni forgalmazasra ertendö?
Köszi!
FIGYELEM
sürgõsenm keresek eladó x360-at premium legyen ha lehet flashelt

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

ha megcsinálod azonnal meghal a géped
csak úgy lehet hogy elötte visszarakod az eredetit ha esetleg már megcsináltad és behalt a géped a a console cornerben javitják 15 k-ért

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Örm
Hello!
A nem iXtreme firmwaret lehet frissíteni iXtreme firmwarere? A flashelt gépet kb. mennyi idõ után bannolják ha a livet használom?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Megkérdezed azt, aki flashelte/szétszeded a gépet, leszeded a firmwaret és megnézed.

PSN: berghold

Örm
Mikkor lesz a következõ nagy frissítés?

REALista
#27342<#help><#vigyor3>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Örm
Azt, hogy lehet megtudni, hogy a gépem iXtreme flashes-e? Két hete játszok Liveon ha effig nem bannoltak akkor iXtreme flashes gép?

Hát igen.Ilyen játékot mint pl a fifa vagy Pes sorozat esetleg auto-szim. megvenni érdemes de én más stílusu gammáért nem adnék pénzt.

Istencsászár
hát ha origi géppel, és origi játékokkal játszol akkor vajmi kevés rá az esély h bannolnak, vagyis 0-a... ha nem akkor magadra vess /röhög/

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bendy
Jól van akkor törõdjetek bele, látom elégedettek vagytok a támogatással. Ez a másolt lemez dolgot meg ne kezdjük el, mert szerintem több eredeti lemezem van mind neked. 12 játék áll a konzolom mellett. Legtöbbet fóliásan vettem meg.
De ha ti csonka (felirat és szinkron nélküli) játékokkal és ekkora szar szolgáltatással meg vagytok elégedve az már szánalom. EU állam vagyunk....

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Másnak is gond van a Live fellépéssel?
Csak mert negem nem enged fellépni. Most bannoltak vagy mi van?
Honnan tudom ha bannoltak?

Istencsászár
Amig a warez ennyire fénykorát éli addig ne várjatok már el minden jót és szépet... hény játékot vettél meg? mert pl én ma vettem meg a Fifa 08at és igen magyar. Sajnálatos h nincs itthon hivatalosan lájv, de ez érthetõ h nem fognak minden játékot magyarra fordítani mert sok pénz, és nemhiszem h igazán megéri nekik, ami meg magyar annak örülni kell. Obli? ne nevettess...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bendy
arty: szerinted a németeknek is bonyolult a dashboard amiért nekik lefordították? Õk talán gyogyósok? Vagy amiért nekik van hivatalos live és szinkron? Ez értelmi állapot kérdése? Mert akkor minket kib. értelmesnek tartanak és mindekit perfect angolosnak.
Meg talán nem a PGR4et kellene lefordítani (azt a 20szót) hanem Obliviont vagy valami story-s játékot.
Érdekes módon a ps2t is warezolják, mégis megérte kiadni rá a 24-et magyar felirattal.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

<#hehe>

Hol a legolcsóbb itthon az 1 éves gold EU-shoz?

arty
fifa magyar, pgr4 magyar, forza2 magyar, harry potter magyar ... mindezek ellenere kevesen vesznek eredetit. szal, hova a felhaborodas? dashboard tenyleg annyira bonyolult h nem erted a menut? segitsek?

mi van ma emberek??? en vagyok idegbeteg vagy mindenki gyógy? :D

Forza.

arty
fogyatékos vagy vagy csak olvasni nem tudsz? már válaszoltak 1x, minek kérdezed meg ujra?

rambuu: szabályzat szted disznek van az oldalon? 0.6 az lofax arány, eleve globalis aranyod lesz*rjak, minden torrentet 0.8ig vissza kellett volna tolteni .. mivel van SPmod, igy a gyenge net sem kifogas. az oldal most honapokra bezar, nem lesz regisztrácio se meghivas, vissza sem tudsz jutni ... igy jartal es egy szavad sem lehet.

Forza.

Bendy
Azért szaggat, mert a szerver az USA-ban van. Azon keresztül kapcsolódtok egymáshoz.....kicsit szar dolog. Úgy vannak vele a Microsoftnál, hogy a világ AMERIKÁBÓL áll. Nézd meg, hogy milyen a magyar lokalizáció. Szinte egyenlõ a nullával. És akkor vegyem meg teljes áron a német, olasz stb nyelvû lemezeket magyarországon? Vicc
Még a dashboard sem magyar

WOW
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha beteszeke egy játékot és a gép azt írja ki, hogy update required és két lehetõség van yes no akkor mi a tehendõ. Más játékoknál nem írt ki semmit.Csak most amikor a fifa 08 at szerettem volna futtatni. Az odáig oké, hogy yes-t kell nyomni csak azt nem tudom,hogy akkor az írott játék elindul e utána.

CSOCSO
csak kikeszit idegileg hogy mizu:)

halo 3 hajpolasa.. a pgr4 nem nem orulok.. abban csalodtam.. pedig jobban vartam mint a forza 2-t
CSOCSO
Xtreme flash el valszeg le fogsz bukni ha neten is jatszol = BAN
iXtreme vel meg valszeg nem fogjak latni hogy masolt jatekokkal jatszol.

Xtreme minden jatekot elindit mig az iXtreme csak iXtreme kompatibilis jatekokat. hogy ez mit jelent meg melyik milyen ne menjunk bele..
REALista
Szasztok!Sega Rally-ban be lehet állítani valahol hogy multiban ne függõlegesen hanem vízszintesen felezze el a képernyõt?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Örm
Hello!
Mi a különbség az IXtreme-es és a nem IXtreme-es flash között?

rambuu
Valakit még nem raktak ki véletlenül ilyen üzivel a Black Catsrõl??

Login failed!
This account has been disabled.

De ugye tudod, hogy az a 15-20, az nem olyan sok, mivel csak easy-n kell (gondolom) 7 csillagot szerezni :D

PSN: berghold

CSOCSO , elõre is elnézést , nincs veled igazándiból bajom , ettõl függetlenül én személyszerint úgy látom itt a dolgokat ,hogy "kicsit" komolyabban -megfontoltabban- házigazdához "méltóan" kellene írni a hozzászólásaidat.Nemtudom ,hogy miért változtattál mostanság , de régebben sokkal jobb volt a "style(od)" ami a fogalmazást,szóhasználatot , meg talán a helyesírást illeti.

Kicsit "vidámabbra" fordítva a szót :) , látod még nekem is megy kicsit átgondoltan ilyen hogyismondjam:D """normálisabban""" írogatni XDD (-no ego ,stfu :)))

még1x sry , nem akartalak megsérteni ;)

Örm
Hello!
Szerintetek az mitõl lehet, hogy ha a Halo 3-at játszuk co-op-ban live-en akkor szaggat a játék?

CSOCSO
hat forza 2 nel en se driftelgetek mert utolernek az ellenfelek.. pgr ben lehessen driftelni mert pgr3 ban szvsz kircsi volt.. a tobbit meg tudjatok..