XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mennyibe fájt megkötni azt az értékbiztositást? gondolom nem ingyé😊
Bendy => asszem ez a törékeny csomag dolog tényleg nincs a "szabályzatuk"-ban, csak a 2 napos megérkezést biztosítják 😄... Ennyi eröböl a posta tényleg szerencsésebb, most én is azzal küldtem a box-ot, és kötöttem rá egy 100.000-es értékbiztosítást, szal innentöl elég nyugodt vagyok 😄
1. Vagy eredetinek kell lennie a sima Xbox játéknak
2. Olyan ujabb hackelt firmware kell, ami tudja futtatni a sima boxos játékokat...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
valaki tud olyan oldalt ahol emberek xbox360-as játékokat adnak vesznek?
Másik kérdésem az lenne hogy a régi xboxos játékok futnak az újon?
Személy szerint maradok a postánál, múltkor írtam itt, hogy GLS széttörte a konzolomat....telefonban meg röhögve közölték, hogy törékeny csomagot nem szállítanak sorry.
Na, hát így kell viselkedni?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
hát én a GLS futárszolgálatot "szeretem". Õk a legjobbak , ha cd galaxisból rendelek akkor mindig azzal jön , gyors , korrektek és van gps-ük , meg nagyba nyomják
eredeti ára 32.000
én kb 1 percet használtam adok hozzá 1üveg hûtõfolyadékot is ingyen (2000ft lenne)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
láttátok h már van (nem pubikus!) benq hackelt FW ? 😊 ráadásul egy filléres, pc-s philips dvdrom driveben (is) müxik a cucc, szal nagyon jo dolog van készülõben 😊
Forza.
Half Life 2
Half Life 2: Episode 1
Half Life 2: Episode 2 (ezt baromira dicsérik)
Portal
Team Fortress 2
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
ez pontosan mit tartalmaz? folytatás vagy a régi részek egyben?
No mind1,tehát marad 60hz-en mivel nem lehet állítani ezt az opciót?:-(
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Amit írtam, nem biztos (nincs tapasztalatom, és tudásom), Wadarr beszereli 7000 Ft-ért.
Tehát felesleges a 3hoz hasonlítani, uj alapokat kapott, teljesen máshogy viselkednek a kocsik vagyis jobban, de igyis lehet driftelni csak nehezebb, de kell gyakorlás után ez is elsajátítható simán.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez egy érdekes kérdés, amire nem egyszerü a válasz. Persze nagyjából mindenki tisztában van az okával. Alulméretezett hûtõborda, rosszul megtervezett szélcsatorna, alacsony fordulatszámu ventilátorok.
A gyári ventilátorok fordulatszámnövelésével sokat segíthetünk a a helyzeten de szélsõséges esetekben még itt is elõfordul meghibásodas. Miért ? Mindenki értetlenül áll a helyzet elõtt. Sokat hallom ezt, hogy "pedig van hûtésmod is, meg nem is használtuk sokat és jól szellõzõ helyen van"
Miért is van ez?
Egy hûtésmodos gép bekapcsolás után rögtön megfelelõ hûtést tud adni a GPU-nak és normális üzemi hõmérsékleten tudja tartani azt. De mi történik akkor ha 2-3 óra kemény játék után kikapcsoljuk a gépet ? A ventilátorok leállnak, a hûtés azonnal megszünik, és ITT a hiba! A határértékeken belül tervezett borda képtelen lehûteni normálisan a GPU-t légáramlás nélkül. Amint leállnak a ventilátorok, a GPU szinte "szétfõzi" magát, hatalmas hõmennyiség reked meg hirtelen és ettõl deformálodik az alaplap aminek az eredménye az lesz, hogy felszakad a GPU és jön a 3 led.
Mi sem bizonyítja ezt annál jobban, hogy rengeteg olyan eset van, hogy játszanak a géppel órákon keresztül, aztán kikapcsolják és következõ nap már a 3 piros led fogad. Ugye sokatoknak ismerõs a szituáció? Igen... ez azért van mert a gép akkor romlik el, amikor egy hosszú játék után hirtelen ki lesz kapcsolva. Soka csinálják azt, hogy játék után dashboardban hagyják lehûlni a gépet. Ez több mint a semmi, de mivel a GPU áramfelvétele 60 watt körül van ebben az állapotban is, így a normál üzemi hõmérsékletre való lehûtéséhez is fél óra kell.
Vegyünk egy egyszerü példát. Talán mindenki találkozott már videoprojektorokkal. Ott is az izzólámpa hûtése határértékeken belül mozog és kikapcsolás után agresszíven lehûti az izzót a ventilátor szobahõmérsékletre. Ha ez nem történne meg, az izzó elpukkanhatna és el is pukkan mint az egyszer velem is megtörtént egy áramszünet alkalmával.
Mi a lehet a megoldas? Az OVERCOOL MOD
Ez egy olyan elektronika ami a gép kikapcsolása után még 4 percig mûködteti a ventilátorokat, ezzel tökéletesen lehûtve a GPU bordát. 4 perc után automatán lekapcsolja magát és a tápegységet is. Mindössze 4 vezetéket kell beforrasztani az alaplapra, nem kell semmit vágni, kivenni, módosítani. Az elektronika viszonylag kicsi, boldogan elfér a gépen belül az egyik sarokban is.
A béta teszten már túl vagyunk. Egy hete lettek beszerelve a prototipusok 3 olyan gépbe amik rendszeres 3 ledbe visszaesõk voltak, és mindig úgy mentek tönkre, hogy következõ bekapcsoláskor jött a 3 led. Ezek a gépek már egy hete mûködnek hibátlanul, hardcore gamereknél.
Forrás: x-media.xel.hu
Szerintetek meilyk a legideálisabb felbontás hozzá?
Szóval hogy ne legyen nagyon nyújtott és ne is legyen nagyon kicsi😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Valaki konkrétan mondja meg nekem légyszíves, hogy egy 19"-os, 1440x900-as optimális felbontásu képernyön milyen képet mutat a box? Légyszives az olyan válaszokat hanygaoljátok, hogy "az enyém ilyen és ilyen és qva jo, szal szerintem a tieden se lehet rossz". Én konkrétan kérdezem, hogy valakinek véletlenül nincs-e ilyen felbontásu monitora, és ha igen, akkor hogy mutat rajta. Válaszokat elöre is köszi...
Half_Life_2_The_Orange_Box_XBOX360-CCCLX
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Milyen?