XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha értem :S

és mennyibe fájt megkötni azt az értékbiztositást? gondolom nem ingyé😊

Lizardman
Ragnar => tizezerben fogadnék veled, hogy a futárok 90%-nak nincs GPS-e... Hozzám gyakran jönnek, mert mindig rendelek valamit, amit ezek hoznak, és amikor csak tehetik kifaggatnak, hogy melyik utca hol van a városban ... ehhh

Bendy => asszem ez a törékeny csomag dolog tényleg nincs a "szabályzatuk"-ban, csak a 2 napos megérkezést biztosítják 😄... Ennyi eröböl a posta tényleg szerencsésebb, most én is azzal küldtem a box-ot, és kötöttem rá egy 100.000-es értékbiztosítást, szal innentöl elég nyugodt vagyok 😄

Lizardman
Igen, de pár kikötéssel

1. Vagy eredetinek kell lennie a sima Xbox játéknak
2. Olyan ujabb hackelt firmware kell, ami tudja futtatni a sima boxos játékokat...

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a shot
szasztok

valaki tud olyan oldalt ahol emberek xbox360-as játékokat adnak vesznek?
Másik kérdésem az lenne hogy a régi xboxos játékok futnak az újon?

Bendy
Benne van az árban, hogy 2x ki kell hoznia (próbálkoznia) a csomagot, az tényleg a futárcég szégyene, hogy nincs GPS. Esze sem sok volt a futárnak amiért nem idõben szólt oda....így beszopta 😊
Személy szerint maradok a postánál, múltkor írtam itt, hogy GLS széttörte a konzolomat....telefonban meg röhögve közölték, hogy törékeny csomagot nem szállítanak sorry.
Na, hát így kell viselkedni?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

gyere vissza a topikba majd egy pár év múlva ...<#eplus2><#hehe>

vaaleki vann fenn?????
nekem naon bejött a xbox360
te mindig olyan megfontoltan irsz , ez teccik 😄
hát én a GLS futárszolgálatot "szeretem". Õk a legjobbak , ha cd galaxisból rendelek akkor mindig azzal jön , gyors , korrektek és van gps-ük , meg nagyba nyomják

CSOki444
nem kell vkiek olcson vizhûtés thermaltake big water 745 D 22.000ért??
eredeti ára 32.000
én kb 1 percet használtam adok hozzá 1üveg hûtõfolyadékot is ingyen (2000ft lenne)

Eu 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

simán meg kell várni az au megjelneéseket és utánna tolni a gamákat addig is van szerintem mivel játszani 😊

Alwares
Hmm én 19-éig nem merek felmenni TF2-re. Szerintem akkora bann lesz belõle mint a ház... Addig viszont kipörgetem az összes Half Life-ot meg a Portalt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CSOki444
ezt a benq hackelt FW -t hogy érted? Mert ha jol tudom az uj Arcade gépekbe ez kellesz?!

JCSR ODIN
Persze ezek az epizódok a HL2 folytatásai.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Lizardman
erre megint csak azt tudom mondani, hogy futár nem tehet rola, hogy te még nem voltál ébren (más ember 8-kor már felkel, föleg hétköznap 😊 ), arrol meg föleg nem tehet, hogy nincs gps-e, sajna ezek a futár cégek is elég soher banda...

Lizardman
igazábol nálunk van egy 106cm-es LG HDTV, de valahogy egyszerübbnek, és könnyebnek érzem, ha monitor elött tolom 😊

morgomedve
Ez a
Half Life 2: Episode 1
Half Life 2: Episode 2
ezek mások mint a sima boxos half life 2?

Bátran. Fõleg, ha nincs lóvé nagy tv-re, ugye. A hd élményt megkapod, nekem pl. elég ez a 48 centis képernyõ.

Lizardman
köszi szépen, mostmár akkor nyugodtan veszek egy kábelt 😊

arty
1280x720, ez felbontása (általában) a játékoknak is. Persze, a monitorodon a képarányt korrigálnod kell, de igy nem lesz 'dupla' átméretezés.

láttátok h már van (nem pubikus!) benq hackelt FW ? 😊 ráadásul egy filléres, pc-s philips dvdrom driveben (is) müxik a cucc, szal nagyon jo dolog van készülõben 😊

Forza.

JCSR ODIN
Röviden 5 játék egyben, 1 dvd-n.

Half Life 2
Half Life 2: Episode 1
Half Life 2: Episode 2 (ezt baromira dicsérik)
Portal
Team Fortress 2

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Yeah! This is my new logo alias Niko Bellic with shotgun aka Ragnar 360 😛

Hát basszus mekkora lol , ma reggel 8 kor keresnek telefonon , ágyból kikelek , erre az a köcsög futár az ,h hol van a mi utcánk , én komásan nagy nehezen elmagyarázom neki ,h mi merre , gondoltam magamba ,tiszta szégyen vagy , még GPS ed sincs😄 jó mondja ,h jön , elmegyek anyámhoz melóhelyre pénzért gyorsba ,reggel gyalog a hidegbe :S , erre az a majom ott volt , de elment (közbe a stikkes apámmal ordibált a futár ,h õ többet ide nemjön ki , meg ,h visszaküldi a csomagot és a futárköltséget majd rám veri , majd apja fas*át) ,nagy nehezen kinyomoztam a futárszolgalát nevét , számát , géprõl felhívom õket , jó majd mondja a futárnak ,h hivjon fel , ok , pár perc eltelik , a csávó magyaráz ,tiszta idegbeteg módon ,h már csak holnap reggel tud akkor jönni , oh shit. Beszarás , komolyan mondom , ezé felkelhettem áh , igy csak holnap lesz meg az 1 éves LIVE 😄D

morgomedve
Half_Life_2_The_Orange_Box_XBOX360

ez pontosan mit tartalmaz? folytatás vagy a régi részek egyben?

Alwares
Na kira, úgy tûnik mire hazaérek lehet Team Fortress 2-õzni 😊 Meg végre kipörgetem a Half Life 2-öt és a társait is...

Na igen,nem is a monitoron akartam Hz-et állítani hanem a box-on csak rosszul kérdeztem.
No mind1,tehát marad 60hz-en mivel nem lehet állítani ezt az opciót?:-(

Bendy
Monitoron nem tudsz Hz-et állítani. Mindig azon állítod ami meghajtja a monitort. PC-nél a videókártya, Xboxnál az xbox szabályozza a monitort.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ha a dashboardon beállítom a felbontást akkor az kihat a játékra is?(monitor)

Hertz-et lehet állítani monitoron ha arra van kötve az X?

Alwares
Csak én arra gondoltam, hogy nekem már húzva van és rohadt hangos. És ha van ez a megoldás akkor nem kell a hûtésmod és akkor én se sületülök meg, ráadásul a gép se lesz hibás...

TothLaci
Szerintem mindkettõ lehetséges. Overcool mod kapcsolási rajza sajnos nem publikus, WADARR pénzt akar ebbõl is csinálni, de úgy gondolom, hogy a a vezetékek egyik vége a ventilátor vezérlésénél van, míg a másik a tápvezérlésénél. Ahonnan le lehet venni a 12 Voltot, az is a ventilátor részéhez tartozik szerintem. És van két vezeték, ami konzol kikapcsolásakor 4 percig áramot ad a ventilátorra.

Amit írtam, nem biztos (nincs tapasztalatom, és tudásom), Wadarr beszereli 7000 Ft-ért.
Nekem pont ilyen van. Hogy mutat rajta a 360? Jól, nagyon jól. 1360x768-ra van állítva és igazán jól néz ki rajta minden. Persze nem egy 100 centis hdtv, azt mondják, hogy azokon a színek kissé mélyebbek, teltebbek, de akkora különbség szerintem nincs.

Alwares
De itt alapból túlhúzva mennek a ventik vagy hogy? Mert ha nem akkor lehet cserélnék ilyenre és szívesen kapnám vissza a régi, halk xbox-omat 😊

Istencsászár
Jó lett a Pgr4, nekem tetszik h nem driftverseny, amit páran megszoltak, bár demoban nem ép driftelésre való autók vannak, de lehet velük ha az ember rájön és a körülmények adottak. Ami tetszik h az irányításon finomítottak, sokkal simább és szebb, a kocsi felfüggesztése javult, nem olyan pattogós hanem dölöngélõs és érzõdik h van tömege, ez nagyon jó... persze ezért is lett nehezebb, és ezért sem lehet ugy irányítani mint a 3at. Az esõ no comment, gyönyörû, a város vagy a versebypálya ugyszintén, talán túlságosan is és az autók mintha nem illenének be a környezetbe, vagyis nem olyan komolyan vannak megmunkálva, de ettõl függetlenül szépek ahogy a 3ban is azok voltak. Belsõ nézetek még nem igazán jöttek be, a legjobb az lenne ha lehetne mozgatni az üléspozíciót mert 1ik autóban sem volt kényelmes, valahol túl alacsonyan ület valahol magasan, no és van motorháztetõ nézet, a sebesség érzet hatalmas, mászthev lesz asszem hónapon belül, ezt vétek kihagyni.

Tehát felesleges a 3hoz hasonlítani, uj alapokat kapott, teljesen máshogy viselkednek a kocsik vagyis jobban, de igyis lehet driftelni csak nehezebb, de kell gyakorlás után ez is elsajátítható simán.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én is ilyet akarok 😊

TothLaci
Valaki publikálná a kapcsolási rajzot? 😄
TothLaci
Mi okozza a 3 ledes hibát és miért lesz a javított gépek 30% újra hibás?
Ez egy érdekes kérdés, amire nem egyszerü a válasz. Persze nagyjából mindenki tisztában van az okával. Alulméretezett hûtõborda, rosszul megtervezett szélcsatorna, alacsony fordulatszámu ventilátorok.

A gyári ventilátorok fordulatszámnövelésével sokat segíthetünk a a helyzeten de szélsõséges esetekben még itt is elõfordul meghibásodas. Miért ? Mindenki értetlenül áll a helyzet elõtt. Sokat hallom ezt, hogy "pedig van hûtésmod is, meg nem is használtuk sokat és jól szellõzõ helyen van"

Miért is van ez?
Egy hûtésmodos gép bekapcsolás után rögtön megfelelõ hûtést tud adni a GPU-nak és normális üzemi hõmérsékleten tudja tartani azt. De mi történik akkor ha 2-3 óra kemény játék után kikapcsoljuk a gépet ? A ventilátorok leállnak, a hûtés azonnal megszünik, és ITT a hiba! A határértékeken belül tervezett borda képtelen lehûteni normálisan a GPU-t légáramlás nélkül. Amint leállnak a ventilátorok, a GPU szinte "szétfõzi" magát, hatalmas hõmennyiség reked meg hirtelen és ettõl deformálodik az alaplap aminek az eredménye az lesz, hogy felszakad a GPU és jön a 3 led.

Mi sem bizonyítja ezt annál jobban, hogy rengeteg olyan eset van, hogy játszanak a géppel órákon keresztül, aztán kikapcsolják és következõ nap már a 3 piros led fogad. Ugye sokatoknak ismerõs a szituáció? Igen... ez azért van mert a gép akkor romlik el, amikor egy hosszú játék után hirtelen ki lesz kapcsolva. Soka csinálják azt, hogy játék után dashboardban hagyják lehûlni a gépet. Ez több mint a semmi, de mivel a GPU áramfelvétele 60 watt körül van ebben az állapotban is, így a normál üzemi hõmérsékletre való lehûtéséhez is fél óra kell.

Vegyünk egy egyszerü példát. Talán mindenki találkozott már videoprojektorokkal. Ott is az izzólámpa hûtése határértékeken belül mozog és kikapcsolás után agresszíven lehûti az izzót a ventilátor szobahõmérsékletre. Ha ez nem történne meg, az izzó elpukkanhatna és el is pukkan mint az egyszer velem is megtörtént egy áramszünet alkalmával.

Mi a lehet a megoldas? Az OVERCOOL MOD

Ez egy olyan elektronika ami a gép kikapcsolása után még 4 percig mûködteti a ventilátorokat, ezzel tökéletesen lehûtve a GPU bordát. 4 perc után automatán lekapcsolja magát és a tápegységet is. Mindössze 4 vezetéket kell beforrasztani az alaplapra, nem kell semmit vágni, kivenni, módosítani. Az elektronika viszonylag kicsi, boldogan elfér a gépen belül az egyik sarokban is.

A béta teszten már túl vagyunk. Egy hete lettek beszerelve a prototipusok 3 olyan gépbe amik rendszeres 3 ledbe visszaesõk voltak, és mindig úgy mentek tönkre, hogy következõ bekapcsoláskor jött a 3 led. Ezek a gépek már egy hete mûködnek hibátlanul, hardcore gamereknél.

Forrás: x-media.xel.hu
Attila8805
Õõ egy sima crt moncsim van ami 1600*1200-as felbontást tud.
Szerintetek meilyk a legideálisabb felbontás hozzá?
Szóval hogy ne legyen nagyon nyújtott és ne is legyen nagyon kicsi😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

rambuu
Sajna nem lehet!

szabzol: JAJA már én is be izzítottam a uTorrentet <#buck>

Alwares
Ohháááá! Na emiatt kénytelen leszek megint új Live accot csinálni 😄 Sajna amint nézem a pénzügyi helyzetemet nem nagyon lesz gold-om karácsonyig, fõleg ha még egy barátnõ is becsúszik, ami most szerencsére elég esélyes 😛

ja... 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Lizardman
Sziasztok!

Valaki konkrétan mondja meg nekem légyszíves, hogy egy 19"-os, 1440x900-as optimális felbontásu képernyön milyen képet mutat a box? Légyszives az olyan válaszokat hanygaoljátok, hogy "az enyém ilyen és ilyen és qva jo, szal szerintem a tieden se lehet rossz". Én konkrétan kérdezem, hogy valakinek véletlenül nincs-e ilyen felbontásu monitora, és ha igen, akkor hogy mutat rajta. Válaszokat elöre is köszi...

Na ezt vártam már régóta<#integet2><#taps>

Half_Life_2_The_Orange_Box_XBOX360-CCCLX

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Istencsászár
Ugrálós platform, vicces és aranyos. Grafika közepes, amugy ott a demo próbáld ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Crash of the Titanst próbálta vki?
Milyen?