XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a japánoknak igy jobban el lehet adni,tudtommal ott virágzik ez a drift móka nagyon...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pgr3 fasza, elvezheto jatek volt.. mondjuk a cone-os driftes, kudos gyujtogetos reszt ott is utaltam,, hogy miert is?? mert egy kanyarban korbe driftelek neked barmit de egy rohadt egyenesben 6 db cone kozott had' ne kelljen mar driftelgetnem...........
a negyesben meg egyszeruen olyan a drift ahogy mar lentebb leirtam.
nem mondom.. egyenesen lehet menni a jatekban konnyen.. kanyarodni is lehet azt is megszokom hamar hogy a fizika ratyi mert arkade jatek. nahde hogy meg kell eroszakoljam a joy-t hogy egy driftelest kicsikarjak az autobol.. hat rohadjak meg de a TDUban... NFS szeriaban, forza2 ben vagy akarmi mas jatekban lehet driftelni ha az meghuzza a gazt.. nahde itt.. csak emiatt veszem elo a jatekot hogy tanulmanyozzam hogy mennyire nem tetszik...
De mondjuk én ilyen koca autó játékos vagyok,ugyhogy a véleményem nem mérvadó.Az ilyeneknek mint én,jó.<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egyik lehetoseg hogy elkezd driftelni valami kurvafikanyit.. kapok 125 pontot meg ilyenek😄😄: HURRA.. a masik hogy elkezd driftelni es pontot se kapok!!! de ami a legjobban faj hogy nincs ero az autokban.... persze ha baromkodok akkor a rossz iranyba is vissza tudok fordulni. de nem lehet ugy jatszani a gazzal hogy szepen driftelj mint a pgr3 ban.. egyszeruen nem tudom magamat ravenni hogy leuljek es jatszak egy joizut mert kitepem a hajam.. ez nem elvezheto.. psOne on meg n64 en voltak ilyen fizikaju jatekok... engem ez mar nem zaklat.. pgr3 ketszer elvezhetobb.. az a jatek tenyleg egy fasza kis lazitos nyomom oszt megyek jatek.. de ez a pgr4... kudosokat kene gyujteni de nemtok.. a motorral 10 szer konnyebb driftelni mint egy autoval.. gecc milyen jatek mar az ilyen??? szanalom!!!!!!!!!
Köszönöm.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
ps_42c96hd.asp%3Fpage%3DSpecifications+SAMSUNG+TV+PLASMA+42%22+PS42C96HDX/XEH&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=firefox-a
Vélemény ? Köszi.
Csak ugy hogy visszafejted iso-ba, képfájlba clonecd-vel és ugy ujbol kiirod.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
1. Veszel live elöfizut, és meghosszabitod a mostani accountodat
2. Regelsz egy uj accountot, de persze akkor minden elveszik...
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nem tudja valaki, hogy az XBox360 Arcade csomag vezetéknélküli kontroller-rel vagy vezetékessel lesz-e kapható?? Mindenhol mást írnak!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
BTW GTA++ még messze van, szal ez még semmit sem jelent...
PSN: berghold
Ez érdekes, olvassátok el! Vannak ám kérdések.. 😄
Ha vótmá, akkor sorry.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon megtetszett!!
vrummm-vruuuururururu😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tudtommal elõször a Gta 4 is exclusive lett volna de mégis multi lett.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A szabad közlekedés hiányzik belõle mondjuk de így is elég jó a karrier része.
Motorral tényleg nem akar borulni😊csak nagynehezen,viszont az,hogy amikor ráhajol a motorra akkor gyorsabban megy és nehezebb irányítani ezt nagyon eltalálták.Nameg a hangok,zenék is jó.
Kudos gyûjtés jó ötlet(kell belõle rendesen😊,változatos versenyek vannak és rengeteg auto-motor.
Sry,hogy így változtattam a véleményem de +gyõzött a game:-)
(hja, h azért nincs seed, mert mindenki lelépett, hiszen ugyis free? 😞 )
Forza.
Forza.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nem mentem fel vele a Live-re, a konzol féléves. Tesztelési lehetõség van.
KLIKK
Forza.