XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom nekem tök jol megy a drift.. mikor ilyen hét csillagot kell szerezni lazán nyomok 15-20at is. Sztm jo.

Hát ja,ez az egyes pályákon driftelni kell!! dolog nem jó szerintem se.De hát ez már az elsõ Metropolis Street Racerben is megvolt,ugyhogy nem meglepõ.
Gondolom a japánoknak igy jobban el lehet adni,tudtommal ott virágzik ez a drift móka nagyon...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Teljesen elvetted a kedvem a játéktól! A PGR 3 irányítása tényleg jó volt, de nekem a szavatosságával volt problémám. Közel 2 óra játék után már meg tudtam venni a legjobb autót is akár (Enzo) és ezek után már nem igazán volt miért tovább játszanom. A PGR 2-ben is hasonló volt a probléma csak ott 4 óra kellett hozzá. Én egyébként ezt a "driftelésre pontot adok" dolgot hülyeségnek tartom. A pályaautózásban köztudottan, ha driftelve veszed a kanyart mindegy milyen diffi van az autódban lassabb leszel mintha a legjobb íven megcsúszás nélkül vennéd be. A driftelésért olyan játékban adnék pontot mint pl. a burnout aminek semmi köze a valós vezetéshez.
CSOCSO
hat ugy bizti beleszokni.. tudod repulos jatekokba is nehez beleszokni meg szar lesz szamomra az is ha a legujabb reszben a repulo ugy szall mint egy felbetorott tegla...
pgr3 fasza, elvezheto jatek volt.. mondjuk a cone-os driftes, kudos gyujtogetos reszt ott is utaltam,, hogy miert is?? mert egy kanyarban korbe driftelek neked barmit de egy rohadt egyenesben 6 db cone kozott had' ne kelljen mar driftelgetnem...........

a negyesben meg egyszeruen olyan a drift ahogy mar lentebb leirtam.
nem mondom.. egyenesen lehet menni a jatekban konnyen.. kanyarodni is lehet azt is megszokom hamar hogy a fizika ratyi mert arkade jatek. nahde hogy meg kell eroszakoljam a joy-t hogy egy driftelest kicsikarjak az autobol.. hat rohadjak meg de a TDUban... NFS szeriaban, forza2 ben vagy akarmi mas jatekban lehet driftelni ha az meghuzza a gazt.. nahde itt.. csak emiatt veszem elo a jatekot hogy tanulmanyozzam hogy mennyire nem tetszik...
Lehet már túl beálltál a PGR3-ra. Mert én azzal nem játszottam ,most a 4-el elkezdtem és lassacskán kezdek belejönni.Mondjuk az is biztos hogy nekem ez a drift ugy kellett bele mint púp a hátámra,utálom az olyan pályákat benne ahol CSAK arra kell menni.De a kezdeti nyûglõdés után kezdek vele megbarátkozni.
De mondjuk én ilyen koca autó játékos vagyok,ugyhogy a véleményem nem mérvadó.Az ilyeneknek mint én,jó.<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

CSOCSO
FIKAZAS veszely.. akit ez felidegesitene,meg amugy is elege van a fikazasombol az ne olvassa el!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halo 3 mar nem is izgat annyira, nem is jatszom vele.. talan majd meg eloveszem, de kurvara nem erzem ra a kesztetest... de amig a halo 3 szamomra egy nem nagy durranas es siman lehet kezelni, addig a pgr4 meg egy BORZADALY!! tegnap jatszottam a pgr3 al.. halal kiraly uberul lehet driftelgetni, stb... erre hazajovok beteszem a pgr4 et es mivel itt nem tudok AKARMI autot kiprobalni csak 4-5 autot lehet kiprobalni offline-"szabad jatekban is" ilyen pl a merci clk dtm , audi, ford cosworth, stb... egyszeruen egyikkel se tudok egy joizut farolni.. de annyira hogy kimentem a menube hogy meglessem TUTI az A van allitva a kurva kezifek? es igen.. oda van allitva de hiaba nyomom nem bassza ki a segget.. huznom kell vagy 3 mp-t mire tortenik valami es ezekutan ha visszavaltok es gazt nyomok se tortenik sok minden..
az egyik lehetoseg hogy elkezd driftelni valami kurvafikanyit.. kapok 125 pontot meg ilyenek😄😄: HURRA.. a masik hogy elkezd driftelni es pontot se kapok!!! de ami a legjobban faj hogy nincs ero az autokban.... persze ha baromkodok akkor a rossz iranyba is vissza tudok fordulni. de nem lehet ugy jatszani a gazzal hogy szepen driftelj mint a pgr3 ban.. egyszeruen nem tudom magamat ravenni hogy leuljek es jatszak egy joizut mert kitepem a hajam.. ez nem elvezheto.. psOne on meg n64 en voltak ilyen fizikaju jatekok... engem ez mar nem zaklat.. pgr3 ketszer elvezhetobb.. az a jatek tenyleg egy fasza kis lazitos nyomom oszt megyek jatek.. de ez a pgr4... kudosokat kene gyujteni de nemtok.. a motorral 10 szer konnyebb driftelni mint egy autoval.. gecc milyen jatek mar az ilyen??? szanalom!!!!!!!!!
Valamint abban is kérném scrácok a segítségeteket, hogy Magyarországon hogyan lehetséges beszerezni a xboxlive gold csomagot, amivel aztán otthonról neten keresztül játszhatod kedvenc játékaidat a haverokkal? Valamint hogy milyen internet szükséges a problémamentes játszáshoz?
Köszönöm.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

http://209.85.129.104/search?q=cache:UyDfNTMHPF0J:www.samsung.com/hu/products/tv/plasmatelevisions/
ps_42c96hd.asp%3Fpage%3DSpecifications+SAMSUNG+TV+PLASMA+42%22+PS42C96HDX/XEH&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=firefox-a

Hello ! Fiúk milyen TV-t ajánlanátok az Xbox360 -hoz? Én konkrétan Samsung Plazmára gondoltam, erre : http://209.85.129.104/search?q=cache:UyDfNTMHPF0J:www.samsung.com/hu/products/tv/plasmatelevisions/ps_42c96hd.asp%3Fpage%3DSpecifications+SAMSUNG+TV+PLASMA+42%22+PS42C96HDX/XEH&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=firefox-a
Vélemény ? Köszi.

Ewergo
Másolni nem tod 1:1-be mert nem ismeri fel a pc a progit.
Csak ugy hogy visszafejted iso-ba, képfájlba clonecd-vel és ugy ujbol kiirod.

Én nem félek a banntól(akarom mondani bannhammertõl XD) mert tudom ,h nem kapok ... kop kop

hmm fura , nem engedi a regisztárciónál a citromail-es Windows Live ID azonositóvfal bejelentkezni...vmi lokalizációs hiábt dob ki , és ,h adjak meg másikat , de most ááá csiálhatok új email cimet ...meg mikor ugye kilehet választani ,h csináljon uj live id -s accot v van saját akkor ha arra megyek ,h van saját és megadom a cimet , jelszot , akkor is ugyanazt a hibát irja ki : Xbox Live is not currently avaible in the locale associated with this Windows Live ID.Please use a different windows live id.A másik pon ugye ,ha arra nyomok ,h kreálok én sajátot , akkor elõször is KÉR 1 EMAIL CIMET ,h azt "varázsolja" át Live ID ssé (igy volt anno mikor a másik freemailes cimet csinaltam 1 hónapja , annál minden stimmelt , persze most hiába adtam meg ezt a freemailes cimet , nem engedte mert használatban van ugye), jó megadom a citromaileset , meg kér jelszót ,de ugye nm az email fiok jelszava kell na végul is mind1 ...én arra gyanakszom ,h vagy a citromail egy szar és az xbox liveba nem engedi ezt a szolgaltatot használni(mondjuk ez elég abszurd lenne) vagy az kavar be neki ,h ez az MSN cimem is az meg ugye alapból Windows Live ID-s ,na m1 kicsit bonyolult

Az ördög falrafestese es mindennemu rosszindulat nelkul, meggondolnam en butykolt geppel azt az egy eves elofizetest. De legalabbis varnek vele az oszi update + 1 honapot, mig kiderul, milyen uj retorziok lesznek. Semmi sem garantalja pl, hogy ismet gepet fognak letiltani es nem az elofizeteseket. Ha meg mar egy eves, akkor inkabb amcsi account-ot vennek, merthogy az nem 14, hanem 9,5.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy ha kiírok egy játékot és a vinyóról letörlöm az iso-t, de késöbb valamelyik havernak is meg szeretném írni akkor milyen programmal lehetne átmásolni? Ha egyáltalán ez lehetséges.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ja lejárt az 1 hónap 😊 rendelni fogok 1 éves Goldot csak áá bullshit, mert még nincs a kártyán pénz aztán igy nem ma hanem holnap tudom csak megrendelni :SSS 1ébként az überkonzolt néztem ki ott 14k az eu-s (mintha korábban olcsobb lett volna , asszem , de a zsiványok biztos felemelték a halo miatt XD)esetleg vhol olcsóbb is van?

Lizardman
ha a lejárt az ingyenes goldod, akkor 2 választásod van

1. Veszel live elöfizut, és meghosszabitod a mostani accountodat
2. Regelsz egy uj accountot, de persze akkor minden elveszik...

Kandurex
letelt az egy hónap? 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na megtaláltam az xbox.com számlázási,stb, menüpontjában ott van ,h ország : Egyesült királyság , de azt nem tudom megváltoztatni :SSS

Srácok , hol tudom megnézni ,h pontosan milyen a LiVE-os account , mármint EU vagy USA , EU-s címet adtam meg de biztos ami biztos , szal szeretném ellenõrizni.

rambuu
Hát én behalok, kibasztak a Black Catsrõl, pedig volt 0.6-os arányom és minden torrentet, vagy 1 honapig seedeltem!! Ekkora kibaszást!

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

james69holden
vezetéknélküli

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

athlon7
Hali!

Nem tudja valaki, hogy az XBox360 Arcade csomag vezetéknélküli kontroller-rel vagy vezetékessel lesz-e kapható?? Mindenhol mást írnak!

WOW
Még akkor is ha nem csak az eredetit lemezeket játsza le?

NEXUS6
Szimpi a csaj, bár volt egy-két semmitmondó hivatalos közlemény ízû mondata. De hát ugye ebben a pozícióban bizonyos kérdésekben már nem mondhatja meg az ember a frankót.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

kill3r21
nem addigra lesz ps3munk is ugy gondolják 😊
Hol olvastad azt a pirosat? 😄 Mert a hír alatt közvetlenül van pár sor pirossal írva, de azt szerintem te nem olvastad el...

BTW GTA++ még messze van, szal ez még semmit sem jelent...

PSN: berghold

mucsácsó
Nõi szemmel az Xbox 360-ról
Ez érdekes, olvassátok el! Vannak ám kérdések.. 😄

Ha vótmá, akkor sorry.
Istencsászár
Frissítés elérhetõ, bökj a yes-re természetszerûleg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

WOW
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha beteszeke egy játékot és a gép azt írja ki, hogy update required és két lehetõség van yes no akkor mi a tehendõ. Más játékoknál nem írt ki semmit.Csak most amikor a fifa 08 at szerettem volna futtatni.

Hm,mi bajod van a bikákkal?:-))))

DanielT
LOL LOL OLO LO LO L O LO L O L O LO L O L

Kibaszott bullshit.
DanielT
Legalább olvasni tanulnátok meg. Ott van alatta pirossal, hogy kurvanagy baromság az egész.
Tényleg kemény hangja van!Very brutál ez a game<#eljen><#eljen>
Nagyon megtetszett!!

Smuge
"harnessing the power of the Cell and Blu-ray disc" hát igen ahogy fejlödik a technika és az igények , ebböl is látszik a másik név nagy elõnye.

Adi
gsx1000-nek iszonyat hangja van!😄 ahhh
vrummm-vruuuururururu😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Attila8805
Ne keseredj el.
Tudtommal elõször a Gta 4 is exclusive lett volna de mégis multi lett.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kezdek rájönni,hogy mégsem rossz a PGR4!Lehet elhamarkodottan itéltem +😊
A szabad közlekedés hiányzik belõle mondjuk de így is elég jó a karrier része.
Motorral tényleg nem akar borulni😊csak nagynehezen,viszont az,hogy amikor ráhajol a motorra akkor gyorsabban megy és nehezebb irányítani ezt nagyon eltalálták.Nameg a hangok,zenék is jó.
Kudos gyûjtés jó ötlet(kell belõle rendesen😊,változatos versenyek vannak és rengeteg auto-motor.
Sry,hogy így változtattam a véleményem de +gyõzött a game:-)

Hogyan seed-eljek mikor nincs 1 sem és nekem nincs meg!?😊

arty
tegyél ellene: seedelj rendesen.
(hja, h azért nincs seed, mert mindenki lelépett, hiszen ugyis free? 😞 )

Forza.

arty
KLIKK - ezek mennek, szoftveres emulácioval

priluki: 2009-ben? simán x360 lesz még.

Forza.

csak azt akarnám kérdezni a x360-on elindulnak e sima xboxos játékok?

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Persze mert mire kész lesz mondjuk a gta5 addigra már nem 360 lesz.. 😄😄

Játék az van,több(25 körül).Csak Seed nincs hozzá😞

Gideon Wieth
volt valamilyen angol oldal...paradise-on alig van 7 játék :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TothLaci
Eladó egy Xbox 360 premium, vga kábellel, 15 játékkal reális áron.
Nem mentem fel vele a Live-re, a konzol féléves. Tesztelési lehetõség van.
Én a 4-et sem várom<#lookaround>

Lizardman
regelj be az http://xbox-paradise.hu/ -ra. Az independence meg egy nagy shit...

arty
GTA IV utáni gta nem jön x360-ra ... 😞 (ps3 exkluziv lesz)
KLIKK

Forza.