XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
...csakha ránézel a grafikára<#buck>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gizzda
Decemberben veszek én csak lcd tvt a gépemhez...addig én is ezt a megoldást választottam egy monitor kábelt vettem az Xhez....
A gond nálam is az volt, hogy a monitorom hagyomágyos volt és nem lehetett kihúzni belõle a tyúkbelet 😄
Ezért két (apás véget kellett összekötnöm.....de nagyon egyszerû volt... veszel KB 900Ft ért egy mindkét oldalon Anyás toldót és egybe tudod majd dugni õket 😄

Hogy a kép milyen monitoron...

Hát nem hittem volna hogy ilyen szép lesz! Meg azt sem ,hogy ez a konzol ilyen grafra képes.... Bár már hagyományos tévén is látszott ,hogy szép de monitoron nagyon ütõs...

Ha monitorra van kötve és nem látja az ember ,hogy miröl fut a game nem tudod megmondani hogy pc vagy xbox360...Szóval szereintem csúcs a gép meg a benne rejlõ erõ is 😄

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

A GH 3 -ban benne van már akkor alapbol ez a DragonForce szám ?😊 v ez vmi bonus , letöltõs lesz v mi ? Thx elöre is .

Johnny23
Srácok!

Meddig tart még az Elite-es akció Saturn-ban?
Vagyis,ha ma estefelé elnézek, van rá esély,hogy kapok??
(jah és a 2játék választható hozzá?<#confused>)

<#help>

Nekem egy 17" -os Samsung hagyományos monitorom van és a közeljövõben tervezem egy xbox 360 vételét.

1. Milyen képminõségre számíthatok ha a monitorra kötöm?
2. Tudtommal kell venni hozzá olyan kábelt amivel a monitorra lehet kötni. Láttam is ilyent a depo.hu-n, de annak a vége tûskés mint a monitor csatlakozójáé. Akkor hogyan lehet összekötni a monitorral?
3. Normál 55-ös 4:3-as (nem Lcd, Plazma) Tv-n milyen a képminõség?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

mucsácsó
Szar ám, de ezt még hányszor fogjátok megkérdezni?!
Elmúlt napokban már legalább negyedszerre, vagy ötödszörre hangzik el ez a kérdés...keresõ mire jó?
Szerintetek SZar a Philips Duplarétegûû û??????
Húha.....Ezt most nem értem...
Pedig kiváncsi lennék milyen a kép,monitoron...
arty
hja, én a sima VGA összeköttetésrõl beszéltem 😊

HDMI esetén _tudtommal_ (vki majd kijavit max...) csak szabvány felbontások választhatoak, 1280x720, 1920x1080 és igy a nem szélesképernyõs monitort nehéz lesz szépen, helyes képaránnyal meghajtani (lehetetlen?)

ha igy van, akkor monitort VGA-n kell hajtani, nem DVI-on

Forza.

Még egy kérdés:Létezik olyan elosztó,amivel megoldható hogy a monitorból ne kelljen állandóan kihúzgálni a kábelt?Sajnos csak 1 bemenet van rajta <#szomoru1>
Ewergo
A felhuzott venti azért olyan hangos mert mind a kettö feleslegesen gyors. Elég csak a GPU (gépet szemböl nézve a bal oldali venti) felölit felgyorsitani. No meg hátul a két rács (fém belsö, burkolati külsö) miatt visit. Ideális ha hátul ki van vágva a fém rács. ha érzel kreativitást...! 😊 Tedd kis lábakra távolabb legyen a talajtol ugy valamivel hallkabb lesz.

Meg van a 30 centi hely.....
Akkor úgylátom hogy mégiscsak meg kell vennem hozzá azt a kábelt...(a monitorhoz)

Köszi a gyors válaszokat!
TothLaci
Persze, hogy nem olyan hangos, hiszen elzárod a maradék szellõzõnyílását is az Xbox 360-odnak. Csakis fektetve ajánlott használni.

Más: Hamarosan szerintem meg lesz a 3 piros ledem. Azt vettem észre, hogy egyszer indítottam, el kezdet villogni a gép, és eléggé zavaros volt. Még kikapcsolni sem tudtam. Fogtam, megszakítottam a tápot, vissza, és mûködött normálisan.
Kandurex
ja, demo,..szólj, én meg már téptem felfelé a playasia -ra rendelni :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!!
Az én problémám az lenne hogy leszedtem a Virua Fighter 5 öt fasza minden kiírtam egy Philips duplarétegûre 2.4xesen a CloneCd-vel ahogy kell és az ikszboksz nem olvassa !! Mi lehet a gond szar a lemez jobb minõségû kell vagy én írtam ki szarúl ??
Ja a másik meg van nekem egy 2.1esem jack dugós hangcuccom és azt hogy a csudába tudom rákötni a boxra??
Válaszotokat elõre is köszönöm :-)
deep
TV mögé ne nagyon pakold, kell min. 30 centi hely mögötte, hogy szellõzni tudjon. Sima képcsöves TV-n felejtsd el a 360-at. Kösd a monitorra egész nyugodtan. Igaz hogy az nem 16:9-es, hanem 16:10, de azt a kis torzítást ki lehet bírni.
Oké,értem..majd megszokom 😉Most beraktam a tv mögé,így már egy kicsit jobb.

Még egy kérdés....21"-es LCD monitorom van,képarány 16:9-es...
Szerintetek érdemes lenne rákötni a boxot?Mert tv-n kicsit szemfájdító <#merges2>
deep
Az a szopás, hogy erõsítõ nélkül nem fogsz tudni 5.1-et megszólaltatni. Illetve vannak ilyen külön erre kitalált dekóderek, de én még nem láttam megvásárolható darabot itthon. Nekem is van 5.1 hangrendszerem, de csak stereoban szól. Ennyi. Padló.
Sziasztok!

Xbox 360-hoz szeretnék venni egy 5.1-es hangfalat, mert a mostani hangfalrendszeremen nincs digitális bemenet. Sajnos neten egyszerûen képtelen vagyok normálisat találni, egy-két webshopot is felhívtam már, és ott sem tudtak segíteni.
Tudtok ajánlani valamit? Árban körülbelül olyan 40-50 ezret szánnék rá.

Elõre is köszi!

Johnny23
Köszi a választ!

Akkor,ha ELITE-t veszek,akkor ahhoz kell egy HDMI-DVI átalakitó is,ha ráakarom tolni a 19"-es tft-mre, ugye??<#kerdes>

arty
csocso: nekem volt szétszedve a gép és kézrátétellel pár perc alatt a forza2 alatt nem lett érinthetetlenül forró a borda. negyed ora után(2 verseny) már igen 😊

gyzoli1: VGA jobb, mint a komponens. 720 vs 1080 : megjelenitõ és átvitel függõ (milyen a tv felbontása, milyen kábellel kötötted össze)

alwares, johnny23: 19TFT-m van(5:4 az aránya), 1280x1024ben hajtom boxrol, VGA kábellel. A kép szép! Ujabb játékokban nincs gond a képaránnyal sem, vagy van fekete csik vagy nincs (játékfüggõ), de pl régebbi gémekkel vannak gondok (pl GOW vagy PGR3), itt szar a képarány, hacsak nem 640x480 vagy 1024x768ra allitom a vga-t a dashboardon 😞

detoxic: mivel ilyen szar a hw, kompromisszumot kell kötni. fektetve, hangos ventikkel ... 😞 vagy esélyesebb leszel a 3LED-re 😞

Forza.

Fejhallgató a titka ;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

deep
Nagyobb az esélyed rá, hogy a GPU és a hûtõborda közti paszta kifolyik és megsül a géped😊
Köszi a gyors választ...Érdekes,ha az oldalán áll nem olyan hangos...Igy lesz valami baja?
deep
Hehe😊 Ez ilyen. Hagyhatod alapon a hûtést és ha netán RROD-os lesz, mehet visszahekkeltetni és irány az MS gari. Amugy hasán jobb tartani.
hali
a demókat milyen technikával kell kiirni?
program lemez stb...
köcci
Még valami:hogy jobb használni?Az oldalára állítva,vagy a "hasára<#fejvakaras>" fektetve?
Sziasztok!
Vettem egy box-ot a mediában,hazavittem,kipróbáltam,faxa volt minden.
Másnap elvittem flash-eltetni,megcsinálták...
Most végre viszi az írott lemezeket,de van egy "kis" bibi....Olyan hangos lett a hûtõ módosítástól hogy már azon gondolkozok hogy kirakom az erkélyre és úgy játszok vele <#szomoru1>
Pedig nagyon jó,nagyon tetszik <#vigyor2>,csak nagyon hangos..
Ezzel lehet csinálni valamit?Vagy így jártam és játszak akkor mikor nincs itthon senki?<#falbav>Félek hogy átjönnek a szomszédok...

Más:A konzol beállításainál lehet a fényerõsséget,stb-t állítani?
Válaszokat elõre is köszönöm,nagyon láma vagyok még a box-hoz,de amiket eddig láttam(játékok)és kipróbáltam rajta,azok alapján:IMÁDOM!
Egyébként ez lol😊Mostanában teszteltünk 4 X-et abból 2 hangos és 2 halk volt a dupla ventillátoros megoldással:-)
XCM-es(az enyém)kb középszinten mozog a 4 között.
Igaz én fülessel használom inkább tehát ez mind1😊
Ennyi a jó mára.A rossz az,hogy vesztettem T.hold'em Party-n:-(
Jó éjt!

Egyik haverom,hogy járt?
Így:Megvett 1 X360-at ismerõsétõl kipróbálás nélkül(mert õ szerinte jujj de jó gyerek + minden tuti nem lesz probléma).
Multhéten ment a gép szervízbe mert csak lestünk,hogy miért fagy le a gép focimeccs közben és miért kerreg folyamatosan a masina.
Tudom ezzel ütömn picit az elõzõ h.sz-om😞
Sz.tem ha a tavaly decemberi szériából(prémium) kifogsz 1-et akkor az jó lesz<#nemtudom>
Szal,nagy kalappal kívánok mindent;-)

Torrente figyu:szó mi szó kipróbálás nélkül NE vedd meg a gépet.Nem szabad,rizikós.Amelyiket engedik kiprószálni és látod,hogy normális egyén ajánlja akkor nyert ügyed van.Viszont ha olyan v.ki ajánlja aki megvon mindenféle próbát,rátekintést akkor annak mutasd ezt:<#mf2> azt csáá😊
Olyan nincs sehol,hogy nem lehet nézni a gépet min.-mum 15 percig.NINCS ilyen sem bolt sem privát X.áruló.
XCM-es gépek elõnyben!!Garival ne foglalkozz!

Johnny23
..hát igen jo volna tudni,mert se LCDtv-re,se uj wide tft-re nincs most keret.

..1ébként ELITE-t néztem ki,de akkor igy kell hozzá egy HDMI DVI átalakito is ugye a tft-re? ...van ,aki azt mondja ugy még szebb,mint HDMI-vel,hát nemtudom.

jah és a SBLive hangkártyámra rá lehet dugni az X-et,v. ahhoz is kell vmi átalakitó??
<#fejvakaras><#help><#help>

Alwares
Ez engem is érdekelne, ugyanis nekem is sima 19-es TFT-m van. Viszont a TV -m is 4:3-as arányú és eddig egy játékban se volt gondom, sõt! Gondolom TFT-n se megy szét a kép... Bár ki tudja...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
He?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Johnny23
PLZ HELP

Ha sima 19"-es tftm van,de nem wide,akkor szar lesz a kép?? Esetleg felül,alul fekete csik??

köszi a választ,majd akkor kiderül... mondjuk úgy olvasgattam hogy a jerichoval csak igy szimplán meggyûlt az emberek baja vele írásnál.
torrente
Gari ugye semmihez sem járt?

torrente
Gari nélkül egy tök ismeretlentõl végül is meg lehet venni 2 perc kipróbálás után is. Ha így vennél gépet és otthon kiderülne, hogy hibás, akkor mit csinálnál? Gondolom simán beletõrõdnél, hogy buktál egy csomó pénzt, oszt jó napot!

halo 3 fóliás vadonatúj még mindig eladó 9500ftért.(bocs hogy már másodszor irom de sürgõs lenne)
Alwares
Azt majd én is kipróbálom ha kijön a PAL-os, meg ha lesz fölös DVD-m... A demó is nagyon durva volt, az a grafika valami elképesztõ. Az átvezetõkrõl elösször azt hittem hogy az a valóság, szerencsére tévedtem 😊

CSOCSO
nah... kiproszaltam az Ace Combat 6 ot es virit a fejem..

meghja a jatek alapbol nem is fog meg annyira .. mivel nem vagyok egy repcsi jatek imado.. de a sztori, atvezeto es zenek miatt teljesen megfogott!!!!!

es meg valaki rajtam nevetett hogy miert fontos az atvezetok.. hat kurvasokat dobtak a lost planeten is meg a metal gear solidon es most ezen a jatekon is. egy olyan pluszt adnak amit se bioshock se half life nem fog tudni visszaadni..
Örm
Nem chellos vagyok és más torrent oldalról 250-400k-val szoktam tölteni. Kösz a klienst azért kipróbálom.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Johnny23
..ténleg akkor most pl van nekem egy Samsung971p 19" -os tft-m,akkor ezen vga-n keresztül, vagyy LCDn lenne jobb a kép?<#fejvakaras>

james69holden
egyrészt a torrent nem garantálja neked a max sávszélt, másrészt meg arra tippelnék h chellos vagy, ahol napközbe korlátozzák a p2p-t
ez nem para, mert van kliens ami úgymond ezt megkerüli...
BitLet a neve és java alapú

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kandurex
szvsz egy fél óra azért tényleg húzos, és értelmetlen is, mondjon a srác 10 percet, ami persze felmehet 15 -re is azt kész, ha addig nem jön ki a hiba, akkor nem is fog...(persze nem a live -on kell nézelõdni az idõszak alatt😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Adi
Ahol én vettem mûszaki udvar a LG TV-met ott a srác kikapta nekem a tv-t bedugta és megnézztük milyen kép meg stb.. tök korrekt.
a saturnba vettem még anno lcd monitort na ott nem probáltam ki, h jó-e mivel LG-t vettem és 1 pixel-el is foglalkozik a gari ha kisül.
És amúgy ha én árulnék használt konzolt mondjuk a sajátomat, és azt mondaná a srác, h hé haver 1 fél órát hagyj próbáljam már ki a géped én simán igent mondanék. Persze így a telefonba letisztáznám vele, ha megfelel neki a gép állapota és miután kiprobálta akkor meg is kell vennie. Magyarul úgy jöjjön ide, h zsebébe a zseton és ha rendbe müködik a box akkor dobja is ki.
Szerintem így a korrekt, de egyén válogatja.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Szerintem 90-100e menjél be egy konzolboltba és vegyél egy újat.
Vagy írj Wadarr-nek, h hol vegyél vagy nem-e tud egyet olcson.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tegnap letöltöttem egy Bishock Demo DVD iso-t...
Most nézzük, elég tetszetõs, pláne hogy elõbb láttuk PC-n!

Ami így DVD-n van Demo, fel lehet-e varázsolni valahogy a HDD-re és fordítva (HDD-rõl DVD-re)?

Letöltöttünk egy csomó Demo-t meg videot, és eddig kénytelenek voltunk törölni õket, mert a 20GB gyorsan betelik.
???

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Alwares
Jaja, kivéve ha két kontrollerje van. Viszont nekem most már 8 db elemem, van. Biztos ami biztos, egy nagyobb party után se legyen gond 😊