XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gond nálam is az volt, hogy a monitorom hagyomágyos volt és nem lehetett kihúzni belõle a tyúkbelet 😄
Ezért két (apás véget kellett összekötnöm.....de nagyon egyszerû volt... veszel KB 900Ft ért egy mindkét oldalon Anyás toldót és egybe tudod majd dugni õket 😄
Hogy a kép milyen monitoron...
Hát nem hittem volna hogy ilyen szép lesz! Meg azt sem ,hogy ez a konzol ilyen grafra képes.... Bár már hagyományos tévén is látszott ,hogy szép de monitoron nagyon ütõs...
Ha monitorra van kötve és nem látja az ember ,hogy miröl fut a game nem tudod megmondani hogy pc vagy xbox360...Szóval szereintem csúcs a gép meg a benne rejlõ erõ is 😄
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Meddig tart még az Elite-es akció Saturn-ban?
Vagyis,ha ma estefelé elnézek, van rá esély,hogy kapok??
(jah és a 2játék választható hozzá?<#confused>#confused>)
<#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
1. Milyen képminõségre számíthatok ha a monitorra kötöm?
2. Tudtommal kell venni hozzá olyan kábelt amivel a monitorra lehet kötni. Láttam is ilyent a depo.hu-n, de annak a vége tûskés mint a monitor csatlakozójáé. Akkor hogyan lehet összekötni a monitorral?
3. Normál 55-ös 4:3-as (nem Lcd, Plazma) Tv-n milyen a képminõség?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Elmúlt napokban már legalább negyedszerre, vagy ötödszörre hangzik el ez a kérdés...keresõ mire jó?
Pedig kiváncsi lennék milyen a kép,monitoron...
HDMI esetén _tudtommal_ (vki majd kijavit max...) csak szabvány felbontások választhatoak, 1280x720, 1920x1080 és igy a nem szélesképernyõs monitort nehéz lesz szépen, helyes képaránnyal meghajtani (lehetetlen?)
ha igy van, akkor monitort VGA-n kell hajtani, nem DVI-on
Forza.
Akkor úgylátom hogy mégiscsak meg kell vennem hozzá azt a kábelt...(a monitorhoz)
Köszi a gyors válaszokat!
Más: Hamarosan szerintem meg lesz a 3 piros ledem. Azt vettem észre, hogy egyszer indítottam, el kezdet villogni a gép, és eléggé zavaros volt. Még kikapcsolni sem tudtam. Fogtam, megszakítottam a tápot, vissza, és mûködött normálisan.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az én problémám az lenne hogy leszedtem a Virua Fighter 5 öt fasza minden kiírtam egy Philips duplarétegûre 2.4xesen a CloneCd-vel ahogy kell és az ikszboksz nem olvassa !! Mi lehet a gond szar a lemez jobb minõségû kell vagy én írtam ki szarúl ??
Ja a másik meg van nekem egy 2.1esem jack dugós hangcuccom és azt hogy a csudába tudom rákötni a boxra??
Válaszotokat elõre is köszönöm :-)
Még egy kérdés....21"-es LCD monitorom van,képarány 16:9-es...
Szerintetek érdemes lenne rákötni a boxot?Mert tv-n kicsit szemfájdító <#merges2>#merges2>
Xbox 360-hoz szeretnék venni egy 5.1-es hangfalat, mert a mostani hangfalrendszeremen nincs digitális bemenet. Sajnos neten egyszerûen képtelen vagyok normálisat találni, egy-két webshopot is felhívtam már, és ott sem tudtak segíteni.
Tudtok ajánlani valamit? Árban körülbelül olyan 40-50 ezret szánnék rá.
Elõre is köszi!
Akkor,ha ELITE-t veszek,akkor ahhoz kell egy HDMI-DVI átalakitó is,ha ráakarom tolni a 19"-es tft-mre, ugye??<#kerdes>#kerdes>
gyzoli1: VGA jobb, mint a komponens. 720 vs 1080 : megjelenitõ és átvitel függõ (milyen a tv felbontása, milyen kábellel kötötted össze)
alwares, johnny23: 19TFT-m van(5:4 az aránya), 1280x1024ben hajtom boxrol, VGA kábellel. A kép szép! Ujabb játékokban nincs gond a képaránnyal sem, vagy van fekete csik vagy nincs (játékfüggõ), de pl régebbi gémekkel vannak gondok (pl GOW vagy PGR3), itt szar a képarány, hacsak nem 640x480 vagy 1024x768ra allitom a vga-t a dashboardon 😞
detoxic: mivel ilyen szar a hw, kompromisszumot kell kötni. fektetve, hangos ventikkel ... 😞 vagy esélyesebb leszel a 3LED-re 😞
Forza.
★ 汤姆 李
a demókat milyen technikával kell kiirni?
program lemez stb...
köcci
Vettem egy box-ot a mediában,hazavittem,kipróbáltam,faxa volt minden.
Másnap elvittem flash-eltetni,megcsinálták...
Most végre viszi az írott lemezeket,de van egy "kis" bibi....Olyan hangos lett a hûtõ módosítástól hogy már azon gondolkozok hogy kirakom az erkélyre és úgy játszok vele <#szomoru1>#szomoru1>
Pedig nagyon jó,nagyon tetszik <#vigyor2>#vigyor2>,csak nagyon hangos..
Ezzel lehet csinálni valamit?Vagy így jártam és játszak akkor mikor nincs itthon senki?<#falbav>#falbav>Félek hogy átjönnek a szomszédok...
Más:A konzol beállításainál lehet a fényerõsséget,stb-t állítani?
Válaszokat elõre is köszönöm,nagyon láma vagyok még a box-hoz,de amiket eddig láttam(játékok)és kipróbáltam rajta,azok alapján:IMÁDOM!
XCM-es(az enyém)kb középszinten mozog a 4 között.
Igaz én fülessel használom inkább tehát ez mind1😊
Ennyi a jó mára.A rossz az,hogy vesztettem T.hold'em Party-n:-(
Jó éjt!
★ 汤姆 李
Így:Megvett 1 X360-at ismerõsétõl kipróbálás nélkül(mert õ szerinte jujj de jó gyerek + minden tuti nem lesz probléma).
Multhéten ment a gép szervízbe mert csak lestünk,hogy miért fagy le a gép focimeccs közben és miért kerreg folyamatosan a masina.
Tudom ezzel ütömn picit az elõzõ h.sz-om😞
Sz.tem ha a tavaly decemberi szériából(prémium) kifogsz 1-et akkor az jó lesz<#nemtudom>#nemtudom>
Szal,nagy kalappal kívánok mindent;-)
★ 汤姆 李
Olyan nincs sehol,hogy nem lehet nézni a gépet min.-mum 15 percig.NINCS ilyen sem bolt sem privát X.áruló.
XCM-es gépek elõnyben!!Garival ne foglalkozz!
★ 汤姆 李
..1ébként ELITE-t néztem ki,de akkor igy kell hozzá egy HDMI DVI átalakito is ugye a tft-re? ...van ,aki azt mondja ugy még szebb,mint HDMI-vel,hát nemtudom.
jah és a SBLive hangkártyámra rá lehet dugni az X-et,v. ahhoz is kell vmi átalakitó??
<#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#help>#help>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha sima 19"-es tftm van,de nem wide,akkor szar lesz a kép?? Esetleg felül,alul fekete csik??
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
meghja a jatek alapbol nem is fog meg annyira .. mivel nem vagyok egy repcsi jatek imado.. de a sztori, atvezeto es zenek miatt teljesen megfogott!!!!!
es meg valaki rajtam nevetett hogy miert fontos az atvezetok.. hat kurvasokat dobtak a lost planeten is meg a metal gear solidon es most ezen a jatekon is. egy olyan pluszt adnak amit se bioshock se half life nem fog tudni visszaadni..
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ez nem para, mert van kliens ami úgymond ezt megkerüli...
BitLet a neve és java alapú
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a saturnba vettem még anno lcd monitort na ott nem probáltam ki, h jó-e mivel LG-t vettem és 1 pixel-el is foglalkozik a gari ha kisül.
És amúgy ha én árulnék használt konzolt mondjuk a sajátomat, és azt mondaná a srác, h hé haver 1 fél órát hagyj próbáljam már ki a géped én simán igent mondanék. Persze így a telefonba letisztáznám vele, ha megfelel neki a gép állapota és miután kiprobálta akkor meg is kell vennie. Magyarul úgy jöjjön ide, h zsebébe a zseton és ha rendbe müködik a box akkor dobja is ki.
Szerintem így a korrekt, de egyén válogatja.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Vagy írj Wadarr-nek, h hol vegyél vagy nem-e tud egyet olcson.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Most nézzük, elég tetszetõs, pláne hogy elõbb láttuk PC-n!
Ami így DVD-n van Demo, fel lehet-e varázsolni valahogy a HDD-re és fordítva (HDD-rõl DVD-re)?
Letöltöttünk egy csomó Demo-t meg videot, és eddig kénytelenek voltunk törölni õket, mert a 20GB gyorsan betelik.
???
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409