XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fejhallgatóra gondolsz?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Adatok amiket az XCM ír: Ügye dashboard nálam olyan 50°C kb.
na fogom kikapcsolom a gépet ráteszem maximumra a ventiket így 7-8 perc után kikapcsol a gép TELJESEN és lehûti a cuccost 28°C -ra!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
2. Az ha kezd lemerülni, akkor egyszercsak elkezdenek körbe körbe villogni a zöld ledek a joy-on, és utána kikapcsol a kontroller. Persze utána be tudod kapcwsolni, meg müködik, de érdemes akkor már magad mellé késziteni egy ujabb adagot...
Elõre is köszi.
Mikor kikapcsolod a gépet, leáll a venti is. De mivel buzira be van "csomagolva" a GPU CPU (lájtos borda, rajta a driver ami szintén meleg plusz szük csatorna a levegö elszivásnak), ezért kikapcs után még joval feljebb megy a höfok. És onnan esik egy ronda gyors hátast. Ha kikapcs után még mindig jár a venti, nem engedi jobban felmelegedni a procit. Tehát nem 10 méterröl esik le, hanem csak 2 méterröl. Amit még egy ember is kibir.
En holnap megyek kifizetni.
Amugy tartja az arat ... 1-2eFt-al ment lentebb a 115-nek par helyen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
szoval olvastam hogy ti hagyjatok lehulni mert igy meg ugy.........
megj: lehet hogy az xcm homeroje a szar.. kitudja.. DE:
mikor bekapcsolom felmelegszik olyan negyven- akarhany fokra magatol...
es pillanatok alatt eleri legyen 2-3 perc... ha elkezdek jatszani akkor jatektol fuggoen de 50 fok fole sosem megy a gpu (kb 5 perc jateknal felmelegszik csucspontra. Na most ez kb 10fokos kulonbseg.......
mikor befejezed a jatekot.. szepen lehul par fokot.. 5-10-15 ot... es miutan kikapcsolod ugyis kurvanagyot esik a 40 fokrol szobahomersekletre... szal nem mindegy??? meg kell mondjam en ilyenekkel nem jatszom.. ti nyomhatjatok igy, de engem nem zaklat..
persze a szamokkal kapcsolatban erdekes hogy 10 fokot melegszik a gep meg ilyenek.... a pc-m cpu ja szinte a duplajara no mikor jatszom.. akkor az xbox miert nem melegszik jobban idle es max kozott???
erdekes jelenseg.....
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ja ha tudtok vehettek turtlebeach 5.1 fejhallgatot.. de csak az maga 100 dodo korul van.
esetleg másnak?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ha valaki használja a bt.xbox-sky.com-ot írja már meg legyen szíves, hogy milyen klienst használ mert nekem mostanában 50-100k között ingadozik a letöltésem. Egyébként µTorrent klienst használok.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
en kicsereltem a hopasztat hackeles elott es hackeles kozben forro volt a borda.... nem jatek kozben.. hanem menuben.. most hogy van rajta xcm cuccos es ujra van pasztazva+ ki van vagva az elso venti folott a haz igy eleg hamar felmelegszik viszont 6-10 fokkal huvosebb mint az ocsem gepe amiben ugyanugy van xcm hutes viszont nem volt ujrapastazva es nincs luk a tetejen.. es az en gepem kb 20 fokkal huvosebb mint a gyari......
csak megjegyzes keppen: pont olyan huvos mint vizhutessel..............
de ehez ujrapasztazni is kell... es az elso gepet amit ocsemnek szantam ujra pasztaztam es azonnal bekapcsolaskor halott volt a gep!!!!! visszavittem hogy csereljek ki mert nem jo adtak masikat es a harmadik gephez mar nem is nyultam csak ratettem az xcm fanokat...
fingom nincs miert volt halott a gep de meg kell jegyeznem nyomatekositva : KURVA NEHEZ leszedni a bordakat a geprol!!!!!!! a gep hatuljan levo tarto kereszteket nagyon nagyon nehez leszedni.. majnem csontig elvagtam az ujjpercem mikor kipattant az egyik szele a keresztnek es magamba doftem a csavarhuzot.. ha nem magamba dofom a csavarhuzot akkor a nyaklap aljat karcolom vegig.. szal orulok hogy megcsinaltam a sajat gepem ujrapasztazasat es orulok hogy mukodik.. ha igy marad igy marad ha ez is megpusztul akkor tokmindegy milyen hideg a gep.. mit pasztazol ujra.. szal tobbet inkabb en sem nyulnek a bordakhoz.. ha fizetnenek se szednem le mert nincs kedvem elbaszni masok gepet sem..
jó lenne minél többen be tudnának reggelni, így lehetne késõbb egymásnak meghívókat küldeni
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
CSak õszintén😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lehet rosszul tudom annyira nem értek hozzá, de a nagy fok után a gyors hûlés miatt van a probléma.
Így meg neki lassabban hül le mert csak alapjáraton megy a gépe nem game után amikor erölködik kikapcsolja egybõl.
Vagy nem?😄
Szaggatást úgy értem,hogy a foci(FIFA08) közben olyan volt mintha neten játszanék egy olyan emberrel akinek nem szélessávú internete van!
A TV LCD projektor Sony kdfe42a11
A BOX 720p-re állítva(csak nagy felbontásban csinálja a szellemképet 480p 720p 1080i)
Kompozittal összekötve nincs meg ez a probléma!
Szétszedtem mindent+mindent kihúztam!Csak a Box és a TV volt összekötve és nincs semmi javulás!
+elkértem egy másik komponens kábelt azzal sem jó!
Hívtam szervízt fogalmuk sincs...
Most átviszem egy haverhoz u.a. a TV meg el is hozom tõle az övét...Ha így sem akkor passz!Valakinek csak van vmi ötlete!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2:Hol lehet megnézni a kontroller elemeinek a töltöttségi állapotát?
Válaszokat elõre is köszi!
elméletben jol hangzik, eléggé unom h félorát járatom a boxot mindig kikapcs elõtt 😞 (áramban pár év alatt ott leszek, mint ha most beletetetném... és a kényelemrõl még nem is beszéltünk)
Forza.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel az Overcool-al??
Me nekem Hétfõn viszik a gépet kicseréltetni benne az olvasó fejet, és nem tom hogy bele tetessem-e ezt a hûtés módot, hogy ére valamit??
Hol lehet állítani a felbontáson?
- szaggatást hogy érted? megtört a kép a közepén ha oldalra mozdultál egy FPS-ben pl. ?
- milyen TV-d van?
- milyen felbontásra allitottad a boxot?
- a komponensen szellemképed van, analog átvitel... vmi bezavarja. vidd máshol a kábelt, huzd ki a tvantennát a tévébõl, stb ... hacsak nem a kábeled a rossz, meg fog ez oldodni
Forza.
Tehát nem pl. grafikailag,mint PCn, vagy éppen tõk "bug"-osak.
Szal, amit a demo-ban látni ua. lesz a FULL verza is adott gammánál ??<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kipróbáltam VGA kábelellel a gépet,de az én TV-m nem komázta!
Nem volt olyan éles,mint komponens kábelen+szagatott a játék is...
Bár lehet a TV-vel van valami gebasz!
A fõ problémám az,h a komponens kábellel használva a kép tûéles,csak 2 mm-rel arébb látom a képet mégegyszer!Nem annnyira feltûnõ,de azé jobb lenne ha nem lenne...HDMI lenne nekem a legjobb,de az meg nincs a gépen😞
VGA kábellel összekötve nincs lehetõség p és i közötti választásra!
Akkor ez digitális jelátvitel vagy nem?
nem hiszem h itt mindenki képben lenne az összes konzolboltban található elites árakkal
Szerintem is 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
v. még mindig trta a 115k körüli csillagászati-t??
(hát gyorsan kifogyott a készlet<#wow3>#wow3>)
..akor lehet,hogy HDMI-s Premium lesz Halo3-al 87k-ért.<#dumcsi>#dumcsi>
megvettem a boxomat es nagyon yo!😊
de viszont mikor beledugom a kontrolerbe a fulest ugyanugy a tv szol😞 viszont ha hangositom maxra a fulest akkor hallom hogy zug egy picit, van valami amit kell allitani vagy szimplan rossza fules, esetleg a kontroler?😞 elore is thx😊
vagy a flash nem jo vagy amit irtál, az nem. ha más game megy, akkor az irás lesz a gond...
Forza.
"To play this disc,put it in an Xbox 360 console"
Ez mi?