XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Mennyiert javitanak manapsag egy 3 piros ledes hibat?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kandurex
semmi,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REALista
Miért mi a gond a flasheléssel?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kandurex
PC -re is drágák, konzolra is drágák, mindenre drága, ha nem tudod megfizetni keress más hobbit

olvass könyeket, sakkozz stb. az is jó...és ezt most totál jó szándékkal mondom,...vagy vidd Wadar -hoz javításra 😊)

kiskereskedésben*
bubu13
Én nyáron flasheltettem naponta 2 órát játszok és nagyon jól bírja!

EEE 1899

ha pl kiflasheltetni egy kiskereskedésre az vállal rá garanciát ha utána lesz ez a hiba?
Hát az a baj hogy nem sokat játszottam vele,de én is kiflasheleltettem mert szerintem is drágák a játékok hozzá,a flashelés után 2 hétig birta.Naponta játszottam vele kb 1 órát.De a garancia matricám még sértetlen!

Részvét <#schmoll2>
Mennyi idõ alatt lett 3 ledes?Hány hónap,kb.hány órát használtad naponta?Nekem pénteken flashelték,szerintetek kellett volna bele a overcool is?
Most valami hûtés módositás van benne,de hogy mi...passz...

Más:Rákötöttem TFT monitorra,tetszett,szép nagyon,de....visszaraktam tv-re,görcsöltem én már eleget a gép elõtt <#buck>,inkább legyen kicsit gyengébb a kép<#vigyor4>
Igy meg tv-re kötve,ágyban fekve,überállat <#worship>

Megint más,tudom nem ide kéne..:Az új pes sokkal szebb mint a 6-os volt?

Ismét más:Mennyiért éri meg egy d.layer dvd?
Háááát,tömören most csak<#vigyor2> ennyi kérdésem van.

Kandurex
2. alkalom után már valószínûleg ez a sütés se jönne be, és dobhatod a kukába, vidd Wadar barátunkhoz

rambuu
Hát igen ez már valami!!
Csak egy gond van vele igy más is fel melegedhet és még rosszabbat is csinálhatsz vele.
Magyarul csak a bevállalós (pénzes) ipsék próbálják ki.

Laza
Ha valaki feliratkozott Saturnban az akcios Elit boxra, es felhivtak azzal, hogy nincs Forza2, es 2 eves jatekok (DoA4 v PerfectD v PGR3 v Kameo) kozul lehet valasztani helyette, NE FOGADJA EL ...
En ma bementem, mondtam hogy oldja meg, hogy ertekeben vihessek mast, es addig telefonalgatott a ficko, mig 16990 ertekben azt valaszthattam a polcrol, amit csak akartam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bubu13
Szerintem egy ujjat vett elö!
Nem hiszem hogy igy jó lenne!

EEE 1899

Mit tudtok ERRÕL

RT!

Mire alapozod,h azzal az átalakítóval kapom a legszarabb képet?
Mert nem szeretnék abba a hibába esni,h megveszem drága pízért és még nem is lesz jó...
A tv-re lejárt a garim...a szervíztõl meg picit parázok...
elviszik,nem értek hozzá ki tudja mit (v)etetnek meg velem!
Ez olyan mint mikor mercid van és gondolják,h ennek a parasztnak van nem gond neki...hát nálam ez nem így van😞
WiZZaRD
Részvétem😞.
Én múlt héten kaptam vissza, azóta mûködik... Nem tudom mennyi igazság van dashboardon való járatásban, de most én is így teszek, hátha segít valamit. Meg benne van az overcool, igen jónak tûnik, mert néztem még mielõtt kikapcsolna és már csak hideg levegõ jön a gépbõl...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

<#schmoll2>NA VÉGE, ebben a pillanatban lett 3 ledes a box-om.<#szomoru1>

CSOCSO
nah.. legalabb ez az Ace Combat 6 lefoglal.. ellenben a sok uj xbox360 jatekkal :/
Ewergo
Fujj ez nagyon undoritó hogy már mindenedet végigtoltad rajta. <#schmoll2>

rambuu
Hát jo az lehet, de tod más oldalakon szoktak szolni, hogy javíts pár héten beül me bannolunk, de hát itt nem szoltak!

ThugEdge
én a helyedben hagynám a tenchu-t,nekem ugyan tetszenek a stealth cuccok,de ez 16 pálya után mondom:unalmas-elrakva ínséges idõkre

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Lizardman
miért nem nézed meg a live-n?

Gideon Wieth
SZIASZTOK.
Van valami uj demo a gépre ? 😊 mindenem végigtoltam már rajta, most az Assassin's Creed-et várom nagyon, és a Thencu Z-re meg a Halo 3ra gyûjtögetek. Nah van valami uj ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Így van.Ugyanaz az a szar fos hûtés van ebben is mint a sima fehér dobozban...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

arty
érdekes kis guide 😄 szerinte az analog átvitel azért jobb, mert hosszabb kábelen sincs veszteség, jelromlás, mig a hosszabb HDMI kábelen meg van 😄

pure ostoba fejtegetés 2 oldalon

Forza.

arty
még nem, mert kevés van belõlük 😊

gyzoli1: ezzel a konverterrel esélyed van a legszarabb képet megkapni, de te tudod ... gariztasd a tévéd. szerintem ...

Forza.

DanielT
Felejtsd el ezt a kuruzslást. Használd ahogy akarod, ha beszarik megcsinálják gariban 3 évig. Az Elitek már nem hullanak.
gizzda
Az Xboxon a hang akkor zug ha földelési probléma van a házban...ha nincs földelés...olyankor az xbox tápkábelének a dugóját ragaszd le ott ahol a földelésel érintkezne és csak ez után dugd be vagy herélj ki egy elösztót 😄 ...és így megszûnik a zúgás a hangfalakon......nálam is ez volt a hiba

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Waczkor
Igazából nekem a 2-3 óra játék bõven elég.Faq-ban sincs leírva,hogy fél órát kellene még járatni,azért kérdezem.

Mindenesetre maga a box,meg a kiáramló levegõ sem tûnik annyira melegnek,hogy úgy látszana nagyon melegszik.
Persze belül nyilván melegebb jóval.

köszi a választ

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Marhasag.. Jatszal vele amennyit akarsz, aztan kapcsold ki, kesz. Tovabbmegyek, ha problemas a gep, minel elobb kijon rajta, annal jobb, szoval inkabb nyuzzad, mint kimeld.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Waczkor
Srácok lenne pár kérdésem:

Péntek óta van boxom,a saturnban vettem az elitet.

Itt olvastam,hogy akkor most járatni kéne minden egyes lekapcsolás elõtt fél órát alapjáraton,tehát csak szimplán hagyni a gépet bekapcsolva?
Én kb 2-3 óránként leszoktam kapcsolni,és általában nem folyamatosan játszok vele,elég sok demót töltök le,olyankor csak szimplán tölti a demókat,de nem játszok rajta.

Egyébként azt hogy mennyire melegszik,azt lehet valahonnan tudni?Tehát hogy maga a box ha megfogom,akkor k*rva meleg lesz vagy vmi?Vagy kell hozzá hõm.mérõ?

Ha csak töltöm a demókat,akkor is kell ez a fél órás járatás?Többnyire demókat játszok,tehát dvd-t nem pörget,gondolom akkor annyira nem melegszik.

Letöltés mennyire melegíti a cuccost?

köszi a válaszokat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Sajna a TV-vel van a gond,mert csereberénél sem volt megoldás!
A szervíz kizárt,mert problémáim vannak TV nélkül😊
XCM White 360 HDMI 1080i Cable-ról hallotatok?Ez a megoldás!
A "régi" 360 -at is tudjuk HDMI kábellal összekötni!
Mo. még nem találtam boltot...De gondolom elõbb-utóbb csak elkezdi forgalmazni,mert egyszerûbb,mint külföldrõl rendelni!
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-de-49-en-70-2bsy.html
http://www.youtube.com/watch?v=_CiSYdpNjmI
Victor1103
Hello!Nekem Elitem van BenQ meghajtóval.Akkor ez most azt jelenti hogy már lehet ezeket a gépeket Flashelni???Köszi

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Milyen kis butának tûnõ játék ez a Guitar Hero 3, és mégis milyen élvezetes. Nem egyszerû megtanulni, de utána nagyon lehet élvezni.

Azon csodálkoztam, hogy Slipknot - Before I Forget is van benne!<#hawaii>
Itt a zenekar klippje: Before i forget

ThugEdge
ha esetleg érdekel vkit,van egy összehasonlítás hdmi vs komponens, én olvasatomban nem érzem égetõ szükségét a hdmi-nek
itt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

arty
csocso: egen, a paszta lehet nem perfekt és gyengébb a hõátadás. de ahogy irtad is, k nehéz szétkapni, nem is állok neki 😊 lehet h nem sokat ér, h dashon hagyom hûlni a boxot, de valamennyit biztos ér. megnyugtat a tudat, h én mindent megteszek a RROD ellen 😉

gyzoli: igy h vannak cserecuccaid, be tudod lõni, h mivel van a gond, azt pedig vinni kell garozni 😊

örm: nem kliensfüggõ a sebesség. beallitasok legyenek rendben és sok gyors seeder legyen - ennyi.

rambuu: 0.8 a minimum arány. vszeg nem olvastad el a szabályzatot sem ...

Forza.

Lehet, a fontos nem ez, hanem ez, hogy MEDDIG lehet játszani?
:-)

Ha kipróbálod, érdekelne sokakat, hogy meddig tudsz a Live -ra fellépni...

Ha nem értenéd, elég nagy a bannolás veszélye ebben az állapotban, és ami "zavaró" senki nem tudja, hogy az MS mi alapján szûri ki azokat, akiket bannol a továbbiakban.

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

2 kérdésem lenne:

1. Ha egy Video DVD-t teszek be, elindítani el tudom, de vissza tudok-e lépni a DVD fõmenüjébe valahogy?

2. Lehet-e azt valahogy konfigurálni, hogy a vezetéknélküli kontroller mennyi idõ után kapcsoljon ki?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Sephi
En mind attol feltem hogy elnapoljak az AC-et mert mindenkinek a tre' harcrendszerrel van baja de lehet kijavitottak 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bubu13
Live-on lehet játszani most flashelt géppel?

EEE 1899

Hmmmmm,mire nem jó a box360 doboza?<#buck>

Ráraktam a konzolt,kb 40százalékkal halkabb!<#mf1>
Végre nyugodtan alhat a szomszéd<#bohoc><#taps>
teddymac
Nekem már benne van ,jó dolognak tartom .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

De BANnolhato tovabbra is az osszes. Es ez a lenyeg. <#eplus2><#idiota><#wink><#bee1>
iXtreme Benq is out.:! Már nincs feltörhetettlen 360!!
Egyszerre elég csak az elsõ 😉

De kicsit elment a kedvem ezektõl a JRPGktõl. Amíg csak az FF szériával és pár egyéb ilyennel játszottam, addig tök szerettem a stílust.
Viszont most, h sorban jönnek, mert az MS ebben látja Japán bevételét, hát, jelentõsen megromlott a minõség, ez is tömegszar lett. Ez az ES kicsit átgondolatlan, néha idétlen és ez is teljesen lineáris, akár le is ragaszthatnám az elõre és a támadás gombokat. A harc unalmas és idegesítõ, a történet unalmas és idegesítõ, a melléküldetések dettó. A karakterek is 😊
Egyébként nagyon látványos, pár óráig leköt, de 50-70 órát küldeni kicsit szenvedés lenne.

Ellenben az Assasin's Creed, az jónak ígérkezik 😊

Alwares
Én is, elvégre Assassins Creed már csak kb 2 hét. Én még kíváncsi leszek a Lost Odessy-re is, csak ne lenne 4 DVD :S

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sephi
Sajnos igy 13 ora jatek utan azt kell hogy mondjam hogy ez megint hiaba vart arany laz....

En most a Assassin's Creed + Mass Effect cimekre bazirozom. Addig maradnak a multis cimek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eternal Sonatat küldi vki?
Szerintem elég gyatra.
A graf kétség kívül nagyon hangulatos és sajátos, de ennyi.
Unalmas, unalmas, unalmas.

Komoly lehet.Sennheiser fülesemet lecserélném erre.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Adi
nem tudom belinkelni rendesen de a lényeg, h ott van az oldalon a termékek és a egyéb részen egy 5.1 füles.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01