XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én is ilyen okokból nem mertem visszaküldeni mikor tönkrement.Mert ha még csak a szállitást fizetteti ki,az még csak csak,de ha nekem pénzért egy hirtelen lendülettel csináltak volna egy alaplap cserét vagy valami hasonlót,asszem eret vágok magamon.
Na meg akkor kezdett terjedni hogy a meghajtót kicserélik újabbra ha beküldöd,amit nem igazán lehet flashelni.Legalábbis akkor még nem lehetett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egyébként a hivatalos eljárás az lenne, hogy ha látja az MS a szervízben, hogy módosított (firm, matrica, hûtésmod) akkor szó nélkül visszaküldi, és az utaztatás költségeit rád veri (asszem addig át sem veheted míg nem fizeted ki, másik fórumon mesélte valaki pár hónapja).

Úgyh óvatosan.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

"nem kuldhetnek-e ki csekket", igy helyes, arrol, hogy "nem e" jobb, ha most elkezdesz leszokni, mert a legigenytelenebb nyelvtani hiba, ami valaha is letezett a nyelvunkben. Es akkor a valasz..

csak ugy semmikepp sem, elotte mindenkeppen bele kell egyezned. Am ha egy flesselt boxod bekuldesz javitasra, akkor azert - legyen akarhany haverod a live-on, aki meguszta - semmi sem garantalja, hogy nem veszik eszre es tagadjak meg a szervizelest. De a legrosszabb esetben mondjuk ki kell fizetned a UPS-t oda-vissza meg egy kis kezelesi koltseget. Mondjuk ennek nem valami nagy az eselye, mert most meg mindig be vannak havazva Pragaban es egyelore nem hiszem, hogy igazan raernek keresgelni, hogy ki nyomja at az agyukat. Ha meg darabszamra fizetik oket, akkor meg orulnek is neki.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

nightsucker
flashelelt de neten naon sokan mondták hogy nekik megcsinálták!!azért nem az ms hez vittem mert akkor még nem volt aza gari hosszabitás!!

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

nightsucker
De csak az érdekel hogy nem e küldhetnek ki csekket????

Lizardman
hát elég necces!

Bár mondjuk nem értem, ha eredeti a firmware elsö két alkalommal miért nem a M$-ot hivtad? Egyébként ha a matrica sérülésmentes (bár ezt kétlem), és nem kátszik, hogy volt buherálva, akkor beveszik...

Johnny23
..és még garis?<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

nightsucker
nem az ms javitotta hanem más!!DE semmi mod nincs benne!!

Johnny23
...idáig csak M$ javitotta? szal nincs benne semmi ventimod,ilyesmi<#kerdes>

nightsucker
Hello lenne egy kérdésem!!Elromlott az xbox 360 nam sajnos már 3 szora!Felhivtam a microsoftot és eddig minden rendben is van!!Csak én azt nem mondtam nekik hogy javitatva volt már 2x !!!Ha ez kiderült kiküldhetnek csekket a javitás miatt?????Elöre is köszi a választ!

Pls aki szeretne nyerni az irjon meg az email cimét , én küldök rá egy meghivót a "pixelassassinationbe" ...az illetõ rákattint majd a linkre (amit emailben kap) , kattingat 1-2õt majd lesz olyan ,h "Create UBI account" és ott regisztrál , a rendszer felismeri ,h az én invetomra regelt , õ kap 5 pontot a regisztárcioért egybõl. Ilyen 1xeru.

errõl van szó tehát

u.i.:majd regelésnél a jelszohoz szamot is irjatok mert masképp nem enged pass-t kreálni ,emailnek meg értelemszeruen azt irjatok ahova ment a meghivo.

Köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
privibe v ide jöhetnek a mail cimek

Egyik haveromnak ugyanigy járt a gépe másnap aztán semmi baja,és azota is tolja vele... kb 4 honapja 😊

Ewergo
Az Achivement arra jó hogy ne legyenek cheat lehetöségek, ne lehessen a winyora tenni semmit ugy hogy le is jácca föleg nem mentéseket, Achivement értelmetlen helyfoglaló mentések a winyon,... Legalább is itt Magyar földön. Viszont lehet gizdázni a sok pontokkal.

Ezt ténleg ne hagyjuk ki srácok , ilyen könnyen nyerni nem sürün lehet 😉

LOL ez durva gecc http://pixelassassination.uk.ubi.com/
elég jo nyeremények vannak😄 , kicsit nehéz rájonni a dologra, h mit kell csinálni de , öszzefoglalnám akkor 😄

Szal van 1 kép ami tele van pixelekkel , azokra lehet kattintani ,ha van pontod ! , ott az oldalon felvan sorolva pár mód ,h hogy tudsz szerezni pontot ,sajna ha nincs pont nem tudsz klikkelni , jó nyeremények vannak 😄 , sietni kell már sokan nyertek .
Nyeremények : 3db x360 konzol , sok 360 as és ps3 as AC játék , tollak (limited😛) ,pólok,faceplatek , mindne hulyeség😄

Én azt mondom ,h hajrá 😛

u.i.: ha friendet beinvitalunk akkor kapsz 3 pontot szal , innen a forumrol aki benne van az kérem jelezze és akkor annyival is több pont mindenkinek

Üdv. Ragnar

u.i.:ha bármi kérdés van akár az experiences minijatekkal v bármivel szoljatok , elsöre kicsit furcsának tünhet.

Alwares
Assassins Creed pontosan november 13-án jön ki USA-ban és EU-ban 16-án, a korábbi megjelenések 9-ére tették, de sajna csúszott. Mondjuk ez csak pár nap és warezon remélhetõleg tényleg korábban kint lesz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

november eleje (warezba rem 1 héttel már hamarabb kint lesz), de nem csak a kepek alapjan/miatt lesz jó 😄
www.assassinscreed.com - nézzétek meg!

szvsz a gears nem uj , de megunhatatlan😄 , mi mindennap toljuk vakulásig , hajnalbamenõen 😉

Alwares
Annyira azért nem régi, csak egy éves...

Achivement...Az mi,és mire jó?<#lama>
Azt már én is <#awink>
Képek alapján faxa lesz....Nem tudod mikor jelenik meg?
Én most a Gear of War-t tolom,nem tudom milyen régi játék,de nekem nagyon tetszik.
bubu13
Kinek mennyi Achivementje van és hány játékból jött össze?

EEE 1899

túk ugribugri , arcade 😄DD de lehet megér 1 esélyt , bár én már az Assassin's creedet várom nagyon 😛

hajrá fiúk! várom már az új projectet!!!
mucsácsó
Naruto.Rise.Of.A.Ninja.PAL.XBOX360-Allstars

Ha valakit érdekel esetleg...ABGX lassú most... 😛
Ha tegnap 3 ledes lett a boxom és most amikor bekapcsoltam már nem volt az.Akkor érdemes játszani vele vagy csak rontok a helyzeten.

Sephi
En nekem masfel honap allat halt be , aztan megbuheraltam ahogy kell es azota megyen rendesen. Csak annyit raktam hozza hogy kurva eros hutot belulre...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnny23
<#szomoru1>

...hogyis van ez?

tejföl
Nem.

BAD Boys

Johnny23
ez a "regiofree" dolog,csak a warez cuccokra vannak ugye?

..szal,amit most kapok itthon gépet az PAL-os ugyebár, azaz minden kaphato origin gammát lejáccik ,nem?<#fejvakaras>

Röfikapitány
Köcc , nem ismertem ezt az oldalt!

Lizardman
megnéztem, (amit te is megtehettél volna ITT) , és tényleg csak az jött ki, és CSAK NTSC-U és NTSC-J régios! Szal ez felejtös...

Röfikapitány
Heló! Még csak ez van Ace Combat 6-ból?

Ace Combat 6 USA XBOX60

Ez nem regio free? nem?

CSOCSO
szerezz be egy dremelt
szerezzd be az XCM huteseket.
a dremellel szedd le az xbox tetejenek a belso oldalarol a rohadt nagy femlapot ( csak bentartja a hot) majd ezekutan vagj ki egy lukat az add on fole, majd fogd meg az egesz xboxot.. vedd ki az alaplapot es csak a fem aljanak a hatso reszet ahol van a udpla venti azt vagd ki ( csak a racsos reszt vagd ki........) ha akarod akkor a kulso boritas muanyag reszet is kivaghatod hatul ahol a ventik vannak.. ezek utan remelhetoleg jol fogja birni.......... ha nem.. akkor nincs mit tenni.. veszel egy uj gepet hazaviszed.. leszeded gyonyoruen a gari matricat.. felnyitod a ket gepet.. kicsereled a ket belet a gepnek es az uj hazba beleteszed a szar boxot es visszaviszed masnap a helyre ahol vetted es megmondod nekik hogy nem mukodik es adjak vissza a manid. en is ezt tettem.. 2szer csereltem mar xboxot igy... a helyszin: target aruhaz, florida 😄
Rendben van,kitartás hozzá vagyis hozzátok ám össze:-)
Thx,hogy értesítettél!
Jah és vigyázzatok mert megy a police azt virtuálisan megbüntet<#nyes>
Ostoba brigád<#shakehead>Azaz nem ti és nem a Polisz hanem a T.agyonlegalizált társaság akié a Server.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

/OFF
Te még nem is hallottad?<#sir> Körüzenet is ment! R.I.P XBOX-Paradise

Kedves felhasználóink!

A tagnapi nap a szolgáltató megkért minket,hogy a tegnap bevezetett msn meghívót töröljük idézem:

‘Ha továbbra is jönni fog , illetve küldtök a szerverünkön keresztül ,ilyen
jellegû spam levelet, köteleségünk jelezni a hatóságok felé és feljelentést
kell eszközölnünk….’ A szolgáltatást töröltem,de a szolgáltató látóterébe kerültünk és már sokan tudjátok egyszer már töröltették az oldalt. Sajnos ez az oldal is törlés sorsára jut ma éjfélig. Az adatbázist és az oldal forrását kimentettük.

Amint lesz új elérhetõség értesítünk. Addigis kitartás!

Staff

-update: Azóta találtunk egy jobb szolgáltatót, úgyhogy kitartás, visszavárunk mindenkit! Hamarosan restart!
/ON

Laza
Jah, Elite + Halo3 + Crackdown = 79990Ft ... es mind origi polcos jatek, nem bundle!
De meg nem kaptam meg, csak ki kellett fizetni, es hivnak ha megvan.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Tok mindegy, mert a jatek a lenyeg, nem az, hogy mennyibe kerul. Nekem ez is tobbet er, mint mondjuk egy teljes aru Fifa08 😊
Egyebkent a valaszthato kategoriaban ez volt az a jatek, ami meg erdekelt, a tobbi dragabb volt, vagy szr.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Pf, nem kell nekem Fifa ... brrr 😊

Adi
mhh.. de már nem lehet oda menni feliratkozni gondolom én.. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Off:
Bence vagy valaki a Paradise-ról!
Mit jelentsen ez?:You don't have permission to access / on this server.
Nem tölti be az oldalt😞
Bann nem lehet<#ejnye1>nincs mire adni nekem<#conf>
On

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Waczkor
Nem prémiumot adtak.Rendesen elitet 2 játékkal.
Aki feliratkozott,az azért az árért kapta az elitet,amennyiért alapból meghirdették.Korrektek voltak.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Adi
Én az ágyon nem tudok, h feküdni!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
elõlap alatt

Alwares
Hát mondjuk sportjátékokkal én is úgy játszom, meg autósakat. De fps-t és akciót úgy nem lehet...

Adi
ágyba fekve?!
Hogy tudsz te úgy játszani??

Adi
De most megkaptad az elite boxot?
nem premiumot kaptál helyette?

Egyépként hamár idevág a téma,hol találhato az a bizonyos matrica?

Waczkor
Nekem is Pgr 3-at akartak adni,de lerendeztem hogy a halo mellé Fifa 08-at adjanak😊
Halot amúgy is becserélem másra,mert engem egyátalán nem érdekel.
Fifa meg király😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Alwares
Azt hiszem ez igencsak örömteli hír nekünk:
Lag Fixed in Team Fortres 2 on Live

james69holden
7K

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!