XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg akkor kezdett terjedni hogy a meghajtót kicserélik újabbra ha beküldöd,amit nem igazán lehet flashelni.Legalábbis akkor még nem lehetett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Úgyh óvatosan.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
csak ugy semmikepp sem, elotte mindenkeppen bele kell egyezned. Am ha egy flesselt boxod bekuldesz javitasra, akkor azert - legyen akarhany haverod a live-on, aki meguszta - semmi sem garantalja, hogy nem veszik eszre es tagadjak meg a szervizelest. De a legrosszabb esetben mondjuk ki kell fizetned a UPS-t oda-vissza meg egy kis kezelesi koltseget. Mondjuk ennek nem valami nagy az eselye, mert most meg mindig be vannak havazva Pragaban es egyelore nem hiszem, hogy igazan raernek keresgelni, hogy ki nyomja at az agyukat. Ha meg darabszamra fizetik oket, akkor meg orulnek is neki.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Bár mondjuk nem értem, ha eredeti a firmware elsö két alkalommal miért nem a M$-ot hivtad? Egyébként ha a matrica sérülésmentes (bár ezt kétlem), és nem kátszik, hogy volt buherálva, akkor beveszik...
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
errõl van szó tehát
u.i.:majd regelésnél a jelszohoz szamot is irjatok mert masképp nem enged pass-t kreálni ,emailnek meg értelemszeruen azt irjatok ahova ment a meghivo.
Köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég jo nyeremények vannak😄 , kicsit nehéz rájonni a dologra, h mit kell csinálni de , öszzefoglalnám akkor 😄
Szal van 1 kép ami tele van pixelekkel , azokra lehet kattintani ,ha van pontod ! , ott az oldalon felvan sorolva pár mód ,h hogy tudsz szerezni pontot ,sajna ha nincs pont nem tudsz klikkelni , jó nyeremények vannak 😄 , sietni kell már sokan nyertek .
Nyeremények : 3db x360 konzol , sok 360 as és ps3 as AC játék , tollak (limited😛) ,pólok,faceplatek , mindne hulyeség😄
Én azt mondom ,h hajrá 😛
u.i.: ha friendet beinvitalunk akkor kapsz 3 pontot szal , innen a forumrol aki benne van az kérem jelezze és akkor annyival is több pont mindenkinek
Üdv. Ragnar
u.i.:ha bármi kérdés van akár az experiences minijatekkal v bármivel szoljatok , elsöre kicsit furcsának tünhet.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
www.assassinscreed.com - nézzétek meg!
szvsz a gears nem uj , de megunhatatlan😄 , mi mindennap toljuk vakulásig , hajnalbamenõen 😉
Képek alapján faxa lesz....Nem tudod mikor jelenik meg?
Én most a Gear of War-t tolom,nem tudom milyen régi játék,de nekem nagyon tetszik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
..szal,amit most kapok itthon gépet az PAL-os ugyebár, azaz minden kaphato origin gammát lejáccik ,nem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
szerezzd be az XCM huteseket.
a dremellel szedd le az xbox tetejenek a belso oldalarol a rohadt nagy femlapot ( csak bentartja a hot) majd ezekutan vagj ki egy lukat az add on fole, majd fogd meg az egesz xboxot.. vedd ki az alaplapot es csak a fem aljanak a hatso reszet ahol van a udpla venti azt vagd ki ( csak a racsos reszt vagd ki........) ha akarod akkor a kulso boritas muanyag reszet is kivaghatod hatul ahol a ventik vannak.. ezek utan remelhetoleg jol fogja birni.......... ha nem.. akkor nincs mit tenni.. veszel egy uj gepet hazaviszed.. leszeded gyonyoruen a gari matricat.. felnyitod a ket gepet.. kicsereled a ket belet a gepnek es az uj hazba beleteszed a szar boxot es visszaviszed masnap a helyre ahol vetted es megmondod nekik hogy nem mukodik es adjak vissza a manid. en is ezt tettem.. 2szer csereltem mar xboxot igy... a helyszin: target aruhaz, florida 😄
Thx,hogy értesítettél!
Jah és vigyázzatok mert megy a police azt virtuálisan megbüntet<#nyes>#nyes>
Ostoba brigád<#shakehead>#shakehead>Azaz nem ti és nem a Polisz hanem a T.agyonlegalizált társaság akié a Server.
★ 汤姆 李
Te még nem is hallottad?<#sir>#sir> Körüzenet is ment! R.I.P XBOX-Paradise
Kedves felhasználóink!
A tagnapi nap a szolgáltató megkért minket,hogy a tegnap bevezetett msn meghívót töröljük idézem:
‘Ha továbbra is jönni fog , illetve küldtök a szerverünkön keresztül ,ilyen
jellegû spam levelet, köteleségünk jelezni a hatóságok felé és feljelentést
kell eszközölnünk….’ A szolgáltatást töröltem,de a szolgáltató látóterébe kerültünk és már sokan tudjátok egyszer már töröltették az oldalt. Sajnos ez az oldal is törlés sorsára jut ma éjfélig. Az adatbázist és az oldal forrását kimentettük.
Amint lesz új elérhetõség értesítünk. Addigis kitartás!
Staff
-update: Azóta találtunk egy jobb szolgáltatót, úgyhogy kitartás, visszavárunk mindenkit! Hamarosan restart!
/ON
De meg nem kaptam meg, csak ki kellett fizetni, es hivnak ha megvan.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyebkent a valaszthato kategoriaban ez volt az a jatek, ami meg erdekelt, a tobbi dragabb volt, vagy szr.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bence vagy valaki a Paradise-ról!
Mit jelentsen ez?:You don't have permission to access / on this server.
Nem tölti be az oldalt😞
Bann nem lehet<#ejnye1>#ejnye1>nincs mire adni nekem<#conf>#conf>
On
★ 汤姆 李
Aki feliratkozott,az azért az árért kapta az elitet,amennyiért alapból meghirdették.Korrektek voltak.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hogy tudsz te úgy játszani??
nem premiumot kaptál helyette?
Halot amúgy is becserélem másra,mert engem egyátalán nem érdekel.
Fifa meg király😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Lag Fixed in Team Fortres 2 on Live