XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vmi van , 2adjára fagyott meg a gép a live miatt.
Tünetek:- nem tölti be a gamepicturet , senkinek , se a profilt, se a gamerscoret
- nem enged elfogadni semmit , hanguzenetet nem enged lejátszani (angolul dobja az üzit ,h hiba menjen a support oldalra) , se friend requestet , semmit
-én se tudok semmit csinálni , most pl behart , mert rányomtam a privat cset invitera (3x kellett A-betut nyomnom mire fogta) update:most mégse fagyott le ...5 perc után visszadobta , az elöbb viszont join session-nél kalap-kabát szarráfagyott:D épp privatcseteltem , az nem szakatt meg , viszont a kép állt , nem reagált , Adi01 is online pedig nem tünt el a képernyöröl :SSS manualba gyorsan restartoltam , de gondoltam ,h semmi se változik.
KÉSZ KÁOSZ VAN!
20 embert tudok , akik épp fennt vannak azoknak is ez a probléma :S
M$ , plS SU&K MY DICK !!!
Legyél többet liveon :P annyi mindenbõl kimaradsz ,h sajnállak (kicsit:D) , gondolj a régi szép pc-s partykra ,sztem szép "emlékek" voltak , ja és szorozd meg 2-vel kb , mert LIVE nélkül nincs játék , live nélkul nincs box ,s mert live nélkul nincs ÉLET (márakinek mi ?:D) :P (én pl offlineért tuti nem vettem volna boxot) , na ez nem is rossz szlogen :P , bár ugyis hiába beszélek :D
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Forza2-t, PGR4-et kb 10percet játszottam, aztán most kijött az Assassins is, plusz nemsoká jön a többi jó game is.
Kéne már az a rohadt xbox :D
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ATYA ISTEN HOGY NEZ EZ KI A FALI LCD-en!!!!!!!!!!!!!!!!
Jotanacs! Ne mennyetek fel LIVE-ra, ha a masolt verzioval jaccotok, november 13-madikaig!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
4 hónapja nem jó a boxom, azóta vagy 3x játszottam havernál, és már nagyon hiányzik...annyi sok játék kijött, amirõl lemaradtam...de legalább nem lesznek unalmas téli estéim :D
PS3 ID: ghost_hun
Ennél szebb hír már csak az lenne, ha hamarosan a Mass Effect és a Pro Street is beszerezhetõ lenne :D
PS3 ID: ghost_hun
★ 汤姆 李
Most már biztosan tudom ,h "van vmi a levegöben" :P
(nem egyéni szoc.probléma , hanem biztosra vehetö ,h mindenkinek , többen jelezték vis mindenki errefelé :P)
:((((( nem tudunk cod4 ezni se :@@@
★ 汤姆 李
TL-en is van mint ahogy írták itt, és Blackcats-en is.
öröm e bódottá!!!!4
Adi => Egy nagy <#boxer>#boxer> fogok én fizetni... az smswarez már tényleg a warezolás legalja...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
:ON
Használtan mennyi lehet egy core-pack manapság?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
az általad felsoroltakon kívül még a Benq az ami elõfordulhat egy Xbox360-ban
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
van még más fajta is? vagy csak ez a kettõ van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=355&z=&c=&x=79&y=15
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb