XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
<#lama>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Az igazi guitar hero 😄DD

a jóbol sosem elég 😉

valaki küldjön plíz meghivót gyorsan letölthetõs torrent oldalról!thanks

arty
OFF:
az avsp a legsilányabb, 13 éveseknek valo 'rész' 😊 még vér sincs benne, egy horrorban, érted ... rossz vicc, de a folytatás a trailerek alapján már komolyabbnak igérkezik 😊 remélem játék is lesz belõle, amivel megint nem lesznek idegeim átszani 😄

Forza.

csum666
Megéri csippeltetni a Boxot?? Nem lesz tõle lasabb?? bocs a krédésekért... de venni fogok mindképp boxot cska a csippet nem tom

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

ezek ha jól értem nektek sincs 0.8as arány,de bent vagytok nem?
Aguinaga
Na, én is pont így vagyok vele, állítólag a nem megfelelõ kliens miatt nem számolja, hogy mennyit töltöttem fel. Pedig direkt azért, hogy jó legyen az arányom ott, azzal kezdtem, hogy feltettem vagy 6 giga anyagot, de mivel nem jó klienssel, így nem számolta 😞

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Lizardman
Hitachi, Benq

Törölt felhasználó
hi xbox arcad széria milyen meghajtóval jött ki????
Alwares
Nekem xbox sky-ra egészen eddig nem volt feltöltve szó szerint egy kilóbájt se és eddig semmi gondom nem volt. Rámentem valamire mindig azt mondta nyomjam fel az arányom 0.3-ra vagy várjak 3 napot. Mondjuk ma köcsög voltam és javítottam egy kicsit az arányomon, 0.00-ról felnyomtam 0.9-re hogy le tudjam szedni az Assassins Creed-et. Tökre meglepõdtem mikor láttam hogy csak arról a torrentrõl már leszedtem 50 GB-t...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

igen,valóban eddig várnom kellett az új fájloknál az arány miatt, de eddig nem dobtak le. gondolom akkor az sem lehetséges hogy ha közbe hagyom a feltöltést és elérném a 0.8at akkor újra aktiválódnék😛😊
OFF
Nekem bejön 😛 , most mondom nagyon várom az uj részt, a Requiemet , kicsit felborzolja az idegrendszeremet , de tetszik 😛

Aguinaga
Hát, ha jól tudom, ott 0.8 a limit.
Feltölteni mert azért tudsz, mert az nem függ a tagságtól, ha megvan hozzá a .torrent fájlod.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

0.5ös volt az arányom pedig. viszont akkor csak azt nem értem, mér tölthetek fel az oldalra?
Aguinaga
Ki lettél dobva gondolom.

xbox sky vmiért nem tudok belépni,eddig ugye ha az oldalra léptem mer belépve jelent meg az oldal,mostmeg kéri a felhasználó nevet meg jelszót. megadom. és azt mondja nincs ilyen jelszó emlékeztetõbe is ugyanezt válaszolja, viszont érdekesség hogy a Utorrentbe meg mennek a feltöltéseim az oldalra,tehát az mûxik,ilyenkor mivan?
Lizardman
Off

South Park => sp.hoff.hu

Ragnar => NEmtom mindenki annyira nagyra tartja az alieneket, de nekem valahogy egyártalán nem jttek be, maximum az AvsP amire azt mondom, hogy oké...

Scotty99
Nem balhézhatok, mert egy haver hozza el szivességbõl, csak feledékeny...

Azért vicces, mert olyan ember vagyok, aki ha eltervez valamit, azt rögtön véghez is akarja vinni...ahhoz képest ennyit várakoztam, egyéni csúcs.

De az biztos, ha egyszer mindene itthon lesz a boxnak, többé ki nem adom a kezembõl 😄

PS3 ID: ghost_hun

A srác régóta foglalkozik javítással, megbízható, jó szakember. Õ sem volt híve ennek a megoldásnak, de a távolság és legfõképp a sürgetõ idõ miatt ezt a tippet javasolta (illetve a szétszedés-javítás megoldást, de most nem akartam vacakolni ezzel). Ha nem válik be, akkor végülis mind1, megy javításra. Sufnituning, de eddig mûködik - majd meglátjuk, meddig bírja (nyilván nem sokáig)

Powned by Phazon...

OFF , Alien-t nézek😄 , spec. nekem nagyon bejön , már láttam öket csak régen , sõt némeiket többször is , a 4.2.-kat nemrég ,most nézem a 3.-at 😛 , AvP Requiem durva lesz 😉 bocs az offért.

Alwares
Áhh le kéne szedjem valahonnan az új évadokat..

Ja a wowos az kegyetlen volt 😄 még anno a régi szép idök mikor nyomtam eredetin , hát igen...
Xbox 360-as rész az milyen ?😊 és pontosan hanyadik rész is ?

mucsácsó
Volt..S10-ben volt asszem, de az hihetetlen idióta rész volt. 😄
Meg most 11x13-ban van Guitar Hero...Volt S9-ben asszem PSP, és S10-ben még X360...jah meg ugy a WoW 😛
Kaplan
Az nagy rész volt 😊 A másik kedvencem még a WoW-os. De ez itt OFF.
Hát táp kábel nélkül tényleg szopás. De ilyen amatõrséget, hogy lehet elkövetni. Felfoghatatlan, értékelem a nyugalmad és, hogy nem csapod ki a balhét. Én már rég megtettem volna. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Volt ilyen SP rész is? Hmm...

Scotty99
Aztán úgy járok mint Cartman, amikor sorban állt a Wii-ért...a jövõben fogok kikötni, és nem tudom majd hova dugni a boxot xD

Alwares
Hibernáld le magad, én is erre a döntésre jutottam egy hónappal a Mass Effect megjelenése idején. Mondjuk akkor eszembe jutott hogy lesz cod4, meg assassins creed...
Ragnar: Hát igen ha lopnék akkor én is PS3-at vinnék az mégis drágább 😄

Scotty99
Hehe, itt a box, de a táp kábelom nincs nálam...és kb. 5 nap, mire majd elkapom...

Hogy vészeljek át 5 napot? Átaludjam? 😊

De vigasztal a tudat...mikor meglesz, akkor játszhatom az Assasin's Creedet. 😄

carterx
aha,köszi az infókat nektek!
assassins már ok,akkor várom a nfs-t.

üdv

Én a helyedben nem hagynám ennyibe :SSS ilyen rég ota nincs boxod , hát ez durva nagyon...intézkedj és hozza vissza a tápot.

Gideon Wieth
ezt hogy utálom 😄 Eldöntöm egy gameról h megveszem mert megérdemli 😄
Erre hamarabb jelenik meg WAREZen 😄 Mostmár 5 napig türelmes vagyok az Assassin's Creed-el, utána már harapok 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

arty
amugy milyen egész pontosan a játékmenet? mint a prince of persia? vagy RPG elemek is vannak ( 😞 ) és szabad kószálás a városban? harc kidolgozottsága?

és még sem a timeshift, sem a cod4 nincs kijátszva ... atyaég, mi lesz itt 😊

Forza.

üdv. nekem azt mondták, hogy ha játszok egyhuzamba 3-4 órát a boxol, akkor ha kiakarom kapcsolni akkor hadjam járni kb 15 percet, hogy lehûtse magát.
ez igaz???

james69holden
talán még ezek is

Kane & Lynch
Beowulf
Soldier of Fortune: Payback
America's Army: True Soldiers
Final Fantasy XI: Wings of the Goddess

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Aguinaga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1st torrent oldalon free reg van (és Assasin's Creed onnan is tölthetõ már)

Brothers In Arms Hell's Highway
Assasins Creed (már tölthetõ)
Need for Speed ProStreet
Mass Effect

-Több most nem jut eszembe, én az elsõ kettõt nagyon várom, ezek biztosan jók lesznek.

carterx
Szevasztok

Milyen nagy durranások várhatók a közeljövõben a dobozra,ki tudja??

thx

Alwares
Hát fõleg hogy ilyen játékok jönnek ki. Aztán a Mass Effect is már biztosan a nyakunkon van... Jó szar lehet, na én megõrülnék ha most jönne a 3 led...

Scotty99
Jó neked, hogy azzal álmodtál.

Én úgy jártam, hogy egy ismerõsöm vitte el a gépemet Wadarrhoz, pár hete. Mikor elvittem hozzá a gépet, a dobozában adtam, benne a táp meg a kábelok. Erre tegnap egy másik ismerõs hozta vissza a gépet. Ezzel csak az a gond, hogy aki bevitte, annak visszaadták a dobozt az üzletben, hogy az nem kell. Aki meg hozta haza, az csak a gépet hozta...vagyis ma végre valahára hazakerül a gép, de nem lesz nálam a táp, szóval megint lemondhatok a játékról +1 hétig <#rinya>. Egész éjszaka ez járt a fejemben, alig aludtam. Most nagyon padlón vagyok 😞

Alwares
Egész éjszaka forgolódtam az ágyamban mert folyton az járt a fejemben hogy áá megjelent az assassins creed én meg alszok, pedig nem tudtam, csak a tudatalattim szólt, hogy itt valami nagyon komoly cucc jött ki 😄 Áááá megyek is tölteni, holnap délután már játszok is, a fenéért van nekem csak 1 MB-s netem...

teddymac
Assassins Creed PAL X360-Allstars

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Bendy
Gratulálok. Magas szintû elektronikai ismeretekkel rendelkeztek a barátoddal. <#ejnye1>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ma este az Elite melletti Core-omat elkapta a RROD. Rámtört a szomorúság, és egyik ismerõsöm ajánlására bevezettem a törülközõs-becsavarós trükköt. Nem hittem az ilyesmiben, de bevált. A masina túlmelegedett, aztán kikapcs-bekapcs és újra mûködik (és azóta is). Hûtésmod+feszítésmod+towel trick - kíváncsi vagyok, meddig megy így.

Powned by Phazon...

<#eplus2><#hehe><#nyes>A próféta szólt belõled testvérem 😛

Lizardman
nyugi gyerekek, ragnar csak teljesen függõ, nézzétek el neki 😉

mucsácsó
aztamindenségit, micsoda probléma tényleg... 😄
Kaplan
Nehogy elvegyék tõled az életed értelmét... Kapcsold ki tán azt a kurva gépet, aludjál, és majd holnap reggel megnézed mi a helyzet. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

még nem szartam be 😄 csak ideges vagyok <#boxer>

nyugi,minden rendben lesz,mi ez a nagy beszarás?