XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Hát ha iextreme-s frimeware van a gépedben akkor mehet állandóan a live, ha nem akkor soha be se dugd a netet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Victor1103
Hello!
Nekem pedig az lenne a kérdésem hogy ha a gépemet beflashelem akkor csak akkor tiltanak ki a live-ról ha mondjuk írott játékkal lépek fel?
Mert van eredeti game-em és jó lenne velük majd online játszani.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lenne egy olyan kérdésem ha írott játékkal nyomom,akkor ki kell húzni az internet kábelt,vagy elég a liveról lecsatlakozni,vagy mehet live is csak ne játszak multiban??

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Amit belinkeltél kép , annak mi a magyar cime pontosan , mert mondom ,h tuti láttam , csak vhogy nem áll össze a fejemben ,h meik mi stb. érted szal vki pls mondja már meg ;)

Lizardman
akkor nem nekem valo... :)

GTA-s példa hoz még ennyit 2.sor balról jobbra a 3.kép :) sztem nem semmi , én erre gondoltam

CSOCSO
most mivan?:D
Jaja énis észrevettem ezt ,nagyon durva , ja az a beyond the enemy lines lenne , ellenséges terulet , láttam én ezt a filmet , de vhogy annyira nem ugrik be :@@@@@ segitsetek pls :)

CSOCSO
nekem azonnal az a csako ugrott be aki az enemy behind lines ban jatszik.. ugyan ilyen orosz csako.. kek susogos trening.. ket feher csikkal.. ugyan ez az arc.. stb..

itt a kep rola... gyenge hasonlitas a GTA emberehez.. viszont tuti innen mintaztak a COD 4 ben levo embert.. meg a ruha is ugyan az
Kandurex
megmentjük a galaxist, Bioware tálalásban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lizardman
gyerekek lehet én vagyok hülye, de ennek a Mass Effect-nek mi lesz a lényege? Egyártalán mi a retek ez? (sorry, nincs kedvem utánaolvasni, és lehet, hogy valaki szivesen válaszol nekem :) )

Alwares
Tényleg egyébként a Cod4-ben a félkezû kopasz fickónak (nemtom megjegyezni ezeket az orosz neveket) a fia, csak szerintem hasonlít a GTA IV fõszereplõjére?

Oks :) ,hát liveot feltétlen vegyél :P 1 éves gold aztán nincs gond 1 darabig :P

más : ez a CoD4 annyira jó ,h még nem telt el 2 órahossza se a kijátszása után demár most motoszkál vhol bennem az a bizonyos megfoghatatlan :D --> mint minden JÓ "játéknál" , ennyi :P

Scotty99
A KOTOR óta az elsõ igazi RPG, amit imádni fogok :)

PS3 ID: ghost_hun

Alwares
Amint lesz rá zsé persze és megpróbálok Limited Editiont venni. De elõtte Live-ot kéne venni ;-)
Meg az a durva ebben a játékban hogy annyi helyszín lesz hogy hajde! Van egy nagy térképed a galaxisról az ûrhajódban és ott kiválaszthatod a több száz( talán ezer) bolygó közül hogy hova mész el. Kicsit durva lesz ;-)

Elvolvastam, egész jó :) ,bár a cikk elég régi :D ez már az elején felkeltette az érdeklõdésemet : " A KOTOR óta csendben munkálkodó barátaink viszont most igazi nagy dobásra készülnek a konzolok között, hisz már készül a „valaha látott legszebb játék” cím elsõszámú várományosa, a Mass Effect!" :D durva , mert hülye azért nem vagyok és mindez 1 lemezen XD
Te megveszed eredetibe ?:P

CSOCSO
en 16 ot talaltam meg.

nezz be minden hazba...
Alwares
Hát nekem ha nem is tetszik azt elismerem hogy hasznos, így nem egy gagyi hent lesz a játékból.

CSOCSO
hat szvsz meg fasza.. mert ha ha lonek akkor ne legyen mar en a rambo hogy mindenkitm egolok mikozben 2 en lonek.. amugy meg emiatt legalabb nem rohanunk mindig elore hanem ovatosan haladunk... szvsz jo dolog. nekem legalabbis tetszik.. ha mas miatt nem legalabb amitt neha meghaltam:D
Alwares
Ez egy RPG és ez már alapból király. A párbeszéd rendszere meg váhh de jó lesz. Tudod itt te alakítod a storyt és így már egészen más mint bármelyik más játék. A grafika felõlem szar is lehetne...
Viszont itt van egy elõzetes a játékról, azt hiszem fõlösleges lenne nekem még egyszer valami ilyesmit megfogalmazni.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1127/650/1/Mass+Effect+Elozetes

csipa<#eplus2><#idiota><#taps>

Kandurex
Megjöttek az elsõ tesztek az Assassin Creed -bõl:

A game informer 95%-ot adott rá, a gamepro pedig 100%-ot.

No comment.

Hamár igy ráleltem ,akkor mondom kedveskedek neked egy kis world exclusive mass effect trailer-el :P
Van grafikája az biztos , de elmondhatnád ,h mi lesz ebbe az olyan jó azonkivul :)

Alwares
Én nem tudom hol lõttem meg de szerintem mindenképp a keze szakad le XD

LOOOOOOOOOOOLOOOLLLL pedig én kajak fejbecsûrtem , még a szél is jó volt :) 1,2sec alatt csapodott be a golyo asszem :D

Alwares
Mikor sniper-ezel akkor nem ölitek meg csak leszakad az egyik keze, nézd csak meg látni is lehet. Meg késõbb is látni hogy csak egy keze van.

Jelentem , végigvittem a Call of Duty 4 Modern Warfare c. játékot :D
Eszméletlenül meg van csinálva , már maga a singleért érdemes megvenni , játszani vele. Nagyon élveztem a játékot , profi munkát végeztek a srácok ami a singlet illeti(multiról majd késöbb nyilatkozok,hamár többet nyomtam ;)).Egyszóval megunhatatlan a játék az biztos , végig figyelni , koncentrálni kell , nincs olyan rész ami unalmas ,v lerágott csont lenne . Amint ár kroábban irtam ,Regular szinten nyomtam (szal ebbe is nyomtam ki),amit tényleg jól eltaláltak szintén a fejlesztõk .Egyedül a végén szivtam kicsit az atombunkerben ,ott jött elõ az , amit már más is irt ,h meglõnek és ugrál a célkereszt mint atom ,ott 1 percig kicsit idegeskedtem de aztán átvittem azt a részt is.
Final score: 9.5/10
Órákat tudnék mesélni a küldetésekröl ,tényleg...ki-hogy csinálta stb stb. 1-2 dolgot viszont a sztoriba nem nagyon értettem ,mindjart mondom is ,de elötte nálatok ,h volt az a rész mikor menekülni kell a dzsippel és jön egy csomó teherauto katonákkal , majd egy helikopter amit elvileg lelehet ott lõni , na nekem ez nem sikerült és gondolom ezért lõtte szét a hidat...*** mielõtt még belemennénk , ugorjunk kicsit visszább , szal nem értettem ,h mikor a nagy sniperes misszio van ugye ott ki is irja ,h 15 years (v nemtom hány évvel ezelött) és Cpt. Price-t irányitjuk mint sniperes , na ott most kinyirjuk az orosz fõcsávokát az éplulet tetejérõl sniperrel ...a következõ pálya elején meg már irja is ,h present day , tehát napjainkban ismét...majd mikor a fiát is kinyirjuk vagyis fejbelövi magát , (próbálta vki kilni a kezéböl a pisztolyt , mert ugye a kuldetés az ,h élve kell , szal le kell fegyverezni) de gondolom ,h ez scriptelve van. Aztán a következõ pályánál az átvezetõbe mutatja ,h már csak a kopasz orosz van ,akit már megöltunk :SSS hogy is vannak akkor ezek ?

Én 22db-ot találtam meg :P

Kandurex
csak keményen! szinte csak az ebben a topikba járó emberkék véleménye és kritikái alapján vettem eddig meg minden X játékomat :)

Ewergo
Hát az Assassin's Creed -el szigorujjak leszünk. Nehogy má könnyen menjen neki az a Gears of War tronfosztás...! <#eplus2>

Sziasztok! Elore bocsi a kerdesert,de hatha tud valaki segiteni! X360-mat szeretnem Flasheltetni, ventimodal egyutt.Szekszardi vagyok, tehat ha valaki tud megbizhato embert Szekszardon, es kornyeken legyszi jeleze nekem privatba.Elore is koszi! Es megegyszer elnezest!
Kandurex
úhhh... a két évvégi legnagyobb ász! kíváncsi leszek a kritkákra!

Alwares
Szerintem marhaság, de jó lenne ha igaz lenne. A Mass Effecet már simán fel lehetne törni/tenni netre, pár embernek már meg van. ebay
Legyen igazad!
Viszont most nézem Cod4-bõl elég könnyû kiszedni az 1000G-t. Végig kell vinni még egyszer veteránon is, igaz az nem lesz könnyû de akkor már megvan szinte minden. Még az Intel izéket lesz necces megtalálni, én csak 3-at találtam meg a 30-ból a játék során, de majd remélem valami okos ember készít videót youtube-ra az összesrõl... Multis acsi nincs is, de mondjuk minek is, fejlõdsz ott amúgyis...

Sephi
Hallotatok a nagy hirt? Ha minden igaz akkor az Assassin's Creed meg ma delelott fel lesz toltve , mig estere vagy holnapra Mass Effectet is kapunk... Nos ha ez igaz akkor megint warezolnom kell jovo hetig :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem jól,a Gears az alap,a Fifa meg next-gen konzolokon egész használható lett idén (a demo alapján),ugyhogy ha szereted a focit,jo lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na megjöttem a vásárlásból, egy Fifa 08-al és egy Gears of War-al tértem haza :) Remélem jól választottam, ma tuti h csak single módban fogom nyomni õket :)

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Én is kivégeztem a CoD4-et tegnap,azon a Hard micsoda szinten.Volt benne egy két húzós rész igy már,a Veterán az már a szokásos CoD idegõrlés lehet,de majd késõbb biztos belevágok.
Igazából nem biztam benne hogy túl jó lesz.Ugy voltam vele ellõték már a "CoD patronokat" az elõzõ három (+pc-s kiegészitõ) részben.Egy jó,de nem kiemelkedõ játékot vártam,tévedtem.Iszonyat hangulatot sikerült a képernyõre varázsolniuk,és emellett a grafika meg a hangzás és a játékmenet is nagyszerû volt.
Nálam a Bioshock-Halo 3 mellé csatlakozott harmadiknak, mint az év legjobb játékai.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

RAZOR27
Azt nem lehet megunni...<#nevetes1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kandurex
40g? gamepont? mire lehet felhasználni?

Alwares
Na végig vittem ezt a Cod4-et. Hát nagyon jó lett! Azt hiszem holnap belekezdek veteránon, ad G-t is rendesen amint láttam. A multit, hmm majd sokára kipróbálom, azt hiszem ezt is sokáig, sokan fogják tolni. Majd ha lesz goldom, akkor, viszont van még némi bepótolni valóm a halo 3 multi terén, így majd elsõként azt megunásig utána meg jöhet a cod4...

Scotty99
ITT le van írva a csatlakozás, irányítószámot is ír. Címre pedig rákeresel a Google segítségével, az a lényeg, hogy valós cím legyen.

Ja , a COD4 nagyon brutál lett , én most Regularba viszem , mindjart megyek is és még befejezem ;) , tegnap pl egész nap csak multiztunk, ténleg nagyon megfogott , annak ellenére ,h DM,TDM-nek semmi értelme , ráadásul a játékélményt nagyon elveszi ,h ha kezdetleges fegyvered van még az ellenfeleidnek meg komolyabb szerszámok , aztán tegnap estefelé én is szert tettem egy jobb fegyverre/módositásra és tényleg sokkalta jobban tudok érvényesülni,sd,domination,hq módok meg vmi isteni jók fõleg meg magyarokkal , ahogy elnéz(t)em nem fog megtörténni az ,h nem lesz kivel játszani:P...nagyon cool game ,megyek is ;)

arty: ezt nem mondanám ,egyáltalán nem veszik el semmilyen játékélmény , sõt ,ha belegondolsz azért is csinálom ,mert "élvezem" ,ezek olyan kihivások , amik szerintem szórakoztatják az embert és ha még szereti is azt a játékot akkor meg végképp (mondjuk nyilván nem menõdik bele senki egy olyan játék acsivmentjeibe amit nem igazán kedvel , csak max 1xeri gyors kipörgetés céljábol játszik vele) Példának megemliteném ,h veteránon is kiakasztom a cod4-et , már csak a + "izgalom" /kihivás végett is , meg kecsegtetõ az a 40G pályánként :P

Xenu
xbox live-hoz csatlakoznék.. milyen irányítószámot fogad el? Magyarország alapól nincs benne, így az Egyesült királyságot választottam.

Sometimes life hurst like hell

köszi,akkor megpróbálom azt

arty
lõdd magad lábon és probálj egy pontra fixen koncentrálni utána ... ;)

Forza.

Scotty99
Az üzletben PAL-os verziónak kell lenni...nos, ha nem üzletbõl szeretnéd, akkor a Guitar_Hero_3_USA-RF_XBOX360 - ez kellene, hogy menjen, mivel ez region free.

Hello!
Nemrég van gépem ccsak..és a guitar hero 3 demójára nagyon rákattantam pár haverral!Az lenne a kérdésem h eddig csak NTSC-s változatban láttam(USA)és azt mûködésre lehet bírni a gépemen?Vagy meg kell várni h legyen belõle Pal -os változat!

Én az Ebay-rõl PalPalon keresztül 3szor rendeltem, és egyszer nem voltak képesek kihozni a cuccot. Ezekután én hanyagolom. Legalább a pénzemet mindig visszakaptam.

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Ewergo
Inkább dijazni kéne hogy a valoságra gyurtak.: gondolom ha kapsz egy váll lövést, azt nem csak egy szunyogcsipésnek érzed...! :)
Legalább majd jobban vigyázol mert tudod milyen az, ha eltalálnak.

Alwares
Viszont Cod4-ben eléggé idegesített az mikor sebzõdöm és lõnek akkor rángatja a kamerát mint az kurva anyját... Ááá az nagyon nem tetszik.... A korábbi részekbe ez azért nem volt ennyire durva...