XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nekem pedig az lenne a kérdésem hogy ha a gépemet beflashelem akkor csak akkor tiltanak ki a live-ról ha mondjuk írott játékkal lépek fel?
Mert van eredeti game-em és jó lenne velük majd online játszani.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
itt a kep rola... gyenge hasonlitas a GTA emberehez.. viszont tuti innen mintaztak a COD 4 ben levo embert.. meg a ruha is ugyan az
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
más : ez a CoD4 annyira jó ,h még nem telt el 2 órahossza se a kijátszása után demár most motoszkál vhol bennem az a bizonyos megfoghatatlan :D --> mint minden JÓ "játéknál" , ennyi :P
Meg az a durva ebben a játékban hogy annyi helyszín lesz hogy hajde! Van egy nagy térképed a galaxisról az ûrhajódban és ott kiválaszthatod a több száz( talán ezer) bolygó közül hogy hova mész el. Kicsit durva lesz ;-)
Te megveszed eredetibe ?:P
Viszont itt van egy elõzetes a játékról, azt hiszem fõlösleges lenne nekem még egyszer valami ilyesmit megfogalmazni.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1127/650/1/Mass+Effect+Elozetes
A game informer 95%-ot adott rá, a gamepro pedig 100%-ot.
No comment.
Van grafikája az biztos , de elmondhatnád ,h mi lesz ebbe az olyan jó azonkivul :)
Eszméletlenül meg van csinálva , már maga a singleért érdemes megvenni , játszani vele. Nagyon élveztem a játékot , profi munkát végeztek a srácok ami a singlet illeti(multiról majd késöbb nyilatkozok,hamár többet nyomtam ;)).Egyszóval megunhatatlan a játék az biztos , végig figyelni , koncentrálni kell , nincs olyan rész ami unalmas ,v lerágott csont lenne . Amint ár kroábban irtam ,Regular szinten nyomtam (szal ebbe is nyomtam ki),amit tényleg jól eltaláltak szintén a fejlesztõk .Egyedül a végén szivtam kicsit az atombunkerben ,ott jött elõ az , amit már más is irt ,h meglõnek és ugrál a célkereszt mint atom ,ott 1 percig kicsit idegeskedtem de aztán átvittem azt a részt is.
Final score: 9.5/10
Legyen igazad!
Viszont most nézem Cod4-bõl elég könnyû kiszedni az 1000G-t. Végig kell vinni még egyszer veteránon is, igaz az nem lesz könnyû de akkor már megvan szinte minden. Még az Intel izéket lesz necces megtalálni, én csak 3-at találtam meg a 30-ból a játék során, de majd remélem valami okos ember készít videót youtube-ra az összesrõl... Multis acsi nincs is, de mondjuk minek is, fejlõdsz ott amúgyis...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Igazából nem biztam benne hogy túl jó lesz.Ugy voltam vele ellõték már a "CoD patronokat" az elõzõ három (+pc-s kiegészitõ) részben.Egy jó,de nem kiemelkedõ játékot vártam,tévedtem.Iszonyat hangulatot sikerült a képernyõre varázsolniuk,és emellett a grafika meg a hangzás és a játékmenet is nagyszerû volt.
Nálam a Bioshock-Halo 3 mellé csatlakozott harmadiknak, mint az év legjobb játékai.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
PS3 ID: ghost_hun
arty: ezt nem mondanám ,egyáltalán nem veszik el semmilyen játékélmény , sõt ,ha belegondolsz azért is csinálom ,mert "élvezem" ,ezek olyan kihivások , amik szerintem szórakoztatják az embert és ha még szereti is azt a játékot akkor meg végképp (mondjuk nyilván nem menõdik bele senki egy olyan játék acsivmentjeibe amit nem igazán kedvel , csak max 1xeri gyors kipörgetés céljábol játszik vele) Példának megemliteném ,h veteránon is kiakasztom a cod4-et , már csak a + "izgalom" /kihivás végett is , meg kecsegtetõ az a 40G pályánként :P
Sometimes life hurst like hell
PS3 ID: ghost_hun
Nemrég van gépem ccsak..és a guitar hero 3 demójára nagyon rákattantam pár haverral!Az lenne a kérdésem h eddig csak NTSC-s változatban láttam(USA)és azt mûködésre lehet bírni a gépemen?Vagy meg kell várni h legyen belõle Pal -os változat!
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Legalább majd jobban vigyázol mert tudod milyen az, ha eltalálnak.