XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
nem

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Johnny23
hali!

Ha flasheltetem a gépem,akkor nagyobb az esély a RROD-re, v hogy meghibásodik??<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Alwares
Én most a DOA4-et szedem le épp xbox-sky-ról, nemtom iextreme kompatibilis-e, lehet majd nekem is szarakodni kell ezzel szal én is örülnék ha mondanátok valami oldalt ahonnan ezeket le lehet vadászni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

2)Játék IXtreme kompatibilissé tétele

Ha nem lenne az elõbbi példában kipipálva az IXtreme kapcsoló akkor se keseredjünk el! Alul a gombok között nyomjunk az INSERT STEALTH -ra, ilyenkor be kell tallóznunk számítógépünkön a PFI DMI és SS darabjait a játéknak, belegyógyítja az ISO-ba, majd ezek alapján kijavítja a VIDEO PARTICIO-t is.

Ezeket a fileokat különbözõ oldalakról tudjuk letölteni, torrenteken is több pack megtalálható... mostanában gyakran mellékelik a játékok mellé is -hátha valakinek csak arra van szüksége (bár az ISOba alapból bele van integrálva!).

NEXT gombbal végére érünk a mûveletnek, a játék írásra kész!

"Ezeket a fileokat különbözõ oldalakról tudjuk letölteni"
Oké,de honnan???

Valaki tud segíteni?Még most is a Fight Night 3-al szenvedek,nem kompatibilis IXtreme-el...Honnan lehet hozzá fileokat leszedni?

Köszi a segítséget!
arty
elirás, kamu, stb

cora, auchan, tesco, metro lapoknak ne higyj. ez alap :) 200ért nincs 94cm-es fullhd, még 1366x768ast is csak egy jó-közepest kapsz :)

Forza.

Alwares
Regisztrálták ezt hogy érted? Hogy be van jegyezve a flash az ms-nél neked vagy sem...

Újságba láttam, de valaki azt az újságot sikeresen kidobta. Az akció majd csak pár nap múlva indul és akkor fenn lesz a cora honlapján. Remélem, hogy nem tévedtem, mert ez az ár nagyon baráti lenne.

Csacsi
Itt nézz körül. Szerintem ott valami nem stimmelt azzal, ohgy FUllHD. De ennyiért még nem kapsz, csak HDReady-t.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lizardman
Látom mostanában megy a téme a bannolásrol, stb...

Szeretnék megosztani egy kis infot azokkal, akiket kidobtak (vagy esetleg nem, de szeretnék elkerülni), hogy van megoldás a többiekkel valo játékra neten keresztül!

Látogassatok el IDE , és azon belül EBBE A TOPIKBA... Jo társaság, jo játékok, no cheaters and jackass...

testerlnx
>"Cora-ban találtam egy Panasonicot, ami 199ezer volt."
Biztos FullHD volt meg 94cm?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

matiszG
Én felhívtam õket és simán regisztrálták a flashelt gépemet.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Shan
A bannolás nem tart kb. 20 másodpercig... Csak az az idõ, amíg felmész a netre, és észreveszed, hogy kiqrtak.
200K ert full HD, hat nem tudom az elege megkerdojelezheto minosegu lehet.
Normalis Full HDs tvk olyan 350K korul indulnak, 200ert max hd readyt kapsz, abbol viszont mar jot, Pana plazmat pl 107es. Szerintem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Alwares
Szerintem úgy hivd fel hogy piros ledes lett a géped. Mert ha bediktálás után nem mondják hogy warezos egyszerûen lecsapod a telefont és elégedetten konstatálod hogy megúsztad, ennyi szerintem...

Ha felhívod õket, hogy módosított firmware van-e a gépedben, akkor szerintem arra következtetnek, hogy van, és csak arra vagy kíváncsi, hogy õk tudják-e. Úgyhogy szerintem ezért a telefonhívásért megkapnad azt a nagy pipát az warez fullnél a m$ berkein belül, ha már nincs ott...

Adi
Ezt már mindenki hallotta de(lentebb):

"Hochbaum barátunk gépe a tegnapi nap piros ledes öröklétre szenderült. A mai nap folyamán felhívta a hivatalos support vonalat a szervízzel kapcsolatosan, ahol a sorozatszám bediktálása után kedvesen tudatták vele hogy nem szervízelik a gépét mert egy új rendszer került nálluk bevezetésre amely kimutatja hogy a gép mikor volt flashelve és mivel átalakított gép így nem áll módjukban javítani. Ez kis történet arra a feltételezésre ad okot hogy a Microsoft-os új rendszer már leszûrte az Xbox Live-on keresztül az átalakított és módosított gépeket a hálózaton, és igazából már csak a piros gomb lenyomására vár és indul az újabb bannolási hullám az Xbox Live-on? Minden kapcsolódó infó és építõ hozzászólás jöhet a kommentek közé."

Ha én felhívom az ms-t és bediktálom a gépem sorszámát, h legyenek szívesek megmondani, h modosított fw-t érzékeltek-e ezen a gépen, akkor azok megmondják nem?!:O vagy csak akkor foglalkoznak velem ha vmi hiba van vele? vki probálta már esetleg megkérdezni a saját gépét, h érzékelték-e már?
És ha mondjuk nem akkor vissza dobom max az orig.bin-t és origival tolom lehet.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
azt megúsztam

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

tejföl
A majusi bannolas sem egy napig tartott.

BAD Boys

Ewergo
Csak nehogy olyan sorsra jusson mint a FarCry szinvonala Boxon pc-hez képest.

mucsácsó
Legyen igazad! :)
Én is vágyom rá azért, de nem sok esélyt látok rá...legalábbis nem mostanság fog megjelenni..
Mindenképpen kell a módosított firmware, ha másolt lemezzel akarsz játszani, nem csak az onlinehoz.

Checkerboy
Állj. Szóval az X360 le tud játszani mindenféle firmware módosítás nélkül másolt játékokat? Csak azért kell nekünk az iXtreme, stb, h online tudjunk játszani másolt játékokkal, és nem bannolnak olyan gyorsan? Vagy félreértettem? Vagy mivah?! :D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Barney Tech
Valaki esetleg?!

Új Full HDTV vásárlásán gondolkodom. Talán karácsonyra, vagy késõbb, vagy elõbb. Attól függ... Van rá 200k hufom. Tudtok ajánlani valami jó TV-t, ami 1080p-s, full HD, szóval 1920x1080 a felbontású, (94, 102 vagy 107cm). Cora-ban találtam egy Panasonicot, ami 199ezer volt. Tetszett, szép volt, egynek jó, de azért még meghallgatnám, hogy mit ajánlotok 200-220 ezer környékén. Plasma vagy lcd mind1. Boxnak akarom beújítani. Köszi.

Én sem de nekem tökmind1 mert úgysem használom a Live-ot.
Néha felmegyek rá körülnézni és ennyi.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Adi
Na megnézztem még nem vagyok bannolva.
Ixtreme-hitachim van..

Alwares
Jönni fog az én hiszek benne :)

Alwares
Egy kis segítség azoknak akik nem találták volna meg az összes zászlót az Assassins Creed-ben:
URL

mucsácsó
Szép álom.. :)
Nem lenne rossz, de úgyse lesz sajna konzolra :( Nembaj, PC-sek meg a GTA4-bõl nem kapnak legalább!<#hehe><#hehe> Nahmeg Burnout: Paradise-ból, és sorolhatnám még.. :)
syscoHun jól beszél :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Húha<#wow2>Crysis-t eltudnám képzelni x360-ra így Magyar felirattal!
Itt is van ám hangulat!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zippo jol beszel,errol van szo.
Tokmindegy hogy mikor lepsz fel live-ra,ha egyszer valami miatt bennevagy az M$ rendszereben akkor utannan akarmikor kovetkezik a ban utanna.
Sajat tapasztalat elozo gepembe bentvol a bannolos gamma,a geppet a ban elott be sem kapcsoltam kb.2 honapig,amikor bakapcsoltam,mar kaptam is a "meglepit"

Szeretnék venni pár héten belül egy Benq FP222W H típusú TFT monitor. Az adatai itt olvashatóak: http://www.benq.hu/products/LCD/?product=741&page=specifications

A kézikönyvben és az oldalon ezeket olvasom: Az FP222WH monitor HDMI bemenete támogatja a jelenleg létezõ összes nagy-felbontású videó formátumot (720p). Az FP222W H típusú monitorok HDMI csatlakozója csak videoforrásokat támogat.

Tudom ezt a monitort a 360 -hoz majd használni? Mert csak a HDMI miatt lenne ez a típus!?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Én eddig konkrétan 1 embert tudok akit bannoltak.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

BONO
1. Ezt honnan tudod ennyire biztosan?
2. Az eredeti játékokon nincs vmi másolásvédelem?

zippofcy
Garija NEM ugrott régen sem és most sem a Live-ról bannolt gépeknek HA a garmatrica sértetlen, az MS javítja a 3 piros ledet, ahogy az összes többi hibát is. Állítólag bannolt gépnél a javítás (alaplapcsere) után az új IDt is bannolják, de többen is kaptak már vissza legarizott bannolt gép helyett olyat ami felment Live-ra.
És a FWt NEM tudják ellenõrizni, de pl. elég ha egy a retail változattól kicsit különbözõ változatot feltöltenek torrent szerverekre, és aztán megnézik a Live szervereken ki az aki ezekkel játszik, majd bannolják õket.
Én már régen mondtam hogy Live-ra csak olyan másolattal menjen az ember amit õ maga csinált EREDETI DVDrõl. Vagyis nem a haverja, vagy a haverja haverja, vagy egy warezcsapat ki tudja mirõl.
Offline lehet minden letöltött szirszarral játszani ... még 5.1es vagy 4.0-ás firmware alatt is.
Online CSAK iXtreme 1.2c (vagy újabb) és EREDETI, vagy BOLTI DVD másolata.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

BONO
A fixekben egy másik képfájl van igaz?

Alwares
Azt azért ne mondd már meg hogy örüljek-e vagy sem. Mindegy értem én, én még várok a live-al mint mondottam, de már nemhiszem hogy kidobnak...

Még szerintem ne örülj.
Tovább tart ez mint 1 nap.

Alwares
Na én benn maradtam! Örülök mint majom a farkának, most egy hétig még hagyom békén a live-ot aztán jövök! Mondjuk kéne gold is, mondjuk az csak akkor ha már van routerem, már nagyon unom hogy ki-be kell huzigálni + nem lehet netezni a gépen...

Bendy
Írd ki Néróval (OMG) vagy keress rá Googleval......vagy itt tekerj vissza 1-2 oldalt.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Részvétem...<#sir>
Fenébe! Pedig már elõre éreztem a zavart a Liveon<#felkialtas>
Én már haza se merek menni!

Elõször törölni kellett az xbox-paradise-t.
Aztán az OiNK! bezárt.
Aztán a bH.
Most meg a live?
Nagyon összejöttek mostanában a dolgok. Már komolyan mondom, hogy néha unatkozok a neten. Még jó, hogy a box megy. De az stabilan<#eplus2>

Victor1103
Hali!Az lenne a kérdésem hogy Ninja Gaiden Blacket szedtem le és az csak simán néroval is ki lehet írni vagy kell hozzá a DVDDECRYPTER hogy fusson a 360-on?Köszi

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Értem, köszi.

arty
itt nincs, de xbox-scenen van

és mivel nem a frive-t, FW-t kapják el, hanem a rossz másolatokat igy az nem is releváns!

msittes: tök mind1, h játszottál-e! a kérdés, h liveon volt e a gép és játszottál-e (rossz) másolattal :)

csomo rls-hez jött ki fix, ha vki megirta az elsõ rls-t és betette a gépbe, az máris megbuktathatta, eltárolták ... és most lecsaptak rá.

Forza.

Alwares
Jah olyan mint a Hamachi PC-n...

Egy progi ami PC-n keresztül elhiteti a géppel, hogy systemlinken kapcsolódik.

Barney Tech
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni tõletek.
Az LCD monitoromhoz hozzá szeretném kötni az Xboxom (360), és a számítógépemet is.(természetesen nem egy idõben akarom használni mindkettõt). Mivel a monitoromon csak egy VGA bementet van, ezért keresek valamiféle kábelt, ami a monitor bemenetbõl , egy DVI és egy 15 pines-é alakítja, vagy az is elég ha csak 2db 15 pines.
Létezik-e egyáltalán ilyen kábel? Ha igen, hol tudnék ilyenre szert tenni?
Segítségeteket elõre is köszönöm.