XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha flasheltetem a gépem,akkor nagyobb az esély a RROD-re, v hogy meghibásodik??<#confused>#confused>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha nem lenne az elõbbi példában kipipálva az IXtreme kapcsoló akkor se keseredjünk el! Alul a gombok között nyomjunk az INSERT STEALTH -ra, ilyenkor be kell tallóznunk számítógépünkön a PFI DMI és SS darabjait a játéknak, belegyógyítja az ISO-ba, majd ezek alapján kijavítja a VIDEO PARTICIO-t is.
Ezeket a fileokat különbözõ oldalakról tudjuk letölteni, torrenteken is több pack megtalálható... mostanában gyakran mellékelik a játékok mellé is -hátha valakinek csak arra van szüksége (bár az ISOba alapból bele van integrálva!).
NEXT gombbal végére érünk a mûveletnek, a játék írásra kész!
"Ezeket a fileokat különbözõ oldalakról tudjuk letölteni"
Oké,de honnan???
Valaki tud segíteni?Még most is a Fight Night 3-al szenvedek,nem kompatibilis IXtreme-el...Honnan lehet hozzá fileokat leszedni?
Köszi a segítséget!
cora, auchan, tesco, metro lapoknak ne higyj. ez alap :) 200ért nincs 94cm-es fullhd, még 1366x768ast is csak egy jó-közepest kapsz :)
Forza.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szeretnék megosztani egy kis infot azokkal, akiket kidobtak (vagy esetleg nem, de szeretnék elkerülni), hogy van megoldás a többiekkel valo játékra neten keresztül!
Látogassatok el IDE , és azon belül EBBE A TOPIKBA... Jo társaság, jo játékok, no cheaters and jackass...
Biztos FullHD volt meg 94cm?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Normalis Full HDs tvk olyan 350K korul indulnak, 200ert max hd readyt kapsz, abbol viszont mar jot, Pana plazmat pl 107es. Szerintem.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Hochbaum barátunk gépe a tegnapi nap piros ledes öröklétre szenderült. A mai nap folyamán felhívta a hivatalos support vonalat a szervízzel kapcsolatosan, ahol a sorozatszám bediktálása után kedvesen tudatták vele hogy nem szervízelik a gépét mert egy új rendszer került nálluk bevezetésre amely kimutatja hogy a gép mikor volt flashelve és mivel átalakított gép így nem áll módjukban javítani. Ez kis történet arra a feltételezésre ad okot hogy a Microsoft-os új rendszer már leszûrte az Xbox Live-on keresztül az átalakított és módosított gépeket a hálózaton, és igazából már csak a piros gomb lenyomására vár és indul az újabb bannolási hullám az Xbox Live-on? Minden kapcsolódó infó és építõ hozzászólás jöhet a kommentek közé."
Ha én felhívom az ms-t és bediktálom a gépem sorszámát, h legyenek szívesek megmondani, h modosított fw-t érzékeltek-e ezen a gépen, akkor azok megmondják nem?!:O vagy csak akkor foglalkoznak velem ha vmi hiba van vele? vki probálta már esetleg megkérdezni a saját gépét, h érzékelték-e már?
És ha mondjuk nem akkor vissza dobom max az orig.bin-t és origival tolom lehet.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én is vágyom rá azért, de nem sok esélyt látok rá...legalábbis nem mostanság fog megjelenni..
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Néha felmegyek rá körülnézni és ennyi.
★ 汤姆 李
Ixtreme-hitachim van..
URL
Nem lenne rossz, de úgyse lesz sajna konzolra :( Nembaj, PC-sek meg a GTA4-bõl nem kapnak legalább!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> Nahmeg Burnout: Paradise-ból, és sorolhatnám még.. :)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Itt is van ám hangulat!!
★ 汤姆 李
Tokmindegy hogy mikor lepsz fel live-ra,ha egyszer valami miatt bennevagy az M$ rendszereben akkor utannan akarmikor kovetkezik a ban utanna.
Sajat tapasztalat elozo gepembe bentvol a bannolos gamma,a geppet a ban elott be sem kapcsoltam kb.2 honapig,amikor bakapcsoltam,mar kaptam is a "meglepit"
A kézikönyvben és az oldalon ezeket olvasom: Az FP222WH monitor HDMI bemenete támogatja a jelenleg létezõ összes nagy-felbontású videó formátumot (720p). Az FP222W H típusú monitorok HDMI csatlakozója csak videoforrásokat támogat.
Tudom ezt a monitort a 360 -hoz majd használni? Mert csak a HDMI miatt lenne ez a típus!?
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
És a FWt NEM tudják ellenõrizni, de pl. elég ha egy a retail változattól kicsit különbözõ változatot feltöltenek torrent szerverekre, és aztán megnézik a Live szervereken ki az aki ezekkel játszik, majd bannolják õket.
Én már régen mondtam hogy Live-ra csak olyan másolattal menjen az ember amit õ maga csinált EREDETI DVDrõl. Vagyis nem a haverja, vagy a haverja haverja, vagy egy warezcsapat ki tudja mirõl.
Offline lehet minden letöltött szirszarral játszani ... még 5.1es vagy 4.0-ás firmware alatt is.
Online CSAK iXtreme 1.2c (vagy újabb) és EREDETI, vagy BOLTI DVD másolata.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Tovább tart ez mint 1 nap.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Fenébe! Pedig már elõre éreztem a zavart a Liveon<#felkialtas>#felkialtas>
Én már haza se merek menni!
Elõször törölni kellett az xbox-paradise-t.
Aztán az OiNK! bezárt.
Aztán a bH.
Most meg a live?
Nagyon összejöttek mostanában a dolgok. Már komolyan mondom, hogy néha unatkozok a neten. Még jó, hogy a box megy. De az stabilan<#eplus2>#eplus2>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
és mivel nem a frive-t, FW-t kapják el, hanem a rossz másolatokat igy az nem is releváns!
msittes: tök mind1, h játszottál-e! a kérdés, h liveon volt e a gép és játszottál-e (rossz) másolattal :)
csomo rls-hez jött ki fix, ha vki megirta az elsõ rls-t és betette a gépbe, az máris megbuktathatta, eltárolták ... és most lecsaptak rá.
Forza.
Az LCD monitoromhoz hozzá szeretném kötni az Xboxom (360), és a számítógépemet is.(természetesen nem egy idõben akarom használni mindkettõt). Mivel a monitoromon csak egy VGA bementet van, ezért keresek valamiféle kábelt, ami a monitor bemenetbõl , egy DVI és egy 15 pines-é alakítja, vagy az is elég ha csak 2db 15 pines.
Létezik-e egyáltalán ilyen kábel? Ha igen, hol tudnék ilyenre szert tenni?
Segítségeteket elõre is köszönöm.