XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Macerás, ahhoz én lusta lennék...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nincs vele semmi gond, csak egy kicsit macerásabb. Én a régi xboxon azzal toltam (na jó csak kipróbáltam 1-2x).Meg ugye kell mellé számítógép is..
Miért, mi a gáz vele? Gondolom silány a szolgáltatás, vagy tönkre vághatja a boxot is?

Szép...

Áldozatul estem a nagy ban hullámnak :-( Pedig nem játszottam live-on 1x sem.Eleve silver elérésem volt és mégis reccs...

Alwares
Van asszem de én abban nem vennék részt szerintem...

Csak Live-on lehet neten tolni a cuccokat? Nincsenek ilyen barkács szerverek, amin a jónép kikerüli a Live-ot és ott multizik? (mert általában ami pénzbe kerül, lesz alternatívája...)

Alwares
"Úgy tûnik, hogy ami tavasszal elkezdõdött, az most folytatódik: a mai nappal kezdõdõen a Microsoft folytatja a LIVE megtisztítását a backupot használó userektõl. Talán már csak a Wachowski-fivérek közhelyében bízhatunk: "Minden aminek kezdete van, az véget is ér".

Ha hihetünk az ismertebb site-oknak, akkor úgy tûnik, hogy a módosított firmware-t továbbra sem tudják beazonosítani, csak az ún. 'hibás' lemezeket."
From: http://www.xboxklub.hu/itt_az_ujabb_live_ban_hullam
Én se hiszem ezt de jó lenne ha így lenne <#szomoru1>

Az archívumban nem találtam ezzel kapcsolatosan semmi hasznos infót: lehet-e "meghosszabbítani" az 1 hónapos próba GOLD -ot? Valahol olvastam, hogy tán 1x vagy 2x -is meg lehet ezt ismételni!

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Van itt Benq meghajtós akit bannoltak?
Az igaz, hogy megcsinálták a flashelt gépet is garanciában, de azért a drive-ot kicserélték újra ha jó volt ha nem.Aztán lehetett újra flasheltetni. Az meg már annyi mint egy wadaros javítás jobb esetben. Szóval olyan mind1. Az utóbbira meg nem is kell 3 hetet várni.(jobb esetben persze:)
BONO
Akkor ez elég nagy bukta azoknak akik igy jártak!<#szomoru1><#beka2>

DanielT
Mint a fing!
BONO
A mostanában (ma) bannolt gépeknek akkor már a garija is ugrott az MS-nél igaz?<#confused>

Aguinaga
pl. én már bannoltan vettem, de ugyanúgy vagyok vele, ahogy te.. nem izgat, nem vagyok akkora gémer, fõleg nem onlány :)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

DanielT
Akkor itt az ideje, hogy megnézd most beszoptad -e :D
CSOCSO
hat.. egy ideig nagyon tetszett sztan ellaposodott.. szivesen vegigvinnem de lusta vagyok...

:D nah ha csak annyit tudok rola irni akkor olyan huu jateknem lehet, mi?:D

pedig jo az...
CSOCSO
MS az informalodast nem most kezdik el ebben biztos lehetsz... az elozo bannal is nem volt bekapcsolva a gepem 3 hetet mikor szo volt a bannrol... mikor bekapcsoltam bannolva voltam.. kurvara mindegy mikor mesz fel netre a moddolt gepet nem akkor kezdik el keresni mikor bejelentodik hogy hopp jon a bann hullam... mar reg tudjak kinek mi van. es jon a bann...
amugy az en gepem mar 1 honapja nincs netre dugva..
Ugyan miért basztam volna ki magammal? Ha annyira fostam volna a banntól akkor nem warezoltam volna. Nem vagyok én akkora gémer, h most szaladjak a boltba új boxért.De szerintem vagyunk még így egy páran...
Lehet, hogy engem is kiqrtak, f.sz sem tudja csak holnap jutok haza. Különösebben nem izgat mondjuk.

??

DanielT
Ja látom már megtörtént :D
DanielT
Beszopták. Te meg töltsed fel a pontjaidat szépen!
Igen.

DanielT
A mostani hullámban zúzták ki õket? Ma?
deep
Különben valószínûleg nem csinálnák:)
Kandurex
az MS vámot szed minden xboxra megjelent játék árából... , lehet következtetni, hogy ez a pénz mennyiség mekkora lehet a live -ból befolyó összeghez...a live csak kis részlet az igazi tortából, a MS nem, hogy veszít, hanem nyer a banoláson

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pontosan. A másik, 5 haveromat kiqrták, 4 veszi vissza gépet 1 hónapon belül. Ez a kemény. Simán megéri a MS-nak a dolog.

deep
Nem. Ezzel azt érték el, hogy ha a banolt ezrek közül csak páran váltanak eredeti játékokra, már simán behozták és leszarják a veled elbukott LIVE elõfizetést.
Kandurex
õk nem basztak ki veled, te basztál ki magaddal, ez különbség

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ThugEdge
tyû kösz az infót
akkor tán az nem is jó választás,inkább egy akármilyen drótos már
köszi

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ezzel most annyit értek el, h nem veszek újabb 1 év goldot.(mert pont most járt le november elején)Húú de kibasztak velem... :)
Az bizony ban.
Akkor már nem is kérdezem, h van-e itt olyan, akit kiraktak :)
Én még bent vagyok, kíváncsi leszek.

Ezt írja ki:

w: 0000-000B
x: 0000-F001
y: 00A8-6820
z: 8015-190D
Aguinaga
NHL08 vs. NHL 2k8

Én is inkább az NHL08-cal tolom, ám megvannak mindkettõnek az elõnyei/hátrányai, pl.:
- NHl2k8-ban olyan kombókat lehet nyomni (cselezés), mint pl. Conan-ban :P Csak itt nem hal le tõle az ellen, max. felvillan a piros lámpa a kapu mögött
- NHL2k8-ban nem lehet nézetet váltani (legalábbis nem jöttem rá), és ez elég gáz, mert az alap nézet nekem nagyon nem jön be.
- NHL 08 szvsz sokkal szebb, mint a másik.
- NHL 2k8-ban vannak "küldik", mint a fifákban pl.. lehet nyerni extra cuccokat
- NHL08-ban nincsenek benn a pc-sbõl megszokott svéd/cseh/finn/német bajnokságok, nekem ezek nagyon hiányoznak..
- NHL08-ban nekem élethûbbnek tûnnek a mozgások a másikénál (korizás, lövés, kapus).

Ennyi jut így hirtelen eszembe :)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Röfikapitány
A vezetéknélküli fülesek pláne ami mem túl drága alapból sistereg!Ez van...

Lizardman
attol függ milyen számokat ir ki.... Ha az utolso sorban nincsenek számok, csak 0-ák, akkor az nem bann...

deep
Hát bizony sajnos igen. Reggel nekem még rendben volt, kíváncsi leszek most majd ha hazamegyek mi lesz:D
ThugEdge
hi
nem tud vki ajánlani vezeték nélküli fülest,ami nem is túl drága,de nem is ratyi, lcd tv+360-hoz kéne,mi máshoz:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nekem is fagyot egyszer az Assasis Creed,már kezdtem is leszámolni a gépel újra,de azóta megy hibátlanul. (kopp,kopp,kopp...most lekopogtam)
Ha mindig ugyanott fagy ki akkor esélyes hogy a kiírásnál lett elrontva valami vagy lemezhiba.Ha tudod szerezd meg mégegyszer,hátha.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Röfikapitány
Azért megnézem magamnak az ace combatot!Anno ps2-n is nagy kedvencem volt pontosabban az egyetlen repcsis játék ami tetszett!Gondolom megmaradtak a változatos küldetések pörgõs játékmenet+ brutál grafika legalább is remélem .)

Ace Combat szerintem nem nagy durranás. A graf az tényleg szép, de nekem annyira nem jött be.
Na nekem nem megy a live.Connection test-nél az Xboxlivenál ír failed-et.
More info-nál tök üres az ablak. Status code-nál meg vmi számokat ír. Akkor most bannoltak vagy mi?
Ha kibannoltak nem tokmindegy mikor tudod meg? Most vagy holnaputan... Egy ezres a CoD4-ben meg egyelore egesz ritka otthon, negyen lennetek :)

http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=317&z=&c=32&x=48&y=14

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Kaplan
Akkor megyek, ha még ki nem bannoltak? :DD Úgy is új gépet veszek majd a mostani mellé év elején.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A gamerscore-t silverrel is frissiti.... ;)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Kaplan
Mert lejárt a goldom, és nem tudok LIVEra menni :) És gondolom azért nem frissíti magát a Gamertagom.

[ szerk. : De ha hitelességi bizonylatot kértek azt is megmutathatom majd :)]

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
És miért nem mutatod meg a dicsõségfalon? :D
Kaplan
Iszonyatosan idegelõ, van amikor nagyon is csal a gép, de pályánként/nap egy óra kõkemény megfeszített munka meghozza a gyümölcsét. Apropó nem iszok még elõre a medve bõrére mert a One Shoot, One Kill pálya az még borzasztóbb. :) Viszont azt már csak holnapra tartom.

Röfikapitány
Akkor még mindig a pecsába a legolcsóbb a DL lemez!Verbatim 10-es csomag 4000ft mindig ott veszem.Ace Combattal senki sem nyomul?Area 51 tényleg szar?És még akad is?Köcc!