XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen persze, tudom,hogy jo dolog a "multi" csak arra gondolok,hogy sok játék multija, állitolag nemaz igazi,meg szerverek ugy be tudnak hallni ,hogy fagyizik állandoan, innentõl a LIVE<#szomoru1>#szomoru1>..hát nemistudom
..merthogy a demo egy "hülyeség" sztem,mert az ember még bele se melegszik,mikor jön az üzi,hogy vedd meg a FULL-t! Video meg van dögivel a játékokról a neten,hogy eldöntsd akarsz e vele jáccani,avagy sem!
Chatelésre is ott a PC, ezek az árkád játékocskák,meghát, megintsak "nem ezekért vettem a Boxot" kategória.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Bármelyik boltban tudsz venni ahol árulnak használtan Fight Night 3-at.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
.."frissités a játékhoz rajta van a lemezen", ezt hogy érted? Mivan,ha pl. ma jön ki frissités egy olyan játékhoz ami már ki lett írva DVD-re?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
de olyan hideg fáztam :S:D
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
ha már egyszer megérintette a 3led szele, az már visszafordíthatatlan folyamat ;)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
kikapcsoltam majd be utánna rendesen betöltött. de inkább kikapcsoltam, remélem ez sak annyit jelent h túl melegedett csak nem csap be a ménykû<#confused>#confused>
De valamiért csak 69 százalékig engedi leszedni :(
Ami játékhoz kell frissités az a játék lemezen is rajta van.Tehát off-line megy minden.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szal, csak multiba nem, akkor+ nmiért kell eladni a cuccot v. van vmi más korlátozás is?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Volt egy idõ szak kb a 3-4 nap mikor megjelent a game és mindenki játszott vele, akkor a serverek kicsit behaltak. De aztán rá 1 napra tökéletes lett.
Amúgy érdekes ez a warez nem warez.
Én mondjuk warezolok, de ügye van egy olyan, h ha kibannolják az embert akkor eladja a régit mondjuk 60ért és vesz egy újat 80-ért. Tehát a különbség nem több mint 20eft kb. Tehát majdnem egy eredeti játék. Na persze kérdés, h milyen könnyen lehet eladni a boxot.
Viszont originál meg nem kell parázni a játéktól, de viszont ügye nem tudod kiprobálni elötte úgy a játékot, mert nem mindig jelenik meg demo, és a másik a hûtésmodosítást elfelejtheti az ember. Ha meghal a gép akkor 1-3hétig van szervízbe.
Na már most számomra két megoldás lenne: 1. origi fw lenne a boxon de benne lenne a hütés meg egyebek és Wadarr szevizelné ha lenne vmi gond. 2. veszek a bannolt mellé még egyet és az tiszta lenne.
például azt se vágom ha origi gammet elakarom cserélni azt, hol lehet és mennyiért megblaabla... mert hallotam, olyat, h 2 ezerért cserélgetik egymás közt az emberek.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Aztán megtörténik az, hogy elinditja az ember a játékot, felmegy live-ra és nicsak, fél percenként kifagy a játék. Amig ilyen szintû minõséget adnak, addig ne várják el, hogy legális játékot vegyek, ráadásul a 6. játéknál már kifizettem mégegyszer a boxot és így tovább... és akkor a 3ledrõl még nem is beszéltem... Én már ha megtehetném se vennék elvbõl eredeti játékot!
Kormányt szeretnék venni X360-hoz, ki milyet ajánl és miért. (elõny, hátrány, tapasztalat)
Válaszokat elõre is köszönöm!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Köszi a segitséget elörre is!Vagy ez csak ennyi?:) majdnem 7 gigás demo:)
vettem uj dvd irot, pio 112d
megirom a dvdre a játokot és azt irja ki a box hogy "this disc is unreadable" kiirja hogy törljem meg a lemezt vagy inditsam ujra a boxot.
mi lehet a gond?
azért vettem uj irot mert a laptopomban ugyan ugy rosz volt.
hallottam hogy valami filet kell a dvdre rakni, az hogy müködik? help mee :) elõrre is köszi
Valaki nemrég linkelt egy oldalt, ahol arrol van szo, hogy halo3-at adnak, ha x-y idö alatt veszel konzolt...
Megadná valaki nekem? Legyenszives! Thx!
http://rapidshare.com/files/71459085/f3.zip.html
Valamelyik csak jó lesz!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Extraction Point
Perseus Mandate
Na végre a Strangleholdot is le ráztam magamrol, hát jó játék bár semmi értelem nem kel lhozzá, csak menni és ölni a népet, de azé a táj rombolása az nagyon durva.
A végsõ összesítésbe 155millio 109ezer dolcsi kárt tettem a játékba, és ez csak C- -os eredmény lett. Bár igaz Normálon vittem végig nem tom, hogy az kihatással van-e erre.
De én ugy összesítve egy olyan 8/10-et adnák neki.
Elegem van,nem Fight Night-ozok <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>