XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
hali!

igen persze, tudom,hogy jo dolog a "multi" csak arra gondolok,hogy sok játék multija, állitolag nemaz igazi,meg szerverek ugy be tudnak hallni ,hogy fagyizik állandoan, innentõl a LIVE<#szomoru1>..hát nemistudom

..merthogy a demo egy "hülyeség" sztem,mert az ember még bele se melegszik,mikor jön az üzi,hogy vedd meg a FULL-t! Video meg van dögivel a játékokról a neten,hogy eldöntsd akarsz e vele jáccani,avagy sem!
Chatelésre is ott a PC, ezek az árkád játékocskák,meghát, megintsak "nem ezekért vettem a Boxot" kategória.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Waczkor
Nem csak fórumokban.
Bármelyik boltban tudsz venni ahol árulnak használtan Fight Night 3-at.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Sztem a dashboard frissitesre gondolt... Amit megjelenes utan live-rol toltenek le a progik, az termeszetesen nincs rajta a jatek lemezen, sem pedig a warez verziokban.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

(3000ert utanadvagjak a Fight Nightot egyes forumokban eredetiben)

Johnny23
értem,köszi

.."frissités a játékhoz rajta van a lemezen", ezt hogy érted? Mivan,ha pl. ma jön ki frissités egy olyan játékhoz ami már ki lett írva DVD-re?

deep
Kiváló ötlet, persze. Mintha tarkón csapnád magad szarral:) Annak annyi.
Én azt szeretném kérdezni, hogy boxnál is számít-e hogy milyen felbontásban mûködik? Arra gondoltam, hogy pl. 1024x768-ban kevesebb teljesitmény kell a játékok futtatásához, mint pl. a legnagyobb felbontásban (kisebb felbontásban talán nem melegedik annyira). Nekem egy 4:3 arányú 17" crt monitorom és 1024x768ban futtatnám a játékokat, milyen képre számithatok. Esetleg, ha képen meg is tudnátok mutatni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Végre valahára megjött a boxom ez a legelsõ konzolom már ki is írtam az assass creed-et királyul viszi. Elég hangosan bug a ventillátor de ez gondolom csak azért van mert extra hûtéssel kértem! Haveré sokkal normál hûtésû sokkal csendesebb de van neki mellette valami kerepelõ hang ami engem sokkal jobban idegísetene mint ez hogy hangos. Lenne egy két kérdésem: a display beállításnál most melyikre rakjam a Pal 60-ra vagy a Pal 50-re 100Hz-es 72 centis sikképcsöves thomson ha ez számít valamit ja és assass creed nem teljes képernyõn jelenik meg ezzel lehet valamit kezdeni valahogy mert levágja a kép tetejét meg az alját mintha 16:9 lenne elõre is köszi a válaszokat
hátha nem :) lehet ne mvolt jó ötlet felcsavarni a fûtést :D
de olyan hideg fáztam :S:D

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Hmmm....Feladom....Sehogy sem lesz ebböl IXtreme kompatibilis FightNight :(
james69holden
késõ bánat
ha már egyszer megérintette a 3led szele, az már visszafordíthatatlan folyamat ;)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

szerintetek jó ötlet ha ilyenkor hagyom dashbordon h lehütse magát?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

deep
Arra már sajnos keresztet vethetsz.
áááááááá cod4 közben hirtelen leáll 3 led <#merges2><#guluszem1><#szomoru1><#zavart2><#wow3><#duma>
kikapcsoltam majd be utánna rendesen betöltött. de inkább kikapcsoltam, remélem ez sak annyit jelent h túl melegedett csak nem csap be a ménykû<#confused>

Ja,bocs,lejött !! Akkor próbacseresznye :D
Köszi szépen ;)

De valamiért csak 69 százalékig engedi leszedni :(
Hat ez azoknak szamit, akik tenyleg hasznaljak is a Live-ot. Egy olyannak, aki tokeppen a GoW-al, Halo-val es CoD4-el nyomta miota kijottek ezek a cuccok, annak fillert sem er a bannolt gepe, ha tudja, hogy este a haverjai nelkule toljak. Ilyen esetben nincs mas mod, tovabb kell adni a bannolt gepen, minel jobb aron valaki olyannak, aki vagy hulye vagy leszarja a Live-ot. Az, hogy offline barmivel tolhatjak, nem feltetlenul vigasztalja oket.

Nincs.Off-line továbbra is azt csinálsz amit akarsz.A LIVE-ot buktad minden szolgáltatásával együtt.
Ami játékhoz kell frissités az a játék lemezen is rajta van.Tehát off-line megy minden.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

megalol. Mi lenne, ha esetleg nem jatszanal olyan cuccal, amirol az a velemenyed, hogy szar minoseg es igenytelen? Azert azt jo olvasni, hogy elveid vannak, ha mar igenyeid nem nagyon.

Kaplan
7 gigás demo nem létezik :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Johnny23
igen, de mondjuk azt nem vágom,ha mondjuk ban-oltak,attol még tudsz jáccani tovább offline, bármivel,nem?

szal, csak multiba nem, akkor+ nmiért kell eladni a cuccot v. van vmi más korlátozás is?<#fejvakaras>

Cod 3 pedig köztudott hogy folyamatosan behal...
hát ja
Adi
kifagy?
Volt egy idõ szak kb a 3-4 nap mikor megjelent a game és mindenki játszott vele, akkor a serverek kicsit behaltak. De aztán rá 1 napra tökéletes lett.
Amúgy érdekes ez a warez nem warez.
Én mondjuk warezolok, de ügye van egy olyan, h ha kibannolják az embert akkor eladja a régit mondjuk 60ért és vesz egy újat 80-ért. Tehát a különbség nem több mint 20eft kb. Tehát majdnem egy eredeti játék. Na persze kérdés, h milyen könnyen lehet eladni a boxot.
Viszont originál meg nem kell parázni a játéktól, de viszont ügye nem tudod kiprobálni elötte úgy a játékot, mert nem mindig jelenik meg demo, és a másik a hûtésmodosítást elfelejtheti az ember. Ha meghal a gép akkor 1-3hétig van szervízbe.
Na már most számomra két megoldás lenne: 1. origi fw lenne a boxon de benne lenne a hütés meg egyebek és Wadarr szevizelné ha lenne vmi gond. 2. veszek a bannolt mellé még egyet és az tiszta lenne.
például azt se vágom ha origi gammet elakarom cserélni azt, hol lehet és mennyiért megblaabla... mert hallotam, olyat, h 2 ezerért cserélgetik egymás közt az emberek.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
De téged ki is bannoltak nem? akkor ez, h van?:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Engem is most bannoltak ki és elmondanám a véleményemet róla. Tehát megveszem a gépet baromi olcsón, eddig boldog is az ember, ha szeretne hozzá venni egy játékot az 15 000Ft, mondjuk megveszem a CoD3-at. Hm hm, ekkor látni, hogy a Live-hoz plussz 7000Ft/3hónap ki kell adni. Eddig (majdnem) tök oké.
Aztán megtörténik az, hogy elinditja az ember a játékot, felmegy live-ra és nicsak, fél percenként kifagy a játék. Amig ilyen szintû minõséget adnak, addig ne várják el, hogy legális játékot vegyek, ráadásul a 6. játéknál már kifizettem mégegyszer a boxot és így tovább... és akkor a 3ledrõl még nem is beszéltem... Én már ha megtehetném se vennék elvbõl eredeti játékot!
Röfikapitány
Már rájöttem de hogy lehet ilyen ratyi menüt csinálni ááááá!

Röfikapitány
Hi!Valamit nem értek ebbe a nfs-be!ELkezdtem játszani egy kariert!Megnyertem a 2 gyursulást a versenyt meg az idõfutamot kiirta hogy lenyomtad meg stb és nem tudok továbblépni még sem! a VErsenynapi haladásba is ki van irva hogy lenyomtad a versenynapot pipa és nem lehet továbbmenni!!!!Ilyenkor mi van?HAhó valaki

És a ban ellen nem lehet mit tenni ? Csak új gép vásárlása? Esetleg valami alaplap buhera?
Hali!Most vettem egy játékot,a gears of war-t,és az van rá írva ,hogy PROMOTIONAL DISC NOT FOR RESALE!És ha berakom nem játsza le a játékot,és azt hiszi hogy DVD!!!Ilyenkor mivan???Üdv
Sziasztok!
Kormányt szeretnék venni X360-hoz, ki milyet ajánl és miért. (elõny, hátrány, tapasztalat)
Válaszokat elõre is köszönöm!
nem "adnák", hanem adnék. Akkor most vidd vegig hard boiled-on is. :) van egy-ket palya, ami igazi kihivas (Lok pl. hard-boiledon az egyik legnehezebb boss, amit eddig shooterekben lattam)

Röfikapitány
De nekem nem a demo van meg!!!!!

Ilyenkor kozelg a RROD. Az en elso gepem is igy kezdte.

Checkerboy
Ték!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Checkerboy
Demónál sztem normális.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Röfikapitány
Hi!Valamit nem értek ebbe a nfs-be!ELkezdtem játszani egy kariert!Megnyertem a 2 gyursulást a versenyt meg az idõfutamot kiirta hogy lenyomtad meg stb és nem tudok továbblépni még sem! a VErsenynapi haladásba is ki van irva hogy lenyomtad a versenynapot pipa és nem lehet továbbmenni!!!!Ilyenkor mi van?
Köszi a segitséget elörre is!Vagy ez csak ennyi?:) majdnem 7 gigás demo:)

arty
milyen lemezre irtad?
melyik rls-t?
milyen fw van a gépedben?

Forza.

segitsetek légyszi!
vettem uj dvd irot, pio 112d
megirom a dvdre a játokot és azt irja ki a box hogy "this disc is unreadable" kiirja hogy törljem meg a lemezt vagy inditsam ujra a boxot.
mi lehet a gond?
azért vettem uj irot mert a laptopomban ugyan ugy rosz volt.
hallottam hogy valami filet kell a dvdre rakni, az hogy müködik? help mee :) elõrre is köszi
Hali!Van egy játékom,a gears of war,és az van rá írva ,hogy PROMOTIONAL DISC NOT FOR RESALE!És ha berakom nem játsza le a játékot,és azt hiszi hogy DVD!!!Ilyenkor mivan???Üdv
ajem kisa
Hello!

Valaki nemrég linkelt egy oldalt, ahol arrol van szo, hogy halo3-at adnak, ha x-y idö alatt veszel konzolt...
Megadná valaki nekem? Legyenszives! Thx!

Bendy
FIGHT NIGHT 3-hoz ide felraktam amit találtam patcheket:
http://rapidshare.com/files/71459085/f3.zip.html
Valamelyik csak jó lesz!

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

james69holden
a FEAR úgymond kiegészítõi

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ewergo
Ö...szal ez magyarul mit jelent? Én most jöttem a falvédöröl.!
Köszi!

A F.E.A.R. Files ezeket tartalmazza:
Extraction Point
Perseus Mandate

Ewergo
Valaki tugy mi a különbség a "F.E.A.R." és a "F.E.A.R. Files" között?

rambuu
Hi all!
Na végre a Strangleholdot is le ráztam magamrol, hát jó játék bár semmi értelem nem kel lhozzá, csak menni és ölni a népet, de azé a táj rombolása az nagyon durva.
A végsõ összesítésbe 155millio 109ezer dolcsi kárt tettem a játékba, és ez csak C- -os eredmény lett. Bár igaz Normálon vittem végig nem tom, hogy az kihatással van-e erre.
De én ugy összesítve egy olyan 8/10-et adnák neki.

PFI DMI és SS beolvasva....Most megint leellenõriztem az xdvd muleterrel....Még most sincs pipa az IXtreme compatibile-nél....

Elegem van,nem Fight Night-ozok <#falbav><#falbav><#falbav>
Johnny23
...akkor jó<#whatever>