XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És mint mondtam, grafikailag, élményileg, nagyon ott van! ;)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
minden más kockázat
R6Vegas magyaritás xbox360-ra:
R6Vegas HUN
Forza.
Új arcade packot hol lehet a legolcsóbban kapni? Lehetõleg olyan bolt legyen ami megbízható és flashelik is.
Elõre is köszi!
rena11: nem egyértelmü a sony gépének erõssége... a fejlesztõk egyelõre eléggé ki vannak akadva a felépitésére. késõbb változhat, de a vga rész hátrányát vszeg sosem dolgozza le a sony
grizzly4x4: a box vga kábelének hangkimenete 2 x RCA. a hangfaladé KUTYAFÜL. elmész a boltba, ahol árulnak ilyeneket és megkéred az eladóbácsit, hogy adjon egy 2xRCA -> KUTYAFÜL átalakitót ... hihetetlen h minden oldalon elõjön ez a baromság ... egyébként megéri a VGA, mert jobb lesz a kép, mint egy SD-TV-n!
kokesz02: xboxon nincs directx, ez nem windows. olyan ez, mintha azt kérdezted volna, hogy a porszivod directx hanyas ... ;)
Forza.
Az ilyen Naruto-s rajzfilmes prog bizti hosszu 7,5 GB-ban jol elférnek a rajzok. :)
Ez nem ledegradálás...!
Az ép problémám a következõ. Játékokat próbálok írni már vagy 5napja, olyan tipus vagyok, hogy ha valamit szeretnék, akkor sokiáig hajtom meg hajtom, de ez sajnos nem jön össze sehogy sem.
Szóval a FAQ szerint kipróbáltam mindent. Elõször a laptopomban lévõ MATSHITA UJ-850D íróval próbálkoztam és Fujifilm lemezzel, persze erre az íróra sehol nincs firmware, így gondoltam ez elég nagy bukta, de megírtam ImgBurnel, annyit csinált a BOX, hogy kiírta nyissam ki a tálcát. CloneCD ugyen ezt csinálja, a legfrissebbet szedtem és regeltem is. Na ezután gondoltam rossz az író. Szereztem egy Pioneer DVR-111D írót, amivel úgyszintén kiírtam mind CloneCD-vel, mint ImgBurn-el, de a BOX azt írja ki rájuk, hogy olvashatatlan lemez. Kérdem én mit lehet itt még csinálni? El vagyok átkozva? Milyen írót szerezzek? Ja és persze a Pioneert a FAQ-ban található listán frissítettem a listán lévõ legfrissebbre.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kurva sok nem amerikai produkciót nézek évente persze több az amcsi mint a többi ezért írtam, hogy valóban az USA filmipara nyomós lehet a végkimenetelben...
2, A filmstudiókhoz visszatérve akkor, még mindíg nem tudom hogy hol olvastatátok azt hogy a HD-DVD szabvány mellé pártoltak a filmstudiók.
Amúgy valóban van olyan, és nem is kicsi amerikai filmstudió ami a HD-DVD mellett döntött. (nemtom pontosan aki a Bourne szériát csinálta, meg az új Supermant)
Az meg már ne is haragudj de agonizálás hogy "mintha csak amerikai filmstúdiók léteznének a világon " te kb mennyi nem amerikai mozi filmet szoktál megnézni, (és nem leszek rosszindulatú) évente?
De zárjuk is le mert jól tele OFF-oltam a topikot, amiért elnézést is kérek, törölhetõ igazából ez a HD-DVD és Blue-Ray mizéria kommentjei.
Azt kijelentem hogy én a BD-ben hiszek (elvégre ez van nekem is PS miatt)
Abban viszont biztos vagyok én is hogy a két szabvány nem fog megélni egymás mellett hosszútávon.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
2, mintha csak amerikai filmstúdiók léteznének a világon valóban döntõ szavuk lehet de ez még mindig nem végeredmény szvsz!
(Mostanában nem kapok kölcsön boxot sajna) :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ez tõled
"Amugy én is a HD-ben hiszek már csak azért is mert valóban a filmstúdiók is melette tették le a voksukat!"
Mondjuk ezt a studiós dolgot Rena is írta...(mert ez orbitális nagy baromság volt )
Ez Rena-tól
"megaztán a blue ray is bukik hamarosan"
Ezt mondjuk kijelentésként olvastam :)
Akkor javítok szóval akkor ezekre reagáltam :)
De mégegyszer mondom no offens csak én nem így tudtam...
Én csupán még mindig azt nem értem hogy egyesek temetik a BD-t miközben pont fordítva áll a dolog, ezért is idézgettem cikkekbõl.
Az a baj hogy az MS késõn jött rá arra hogy a boxba elve ilyen driver kellett volna. Iszonyat gagyi ez a plusz hozzá linkelt HD lejátszó. (halott dolog) Elitbe sincs HD-DVD olvasó... nem is értem.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"M$ szvsz azért támogatja a HD-t mert ugye mégse pártolhat a Sony szabványra, és csak az X360 miatt. Amúgy meg leszarná hogy milyen DVD szabvány van."
Az MS leszarhatná de nem szarja le mert az XBOX miatt nagyon érintett a témában. De ezalapján a felfogás szerint a többi cég meg aztán végkép leszarhatná az ügyet, hogy milyen DVD szabvány lesz mégis pártol vmelyik szabványhoz miért?
Pioneer 112d íróhoz milyen firmware kell h normálisan olvasson és írjon dual layert? Most 16x-an szeretné írni a Verba lemezt. a kis drága...
Senki nincs az M$ ellen, az M$ szvsz azért támogatja a HD-t mert ugye mégse pártolhat a Sony szabványra, és csak az X360 miatt. Amúgy meg leszarná hogy milyen DVD szabvány van.
(de nagyon rábasztak szerintem hogy anno nem HD-DVD olvasót tettek bele, lehet most nem szarakodnának a warezzal)
gametrailers game test
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ugyanakkor ez is igaz és tény:
"A DVD fórum sajtóközleménye alapján egy HD DVD gyártósort kevesebb, mint öt perc alatt sikerült hagyományos DVD gyártásra átállítani. Ez sok nagy gyártó támogatását elnyerte, olyanokét, mint az Intel, HP, Microsoft, NEC, Sanyo és a Toshiba."
Tehát a Sony a blu-rayben látja a jövõt.
Sonynak elve van egy óriási studiója 20th Century Fox... (ami filmek itt készûlnek azt azonnal BD-n tudja kiadni)
Az is tény hogy a M$ viszont a HD mögött áll.
Amúgy egy szösszenet a HD és a BD közötti veresengésrõl:
"A nyolc nagy amerikai stúdióból hét csatlakozott a Sony vezette szövetséghez..."
mar reg van combo asztali is, az meg, hogy 1-2 filmgyarto a HD-DVD melle allt meg nem jelent semmit. felesleges is ezen vitazni mert meg eleg gyerekcipoben jar a dolog, ahhoz, hogy iteletet lehessen mondani barmelyik felet is.
ty