176876
banner
  • evil 007
    Hello!

1 hónapja vettem a 360omat karácsonyra eddig kifogástalanul ment de ma du mikor bekapcsoltam betettem a fable 2 őt és egyszeruen olvasott és nem vittem kiirta hogy mittomein mien disc. másodjára megprobáltam és kifogástalanul mukodott egybol behozta. kezdjek megijedni vagy szokott iet csinálni? meg a smacdown 09 el is ezt csinálta azotanem kapcsoltam be kezdjek megijedni vagy ne izgassam magam érte?
  • arty
    jaja, ebayről, egy powersellertől. furcsa, hogy rendes elite winyonak néz ki, garmatrica meg minden, az elitekben levő fujitsu tipus van benne (azaz nem házilag hekkelt WD! pedig az jobb lenne :D), hivatalos MS kábellel migráltam át a 20gigásról és az xbox1 játékok mégse mentek :(

gratulálok MS, n+1. bénaság :(

---

Ragnar360 - winyora installált játék kiirta, hogy karcos a lemez a játék közepén ??????????????? probáld meg, h winyot lecsatolod és csak a lemezről játszol, profil, stb nélkül - ha ugy nem fagy .... akkor ... talán a winyo a hibás.
  • DarkSector
    Sorry én eddig nem is vettem észre ... LOL
    :P
  • Zozo76
    Az elobb neztem, Istencsaszar folyamatosan tartja a frontot PS3 topikban. :)
  • Zozo76
    Hat akinek beszarik a gepe annak mind pechje van semmi tobb.
  • PoisonChihuahua
    Ha kijön egy demo, akkor először csak a Gold tagok szedhetik le 1 hétig, utána pedig bárki. Ez mindig így szokott lenni...
  • Ray Z
    Nem úgy van, hogy az első héten minden demó goldos? Utána meg bárki leszedheti.
  • DarkSector
    Most halottam, hogy állítólag 1 hét múlva ingyenessek lesznek a mostani gold-os demo-k.
    Igaz ez?
  • Ray Z
    köszi!
  • PoisonChihuahua
    Pehhje volt semmi több.
  • Zozo76
    Ma a melohelyen jon a munkatarsam sirva hogy a PS3 beszart neki, nem olvassa a jatekokat rendesen, lefagy, tolt, megy, megint lefagy. A vicc hogy tul van mar az 1 even, es ez mar a masodik gepe. Az elso PS3-ma nem sokkal azutan szart be hogy megvette, birt olyan 2 honapot. Abban a videochip egett le. Azon rohogtem ahogy szidta hogy milyen tragyadomb ez a PS2-hoz kepest.

• PoisonChihuahua
    Na arra majd én is licitálok, ez az egy hónap azért nem érdekelt, mert novemberben vettem tőled 12+1-est. :);) Viszont MS pont "occsón" mindenképp érdekelni fog!
  • Iceakos
    Gratula az occsó 1 hónaphoz...) Lesz még ilyen, legközelebb talán 800 ms pont megy majd így ki EU/UK reghez...
  • vixo
    Hát azt így láttam az eladókon,h nem sűrűn találkoztak ilyen problémával,amikor pénteken megvettem,akkor arénában ez volt az uccsó darab és szerencsétlenségemre pont hibás volt,de azóta még nem hoztak,ezért is küldtek a westendbe,mert ott volt,de végülis minden jó,ha vége jó! (:
  • PoisonChihuahua
    Bármilyen videódigitalizálóval, például ilyennel (A linken 3100Ft, itthonról kb. 5-6k). Ha HD-ben akarsz felvenni, akkor azt természetesen HD videódigitalizáló vagy HD capture card / adapter néven keresd, persze ez jóval drágább.
  • PoisonChihuahua
    Akkor mégis neked volt igazad, a lemez a hibás. Mondjuk ez rohadt ritka, pont hibás lemezt kifogni. :( Azért örülök, hogy végül megoldódott.
  • vixo
    Nah,ma visszavittem a Naruto Broken Bondot az arénás 576-ba,ecseteltem a problémám az eladónak,sajnos náluk nem volt már ebből a gameből,ezért ő nem tudta becserélni,de körbetelefonált és westendes 576-ba volt,ezért át küldött oda,ott is mondtam,h mi a problémám,srác nézte,h tök karcmentes a lemez,berakta az xboxba és már rögtön kifagyott az intronál,srác nevetett rajta,h ez mi? gondolom nem sűrűn látott még ilyet,de végülis kicserélték egy új fóliásr,remélem ezzel már nem lex semmi probléma,lejártam érte a lábam,de megérte,mert abszolút jó játék,meghát azért mégis csak 17k-ba fájt. ^^
  • Ray Z
    www.youtube.com
    Ha itt nem találsz hozzá video tutorialt, akkor nem is kell hozzá.
  • Krisztofer45
    és oat tudsz amiben videók is vannak??
  • Ray Z
    http://www.xbox360achievements.org/games/Retail/
  • Krisztofer45
    hi nem tudtok oan oldalt adni ahol megmutatja a játékokban hogy a achievement-ket hogy miket kell megcsinálni???
  • Ray Z
    Amikor pár hónapja megvettem a boxot, akkor halo 3-al csinált valami ilyesmit nekem, de a cars demo meg ment rendesen a test drive viszont szintén nem.
    Visszavittem, és szó nélkül kicserélték egy vadi újra... ha van gari akkor vidd vissza szerintem.
  • Ragnar360
    Vmi nagy szakértő, pl arty - mondjon már erre vmit! Jólenne kideríteni mi a baja...
  • REPS0L
    eh :D
  • Ray Z
    hogy tudok gameből fölvenni xboxxal? youtubra készítenék vidiket, pl halo 3-ból meg agears of warból. tudom haloban van bépítve ilyen cucc, de hogy tudom a videót átmenteni gépre?
  • REPS0L
    most rá vagyok kattanva battlefield bad companyra, de hamarosan megveszem a modern combat-t is ;)
  • DarkSector
    GOLD-os tagok figyelem !!!

Már tölthetö a RE5 rendes accounttal!!!!!

Hajrá!
  • PoisonChihuahua
    Szerintem DealExtreme-ről, de csak tipp.
  • Adi
    ebay-ről rendelted?
  • arty
    eléggé :(

---

btw, tegnap óta a hongkongból szervált 120g-s winyommal is mennek az xbox1 játékok !!!!!!!!!!!!!!!!!!! közel voltam minden adatom elvesztéséhez, de végül sikerült :) (ha valakinek ilyen gondja lenne, irjon privit, segitek, ha tudok)
  • GP2100
    Ez már kezd kicsit nevetséges lenni... A warez tiltása még érthető, de hogy még a modding is tiltva legyen, hát nem tudom. Ha tényleg nem beszélnénk ilyenekről, akkor 99%-ban tényleg csak a n00bok unalmas, 1001x megtárgyalt kérdéseiből(hol vegyem, hova milyen kábellel, kelleflashmeghűtésmodhogykellliveraregelnistbstb...) állna a topic, ami szerintem nagyon unalmas lenne.
  • akyyy
    neked milnye játékok vannak meg? vagy valamelyik multis demoval majd ne játszunk?:D most megint goldos leszek.
  • Adi
    akkor megcsináltatom két nap alatt:):)
    De már ilyen 2 éve lassan.
  • Istencsászár
    A gépgányolás nem az X360 topik része, ahogy a warez sem. Aki csinálja az csinálja máshol, de ne itt, ugyan úgy törlődni fog az üzenet.

/ ha nem tetszik valakinek, lehet menni modihoz /
  • REPS0L
    és az drága pénz?
  • Pacal17
    Ha tönkremegy nevetni fogok
  • akyyy
    vannak még magyar nyelvű játék demók?
  • Adi
    XCM hűtés
    Szerintem ez király.. igaz rohadt hangos.. nekem még az első verzió van az xcm hűtésből, de még a tetőt is kivágtam, és alatta van a core venti + overcool is van. saját
    Amúgy az egészhez, ügye a szerszámok a tető kivágáshoz, akkor beszerezni a ventiszüröt a tetőhöz mert nyitottan nem maradhat, mert elhányom magam meg az idő + benzin ... ennyiből lehet jobb lett volna egy vízhűtés:)... de egy biztos.. sok ilyen box nincs:) max. Csocso-é:)
  • Adi
    hehe sokáig nem... :)
    Nekem egyszer kör karikát tettek be szilikonos ragasztóval a régi vasba:).... 4. nap után sétálok.. Nézzem lámpát és ilyen kis pókhálók lógnak benne. Mondom mi a f... erre látom szét olvadt a szilikonos ragasztó.
  • BuktaXbox360
    Nincs ezzel a tuningolással gond...csak az a baj, hogy itt most minden 10-14éves felbátorodik és ma meg fogja szerelni a gépét neonos ventikkel...de legalább holnap jó zsíros forgalma lesz a konzolszervízeknek