XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Nem o az elso magyar aki 1000G-re vitte vegig.
3. En azt hangoztattam hogy mar múlt ev elejen is volt olyan magyar aki 1000G-re vitte.
4. Orulok hogy legbalabb neked van miért orulni az életben. Ha kivanod akkor meg leírom hogy ki volt az elsõ Ukrán , Szlovák , Nemet es Orosz jatekos aki 1000G-re vitte es akkor annak is orulhecc.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor már biztos semmi problémája nem lesz egész életében!<#taps>#taps><#worship>#worship><#smile>#smile>
Mellesleg biztos kockult vele pár napot....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gamertag: Guy The Ace ,ezúttal is gratulálok neki!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Viszont az UE3 ettõl sokkal többre képes, nagyon nagyon kihasználatlannak érzem, ráadásul (nálam legalábbis) az egyik legfûrészfogasabb gamma, amit boxon láttam ezidáig...semmi fizika, +a ragdoll iszonyatosan irreális, bár néha tényleg nagyon élethûen esnek össze az emberek, de sajnos ezutóbbi a ritkábban fordul elõ. Még ugyan nem értem singleben a játék végére, viszont van egy olyan fél órányi hátra...vagy annyi sem...nagyon rövid, még az is hatalmas hátránya a gammának. Mindezek ellenére egy erõs 7-est, max 7.5-öt azért megérdemelne szerintem.
Vagyis nem javítják a problémákat...
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
de MS csak vár és vár a gyártásra, h majd a 0.65 oldja meg helyettük :(
Forza.
Nem érdekel az overcool hülyeség, én nem arról beszéletem, hanem a arról, hogy a gép szar hûtése a meghibásodások fõ oka...
BTW szerintem lényegében mind1, hogy légkondis-e a lakás vagy nem, a GPU hûtése alapból egy vicc, szerencse kérdése a túlélés. Overcool/húzott venti szerintem sem segít sokat.
De egy vízhûtés vagy egy szétszedett gép, amin normális hûtés van megoldhatja a problémát.
MS pedig azért nem oldotta meg a dolgot, mert akkora térben léghûtéssel jobbat nem nagyon tudnak produkálni, megoldás tényleg csak az lehet, hogy kevesebb hõt termelõ GPUkat készítenek.
PSN: berghold
amdrula: egyet értünk, bár a beállitásokat nem élvezem, mert baromira nem értek hozzá :) a vezetési élmény a 60fps mellett viszont számomra is többet és ami nagyon fontos, nincsenek bojakerülgetõ versenyek :D
PGR széria nekem a 2. rész ota favorit, ha nem lenne bólyás baromkodós töltelékbajnokságokkal tele, vszeg nem irritálna ennyire ;)
Forza.
-Forza garfikája nekem jobban tetszik, lehet technológialiag gyengébb, viszont gyorsabb.
-Nekem a PGR4 lett igen hamar igen unalmas :P
-A vezetési élményrõl és a kocsik beálítási lehetõségeirõl ne is beszéljünk, nincsenek egy szinten.
Félre ne érts, mind a kettõ jó játék, de ha választanom kéne, akkor igen könnyû dolgom lenne.
PSN: berghold
pgr4-et az állandó erõltetett szar minijátékok(cone csellendzs bazz...), rossz idõ és sötét pályák miatt viszont ugy meguntam, h nemtom valaha elõ e tudom még venni :( (nekem mondjuk belsõ nézet nem fontos, motorházról vagy hátulrol megyek, a fizika és a kocsik viselkedése valamint a 60fps kárpotol a gyengébb grafikáért)
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kicsit off:
Az idegesít a legjobban, hogy hány éve si volt az MS-nek korrigálni a hibát ? 3 legalább. És véleményem szerint nem kellett volna mást tenniük, csak egy foglalatba helyezni a GPU-t, és akkor lehetne hõingadozás, nem zavarna senkit.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Akkor ne hallgassatok rám, overcoolozzátok, biztos jót tesz neki! <#eljen>#eljen>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
-5 a Forza2-re.
<#zavart1>#zavart1>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
vegas2 kötelezõ, szal max az egyik választható ;) az pedig, ha a hosszt nézem, a szabad játékmenetû bully lehet!
ha multi is játszik, akkor talán az army of two is. pláne, h coopban simán ujrajátszhato splitscreenen vagy liveon!
Forza.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Mondjatok két játékot, amit érdemes mostanság megszerezni!
Jelenleg 2 játékra van lehetõségem. A kinézettek: Condemned 2, Bully: Scolarship Edition, Army Of Two és Rainbow Six: Vegas 2. Melyik 2-t a legérdemesebb? Igazából hosszú és bõ játéktartamút szeretnék. Legszívesebben mind a 4-et megszerezném, csak sajnos ez most pénzügyileg nem lehetséges. :] Szerintetek mi legyen? Vélemények a játékokról?
csak boxot meg netrõl venném meg és így nem tom elõre kiprobálni.
érdekelne,hogy van egy régebbi lcd-tvm 16:9es ami max 1024*768as felbontást tud számítógéppel összekötve és van rajta dvi meg rgb kimenet is...arra rá tudom kötni a boxot?...valamint nem fogja széthúzni a képet?....hdmi nincs rajta...szegény már 3 éves,de még mindig nagyon pöpec képe van.
A Condnemned 2-t próbálta már valaki? Érdemes megvenni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Splinter Cell Conviction nyáron fog kijönni. Alone in the Dark pedig május 30-án ;)
De ezt leszámítva tényleg nagyon jó game.
Mindenféleképpen érdemes megvenned, ellehet vele lenni! ;)