XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
1. Ki nem szarja le hogy végig vitte 1000G-re?
2. Nem o az elso magyar aki 1000G-re vitte vegig.
3. En azt hangoztattam hogy mar múlt ev elejen is volt olyan magyar aki 1000G-re vitte.
4. Orulok hogy legbalabb neked van miért orulni az életben. Ha kivanod akkor meg leírom hogy ki volt az elsõ Ukrán , Szlovák , Nemet es Orosz jatekos aki 1000G-re vitte es akkor annak is orulhecc.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bocs a két hozzászólásért, de Sephi ettõl függetlenül néhány kategóriával értelmesebb fórumozó... nálad.

Ja, tényleg nagy dicsõség...

Éljen!
Akkor már biztos semmi problémája nem lesz egész életében!<#taps><#worship><#smile>
Mellesleg biztos kockult vele pár napot....
Figyi, nem tudsz írni, fogalmazni,visszakérdezel és még azt se tom,h miröl beszélsz! Nagyon el vagy tévedve.

Sephi
Mirõl is van szó? 2007 elején mar volt ilyen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MEGVAN AZ ELSÕ Magyar, aki a DEAD RISING-ET 1000G -re kijátszotta.
gamertag: Guy The Ace ,ezúttal is gratulálok neki!

Istencsászár
Vegas 1et sose láttam ( csak a demot 2 percig:) ), azért nekem akár jó is lehet... videókról tetszik.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Pont azért lett Vegas 2 és nem egy új Rainbow six, mert a változások elenyészõek, hisz nagyon gyorsan, 1 év után jött ez a rész.
Hát srácok én nem tudom nézegetem a képeket a Vegas 2-rõl és nem tudom hogy megvenném-e. Nekem az elsõ rész ultrabejövõs volt,de ahogy a videókat amiket kiadtak azokból úgy tûnik hogy nem törte össze magát a fejlesztõgárda ezealatt a picit több mint 1 év alatt. A képeket nézve sem láthatõ valami nagy grafikai javulás. Mondjuk ha az irányítás marad a régi azt nem bánnám mert az ugy jó ahogy van de ennyi erõvel adhattak volna neki valami alcímet is a Vegas 2 helyett de majd meglátjuk menet közben és akkor lehet változik a véleményem mondjuk kihagyni tuti nem fogom
deep
Igen, a fizika érdekes, de én jókat röhögök, amikor kap egyet a figura socival és két hátraszaltót dob:D Grafika meg mindig lehet szebb:)
mucsácsó
Egynek nem rossz, ilyen Kane & Lynch-et bealáz teljesen, tényleg nagy fun lehet coopban... :) (bár story ügyileg már azért meggondolandó ez a kijelentés)
Viszont az UE3 ettõl sokkal többre képes, nagyon nagyon kihasználatlannak érzem, ráadásul (nálam legalábbis) az egyik legfûrészfogasabb gamma, amit boxon láttam ezidáig...semmi fizika, +a ragdoll iszonyatosan irreális, bár néha tényleg nagyon élethûen esnek össze az emberek, de sajnos ezutóbbi a ritkábban fordul elõ. Még ugyan nem értem singleben a játék végére, viszont van egy olyan fél órányi hátra...vagy annyi sem...nagyon rövid, még az is hatalmas hátránya a gammának. Mindezek ellenére egy erõs 7-est, max 7.5-öt azért megérdemelne szerintem.
deep
Co-op ra van kihegyezve, ketten teljesen korrekt kis játék. Több helyen csak egymást segítve lehet átjutni az akadályokon. Jó az ellenfelek AI-ja, a grafika 10/7-8 a fegyvervásárlás és tuningolás üde színfolt. Szerintem jó stuff!<#eljen>
Army of Two nagyon gyengére sikerült szerintem. SZóval azt inkább majd késõbb lesz érdemes beszerezni amikor lejjebb megy az ára.

Jogos!Szomorú,hogy ez idõ alatt nem tudtak új szériával elõállni:(
Vagyis nem javítják a problémákat...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Alwares
Hát PGR4-el egy hónapig játszottam minden délután. És nem is keveset. Hamar meguntam? Nem. Csak sokat játszottam vele, nagyon. Viszont lehet csak én vagyok ilyen beteg, de én a Forza 2-öt még mindig nem untam meg. Ha rákap az ember a multijára akkor abbahagyhatatlan. Folyamatosan tuningol az ember, gyakorol, tanulja a pályákat, állítgatja a kocsit. Legalábbis ezt tette velem a játék. Szerintem nagyon jó gammme. PGR4 meg árkád és csodaszép!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

arty
alaplapot áttervezhették volna és a GPU kicsit kikerülhetett volna a dvd alól, h rámenjen egy értelmesebb hûtés ... :( több mint két éves ez a sz*r, könyörgöm!!!!! :(

de MS csak vár és vár a gyártásra, h majd a 0.65 oldja meg helyettük :(

Forza.

Ha egy jobb hûtésed van, kevésbé melegszik fel a szobahõmérséklethez képest-> kisebb a hõmérséklet változása.

Nem érdekel az overcool hülyeség, én nem arról beszéletem, hanem a arról, hogy a gép szar hûtése a meghibásodások fõ oka...

BTW szerintem lényegében mind1, hogy légkondis-e a lakás vagy nem, a GPU hûtése alapból egy vicc, szerencse kérdése a túlélés. Overcool/húzott venti szerintem sem segít sokat.
De egy vízhûtés vagy egy szétszedett gép, amin normális hûtés van megoldhatja a problémát.

MS pedig azért nem oldotta meg a dolgot, mert akkora térben léghûtéssel jobbat nem nagyon tudnak produkálni, megoldás tényleg csak az lehet, hogy kevesebb hõt termelõ GPUkat készítenek.

PSN: berghold

arty
wcg-n need for speedek is szotak lenni, igen mérvadó dolog ez tehát :D

amdrula: egyet értünk, bár a beállitásokat nem élvezem, mert baromira nem értek hozzá :) a vezetési élmény a 60fps mellett viszont számomra is többet és ami nagyon fontos, nincsenek bojakerülgetõ versenyek :D

PGR széria nekem a 2. rész ota favorit, ha nem lenne bólyás baromkodós töltelékbajnokságokkal tele, vszeg nem irritálna ennyire ;)

Forza.

-PGRben hiába van belsõ nézet, mert nem látni a fordulatszám mérõt a legtöbb kocsiban...
-Forza garfikája nekem jobban tetszik, lehet technológialiag gyengébb, viszont gyorsabb.
-Nekem a PGR4 lett igen hamar igen unalmas :P
-A vezetési élményrõl és a kocsik beálítási lehetõségeirõl ne is beszéljünk, nincsenek egy szinten.

Félre ne érts, mind a kettõ jó játék, de ha választanom kéne, akkor igen könnyû dolgom lenne.

PSN: berghold

AntiHero
bocs

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

woodbear
Nembaj a WCG-n akkor is pgr4 lesz és nem forza :P

Ez egy aláírás!

arty
nekem is volt holtpont forzában, halálosan beleuntam. kis pihenõ (1 hónap) után viszont ujab lelkesedéssel álltam neki, élvezem :)

pgr4-et az állandó erõltetett szar minijátékok(cone csellendzs bazz...), rossz idõ és sötét pályák miatt viszont ugy meguntam, h nemtom valaha elõ e tudom még venni :( (nekem mondjuk belsõ nézet nem fontos, motorházról vagy hátulrol megyek, a fizika és a kocsik viselkedése valamint a 60fps kárpotol a gyengébb grafikáért)

Forza.

Istencsászár
Valszeg drágább lett volna a gyártás átszervezése, igy mivel ugyis vitték mint a cukrot, nekik megérte igyis...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Aguinaga
Az hogy esetleg nincs igazad, meg az, hogy overcool kell-e az két külön dolog szerintem. Nekem se kellett overcool, mikor elküldtem Wadarr-ékhoz.

Kicsit off:
Az idegesít a legjobban, hogy hány éve si volt az MS-nek korrigálni a hibát ? 3 legalább. És véleményem szerint nem kellett volna mást tenniük, csak egy foglalatba helyezni a GPU-t, és akkor lehetne hõingadozás, nem zavarna senkit.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Istencsászár

Istencsászár
Majd ha a 3. részbe lesznek jobb pályák, változatosabbak, belsõ nézet akkor felértékelem:), a grafikával még nem is volt gondom, csak az unalomba ment az egész... pedig a karriert jócskán elvittem, s még az összes time trialt is megcsináltam perfektre, és ott kufujt az egész... kár érte.

Petyus_
O RLY?

Akkor ne hallgassatok rám, overcoolozzátok, biztos jót tesz neki! <#eljen>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
+1 szavazat a PGR4-re,
-5 a Forza2-re.

<#zavart1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

dienesoft
Inkább szingli módban. Azt jobban szeretem. A Bully az tutifix már, csak még AOT vagy Vegas 2 között agyalok. Csak egy dolog zavar a Vegas2-be: A gametraileres "review" bemutató alapján én nem látok semmiféle újítást az 1-hez képest...az Army of two meg nylíván teljesen új élmény lenne.

DanielT
Bully mellett nem kell más minimum 30+ óráig :)
arty
multi vagy szingli ?
vegas2 kötelezõ, szal max az egyik választható ;) az pedig, ha a hosszt nézem, a szabad játékmenetû bully lehet!

ha multi is játszik, akkor talán az army of two is. pláne, h coopban simán ujrajátszhato splitscreenen vagy liveon!

Forza.

Istencsászár
Tök mindegy, amilyekkel szívesebben játszanál... azt majd a többit is idõvel, kár kapkodni:)

dienesoft
Aha..hát..nehéz döntés, és most nem is tudom, melyik legyen a Bully mellett.

Army of Two elég jó, de ha sokáig akarsz gamelni, akkor ne ezt vedd elõre.. 6-8 óra kb az egész játék, nagyon rövid.
Istencsászár
Holnap megyek érte, irok beszámolót igérem.

dienesoft
Valahogy nekem iszonyatos unalomba fulladt a Condemned elsõ része. Abba is hagytam anno. Azért õ rá a legkevesebb sansz, pedig szeretem a horror játékokat. Azért biztos adni fogok neki esélyt. Csak ugye a kredit kevés. Ha a pénz nem okozna gondot, már rég megvettem volna mindd a négyet! :]

dienesoft
Én is erre a felállításra gondoltam elõször... 2 dolog miatt: 1.Bully- Rockstar játék, nyomulok vele a GTAIV-ig, azért ez "megbízható minõség" 2. Vegas 2: Játszottam vele PC-n, a végét már csak a szaggatás miatt nem tudtam megcsinálni, de az egyik legjobb RS résznek gondoltam. Viszont az Army Of Two sem hangzik olyan rosszul.. nem tudom, hogy mennyivel jobb/rosszabb a Vegashoz képest.

Az én véleményem szerint a Condemned 2-õt mindeképp vedd meg. Az elsõ résszel nagyon sokat játszottam (igaz, hogy PC-n), és azóta is az egyik legnagyobb kedvencem horror mûfajban. Hiába, a Monolith tudja, hogy kell horrot készíteni.<#eljen>

Örm
Szerintem a Bully és a Vegas 2

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

dienesoft
Srácok!

Mondjatok két játékot, amit érdemes mostanság megszerezni!
Jelenleg 2 játékra van lehetõségem. A kinézettek: Condemned 2, Bully: Scolarship Edition, Army Of Two és Rainbow Six: Vegas 2. Melyik 2-t a legérdemesebb? Igazából hosszú és bõ játéktartamút szeretnék. Legszívesebben mind a 4-et megszerezném, csak sajnos ez most pénzügyileg nem lehetséges. :] Szerintetek mi legyen? Vélemények a játékokról?

tudja,mert géppel is gyakran össze van kötve...és annyi,hogy kicsit széthúza...de pölö hd-filmnél nem zavar,mert beállítom,hogy 16:9es képarány és akkor már nincs is széthúzva és nagyon szép a képe.

csak boxot meg netrõl venném meg és így nem tom elõre kiprobálni.
Alwares
Rá tudod, elvileg. De az 1024 egy kicsit kevés. Sõt nemhiszem, hogy tudna egy 16:9-es arányú 1024*768-as képet produkálni. Ha tud 1280*720-at, áhh annál jobb nem is lehetne. Bár nem tudom milyened van. Szal próbáld meg.

üdv..
érdekelne,hogy van egy régebbi lcd-tvm 16:9es ami max 1024*768as felbontást tud számítógéppel összekötve és van rajta dvi meg rgb kimenet is...arra rá tudom kötni a boxot?...valamint nem fogja széthúzni a képet?....hdmi nincs rajta...szegény már 3 éves,de még mindig nagyon pöpec képe van.
az 1-el játszottál? Ha tetszett,ezis fog azt merem állitani :)

Örm
Hello!
A Condnemned 2-t próbálta már valaki? Érdemes megvenni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Alwares
Repülõs van jó. Ace Combat 6-nak hívják ;)
Splinter Cell Conviction nyáron fog kijönni. Alone in the Dark pedig május 30-án ;)

Las Vegas, Tokyo stb.. mind városi pályák, kicsit egyhangúak szerintem. Lehetett volna több versenypálya, meg más, nem városi, vagy nem olyan stílusú, amibõl 100 van már. Fõleg amikor sötét esti pályák, neonfények stb.. Unalmasak egy idõ után nekem.

De ezt leszámítva tényleg nagyon jó game.
trick daddy
köszz meggyöztél :)

mucsácsó
Elég sok idõ végigtolni, én nekem majdnem kereken 18 órát írt mire az Elite szintû jogsit elértem...igaz, én hülyülgettem is, nem csak folyton a versenyeket csináltam.. :) Ráadásul még ezt is tudod folytatni...+elhülyülsz a városban +a gyûjtögetnivalók, achievementek...tehát rengeteg idõ, és ha ezt 100%-ra akarod kiakasztani, akkor legalább 100-150 órát bele kell fektedned.. :) Szóval igen, így kurvahosszú :D (valahol olvastam, hogy kitolta a tag 100%-ra, és durván 150 órába telt neki)
Mindenféleképpen érdemes megvenned, ellehet vele lenni! ;)