176889

-
ok sry nemtudtam h. ezis wareznak számít,én játék letöltésekre írásra firmware frissítés stb-re gondoltam h. az a warez. -
hírdesd a vaterán, ott úgyis 99% flashes gép van. -
Ezért leszedik a fejed.
flash=warez -
Sziasztok lenne egy eladó flashelt xbox 360-am tud vki egy linket adni hogy hol érdemes hírdetni? Köszi -
Várhatóan hány DLC lesz a Battlefield 1943-hoz? (csak hogy érdemes e rákölteni azt az 1200 pontot) -
Wild007 #66968 Jó reggelt mindenkinek! Már két napja szenvedek a COD4 multival. Senki sem tapasztalt olyan problémát, hogy nem talál aktív meccset hiába keres akár fél órát? Engem folyton felenged, live-on keresztül stb... de mikor keresnék futó gamelést legyen az "team deathmatch,search and destroy vagy headquarters" egyiknél sem talál szervert "hostot". Valaki tud mondani rá valamit? Üdv -
Ember, én a BANNER-ről beszélek nem a bannolásról, ott van az a rohadt Xbox LIVE-os segédlet. Direkt olyanoknak van berakva akiknek fingjuk sincs, hogyan regeljenek LIVE-os acc-ot. Ha csak egyszer elolvastad volna, akkor nem kellene hat új E-Mail-t, meg nyolc új LIVE reget csinálnod és az egész nem tartott volna tovább 5 percnél. :O
BTW
Öcsém 17 éves, keveset tud angolul és tök egyedül, 15 perc alatt csinált saját reget az 1 hónapos Trial Gold-al (plusz Xbox-os MSN-el) amíg nem voltam otthon és egyedül hagytam a 360-al. -.-
Ez csak egy JÁTÉKkonzol, sima regisztrációról van szó, meg józan észről, nem az adóbevallásotokat kell megcsinálni... -
Én most nemrég regeltem be a harmadik accot, amihez jár még a gold, csak azért hogy kiprobáljam ezt az 1vs100-at:D meg játszani bf demojával multiba meg wörmsöt, de erre azt demoba nem is lehet neten:( fuck
a lényeg, hogy már egy csinált accountt o fogtam, és join live, ott megadtam emailcimet (gmailos volt), beirtam egy kitaált jelszó,t legalább 6 karakterrek, és számmal, majd kérdezte, akarok e előfizetni goldra 1 hónapra, 6 hónapra vagy egy évre, rámentem hogy nem, majd kiirta, hogy ezért kapok egy hónap próbaidót azért.
sztem te PC-n csinálod az egészett, vagy neked nem jár ilyen, mert az is lehet.mikor is VETTED meg a gépet? -
fosti #66965 bannolva nem vagyok, de nem kaptam meg az egy hónap goldot ami járna igy hogy hotmailos vagyok, csináltam egy GMAILES cimet is de ugy meg nem enged be pedig végig csáltam mindent amit kellene. arra van valami más módszer ?? leirhtnátok! csak silverrel nem lehet játszani multiban igaz???:(:(:( mit csináljak h megkajam a goldot?! thx előre is -
Tolja már valaki innen a the bigs 2-t? -
fosti #66963 és akkor ha oda reggelek nem ugy mint a videon, akkor megkapom a goldot ami járna egy hónapig??? vagy micsoda??? -
Banner!
-
Nincs! Épp ez a különböző profilok lényege, hogy nincs semmilyen átjárás közöttük. -
Néhányan írták itt, hogy utángyártottal szellemképes volt a kép, de eredetivel ilyen probléma nem volt. -
Landor #66959 jéézusom regisztrálj már egy email címet a gmail.com-ra..
-
fosti #66958 hali!!! sikerült megcsinálni, de van egy kis bökkenő! felenged az xbox live ra, de viszont valamiért csak SILVERT- ir ki a gold helyett ami am meg járna, mit rontttam el??? emiatt nem tudok online játszani???? help everybody -
Recover Gamertag -
fosti #66956 köszönöm a helpet előre is, megpróbálom ha nem megy még jövök kérdezni!!!!!!!:D -
kiloska #66955 amerikait csinálj,valamivel jobb,mint az európai.egyébként háromszor csinálhatsz új profilt,azaz három hónap gold ingyen.csinálj majd japánt is,az is más lesz.leginkább a betűk.de mi lesz velem?meg a profil-problémámmal? -
itt egy video, hogy hogyan csinálj angol windows live-os mailt. de az xbox live-ra ne pc-n regelj, mert akkor nem fogja beadni az 1 hónap ingyen gold-ot. olvasd el a videó alatt a 35-ös hsz-t. -
fosti #66953 meg hol csináljak külföldi profilt??? láma vagyok
ebben a részben...
-
fosti #66952 hello először volt egy freemail-es cimem, azzal nem csinálta ezt, most csináltam egy hotmailest meg csináltam ey windowslive-osat és semelyikkel nem csinál semmit! 5let??? le tudnád irni lépésről lépésre mit hogy csináljak? nagyon megköszönném, meg azt hogy hol csináljak új emailt amivel tuti menni fog! köszi előre is! -
50cent911 #66951 helo,ha nem eredeti microsoft vga kábelt veszek akkor romlik a minőség? -
kiloska #66950 nem magyar címet adtál meg?csinálj angol,vagy amerikai profilt.én meg kitöröltem az egyik profilomat.baszki.azon volt a tlad mentésem és most nem tudom betölteni.van visszaút? -
írj be másik email címet! -
fosti #66948 Hello mindenki!!! Kérnék tőletek egy kis segítséget!Lassan már egy éve xbox 360 azok és fergetegesen élvezem. szeretném ezt interneten is kipróbálni!elvileg meg gyakorlatilag is jár hozzá nekem egy hónap "próbaidő". olvastam hogy kell összekötni a modemmel a cuccot stb... Mindez meg is történt. a testnél amikor leteszteli azt irja
network: connected
internet:connected
xbox live: connected!!!!
majd mikor kéri hogy adjam meg az email cimet, utánna újra és kéri a jelszót kiír egy hiba üzit ami a következő:
XBOX LIVE isn't currently available with this Windows live ID. Please use a different Windows live ID...
Először azt hittem hogy rossz a jelszó stb, de nem mert olyankor azt írja ki! nem tudom h mit csináljak, remélem járt már igy valaki és megoldódott és tud valaki segíteni ebben! Várom mielőbbi válaszotokat és segítségeteket.
Üdvözlet! -
kuxikah #66947 helló, nem jön valaki gta 4 multizni?
-
"16k egy játék hello"
Milyen bizarr kis világban élsz te... -
14 éven alul beszólogatz egy nálad majd 10 évnél idősebbnek, grat. Landorral leglább kulturáltabban lehet vitatkozni 
-
fogd vissza magad -
Sziasztok
Van XBox 360-hoz fejhallgatóm. Na szóval ma kiakartam próbálni, hogy jó e. Rácsatlakoztattam XBox 360 kontrollerjén található chatpad 2,5 mm-es csatlakozójára bekapcsoltam, és nem hallotta másik fél amit mondtam, őt pedig hallottam. Mi lehet a gond? Zöld re van állítva a fejhallgatón a mikrofon és a beállításoknál sincs lenémítva -
...De mindkét helyre a sport Merciddel vagy kénytelen elmenni...!
-
Nem tudnék annyit keresni, hogy ne nézzek az áraknak utána ha vásárolni akarok valamit. 700 forint, a tescoban kb három sör, kocsmában kettő.
-
Landor #66940 naa, ne legyél már ilyen negatív szegénnyel.. látod hogy mennyire töri magát hogy 700 forintal (+postaköltség angliából) olcsóbban tudjon hozzájutni a 2100 M$ pontohoz
-
azt h senkit se érdekel ha nincs pénzed vonatjegyre feljönni dolgozni egy építkezésre a román csóró haverjaiddal
és mit képzelsz hogy ilyen luxus cikkekre költöd a pénzed mint a net ha 40kt keresel? xbox topicba mit irogatsz? 16k egy játék hello -
Ezzel mit akarsz mondani?:D 

Nem értem bocsi de azért kiröhöglek hangosan... XDD
-
dráma -
Jah, de talán már annyira nem is lényeg a kijelző faq, új dashboard-ban már szépen be lehet lőni mindent, van 16:10 támogatás, stb. -
Nem, csak amíg Budapesten az átlag fizetés is 120ezernél kezdődik, addig itt 40ezer, már ha van olyan szerencsés hogy van munkád.És nem rabolnak ki a cigányok -
Már egy jó ideje nem megy.