176617
banner
  • darkSectorxxx #165721
    Ezt nem értem te min játszol akkor most? :D
  • darkSectorxxx #165720
    Lehet x1-en is 1080p-t ezt tudtuk csak akarás meg odafigyelés kérdése....talán rájöttek a fejlesztők is erre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 16:38:38
  • TDC Geronimo
    Amúgy ahogy olvasom meg látom feltornázták 1080pre felbontást boxon is. Nem gondoltam volna. Remélhetőleg ezt az enginet ubi fogja használni máshoz is.
  • darkSectorxxx #165718
    Sebaj az én megoldásomnál nincs jelentősége. :D
  • TDC Geronimo
    ja
  • darkSectorxxx #165716
    Mit a 2 naposakat?

De én Dark vagyok eszes okos.
    Arra akartam rávenni valakit hogy kreáljon egy natur új profilt, beregeljük a kodot, ő beteheti Home-ba játszhat azzal a profiljával amivel akar és én bevállalom hogy a new kreált profillal beta-zok.

azt felezzük a 600ft-ot amiért szereztem kodot. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 16:32:03
  • TDC Geronimo
    én be akartam nyomni azt, ami volt sunsethez, de ezeket sajna csak úgy lehet használni, ha sose volt goldod...
  • darkSectorxxx #165714
    érdekel valakit 2 napos live multi a Division miatt?

Mert akkor most hamar jelezzen. :D
  • darkSectorxxx #165713
  • Bercy #165712
    Lattam, hogy mas is irta mar, hogy rovid de akkor mar vegigjatszottam :) Nagyon szeretem a TR szeriat ezert megvettem ahogy megjelent.
  • TDC Geronimo
    Van egy division beta kulcsom, ha kell valakinek
  • orichalcos
    Hivatalosan még nem jelentették be, de a Left 4 Dead 2 is bekerült BC-be.

Ha anno megvetted a játékot, ezzel a módszerrel tudod most letölteni, és játszani vele.

• darkSectorxxx #165709
  • abel0317
    Igen ugyanezt tudom mondani. Mondjuk még a bossnál nem tartok de összeguberáltam a bozótokat stb. és már sejteni lehetett hogy itt vége is az egésznek xD
  • darkSectorxxx #165707
    Tudom eső után köpök, de 10 kommenttel lejjebb kb. :(
  • Bercy #165706
    Kiprobaltam a Tomb Raider Baba Yaga kiegeszitest es sajnos azt kell, hogy mondjam nem ajanlom.
    Nagyon nagyon rovid. A stroy mint olyan eleg kiabrandito. A trailerben ellottek az osszes "hubazmeg" jelenetet belole.
    A kuldetesek fele tulajdonkeppen a Soviet Installation palyareszen zajlik es nem mas, mint resource gyujtogetes.
    Az uj palyaszakasz pedig all egy puzzle reszbol aztan egy bossharcbol. Ennyi az egesz.
  • darkSectorxxx #165705
    Rafkósak, persze örülünk, hogy x1-re minden elérhető. :)
  • Totti5
  • darkSectorxxx #165703
    Tévedsz, kémkedsz a Microsoft-nak, hogy lebannoljanak, ezért elmentek a Microsofték az euronics-ba....:D / amúgy most szedem pisi4-re éppen 28.1gb -.-

Ja én is így vagyok, mennék el de nincsen jobb.
    Van ez a Tarr, de az meg összeségében nem jó ha mindent egybe átviszek, 2felé meg értelemszerűen nem fizetek. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 19:10:32
  • Harlekin
    Na honnan van ekkora TV-m?Segítek még mielőtt baromságot írsz.Elmentem az euronicsbe kiválasztottam lehúzták a kártyámat és haza hoztam pont úgy mint ahogy az előző samu tv-t is jah várj azt a mediába vettem...NÁLAM nem játszik a hitelre veszek dolog,mert akkor inkább NEM kell...

Igen T.... van mert NINCS más ami jobb lenne és minden szolgáltatásom 1 helyen lenne maxos TV maxos internet vezetékes telefon 3 mobil előfizetés és 1 dominó.Ha lenne JOBB szolgáltató ami ezeket ugyan így tudja akkor váltanék,de nincs!!!És nem vagyok oda T-ér
  • darkSectorxxx #165701
    Írtak is nemrég e-mail-re. :) Kibannoltak. :)
    De hogy neked honnan van ekkora tv-d azt is tudom már. :P

/látom te is t-homézol.
  • Harlekin
    Lehet olvassák az SG-t és rájöttek,hogy Te nem vagy odavaló ezért letiltottak UTÓLAG!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://harlekin.uw.hu/div.jpg

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.26. 18:41:38
  • darkSectorxxx #165699
    Az a tied, én a sajátomat írtam nem globálisan. :D
    Persze nem bánkódok, ha egyik sme fog elindulni, ps4-x1-pc, mert van elvileg mind3-hoz már belépőm, akkor max nyerek az életembe még néhány plusz órát. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 18:37:37
  • Harlekin
    Most indítottam el és minden további nélkül elindult csak közli,hogy csütörtök CET AM 10 kor indítsam...És igen singapore storeról leszedett és nincs kódom és ráadásként NEM is az Én profilomon van!
  • darkSectorxxx #165697
    Igen?
    Nyugodtan számolgathatsz, holnapra kérném a pontos adatokat. )
  • Harlekin
    Ps 4 topikban is pontosan így van és nem más kevés hanem te vagy sok!
    Tudod nem félig üres a pohár hanem félig teli!!!!
  • darkSectorxxx #165695
    Relative kevés, csak olyan fogalmat ismerek hogy drága. :D
    De értem a célzást, majd eksönben. /20 év múlva ha végigvittem
  • Totti5
    Rise of the Tomb Raider Baba Yaga már elérhető.

1-1.5 óra.

Rettentő kevés, kimarad.
  • darkSectorxxx #165693
    Ja Division-ról csak részemről annyi hogy nem csak hogy gold nincs, el sem indítja, úgy jelzi mintha a megvett lemezt be kéne helyeznem a gépbe hogy fusson a tartalom, biztos utólag letiltották.

Mert ha látom hogy készenlétbe van max szerzek egy 2 napos goldot.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 18:10:25
  • darkSectorxxx #165692
    Nem hiszem hogy összekeveredtem, annyira egyértelmű a képlet hogy csak één jöhetek ki jól. :D

másik kommentre:

Hát basszameg már elnézést, én átlag vagyok, az hogy más nem jár ide vagy csak olvasgat, nincs ideje, kevés a box1 tag erről nem tehetek, érdekes ez csak itt van így. :)
    Azzal sem lenne baj ha sok hír meg infó lenne játékokról, nincsen tudtommal sg-n limitálva, ha egyszer kérdezni vagy hírt GS-ről bepöttyinteni akarok, nem fogok hsz-okat számolgatni, akit nem érdekel úgyis átugorja, ha sok kép, videó lenne általában odafigyelek hogy spoilerbe nehogy gondot okozzak valakinek.

Mondjuk a poén az hogy mostanság pont hogy elfoglalt vagyok inkább, mi lenen ha ráérnék? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 17:57:39
  • darkSectorxxx #165691
    Ha válaszolnék, lehet az egyiket zokon vennék. :D
  • Harlekin
    Ha ez így lenne akkor naponta nem lenne a 100 hszt megjelenítő egy oldalas sg-n 50 poszt a tiéd....
    Kár hogy nincs statisztika erre,mert garantáltan Te vezetnéd a posztok számával a listát...Az hasznosságit meg sereg hajtanád,de mind 1 is.... :-D
    Na és látod pontosan ezt nem érted a 2 dolog közötti különbséget...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.26. 17:48:40
  • Harlekin
    Két egymás utáni posztba közlöd,hogy össze keveredtél 2 poszttal is...Nem kéne orvossal megnézetni magad igaz ezt sokan sokszor kérdezték,de hátha egyszer belátod....
  • Harlekin
    Nem értem hol itt a kérés?????????????Nem értem hol itt a szar????????
  • darkSectorxxx #165687
    Ez is faszság. :) Vagy ha nem akkor az enyim sem, de nekem nincsen olyanom hogy magánvélemény, csak az amit ti mondok nekem ezt tudhatnád. :D
  • Harlekin
    Nem lehet hanem van...Másnak más véleménye pont olyasmi mint amit Te szoktál sérelmezni!igaz TE konkrét dolgokat állítasz faszul és ezt próbálod beadni véleménynek.Itt meg szubjektív véleményt látunk a sorrend és ilyen olyan dolgok miatt...
  • darkSectorxxx #165685
    És ilyen szart kértek/ünk x1-re? :D

Call 4 Evil - Future Soldier

• darkSectorxxx #165684
    Jah mert akkora kavar van a sok hype-olt autoverseny, az a project valamit sokszor összekevertem ezzel a corsa-val, nem lehet már számontartani. :)
  • darkSectorxxx #165683
    Ja közbe látom csak ps4...
    A Tomb Raider kevert meg. :D

De Uncharted 2.? What? :D
    Lehet más vélemény, hogy a nyomorék Deus Ex vagy Mirrors Edge felkerül egy ilyen listára, de hát.
  • orichalcos
    Még nem jelent meg, csak most fog.