XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Letöröld a profilt a gépről... és nyomsz rá egy formatot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Srácok ha csak a x360 gépemet akarom eladni, annélkül hogy a profilom és az arra vett tartalmakat eladnám, hogyan tudnám ezt megoldani, de nincs másik x360 amire átvinném most csak leszedni a régi gépről?
Lehetséges ilyen?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja várj a feliratokat szerintem 1.5 méterről max, persze játékfüggő is, így tudom elképzelni, nekem van 24 colos monitorom, hétfőn hozom elvileg a konzolt el, ha kell lepróbálom neked, persze nem tudom HDMI-vel max sima VGA-n....ha lesz kábél.
De amúgy feliratokon kívül nem kell várni annyira durva minséget, nekem 42colos sony van , az elvileg a jó kategória, de ezt a jót nem úgy kell venned hogy a többi szar, hanem inkább átlagos, a Samsung monitor ahogy nézem átlagos, képminőségben is.
Bár javítanak majd a többiek ha rosszul látom, de itt nem atomdurva fényévbeli grafikai eltéréseket kell gondolni, minimális apróságokban vannak eltérések, nekem a régi 720p-s tv-n is nagyon korrekt volt a ps4. De persze látom a minőséget a sony-nál de inkább színekben, fehér-fekete, ilyenek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Pl. úgy, hogy a magas válaszidő miatt "foltos" lesz a kép (mondjuk azt nemtudom, hogy az 5ms az jónak számít-e), hogy a feliratokat lehet-e még látni ekkora képméret mellett. Kb ennyi. Te és itt a többiek egyébként milyen tv-n játszotok csak úgy kíváncsiságból?!
darkSectorxxx
Hogyne lenne jó?

Sziasztok! Ne haragudjatok hogy egy ilyen kérdéssel idepofátlankodok de szinte sehol nem válaszoltak xD Szóval nézegettem egy Samsung T24E390 nevezetű tv/monitor kombót és szerintetek ez jó lenne az xboxhoz? Annyit lehet tudni róla, hogy ips paneles, 5ms a válaszideje, fhd stb. Szerintetek ez jó tv?
Totti5
//www.youtube.com/embed/tuQPfVZbMbg

Totti5

Macccy
Ez új módszer volt, de ugyanannyira működik, mint az eddigiek: semennyire.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nagy Cheevo-Champion vagy mindig is tudtam, de nagy troll-papa is!! <#nevetes1> <#vigyor> Hallod a linkek itt mennek, de legközelebb ascii-be konvertáld és karakterekbe kérem szépen a képet! <#banplz>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

darkSectorxxx
LOL? :D

//www.youtube.com/embed/nJtA1SECRTE

darkSectorxxx
Légyszíves. :D
Megtiszteltetés lenne. :D Kérhetném inkább a facebookra?

Bercy

http://appleinsider.com/articles/14/10/01/ios-8-makes-it-easier-to-access-desktop-websites-in-safari
Harlekin
De ha nagyon szeretnéd berakom azt a csupán 55 oldalas listát az 1358 acsiról napi bontásba!!
De akkor már inkább a PS 4 topikba kiemelve,hogy csak kizárólag a TE kérésednek eleget téve teszem!Tovább növelve ezzel a rettentő nagy népszerűségedet!<#kacsint>
darkSectorxxx
Te meg az ügyesség :)

Harlekin
Nem...Szimplán ügyes!
darkSectorxxx
Hogy a faszomba. :D Te mágus vagy. :D

Harlekin
Ja ja jól látod!Pontosan 2014 november 6-án előre 1 évre megkaptam 1358 acsit...<#kacsint>
darkSectorxxx
Arra kaptál acsit hogy 1 éve nem szereztél acsit? :D
Jól látom?

Harlekin
Csak hogy biztos megkapd!!! :-D

1 év streak!

http://harlekin.uw.hu/1ev.jpg

<#vigyor0>
Macccy
Nincs iOS 9.x a telefonomon és egyelőre nem is teszek rá. iOS 8.3-on nincs ilyen, de Chrome-ban van és nem működik, ahogy az oldal alján a gomb se.

Bercy
iOS 9.1 van most a telefonon. Mukodott regebben is es most is. iPaden es iPhonene-is.

Igy probaltad lekerni a desktop nezetet? En a masodik megoldast hasznalom es mindig mukodik.
Macccy
Egy szó mint száz, na: ez az oldal kukás mint a franc. Tibi atya főszerkesztő úr és stábja pénz, idő, energia, elszántság, pápai áldás, sör, stb. hiányában leszarta a mobilnézetet, az új design a fontos, amit persze az okostelefon használók az életben nem látnak. Vagy csak sokan nem. Nekem nem vérezne a szívem, ha átköltöztetnénk ezt az egész gitt egyletet a GAMEPOD.hu -ra, emlékeim szerint a mobilnézet ott is minimálos, de ott legalább mindig működik a Teljes nézetre váltás.

<#banplz>

Macccy
NA azt már fel sem mertem hozni, hogy ha csak 1 !!! darab aposztrófot (') beleírok a kommentbe, akkor az egész iromány kérdés nélkül megy a devnullába, de ahogy mondtad, a user részéről van rá megoldás, azóta megszoktam, hogy minden kommentelés előtt nyomok egy Select All + Copy -t az írásomra. Nem akarok idegösszeroppanást ...

Persze most irodában ülök, ilyenkor írom a bátor bika aposztrófokat! :D
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2015.11.06. 13:11:39

Moby
Írtam én is. Sosem haladt az asztali nézet fejlesztése a mobilnézetével együtt, jobb leoltani azt a faszba. Csak a gond volt vele mindig is. A posztokat is sokszor szarul kezeli, stb.

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Na de látod, nálam még az se működik. Pedig heejjjehujja de szívesen pöckölgetném újra, ha csak ezen múlna, de NEM! Vagy át se váltja (és visszabasz a főoldalra), vagy átváltja, de a Fórumba lépve visszadobja mobilra. Nem jövök rá mi a trükk, de komolyan alig fordult elő az elmúlt hónapokban, hogy a telefonon desktop nézetű SG fórumot láttam volna ... leszámítva az elmúlt 2 napban a leállást!

Írtam nekik, kulturáltan, azt mondja a srác "felírta" ... kíváncsi leszek ...

Moby
Mer a normális ügymenet a világban azért az lenne, hogy a mobil kapjon mobiloptimalizált (reszponzív) oldalt. És mivel szerencsére azért tényleg ebből van több, ez így normális.

n000rbi
Ez inkább a chrome faszsága (miért nem lehet elmenteni ezt a beállítást? <#nemtudom>). Mobilról meg akkor sg-zek, ha nagyon muszáj, annyira nem hiányoztok <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
De azé gondolom nem fáradsz olyan nagyon el bele? <#banplz>
Ez van srácok, az egész sg fúrum egy fos. És messze nem ez a legnagyobb baja, mert erre van valami heftöléses megoldás, de itt olyan bajok is vannak, amire semmilyensenincs.

n000rbi
Mobilról nekem működik az " asztali webhely kérése" chrome-ban, csak annyi a bibi, hogy új ablaknál újra be kell pöttyinteni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Az a baj ezzel a fostomlő oldallal, hogy minden aloldalban benne van hogy lekéri a useragented. És amíg az van benne, hogy mobiloldalról gyöszöl, addig hiába pöckölöd az oldal alján a normál nézetet, nem lesz jóak.
Van kényelmetlen ultimate megoldás, ami minden platformon működnie kell: az az opera mini sávszélkmélős baszkurája, me azt nem a te böngésződ tölti a forrásoldalról, hanem egy proxy, aminek mindig asztali a useragentje (szerintem). Ezt nem teszteltem, de meglepődnék, ha nem így lenne.
B verzió, hogy addig sírtok nekik, míg megszűntetik ezt a seemiresemjó mobilnézetet. Ez vóna a legjobb.

Macccy

Hali. Az SG.hu is működik neked így? Komolyan? Melyik iOS ez, iOS 9.x? Nálam refresh gombon nincs ilyen feature, azért kérdezem. De olvastam nemzetközibe, hogy sok lappal az iOS 9 Safari se tud átváltani ...

Macccy
Na figy, én bírlak meg minden, de neee, ezt ... ezt neee <#vigyor> Most majd én kattanok be a technóra ...! <#ticking>

Figyelj, mer elmondom mi a valóság ezzel az SG.hu -val (DE CSAK EZZEL!): az oldal alján a Normál Verzió nevű gombot megnyomom, beadja megint a mobil nézetet. Megnyomom megint, ugyanez. Megnyomom MEGINT (három a magyar igazság?) és beadja a desktop nézetet. Rányomok fent a Fórum linkre és BÁMMM! Megint mobil nézet és a FŐOLDAL jön be ...

Ami meg a Safari illetve a Google Chrome ilyen jellegű feature-jeit illeti, egyik se oldja meg. Most próbáltam. Egyrészt a Chrome-ban nincs ilyen kapcsoló, nem tudom csak iOS-en van így, vagy most épp mindenhol, de nincs ilyen állandó desktop nézet kérés, nálam nincs. Másrészt amikor a böngészőben (chrome) kérem a desktop verziót, akkor ugyanaz a semmi történik, mint amikor az oldal alján ...

Én értek a telefonomhoz, ha nem így lenne nem morognék már legalább egy éve, mert szégyellném magam, de EZ EGY FOSKUPAC amit ez az oldal leművel.

Fogok írni ezeknek a fogyatékosoknak a másik lapra, amit Rage47 linkelt, de szerintem ugyan úgy semmit sem ér, mint egy éve. Addig is, ha kérhetem - mivel láthatod hogy nincs megoldás - copy-paste link, plz.

Moby
Notessék. Nem értötök a telefonajitokhoz azabaj, de rögtön nyiváktoltok mint a mostszületett kutyakölkek<#banplz>

Bercy
Van iOS Safariban is ra megoldas. Ha a refresh gombot nyomva tartod akkor felajanlja, hogy az asztali nezetet kerd le. En igy hasznalom. A mobil nezetektol legtobbszor ver a hideg verejtek....
Moby
Tökéletesen. Az egész egy rohadt useragenten múlik. Ha már benne vagy a mobilos oldaban, és úgy csekkolod be, akkor a lap alján ottvan a normál nézet gomb minden sg-s aloldalon. Ha azt megpöccinted, átdob a simára, és ott is maradsz a checkbox hatására.

Macccy
Na ezt megnézem .... de sejtem mennyire fog működni ...

Macccy
Tudnak, kértem már itt a srácokat, DE nem az ő hibájuk, hogy szép beágyazott vidiket akarnak itt látni, nem rájuk haragszom!
(bár halkan lapszélén megjegyzem az embed videó plusz erőfeszítés, nem úgy egy copy-paste)

De hogy minden, érted MINDEN más oldalon minden működik nálam, csak ez a koszlott SG mobil site nem ...! Ja hazudok, várjá mer van új, egy hete az Xbox store mobil site is buzizni kezdett amikor Dirt 3-at akartam, de azt letojom, nemis lapozom minden nap.

Moby
Hátügye mobilon a chrome alatt van egy olyan checkbox, hogy asztali webhely kérése, amit ha becsekkolsz, többet nem fogod látni az sg mobil szaroldalát, szal nem is értem ezt a hisztit. Persze azt nem tudom, hogy ios-en a safari tud-e useragentet váltani, de szal megoldás azért van a problémára, ha ez valaki zavar. Szal én arról most biztosítok mindenkit, hogy eddig nem linkeltem a videókat, úgy ezután sem fogom, egészen addig, amíg a mobilos problémákra van useroldalon megoldás. Oldja meg az olvasó, ha gondja van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.06. 08:19:42

Én is szinte csak mobilról nézem. Hát mit vagy mit ne mondjak... q;)
A legszomorúbb még az,hogy legtöbben mobilról olvassák a fórumot szerintem.Tényleg képtelen megjeleníteni videokat SG.

De ellenben azokat se értem akik az általad említett 2 év alatt és nap mint nap ide írnak,UGYANÚGY leszarják és még mindig nem linkelik normálisan a videot.Csak beágyazva.
És tudnak róla ebben biztos vagyok

darkSectorxxx
Mobil sg egy szarkupac ez tény, kár magad cukkolnod én már voltam idegosztályon ez végett, nem éri meg. :)

darkSectorxxx
X1-re értettem hogy az azért "csak" ennyire szép. :D

Rage47
fáradj át ide :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.11.06. 03:41:52
Macccy
kiborulok ...

két nap ...

KÉT KIBASZOTT k*rva napig nem ment az SG.hu szájbatekert foskupac mobil site-ja ... kettő ...
ezen idő alatt minden videót láttam, MINDENT! mert a desktop nézet töltött be, kizárólag!

...
Melyik zsíros hajú, pattanásos kockagyerek csinálja ezt az oldalt?? Nyilván valami Glorious Gaypride Master-Race tag ezis, hogy csak pécéről fórumozik, vagy esetleg (ha működik) valami android cuccról, talán már tisztavérű gyűlöletből se foglalkozna azzal, hogy például iphone-ról sokminden nem jelenik meg, desktop nézet meg alig jön be a fórumra! Legalább 2 éve!

...
nem hiszem el! összetörném a kis kezét ...!

orichalcos
Azért az megvan hogy az X360-as BO3 az csak 30FPS ugye? A PS3 változat konkrétan 23-30 FPS között ugrál, és van ahol nem mindig tölti be a textúrákat.

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Hát szerintem van ebben valami marketing fogás.

rastaman
mintha direkt trágya 360-as verzió lett volna a cél...

Renjike
Ez is. <#banplz><#nezze>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

darkSectorxxx
Hát a BO3 azért 60fps-t kell hogy bírjon stabilan ez egy védjegy és ugye biztosra szeretnének menni, szerintem ezért kompromisszum, de akkor is, a X360-as AW szerintem kb olyan mint itt az X1-es változat csak 720p-ben.