176617
banner
  • orichalcos
    Mass Effect - Titanfall 2 kötelező lesz, de leteszem a hajam ha esetleg bejelentenének egy BF 2143-at. :D
  • Totti5
    EA 2016

Mirror's Edge Catalyst
    Mass Effect Andromeda
    Titanfall 2
    Battlefield 5
  • -pityu-
    köszönöm
  • darkSectorxxx #165758
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy azt még eliserem lehet vén fasz lett.
    És valóban sokszor érzek olyat hogy nagyon válogatós lettem, sokszor azért nrem játszok mert helyette akarok inkább zenét hallgatni neten.
    Vagy sokkal jobban szeretek csak nézni másokat játszani, teszteket nézni, illetve talán stream-eket.
    És sokszor nincs erőm sok játékot befejezni sem.

Persze megvan az a pár cím amitől bezsongok.
    És akár hetekre mormota lesz belőlem.

Talán az idő vas foga. :D Belőlem is egy utálatos, vén öregember elsz. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 16:34:13
  • darkSectorxxx #165757
    Szia, Live nélkül megy! Csak a többjátékos funkciókra kell előfizu.

Kódot e-mail-be kapod vagy a bejelentkezett Uplay fiókba belépsz és ott az profilodban, az "Account Information" (fent rákattintazs az avatarodra) részen bellül van egy "Beta Acces" fül (jobboldalt)
    Itten jelenik majd meg leghamarabb!

Jó játékot hozzá!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 15:55:42
  • -pityu-
    Sziasztok regisztráltam a Beta kulcsért. Valaki tud-e segíteni hogy ez csak live előfizetéssel működik és hogy a dátum amíg lehet regisztrálni erre a Beta-ra, ezen belüli időben küldik a kódot? Bocs az ilyen jellegű kérdésért csak én nem értek MÉG az ilyen Beta-hoz ( mit, mikor meddig...). Még mindig csak tanulgatom hogy mit hogy kell, pedig már 2 hónapja megvan a gép (és nincs ismerősöm akinek lenne...)
    Előre is köszönöm.
  • orichalcos

Állat. o.O
  • darkSectorxxx #165754
    Látod hányszor írtam.
    És, asszed azért írok le valamit hogy csatlósokat keressek magam mellé?
    Nem telibeszarom hányan látják így.

Egy vélemény, akit nem érdekel skip. :)
    De nem az hogy megkérdezlek téged hogy írhatok-e valamit. Meg hányan értenek egyet. Sg szabályok közt ilyen nincs.

Ok valakit nem érdekel, mert másképpen vélekedik, de az nem azt jelenti hogy baromság. Csak más. Csak te is élvezed a cukkolást ahogy én mást. :D

Tudom hogy ilyen vagy. Nem gond. :)
    Nem akarlak megváltoztatni. Mit szólna otthon az asszony? :D
  • orichalcos
    1080p-30FPS. Simán élvezhető, és nagyon jól néz ki.
  • Harlekin
    De ha figyelmesen olvasnátok, kb százszor oda írom hogy részemről, de ettől még nem szar a játék

De ne írd oda tartsad meg magadnak a szart NEM kíváncsi rá SENKI!!! LÁTTÁL ITT OLYAT aki osztotta a véleményed!? NEM!!!Azért nem,mert több esze van ahhoz hogy magába tartsa vagy szimplán nem ez a véleménye!!!!!
  • darkSectorxxx #165751
    "Láttál tőlem itt bár mikor resiről negatív dolgot vagy bár mi másról?"

Miért, mondtam hogy láttam? :)

"Nem pedig lenne mit mert utálom,de nem taglalom,mert szubjektív a véleményem és ettől nem rossz az a játék,de a magán véleményem meg van róla és van még jó pár játék,de nem fogom szapulni csak azért mert én így gondolom!!!"

Itt indul a probléma.
    Te meg akik viccelődnek, azt HISZIK...érted, azt hiszitek, hogy ez szapulás.
    De ha figyelmesen olvasnátok, kb százszor oda írom hogy részemről, de ettől még nem szar a játék. :)
    De úgy tünik feleslegesen, és mindig ez a probléma

Igen különbözünk, más is ír véleményt ugyanígy. Nem is kell messzire mennem, De tőlem nem látsz olyat ami velem megy.
    És ugyanolyan, a másik álláspontnak bután hangzó dolgok íródnak le.
  • darkSectorxxx #165750
    Az nem rád vagy célzott szélyeknek szólt, hanem akinek inge az vegye magára, aki nem hurrog le annak nem.
  • Lamech
    Légyszíves mutasd már meg hol hurrogtalak le? A kavarás meg mellébeszélés az megy.
  • Harlekin
    Te nem dumálsz te észt akarsz osztani úgy,hogy nincs!Láttál tőlem itt bár mikor resiről negatív dolgot vagy bár mi másról?
    Nem pedig lenne mit mert utálom,de nem taglalom,mert szubjektív a véleményem és ettől nem rossz az a játék,de a magán véleményem meg van róla és van még jó pár játék,de nem fogom szapulni csak azért mert én így gondolom!!!!Ez a többség és TE közötted a különbség,hogy Te mindig úgy érzed,hogy bár ki is kíváncsi a vélt nulla tapasztalati véleményedre,majd ha szóvá teszik,hogy faszságot beszélsz elkezded megmagyarázni még nagyobb faszsággal!
    Tudod nagyon nagy erény a csendben maradás,mert nem fedi fel az ember butaságát!!!!
  • darkSectorxxx #165747
    Jó de mégis sokan drámát csináltak ebből.

Csak szeretek elmélyülni néha ilyen apróságokban, megfigyelni, mi hogy reagál, ez egy demo nekem, meg aztán nem beszéltem le senkit a megvásárlásáról, odaírtam sokszor, hogy nekem, meg szerintem.
    Van amiben én nem értem másnak mi a problém, de ilyenkor eszembejut hogy mások vagyunk.

Volt aki mai és belekötött hogy deszaroka régi Resident-ek mert nem tudsz mozogni lövés közben.
    Nekem ez más érzés, nekem természetes ami volt, de nem hurrogtam le soha senkit, max normálisan 1x dumálok róla, mi a feelingje oszt ennyi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 11:43:00
  • Lamech
    Nem arról volt szó, hogy túl lehet-e élni, de ha a szélvédőbe belelőnek nemfog szilánkosra törni. Először kilyukad és pókhálósodik és utána fog szétesni.
  • darkSectorxxx #165745
    Igen és ennek mi köze már megint ahoz hogy merre jártam.
    Nem értem, jöttél hogy nem vittem végig az első küldit sem.

Nem is állítottam ilyet.
    Bementem meglestem, hudot is, apróságokat 1-et fight-oltam....aztán kikapcs mert volt más dolgom amit szívesebben csinálok....
    Most nem értelek sorry. :)

Valami egyéb kapcsolat az én állításom és a te vádaskodásod közt? :)

Story-t kérdezték, leírtam azt amit én hallottam cikkekből, hogy "várhatóan" mi lesz oszt ennyi.
    Ja meg max annyi hangzott el hogy az én részemről nem az a fontos, de az nem a játénak kritika, hanem mert engem személy szerint nem annyira érdekel.
    Az hogy mást meg igen az nem jelenti azt hogy másoknak meg ugyanúgy kötelező ugyanazt érdekelni. :)
    Asszem ebben egyetértünk.

Neked tetszik a sok hud a képernyőn, mint egy wow-ban ott is valaki imádja a játékot.
    Csak te úgy fogalmazol hogy jaj mert a akinek ez zavaró az egy paraszt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 11:30:01
  • darkSectorxxx #165744
    Igen kipróbáljuk hogy beülsz mondjuk egy dzsipóba és egy smg-vel egy tárat belelövök és akkor te nyugiba kiszállsz belőle? :)
    Vagy itt már mindenki golyóállóval rendelkezik? :D Akkor ezesetben elnézést kérek visszaszívtam.

Ezekre is odaírtam hogy nem szar ettől a játék csak kipróbáltam és furcsa. De mondom nem kell értelmezni a mondatokat, csak akkor egyszerűbb átugrani rajtuk. :)
  • Harlekin
    PS4 topik ez ugyan úgy a te véleményed ugyan arról a játékról!!!

"Amúgy most nem divatfikázom, télleg mondanék jókat de a karakter ami jól fest meg ez a kilyukasztós kocsikereke, semmi más nem tetszik így elsőre"

Ennyit a vicc részéről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RÉSZEDRŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MEG HOGY KI MIT OLVAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #165741
    Nyugodtan csinálhatsz, nem értem ki mesélte neked hogy én bármilyen küldetést végigvittem. :D
    Tegnap miről beszéltem?
    Ja hogy nem olvastuk el oké. :) Itt indul a problem, hogy szartok rá mit mondok, csak kihoztok belőle egy olyan változatot amin lehet viccelődni.

De sebaj én megszoktam már és te? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 11:18:18
  • Harlekin
    Kipróbálom majd úgy is,de nekem nagyon bejön...A vétel meg már adott hiszen 1 hete megvettük!!!
  • orichalcos
    HUD-hoz még annyit, hogy próbáld meg hogy kikapcsolod, még fílingesebb lesz tőle a játék. Én az alfát/bétát közel 30 óra után már meguntam (főleg mert folyton resetelték a profilom), de a teljes játék a day-1 vétel lesz, mert imádom ettől függetlenül.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.01.29. 10:56:02
  • Harlekin
    Te aztán nagyon vágod pont...Néztem a térképen merre hogyan mászkáltál a küldetések környékén se jártál nagyon csak bóklásztál esztelenül a bázis környékén semmit nem néztél semmit nem láttál.Ez a jó ebbe a játékba hogy ott virít a nyomvonalad hogy mikor hol merre és mit csináltál a térképen...Bánom már hogy nem csináltam videót erről...
    De garantálom legközelebb nem hagyom ki...
  • Harlekin
    A játékosok felének fogalma nincs arról,hogy a valóságban mi és hogyan is működik és erre jön az,hogy ezt más és más módon lehet 1 játékban megoldani.Ráadásként ehhez jön az,hogy 1 játékban bár mi elfogadott megengedett ettől teszi jobbá élvezhetőbbé.Tehát amikor valaki hisztizik,hogy az nem úgy van ahogy azt Ő KÉPZELNÉ akkor az ezek összességéből adódik...Amit a csökevényes aggyal képtelenek felfogni...Sokkal egyszerűbb morogni dünnyögni mint elfogadni kihasználni élvezni....
  • Lamech
    Tetszik az is, hogy a szélvédő nem robban be egy lövéstől, csak pókhálósodik. Láttam volt aki ezt hibának vette, de gondolom fogalma sincs róla, hogy a kocsiban nem ablak üveg van.
  • darkSectorxxx #165735
    "Autó kereke kilőhető és vannak olyanok akiknél ennyibe ki is merült a dolog az hogy az autóra felugorva behintázik az autó és úgy hogy ha az elejére ugrasz akkor lenyomódik a hátulja meg felemelkedik és az ajtók random becsukhatók stb már nem szúrta ki a szemét..."

Ez nekem is tetszett nagyon. :D
  • Harlekin
    Érdekes és kibaszott jó játék lesz.Tegnap nem tudtuk abba hagyni.Nem akartam a betat,de nem tudtam ellen állni.Tegnap 5 órát nyomtuk 2-en 3-an.Hangulat eszméletlenül jó a Dark zoneba hatványozottan ahogy a kimenekítési pontnál megy a cidri másoktól,hogy kinél gurul el a gyógyszer és kezd lövöldözni.Volt 2 gyerek aki,azt hitte hogy nekik mindent szabad és mindenkire rálőttek.Utána a komplett dark zone rájuk vadászott...
    Eszméletlenül jó a grafika nagyon megy a hangulathoz nem nagyon találkoztam hibával 1-2 dolog azért volt,de ennyi 1 gta ba 1 destinibe is megtalálható sőt mindenbe...Nagyon nagy az időjárás változás ahogy a tökéletes éles tiszta láthatóságból belezuhansz a sötét ködös hóeséses nulla láthatóságba.
    Tükröződés...Volt olyan hely egy elektronikai bolt ahonnan kijöttünk és tökéletesen meg tudtam számolni a polcokon lévő asztali lámpákat a behajtott ajtó üvegfelületén és ha lelőttem akkor eltűnt a tükörképből is.De volt olyan is ahol nem pont ugyan azt adta vissza mint amit gondoltam volna.De ez nullát vesz az élvezhetőségi faktorból...
    Hangok jók és ennyi.
    A rombolhatóság pont ideális tetszik hogy az üvegfelületek más és más módon zúzhatók.Az hogy a falon lévő neon reklám is betűnként szedhető stb.A falak anyagtól függően sérülnek tégla törik beton kagylósan pattan le ha lövik.Apróság,de nagyszerű.A szemét az utcán random mozog nem mindig ugyan azt a taknyos zsebkendőt fújja a szél.
    Autó kereke kilőhető és vannak olyanok akiknél ennyibe ki is merült a dolog az hogy az autóra felugorva behintázik az autó és úgy hogy ha az elejére ugrasz akkor lenyomódik a hátulja meg felemelkedik és az ajtók random becsukhatók stb már nem szúrta ki a szemét...Jó természetesen akik szem ellenzővel néznek mindent azoknál ez mindig is érthető...
    HUD szerintem kurva jó minden ott van amit látni akarsz és kell látnod.Rohadtul semmit nem zavar és tökéletesen passzol a GPS rendszerhez vagy ahhoz ahogy megtalálod és aktiválod az emlékpontokat esetleg a szkenneléshez stb.

Lehetne már MÁRCIUS,mert így kibaszott nehéz lesz kivárni a véglegest.Tegnap ahogy a többiekkel beszélgettünk ez ismét egy 100 órás coop multi mókának ígérkezik...
  • TomStorm
    utolsó bekezdés,sírok:D
  • darkSectorxxx #165732
    Ha még létezik ember akinek nincs béta hozzáférése a Div-hez:
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 22:15:32
  • Totti5
    MPL a posta futárszolgálata, tehát nem a postás viszi, hanem az MPL futár.
  • abel0317
    Most rendeltem a gameshopnál és arra lennék kívánncsi hogy a futáros kiszállítás (MPL) ugyanúgy működik itt is mint a konzolvilágnál? Szóval futár -> posta -> postás -> hozzám?
  • Totti5
    Érdekes játék, lesz benne minden. Nem a megszokott ezzel az igencsak beleszőtt RPG elemekkel ( hit, sérülés stb ). Graf gyönyör.

• darkSectorxxx #165728
    Ha nem tetszik valami akkor skip nem kell ugatni, főleg nem rágógumikról.
    Ha akarnám beregelhetném a profilomra és akkor más oldja meg ahogy tudja.
    Tudom ezek szerint téged nem érdekel.

Haveroknak más, idegeneknek nem jótékonykodok velem sem teszi senki.

Ha nagy a pofád miért nem osztod meg a cuccaidat másokkal ingyen?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 18:09:36
  • partizan182
    Én a múltkor vettem egy rágót 30 forintért de nem annyira ízlik, íze még majdnem minden benne van, valakit érdekel felesbe?

Ugyanitt felesbe van 3 db rajzszög, kettő alig használt fogpiszkáló és egy marék kifogástalan minőségű kavics. Csak egy új személyit kell hozzá kérni és bejelentkezni hozzánk állandó lakcímre.

Van sima spúrság meg van a klinikai agyhalál, Dark valahol a kettő között táncolsz, vigyázz magadra.
  • darkSectorxxx #165726
    Nesze képek. :D

Nem nem tudom honnan vannak a képek és nem, nem eredeti pixel pontos minőség.....:)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 17:47:46
  • darkSectorxxx #165725
    Ja mondhattad volna előbb is. :D

Fasza, akkor van 2 napos goldom a semmire. :)
    Amúgy a HUD-ot hálistennek ki tudtam szedni Yeppe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 17:26:47
  • TDC Geronimo
    És szerinted nem megy gold nélkül a játék? Csak a pvp része nem megy meg a coop
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.28. 17:19:04
  • darkSectorxxx #165723
    Hát azt mondtad van kulcsod live de nem írtad be, akkor? :D
  • TDC Geronimo
    Szerinted min játszom?