176617
banner
  • Harlekin
    Ez egyszerűen érthetetlen,hogy így alakult és egyben borzasztó is, hogy valaki másnak nem ugyan az a véleménye mint neked...
    Még szerencse,hogy ez x1 topik és SENKIT nem érint itt ez a mérhetetlenül nagy probléma!
  • Selminar
    Koszi!
  • abel0317
    Én ma megveszem aztán majd leírom, hogy milyen
  • Selminar
    Baba Yaga-val játszott vki, megér 2 ropit? Thx
  • darkSectorxxx #165677
    ŐŐŐ nem tudom ennek a videónak a gazdája melyik fel nem derített csillagrendszerben él, de az még oké hogy egyik játék sincs a helyén és hiányoznak címek róla (szóval nem csak a sorrend szar, hanem az egész lista). De hogy az Uncharted miazhogy 2. a listán ez felháborító.

• darkSectorxxx #165676
    ezis megjelent konzolokra, akkor nem maradt olyan ami pc-n ex?
  • darkSectorxxx #165675
    Mostmá mindegy, tuti a 0day miatt számolták el magukat. :D
  • Totti5
  • orichalcos
    Eddig működött a Divison béta bug. Javították.
  • darkSectorxxx #165672
    Azt vágjátok hogy game-en brutál akció megy????????? (x1-ps4)
  • Kit--Kat
    Fönt hagyta a játék a letöltött részeket is, ez kavart be. Köszi a tippet, leszedtem mindent és újra raktam, most már nincs problémája. :)
  • darkSectorxxx #165670
    Mivel nem akar úgy tűnik senki közösen venni Quantum Break-et, ezért ha kell valakinek úgy tűnik megvezsem dobozosan végigviszem és eladó lesz utána pár nappal!

Ha valakit érdekel jelezze és megbeszéljük, aztán olcsóbban továbbadom . :)
  • darkSectorxxx #165669
    Meg is van, igaz átléptem a rendes profilomba ott megjelent. :)

Köszönöm!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.25. 19:37:34
  • orichalcos
    Passz, de ha nem szedi, akkor ott kell lennie ready-to install részen.
  • darkSectorxxx #165667
    /// mennyi idő mire az x1 reagál és elkezdi tölteni? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.25. 19:02:22
  • darkSectorxxx #165666
    THX nagyon. :D

Amúgy nekem még nem jött redeem, holott megvettem 1500ft-é kint németbe és beírtam Ubifos oldalán is. :(
  • darkSectorxxx #165665
    Jelzi mikor mindig elindítod. :) Órákat jelez csak nem percre pontosan.
  • orichalcos
    Igen, több helyről is.

Ha error üzit láttok, alul switch region a fentiek egyikére. Aktiválni a játékot és már töltődik is lefele.
  • -pityu-
    köszönöm. Már csak azt nem tudom hogy honnan tudom ha időhöz van kötve, akkor mennyi van hátra?
  • darkSectorxxx #165662
    Valami baj van az oldalll nálama, lehet tölteni a kliens-t?
  • orichalcos
    The Division BETA from Singapure Xbox Store
  • darkSectorxxx #165660
    Attól függ, a trial (egyszer vagy évente) 10 órát enged.
    A másik az a másik rendszer (amihez nem trial van írva) az meg enged csak ott nem tudom mi a limit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.25. 15:17:24
  • -pityu-
    Szia arról nem hallottál hogy meddig lehet ingyen játszani? Mert még ma is működik nálam az egyik game.
  • Zavarodott
    Próbáld meg a beállításoknál legyalulni az egész játékot, tehát ne csak a listádból. A mentéseket meghagyhatod. Szerintem az a gond, hogy a játék törlése csak az első epizódot pusztítja ki. A többi mint DLC ottmarad alapból... Hátha... q;)
  • Harlekin
    az suxxxxx....
  • orichalcos
    Másnál is bugzik, vagy elkezdték letiltani a VPN-es vásárlásokat.
  • darkSectorxxx #165655

Jó ár. :)
  • Harlekin
    Eladó profilon(tehát digit)

6500 ft!
    A profil teljesen szűz ÉN csináltam, és ÉN saját pénzből vettem meg rá a játékot!
    Homeolható és ez által a már home társ is használhatja ha a profil be van jelentkezve nála!!
    Nem nem megy szét az eddigi homeolás miatta!
    A profilhoz megy minden email és kód!!!Tehát teljes értékűként kapod.
  • Harlekin
    próbáltam megvenni de nem engedi és nem tudom miért....Hola vpn minden jó és még se jó...
    Tudsz valakit akinek sikerült Dél Afrikában megvenni sunyi módon?
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.24. 20:53:32
  • darkSectorxxx #165652
    Komolyan.
    Evil Within messze félelmetesebb és jobb is.
  • abel0317
    Really?
  • darkSectorxxx #165650
    Rev2 a legszarabb amit láttam az újgen óta.
  • abel0317
    Játszanék egy jó kis túlélő horrot(mivel a dead space-ek még nincsenek, lehet nem is lesznek bc-ben) és szerintetek melyikkel járnék jobban a the evil withinnel vagy a resi revelations 2-vel?
  • Kit--Kat
    A segítségetekre lenne szükségem. A Life is Strange meg volt stobe-ól, most megvettem a limited editont és letöröltem a store-ból vett verziót, hogy a lemezest installáljam.

Minden rendben, de amikor letölthető tartalmakat keres indításkor, a következőt írja ki:

Failed to load donwlodable content. The signed-in profile doesn't own theis epsidoe.

Értek angolul, tudom mit akar jelenteni, de nem nem értem miért mi baja van. Ezen túl lehet lépni és a mentéseimet is látja.

Ötlet? Hozzáteszem még sosem töröltem store-os játékot és raktam fel helyette lemezest.
  • partizan182
    Sok sikert. Anno en is dolgoztam banki call centerben, volt benn egy ps2 , hetvegen meg ejszaka azt toltuk :)
  • TDC Geronimo
    tiszta doom 3 fíling ránézésre. Hugyfiltert elhagyták szerencsére
  • Selminar
    Off: Koszonom, 3ds-en gondolkodok. Vita-m volt de eladtam. Kindle van, olvasom angolul a könyveket. Van diploma, nyelvvizsgak, bankban dolgozok 7x12 ora csak ejjel utana 1 het szünet es jelenleg aktívan állást keresek, 10 éve csinálom es nem jutok elore (nem jarok inni a többiekkel, meg van családom). Ugy ertem nem karrierista vagyok de szakmailag igy nem jo.

Szal xboxot mégse hurcolhatom magamal bar gondolkoztam még egy 360on amit benn tartok...

Ja a tekken tag 2 is jön BC-be.
  • Totti5

• partizan182
    Kivéve ügyelet, éjszaka, on-call etc. Ott az idő 80%ában semmi sem történik. Arra pont jó a handheld. Nem mindenki lehet topmenedzser meg folyamatfejlesztő hogy minden nap más kihívással kecsegtessen. De ez off.
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.24. 13:57:00