XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Az SDTV-ékrõl annyit, hogy szerintem van ameily játék kifejezetten ronda és élvezhetetlen rajta van amelyik pedig épp ellenkezõleg. Nekem a Halo 3 meg talán még a PGR 4 is jobban tetszett SD-én, meg a Bioshock-al se volt gond. A többi meg olyan elmegy volt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

KG21
én játszottam SDTV-n elõször a Burnout Paradise-al, és rohadtul zavart, hogy alig látom a távolban hol bukkan elõ egy autó. Élvezhetetlen... rákötöttem a számítógépmonitorra inkább, sokkal jobb így.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Denes888
MÉg 1 kérdés. MOst kinéztem egy Premium Packot amiben még van Forza 2 + Viva Pinata LINK és azt írja, hogy HDMI. Ebben a csomagban van HDMI kábel? Ha nincs akkor hol tudok olyat venni?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Pacal17
Ezzel én is így vagyok, ha jó a játék nem nagyon érdekel a grafika. De nem árt ha szép ;)

Pacal17
Ja tényleg van 50-nér is ilyen mini HD Ready-s ami a szobámba még talám elférne (2 tv 1 szobában hehe). Azt én nagyon kinéztem magamnak, csak sajna boxra is épphogy összejön a lóvé. Na nembaj, azért kössz a tanácsokat!

dienesoft
Nekem SDTV-m van, de valahogy olyan mindegy, hogy monitoron vagy tv-n játszok, mert ha engem leköt egy játék, egyszerûen nem figyelek oda a grafra...csak ha nagyon csúnya, de nekem valahogy ez nem tûnik fel. És szerintem SDTV-n sem kimondottan csúnya, hanem csak nem olyan szép, mint HD-n. Ez tény.

Istencsászár
Nemtudom miért kell egybõl a csillagos égbe kotorászni:), vannak pofás kis tévék... ha csak boxra kell... persze ha nappaliba a régi helyett valami nagyobb masina akkor az más.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pacal17
ja a szövegek szarok, ez igaz. Hát, nemtudom. Sajnos asszem olyan a hangszóróm hogy nem tudok rá ilyen Xboxos cuccot kötni. Monjuk veszek újat azt csá, de még nemtudom hogy lesz. (lesz-e) De elivileg apám akar venni HD Readyset mert most vmi 20 %kos akciója van a metróba. Baszott nagy és vmi 250 rugó.

Istencsászár
Messzirõl még szarab ott még ennyit sem látsz... hogyan is látnál ha nem képes tisztán megjeleníteni... ezen a távolság nem segít, arról nem is beszélve h az irások, szövegek olvashatatlanok lehetnek, nomeg rece-fice, életlen, halovány kép...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pacal17
Huh, kössz a képet. Mondjuk a "messzirõl nem olyan szar" elméletem továbbra is fennáll.

DanielT
Ég és föld, nincs mit ragozni rajta.
Istencsászár
SD trágyakupac

HD szép éles kép

Pacal17
Ááh, mindenki ezt mondja de én valahogy nem tudom elhinni hogy annyira ronda. Amúgy a HDTV !messzirõl! nem nagyon különbüzik a sima tv tõl. Saturnba megfigyeltem. :) (legalábis Én így vettem észre)

DanielT
Mázlid van! <#eljen>
Denes888
MOst megnéztem, és hál istennek van olyan beállítása a monitornak, hogy 16:9. Eddig wiinél nem is használtam,csak nyújtott képen játszotttam. Egyébként most akarom eladni a wiimet és abból venni x360-at.

DanielT
Sima tévén atomgáz. Inkább akkor a monitor.
Pacal17
én sima TV-n fogom tolni XD
messzirõl nem olyan ronda a kicsi felbontás se (kipróbáltam gépen 640x480 ba és kb 4 métterrõl már HD nak tünt (mondjuka szemem sem a legjobb de ez ilyenkor elõny ugye XD)

max megpróbálom LCD monitoron csak nem lesz hely az asztalon a boxnak

DanielT
Sajnos nem. A monitor kinyújtja a képet teljes képernyõre.
Denes888
Nekem egy Samsung 2032MW monitorom van componens és hdmi bemenettel. 16:10 képarány, 1680x1050-es felbontás. Akkor nálam alul meg felül egy-egy fekete csik lenne játék közben?

DanielT
Te beszélsz? :DDDD Épp írni akartam, hogy a szénnétrükközött 3x skálázott monitorodon megjelenõ kép nem sok embernek szolgál referencia hardverként :DDD

Ezeket a konzolokat 1360x768 -as kijelzõre lõtték be. Azok közül is a Samsunggal van nagyon szoros együttmûködése az MS-nek. Konkrétan ezek a referenciatévék.

Szóval az én Samsung HD-m eléggé rendben van valószínûleg :P
greyfox
ne rémisztgesd a kijelzõddel :PP

Steam: greyfox

greyfox
4-et bõven elég.. :)
Nálam jóval tisztább a kép hdmi-n.
Nekem még 10-et is megérne!

DanielT
Döntsd el:

Balra a HDMI, mellette a VGA

Istencsászár
max 2 ezer egy HDMI kábel

Xenu
és jobb annyival a hdmi mint a vga, hogy kiadjak érte kb 10e forintot?

Sometimes life hurst like hell

greyfox
nekem csak vga és hdmi van, de a sorrend képminõségben ez:

composite->component->vga->hdmi

a vga hdmi kijelzõként változó, de nagyrészt a hdmi javára.

Denes888
Keresek eladó XBOX360 premium csomagot. Aki eladná az írjon privit vagy vegyen fel msn-en.

Xenu
Ami a premium pack-hoz jár HD kábel, milyen minõségû képet ad? Rosszabb/jobb mint a VGA/HDMI kábel?

Sometimes life hurst like hell

guardian hero
Milyen szolgáltatónál vagy? Nem Chello véletlenül?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

cenobite
Hú, ezzel én is szoptam, de végül megoldottam valahogy. Csak sajnos nem tudom hogy. Nekem is az MTU-nál vacakolt állandóan.
Valahogy a hálózati helyeknél kell megnézni a "helyi kapcsolatot" (jobb egérgom--->Tulajdonságok), majd katt a Támogatás fülre, utána katt a Részletek-re, és ott lesz ilyen, hogy "fizikai cím", "IP cím", stb... Innen kell a "fizika címnél" található adatokat bemásolni oda ahol az MTU-t kérdezi. Ez egy ilyen xx-xx-xx-xx-xx-xx (tehát 6szor kettes) sorozat lesz.
Utána elvileg mennie kell. Legalábbis nekem is közvetlenül megy a modem a box-ba (nincs router) és úgy emlékszem így oldottam meg.

gamertag: kenobita

DanielT
Ha nem fizetsz nem tudsz multiban játszani, de nem kerül pénzbe. Elhasználod a fullos 1 hónapot, utána is megmarad multiplayer nélkül (demók stb) tökingyen.
Ez nagyon érdekes.Ma megnéztem tölhetõ e már és még nem az Uefa Demó.Erre látom hogy egy új demó van fent az új 2 Arms vagy mi nem toom most hirtelen a nevét.És tegnap este óra került fel valamikor.És erre tölthetõ:O na ez milyen?
Doog
És úgy nem tudok gépet venni, hogy ne legyen hozzá Live ?
Vagy vissza kell mondani ?
Majd késõbb szeretnék...

...::::::...

DanielT
Ahogy elõször felmész Livera onnan indul az 1 hónapod. Igen, van díja, éves szinten kb 9 ezer ft ha ebayról veszed az elõfizetést.
DanielT
Ez egy gigantikus nagy szopás, sehol nem láttam egyértelmû megoldást a gondra. Én is belefutottam és ott ahol ez volt soha nem sikerült összehozni.

Fõleg úgy, hogy direktben van összekötve, mert így mennie kellene.
Doog
Lenne még 1 kérdésem :

Ha ugye most veszek konzolt akkor kapok XBOX Live! Gold elõfüzetést
ami 1 hónap múlva átvált Silver elõfizetésre.

Ez mit takar ennek van havidíja mint az internetnek ?
Illetve, hogy érik azt el hogy az én Xbox-omon legyen ez a dolog ?

Köszi szépen elõre is !

Hali!
Tudna nekem segiteni valaki abban,hogy ha szeretnék felmenni a live-ra akkor mindig megáll nekem az MTU-nál ami nem tudom hogy micsoda.Pedig rögtön a modemre van kötve a gép.Help!Köszi
Doog
Akkor szerintem Premium lesz ! ;)
Köszi a segítséget.

guardian hero
Ha érdekel a Live (letölthetõ demók, játéktartalmak, live arcade játékok, online multi...) akkor Premium, egyébként Arcade.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Doog
Köszi !
Küldtem Privátot...

greyfox
A prémiumot 65k-ért.
Van egy két bolt ahol ennyi!

Doog
Sziasztok !
Most készülök venni Xbox360-at, de nem értek hozzá...

Szerintetek melyiket válasszam ?
1. Van az Arcade de ahhoz nincs winchester. 55k
2. Van a Premium van hozzá winchester (20GB) de az 75k

Jah és ugye nem kell hozzá HD tv a HD csatlakozóhoz ?

cenobite
Nem muszáj dombornyomott. Nekem Raiffeisen-es "sima" okoskártya van - ami Mastercard-nak felel meg -, Paypal-tól kezdve, egy vagon külföldi oldalon át, pókertemekig mindenhol elfogadták.

gamertag: kenobita

Istencsászár
Kellene:))

MaSzKa
akkor nem jártál még ugy látszik vidéken

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DanielT
Áh! Na akkor csináltass! Manapság már nem kerül semmi extrába nem?
Istencsászár
Volt már rá példa, de talán az lehet az oka, h nincs dombornyomott bankártyám.

DanielT
Te miért nem rendelsz külföldrõl?
CaviaR
17995-öt kérnek ezért a játékért lol. :D
Sztem csak véletlenül írták az elejére az egyest. Vagy a végére az ötöst..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Istencsászár
Az más kérdés h igy is a drága árakra rápakolnak még 2-3 ezer hasznot pl az 576 vagy konzol studioban... no comment. Egyszerûen hülye aki ezekbe az üzletekbe beteszi a lábát.