XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HD szép éles kép

messzirõl nem olyan ronda a kicsi felbontás se (kipróbáltam gépen 640x480 ba és kb 4 métterrõl már HD nak tünt (mondjuka szemem sem a legjobb de ez ilyenkor elõny ugye XD)
max megpróbálom LCD monitoron csak nem lesz hely az asztalon a boxnak
Ezeket a konzolokat 1360x768 -as kijelzõre lõtték be. Azok közül is a Samsunggal van nagyon szoros együttmûködése az MS-nek. Konkrétan ezek a referenciatévék.
Szóval az én Samsung HD-m eléggé rendben van valószínûleg :P
Nálam jóval tisztább a kép hdmi-n.
Nekem még 10-et is megérne!
Steam: greyfox
Sometimes life hurst like hell
composite->component->vga->hdmi
a vga hdmi kijelzõként változó, de nagyrészt a hdmi javára.
Steam: greyfox
Sometimes life hurst like hell
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Valahogy a hálózati helyeknél kell megnézni a "helyi kapcsolatot" (jobb egérgom--->Tulajdonságok), majd katt a Támogatás fülre, utána katt a Részletek-re, és ott lesz ilyen, hogy "fizikai cím", "IP cím", stb... Innen kell a "fizika címnél" található adatokat bemásolni oda ahol az MTU-t kérdezi. Ez egy ilyen xx-xx-xx-xx-xx-xx (tehát 6szor kettes) sorozat lesz.
Utána elvileg mennie kell. Legalábbis nekem is közvetlenül megy a modem a box-ba (nincs router) és úgy emlékszem így oldottam meg.
gamertag: kenobita
Vagy vissza kell mondani ?
Majd késõbb szeretnék...
...::::::...
Fõleg úgy, hogy direktben van összekötve, mert így mennie kellene.
Ha ugye most veszek konzolt akkor kapok XBOX Live! Gold elõfüzetést
ami 1 hónap múlva átvált Silver elõfizetésre.
Ez mit takar ennek van havidíja mint az internetnek ?
Illetve, hogy érik azt el hogy az én Xbox-omon legyen ez a dolog ?
Köszi szépen elõre is !
Tudna nekem segiteni valaki abban,hogy ha szeretnék felmenni a live-ra akkor mindig megáll nekem az MTU-nál ami nem tudom hogy micsoda.Pedig rögtön a modemre van kötve a gép.Help!Köszi
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Most készülök venni Xbox360-at, de nem értek hozzá...
Szerintetek melyiket válasszam ?
1. Van az Arcade de ahhoz nincs winchester. 55k
2. Van a Premium van hozzá winchester (20GB) de az 75k
Jah és ugye nem kell hozzá HD tv a HD csatlakozóhoz ?
gamertag: kenobita
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sztem csak véletlenül írták az elejére az egyest. Vagy a végére az ötöst..
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!