XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még 18000-es is van!😄DDD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a másik, hogy a jobb konzolboltokban 15k max az új játék és a használtakat lehet cserélgetni, így ha van 1-2 megunt játékod 3-4 ezerért hozzájuthatsz egy újhoz
box live id: itharius
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
De azt el kell ismerni, hogy az Xbox Live egységes rendszerével és szolgáltatásaival a PSN nem veszi fel a versenyt, a GT5P online módja szép nagy pofon ebbõl a szempontból.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És ha már itt tartunk 1 éves live elõfizut lehet venni kevésbé ideális esetben is 9 ezer ft(De 8 ezerért is bõven kaphatsz). Ez havi 750 ft. Most akkor mire veritek a seggeteket? 750 forintra? <#taps>#taps>
én még nem próbáltam, de azt mertem gondolni, hogy ha már beszedik a pénzt a gamerektõl, akkor dedikált szerverek vannak!
és egyébként a késleltetett demóletöltés tényleg rosszul esik, hisz a box hivatalosan csak live-ról tud leszedni bármit, ilyen baromságot pedig, hogy egy reklám-célú szoftvert, mint egy játékdemót, ne lehessen ingyér azonnal leszedni . . .
így marad a warez már a demókhoz is lassan 😄 azért ez szerintem vicces . . .
Az on-line multi is host alapú,tehát a játékosok egymáshoz kapcsolódnak.
Arról nem beszélve hogy akinek nincs gold elõfizetése,az hiába vesz meg minden teljes árú játékot,egyetlen egyel sem tud on-line játszani.
Szerintem az egész gold téma elég vérlázító alapokra épül,csak a MS nagyon ügyes technikával meghatározta azt az összeget amit még a felhasználók nagy része,ha morogva is de kifizet.
A Live Arcade cuccok nem is tudom hogy vannak. Az is csak goldal tölthetõ?Mert akkor jó...,elõször fizetsz hogy aztán újra fizethess... (ha nem akkor az utolsó mondat tárgytalan)
Egyébként pedig a Silver szintû szolgáltatást nyugodtan kínálhatja ingyen a microsoft, hisz a Live tele van reklámokkal, ahogy én néztem, többek közt abból is biztosan szép bevételei jönnek . . .
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Steam: greyfox
Minden játék elindul memókarival is!
HDD nélkül viszont nélkülözni kell néhány extra featuret, pl. Burnout online játék vagy Forza 2 visszajátszás
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ez egy aláírás!
Ez az üzenet azoknak szól akiknek megvan a HALO 3 és veszõdnek például az overkill-el,two for one-al stb..(achievement-ek).Mert meglehetne szervezni egy hat fõs csapatot és free for all-ba egymást segítve megcsinálni az achievement-eket.Ezt úgy lehetne megoldani hogy az xbox360 dasbord system menü pontjában kiválsztjuk a console settings-et, azon belül pedig a language-et, ott kiválasztjuk az eggyik olyan nyelvet ami nem túl valószínû hogy bárkinek lenne xbox-on (tényleg van olyan) és a játékban tudunk olyat csinálni hogy a saját nyelvünkön keressen ellenfeleket mi ezt egy idõpontban elindítjuk és meg is találjuk egymást.barátoméknak elsõre sikerült úgyhogy szerintem nekünk is sikerülne.Ha valakit érdekel akkor vegyen fel havernak xbox live-on vagy akár írjon ide.
Gamertag:Norbyman
Ha valakit érdekel itt van egy link az eredményeimrõl:http://www.bungie.net/Stats/Halo3/CareerStats.aspx?player=Norbyman
Megköszönném ha benne lennétek!