XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Van! Jó, más kérdés hogy ki veszi meg itt😄
De még 18000-es is van!😄DDD
Istencsászár
17 ezer forintos játék NINCS. 15 max, itt bantulenden.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

itharius
nem minedn ország ilyen csóré mint mi, szal máshol nem olyan nagy pénz ez.
a másik, hogy a jobb konzolboltokban 15k max az új játék és a használtakat lehet cserélgetni, így ha van 1-2 megunt játékod 3-4 ezerért hozzájuthatsz egy újhoz

box live id: itharius

részben igazad van de lényegtelen 😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Pontosan nem érdekel minek az ára egy kurva játék mindkét nextgen konzolra 16 vagy 17 ezer forint legalább is az újabbak és ha azt nézzük hogy átlagosan 10 játékból szerintem csak 1 vagy max 2 ami ér is valamit mert a többi egy összedobott szar akkor elmehetnek a picsába és még csodálkoznak is hogy mindenki warezol meg internetrõl szed demokat meg ilyenek! Lehet hogy nem kerül sokba havi lebontásba de ha mindent egyszerre nézel hogy mennyi lóvé jön be az ms-nek akkor már igazán nem kéne a demoknál is megkülönböztetést tenni meg hasonlók. Inkább raktak volna össze egy konzolt ami nem szarik be egyfolytában.
Zsoltika 007
Az a hardver és a szoftver ára.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Shan
Szerintem meg fizessék szépen a 17.000 Ft-os játékokból a szerverfarmokat...
Zsoltika 007
Lehet 8 ért is csak direkt többet irtam mert ezek belekötnek mindenbe. Amúgy ebayen tudsz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

hol lehet 9 ezerért venni 1 évest nekem kellene 1 linket megköszönnék

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Petyus_
Nem ugyanezt, a Sony ingyen sok játékhoz dedikált szervereket is ad, és reklámokat se tol a pofádba. =)

De azt el kell ismerni, hogy az Xbox Live egységes rendszerével és szolgáltatásaival a PSN nem veszi fel a versenyt, a GT5P online módja szép nagy pofon ebbõl a szempontból.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

deep
Ugyanezt, csak "kissé" silányabb minõségben.
Zsoltika 007
Akkor vegyél azt. Senki sem kötelez semmire.

Ugyanezt a Sony kihozta ingyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsoltika 007
Azért nem ártana belegondolni hogy mibõl tartják fent a szerver farmokat amik a liveot kiszolgálják... Na ezért kell csengetni. Ahogyan ha kijön valami demó, még szép hogy az tölthesse elõször le aki fizetett azért a szerverért ami azt szolgáltatja, és csak miután lecsengett a roham (gondoljunk rá mi lenne ha kijönne pl egy gta IV demó!) azután használhassák a silveresek rendszert. Az egy dolog hogy eladják neked a konzolt, de attól még nem fognak ingyen menni a szerverek. És csak nézzetek szét mennyibe kerül egy játék és egy kommunikációs szerver bérlése egy évre bármely hosting cégnél aztán számoljatok utánna hogy mennyire megéri hogy bármikor egyetlen menüpontra pöttyintéssel saját szervert indithatsz a live keretein belül.
És ha már itt tartunk 1 éves live elõfizut lehet venni kevésbé ideális esetben is 9 ezer ft(De 8 ezerért is bõven kaphatsz). Ez havi 750 ft. Most akkor mire veritek a seggeteket? 750 forintra? <#taps>

egyébként ez tényleg így van, host alapú a live?
én még nem próbáltam, de azt mertem gondolni, hogy ha már beszedik a pénzt a gamerektõl, akkor dedikált szerverek vannak!
és egyébként a késleltetett demóletöltés tényleg rosszul esik, hisz a box hivatalosan csak live-ról tud leszedni bármit, ilyen baromságot pedig, hogy egy reklám-célú szoftvert, mint egy játékdemót, ne lehessen ingyér azonnal leszedni . . .
így marad a warez már a demókhoz is lassan 😄 azért ez szerintem vicces . . .
Megy,de mint lentebb is írják,várni kell rá néhány napot,mig a Gold elõfizetõk tölthetik egybõl.

Kaplan
Nem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Minstrel
gold nélkül nem is megy a demo letöltés?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Mit kap az egyszeri felhasználó a gold elõfizetéssel? Csupa olyan dolgot ami ingyenes kéne hogy legyen.Játékvideók,demó letöltés azonnal és effélék.
Az on-line multi is host alapú,tehát a játékosok egymáshoz kapcsolódnak.
Arról nem beszélve hogy akinek nincs gold elõfizetése,az hiába vesz meg minden teljes árú játékot,egyetlen egyel sem tud on-line játszani.
Szerintem az egész gold téma elég vérlázító alapokra épül,csak a MS nagyon ügyes technikával meghatározta azt az összeget amit még a felhasználók nagy része,ha morogva is de kifizet.
A Live Arcade cuccok nem is tudom hogy vannak. Az is csak goldal tölthetõ?Mert akkor jó...,elõször fizetsz hogy aztán újra fizethess... (ha nem akkor az utolsó mondat tárgytalan)

ne haragudj, ez így teljesen nonszensz, hisz alapvetõ marketing elv, hogy a potenciális vevõnek nyújts valamit nagyon alacsony összegért, így lépd át azt a pszichológiai küszöböt, amely akkor áll fenn, mikor elõször fizetnie kell Neked. Amikor már Silver-t használsz, nem fogsz sokat gondolkodni azon, hogy mit tegyél ha online akarsz játszani, szépen befizetsz a goldra. Mivel már "ismered" a szolgáltatást . . .
Egyébként pedig a Silver szintû szolgáltatást nyugodtan kínálhatja ingyen a microsoft, hisz a Live tele van reklámokkal, ahogy én néztem, többek közt abból is biztosan szép bevételei jönnek . . .
Alwares
Még jó, hogy van! Nebaxanak már ki velem! Örüljek, persze nagyon örülök, mert mért ne kelljen fizetni a live-ért? Jó hogy nem óradíjat kell fizetni a konzol használatáért. Na jó ez erõs túlzás volt, de míg nics a legtöbb játékban normális szerver addig kicsit lehúzásnak érzem a live-ot. Ettõl függetlenül hamarosan szerintem beruházok egy 3 hónapos goldra, nyáron meg majd veszek egy éveset. Mert valjóban nem drága, havi lebontásban...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pacal17
szvsz inkább örüljetek hogy van ingyenes live is nem csak a gold

a kereken 1 hét az 5 napra gondolsz vagy 7 napra?:S mert ha 5 nap akkor elvileg holnap már tölthetném de ha 7 akkor majd csak csütörtökön:'('( vki nem tudná feltölteni vhova,:'(
Alwares
Kereken egy hét és így megy a decemberi update óta. Mi silveresek megkaptuk ezt is ajándékba. Köszönjük szépen Májkroszoft!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ajj de most ez komoly?:S kajak nem hiszem el😞vki nem tudja feltölteni vagy vmi vmi oldalra?😞
Istencsászár
Ezt már minden demoval eljátszák a mocskok????

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

1-2 hét?:S az igen.Hát akkor még várunk az UEfa demó-ra mondjuk sok értelme nincs mivel mindjárt itt a teljes.Hát ez van
DanielT
1-2 hét.
woodbear
akkor jól tippeltem 😮 ezt nem is tudtam 😄

Ez egy aláírás!

james69holden
amikor tölt és vezetheted Ronaldinho-val szabadon kapura a labdát, nyomd le a D-Padot ahonnan a szabadot szeretnéd rúgni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

woodbear
Amikor tölt! 😄 különben nemtudom 😊

Ez egy aláírás!

Helló.Szeretném megkérdezni hogyha Xbox Live Silver-em van most akkor kb mennyi idõt kell várni hogy lehessen tölteni egy új demót?kérdezhetném úgyis kb hány napot?mert ilyen tiltójel van mellette és szeretném tudni kb mire kell számítani hány nap.Köszi
Naxos
Fifa 08-ba hol lehet szabadrugásokat gyakorolni? sehol nem találok ilyen opciót.

greyfox
nekem megér 6 rugó megtakarítást, hogy ráklikkeljek e-bay-en 😄

Steam: greyfox

woodbear
A könyvében is az van, hogy húzzam ki 😛

Ez egy aláírás!

woodbear
Amúgy én is kihúzom mindig 😄

Ez egy aláírás!

lol, hát nem 😄 mûszaki cikkek csak óvatosan tudod, nem mind1 mien kézbe van az a gépecske 😄

Fido4life
igen a tápot mindig kihúzom, miért nem kéne ?

arty
melyik? topspin?

Forza.

és???? 1 évig elvagy.

greyfox
köszi a tippeket, sztem holnap be is rendelek 1 goldot 😊 rohej, otthon 12-14k körül vesztegetik nehanyan...

Steam: greyfox

Zsoltika 007
Csak azért gondoltam mert volt olyan játék aminek konkrétan rajta volt a birítóján hogy hdd required.

james69holden
"Van pár játék ami nem is megy nélküle"

Minden játék elindul memókarival is!
HDD nélkül viszont nélkülözni kell néhány extra featuret, pl. Burnout online játék vagy Forza 2 visszajátszás

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

woodbear
A dátumot azért nem jegyzi meg, mert gondolom kihúzod a konektorból a boxot mindig!

Ez egy aláírás!

helósztok!
Ez az üzenet azoknak szól akiknek megvan a HALO 3 és veszõdnek például az overkill-el,two for one-al stb..(achievement-ek).Mert meglehetne szervezni egy hat fõs csapatot és free for all-ba egymást segítve megcsinálni az achievement-eket.Ezt úgy lehetne megoldani hogy az xbox360 dasbord system menü pontjában kiválsztjuk a console settings-et, azon belül pedig a language-et, ott kiválasztjuk az eggyik olyan nyelvet ami nem túl valószínû hogy bárkinek lenne xbox-on (tényleg van olyan) és a játékban tudunk olyat csinálni hogy a saját nyelvünkön keressen ellenfeleket mi ezt egy idõpontban elindítjuk és meg is találjuk egymást.barátoméknak elsõre sikerült úgyhogy szerintem nekünk is sikerülne.Ha valakit érdekel akkor vegyen fel havernak xbox live-on vagy akár írjon ide.
Gamertag:Norbyman
Ha valakit érdekel itt van egy link az eredményeimrõl:http://www.bungie.net/Stats/Halo3/CareerStats.aspx?player=Norbyman
Megköszönném ha benne lennétek!
Zsoltika 007
Nem tudom. Régebben írták itt is. Van pár. Én nem jegyeztem meg õket mert van vinyóm.

Pacal17
Áááááááá =(((((((

Pacal17
40000. Komment <#idiota>

Fido4life
Ték, vazze.

Fido4life
Akkor ideje lesz beszereznem egyett.
Pacal: Memóra kártyára szerintem nem tudna pakolni, nem is észleli nálam olyan külsõ deviceként, mint pl az mp3 playert, még az idõt se tudom elmenteni, mindig 2005 a dátum ha bekapcsolom 😄