XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lost odyssey-ra már rájöttem most egy technikai kérdés..
Nem tudjátok hol tudok a Guitar Hero-hoz Gitárt venni ? Csak gitár kellene, de egyrészt nem találtam sehol X360ra gitárt, ahol néztem neten ott meg game-al együtt van :S
Elõre is kösz
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
google->XCM
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
kérem vki villanyozzon fel, hogy hol van ebben a hozzászólásban pont?
ennyi
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Miaz bezárt a hazai ms? Hát én akkor nem tudom hová vittettem el a boxomat ma 😄 (tudom ápr 1 😉 )
Szóval igen. Elküldtem javításra az ms-nek a gépet mert nem nagyon olvasott már semmit se a gép. Remélem kapok valami fasza kis Benq drive-ot!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
köszönet érte
valóban érdekel a 360, mint lehetõség ha játszani szeretnék, de gondolom aki itt van mind így van ezzel
szal szíveskedjél szépen magyarul, értelmesen, kerek mondatokban megfogalmazni a mondandód és talán megértésre találsz te is
ez olyan értelmes hozzászólás, mint a tegnapi akarsz-e egy golyót a fejedbe szöveged
ui:
két lehetõséget látok
1. 10-es éveidben jársz még, így ostobaságod némi képpen megbocsájtható
2. már bõven túlhaladtad a tini korszakot, akkor viszont menj és keress szakorvost
HÁROMSZÁZHATVAN <#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>
a szerény véleményem meg az, hogy amilyen az adjon isten olyan lesz a fogadj isten
ragnar szépen elrebegted mennyire nem érdekel itt téged semmi,de mégis állandóan baromságokat hordasz össze mindenki hsz-ra
akkor mégis mit vársz?
szállj magadba babuci
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1.Nem jáccottam veletek együtt, nem is fogok, nem is akarok
2.Nem beszélegttem veletek semmi jót,érdekeset,szépet...nincs is mirõl
3.Nem kaptam ezektõl "semmit", bár ebbe sok minden beletartozik...
4.Akit én megakartam ismerni különbözõ okokból, például: mert mivel játékokról van most szó, akkor sokat ért hozzá, vagy jó ellehet vele dumálni, jön multizni, azonosak az érdekeink, nézeteink: mindketten tudunk újat mondani egymásnak vagy pl ennek kétfajta módja lehet: vagy õ tud többet nálam szinte minden téren, AMI MIATT BENNEM KIALAKUL EGY MOTIVÁCIÓ vagy ahogy mondtam IS-IS
5.Szal KURVÁRA nem érdekel ki mond, gondol, ír, kiabál, pofázik és még van sok szinonímája biztos.
Belefáradtam már a sok egymás seggét nyaló, ha én beszólok annak akkor õ is meg õ is meg az is meg amaz is emberkékbe, a pökhendi értetlenkedõkbe, kérdezõsködökbe.
Egy jó példa a sok közül, tegnap történt meg, hogy LIVE-ön összefutottam egy új sráccal, dumálgattunk stb. hozzáteszem nem vele, hanem aki még ott volt...a srác nem is nagyon szólt semmit, inkább csak hallgatot, megkérdem tõle , NEKED MEGLESZ A GTA IV? Mire õ: "ÖÖÖ AZ MEIK IS ??? A GT5 ,GRAN TURISMO vagy micsoda az? Valami ilyesmi volt, szal mondom jólvan TE IS MÉSZ A LEVESBE BARÁTOM. Aztán megcsak jót röhögtünk rajta.
Kérdezhetitek, hogy akkor mi a lófasznak vagyok itt, irogatok stb... hát a célom már rég nem az, hogy rendszeresen ide(ebbe a topikba) irkáljak, de igazából, hogy öszinte legyek még ezen nem gondolodtam el.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez egy aláírás!
"Ennyi volt, kész, köszönjük a halakat."
Valószínûleg ezzel a búcsúmondattal köszönnének el minden egyes magyar X360 tulajtól Microsofték, ha lenne rá lehetõségük. 2008. április elsejével - azaz a mai nappal - ugyanis zászlót bont és befejezi mûködését a magyarországi Xbox 360 képviselet. Hivatalos sajtóközlemény a szomorú eseményrõl még nincs, de gyaníthatóan a nap folyamán megérkezik. Egyes, már hetek óta szellõztetett pletykák szerint a cégnek elege van a hazánkban tomboló 90%+ warezlázból, a töménytelen mennyiségû moddolt masinából, és a publikus emailekben pofátlanul warezoldalakat hirdetõ személyekbõl.
Mit is mondhatnánk: megértjük. Nem lesz több magyar szinkronos, vagy honosított gépkönyvvel megjelenõ 360 játék, nem lesz több rendezvény, nem lesz több nyereményjáték. Részünkrõl köszönjük a Microsoftnak a támogatást!
Forrás: 576.hu
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ne hagyd magad, ez a ragnar egy félkegyelmû
még egyik hozzászólásra sem láttam tõle értelmes választ
pl a minap gtaIV topikban nekem a következõt válaszolta egy kis vita folyományaként:
AKARSZ EGY GOLYÓT A FEJEDBE?
így ahogy van-írd és mond
Nembaj a belsõ számít,gyk. ettõl még felsõbbrendûnek érzem magam kettõtök fölött 😛
"Hehe, téged már nem kell lejáratni😊" deep koma, ott a pont.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyébként, ha már itt tartunk, meséld már el hogy ki is vagy te! Csak nem Billgéc elveszett unokaöccse?<#hehe>#hehe>
ego on - tudod te, h én kivagyok ? most mit pattogsz itt nekem és ha kérdezem a mind1 hagyjuk elintézed ...vicces vagy!
Te nézel engem hülyének közbe meg inkább én téged...de mind1 nem is érdekel már.
Az a baj, hogy nem is akarok, szóval ezt most igen csúnyán benézted. 😊
Az a baj, h nem tudsz velem vitatkozni 😄
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
veszel 1 sima HDMi to DVI kábelt 2500Ft-ért bármelyik pc boltba kapni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Forca Barca
Komponens-el is csinálj már egyet.
Mert komponens vs hdmi közt nem nagy már a különbség. Tegnap beszéltük az 1ik haverral, hogy nemrég nézték FULL HD-s tvn a dolgokat hdmi nem hdmi(aranyozott) és csak a színben volt egy kis eltérés meg világosabb volt picivel.
720p vs 1080p -re azt mondta, h a 1080p-nél fakóbbak a színek, de ezáltal élesebb a kép.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
A lost odyssey-ben felvettem egy gyûrût-- még a játék eleje-- Azóta harcnál ha támadok a karddal, akkor valamilyen kör alakul ki az ellenség körül, majd azt írja Bad-- Ilyenkor mit kell, vagy mit lehet csinálni ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Sometimes life hurst like hell
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯