XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, és már megint a félinformációk...A ps4-ben nagyobb-erősebb a gpu, de a one APU-ja ezzel együtt is több tranyót tartalmaz (az ESRAM miatt), ezzel együtt méretileg is nagyobb, és a CPU nagyobb frekin is jár, mint a ps4-é (ezért futnak a cpu intezív játékok kicsit jobban one-on, ha épp nem a gpu a bottleneck), ergo valszeg több hőt is termel. Ehhez mérten jóóóval halkabb, mint a ps4. Egyszerűen annyi, hogy jóval nagyobb és hatékonyabb hűtő van benne, mint ps4-ben. Amiben egy kis fisemfos notebook hűtő van, ami ráadásul még a tápot is hűti. Jóezígy, ha lenne ilyen konstrukció ps4-ből, azt vettem volna anno.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.16. 20:17:22
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont azt írják az "SG" verzó már megy, szóval JÓ JÁTÉKOT!!!<#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.16. 19:46:22
Annyival nem nagyobb hogy ne férjen el kényelmessen a tv alatt, a PS4 meg azért szerintem annak ellenére hogy érdekes a külseje, nem illeszkedik be mondjuk egy polcra a tv alá, vagyis a ps4 arra jó hogy a tv körüli polc felső tetején lévő lapra tedd, míg a box befér szépen egy polcba és követi a polc, szekrény függőleges vonalát....van jó és rossz oldala is.
De tény hogy a ps4 annyira nem vészesen hangos szerintem, mivel a régi generáció eléég szépen süvített, de az X1-nek szinte nincs is hangja....meg érdekes hogy milyen sokat bír az aksi a kontrollerbe, 2 hete megvan és még a feléig sem merült.
/persze nem nonstop használat, meg értem én ott a ps4 kontrollerben nem árt hanyagolni a lighting bar-t mert az is tuti szivja a gecibe az aksit, meg a kis hangszóró akár, vagy el tudom képzelni még a tapipad ellátása is akadály lehet, de azért jó hogy ennyit bír.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.16. 19:26:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.16. 18:59:04
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.16. 18:57:59
A PS4-ben több a nyers erő, még táp is van benne, és lényegeseb kisebb, mint az X1 Mi a francot mértek el a redmondi mérnökök? Tudja valaki, hogy miért lett ez ilyen indokolatlanul bazi nagy?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szupporttal beszéltem, értitek, szupporttal!
Megoldódott a HDMI IN probléma! Na de mi volt a megoldás? Valszeg ki nem találná senki.
Egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vicces nem az hogy el volt rejtve, mert az egy dolog, hogy
Microsoft rendszer mai állása eddig 1-1.
WHAT A FUCK??!!%% lOL Ilyet, ha 1-2 nap alatt kihasználnám a játékokat, lenyomnám a 10 órámat, azt akár 100-200 ft-ból is megoldhatnám. 😄
De nem vagyok geci.... 😊
Hát basszus ez biztos csak nekem új, de ilyet máshol is szívesen látnék. (x360 idejében ilyen pl nem volt, igaz akkor a weboldal menürendszere is más volt.)
Az brutális lenne ha ezt a gold-al is meg lehetne oldani. 😄DDD

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.16. 16:19:44
És szentül hihessék,hogy ők a tutik ,mert van konzoluk,de nem játszanak.
Mi akiknek szintén van konzolunk és játszunk is használjuk is,meg faszok vagyunk,mert minden szarral játszunk!!!<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Viszont az a dolog hogy az emlékek megszépítették a játékot, igaz, főleg az első részt, az ocsmány. 😄
Most meg hogy kipróbáltam mind3 Gears-t, és utána rögtön lenyomtam a Gears 4 gameplay-t, egyértelmű volt a generációs eltérés.
Persze nincs ezzel baj, ez így van rendjén.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.15. 23:04:47
Alig várom, hogy elhozzam otthonról a poros x360 lemezeket ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Jó cucc ez na, ha már konzolozásra adom a fejem, szívesebben kapcsolom be, mint a másikat.
17? Úgy legyen! Nekem ezt írja: Play it on 19/11/2015 😞
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.15. 22:30:41
Milyen csütörtök? 😊 SGstoreban vettem, 17-én nyílik.
UI: Nekem a "TRIAL" achievement nem jött össze (500 online gyilok a TRIAL 10 órája alatt)
Most ez így olyan rohadtul nem köt le 😞 Inkább harcolnék az endoron 😞((
Ja és csak úgy üzenem a Gurusoknak: AZ ELŐZŐ RÉSZBEN NEM TAPEROLTA A VIZES LÓFARKÁT! EBBE MEG IGEN! <#idiota>#idiota>
Egy kis időre a faszom kilett az összes ilyen fedezékes lövöldével, talán a remasterelt Uncharted trilógia miatt, kicsit most sok volt már. Na meg kétszer végigvittem az előző TR-t, szóval az is élénken élt bennem. Úgyhogy most egy ideig offolom az ilyen jellegű játékokat, mert felbasznak a kliséhegyek, amiket sorra felvonultatnak, és a monoton hullámokban támadó ellenfelek. Inkább megyek majd Battlefront-ozni, meg Hearthstone-ozni... Lehet, hogy kb 10 év géming után kezdek kiégni? Nem tartott sokáig. Pedig 7 évvel ezelőtt kb állva tapsoltam a TR: Underworld után, pedig lényegében ugyanaz volt, mint a Legend, de mégis változatos volt, nem egy helyszínen játszódott, hanem egyszer dzsungel, egyszer meg tundra.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.15. 22:07:33
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A Fekete péntek nemsokára megérkezik, és nagyobb durranás lesz, mint valaha."
Az Angel of Darkness-re és az Underworld-ra emlékeztet, amikor már Lara nem rövidnadrágban volt. A többinél az elhagyhatatlan volt, ellenben az AoD-ben már nem, az Underworld-ben pedig lehetett váltogatni néha, de ott is többnyire ilyesmi szerelésben volt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.15. 20:56:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szíriának tudtam volna örülni én is. Szibéria sem rossz, csak ugye Larát senki sem a Mikulásszerkóért szereti, hanem... <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Totti: fenem rá a fogam, de ez az ár még kiveri a biztit. Majd ha elér valami értelmezhető szintet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.15. 20:40:32
Mármint az adapteren?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nos, kb százszor jobb vele játszani boxon is term. a jobb shouldergombok miatt, de nem is ez lenne az érdekes, hanem...
a hang. Egészen más lehet az adapterben lévő, és az új kontrollerekben lévő DA konverter. Most itt van mindnkettő mellettem, és az új kontrollerben sokkal jobb a sztereo szeparáció, mint az adapterben. Ráadásul az antennája is sokkal jobb: ahol a régi már szakad, ott az új még bőőőven vesz. Szal igaz, a fizikai gombok sokkal kényelmesebb, de kb minden másban szarabb a régi kontroller. Sajnos. Most vehetrk egy újat a boxhoz is 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.15. 20:35:47
Ráadásul nagyon fog kelleni a kontent, mert a mapok nagyrészét már most unom.
2. Ha egy játékról amúgy sok rosszat nem tudtok elmondani, max annyit, hogy nem teljesítette az elvárásaitokat, ott mindig élni kell a gyanúperrel, hogy vagy a játékkal van baj, vagy az elvárásokkal. Namost, ha egy játéknak az a legnagyobb baja, hogy olyan mint az előző (és ez is összvissz a második része), de amúgy tök jó, ott én inkább az utóbbira szavaznék.