176617
-
#166164 Igen, örülni fogok neki. :D
Bár én azt hittem fémdobozzal lepsz majd meg, de ez sem rossz. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.19. 19:42:39 -
#166163 Na skacok véleményezés!!!!
Az új tulajdonos így kapja kézhez a yarnyt!!!
És ez várja kinyitás után a dobozba!!
Szerintetek tetszeni fog neki???
-
#166162 persze megírom! -
#166161 A világ legjobb alkotása. :D És te ismersz engem? Nem tudod a kedvenc filmemet a-tól z-ig? :D -
#166160 Limited?
Nem kérem, hogy csinálj nekemis, csak mondd el hogyan csinálod, asszonynak kreálnék egyet. Privátba jöhet nehogy a riválisok ellessék a know-how -t! :D -
#166159 ha az életem múlott volna rajta se mondom meg,hogy ez abból a filmből van... -
#166158 #166139 -
#166157 nem tudom mire gondolsz annyira nem vagyok oda a filmér -
#166156 Majd küldöm a címem. :D
Robotzsarus videó megvolt. -
#166155 De tényleg az van most állok neki másik kettőnek... -
Selminar #166154 Szerintem addig üsd a vasat.. Úgy értem viszlát real Life munka, hello Yarni méking műhely, avagy Harlekin relikvia boltja :) -
#166153 Na elkészült a nagy tesó,mert prot yarny holnap új gazdához költözik!Olyan vétel árat mondtak amire nem tudtam nemet mondani és eladtam!Igaz nagy yarnynak is már megvan a gazdája így nem tudom a sajátom mikor lesz véglegesen meg.
-
#166152 Én nem ítélkezek olyan felett amit nem láttam.
Csak arról beszélhetek amit láttam ismerek, a többiről nem.
Ha ismernél tudnád hogy én pont az vagyok, aki a szarral is eljátszik ha nekem az tetszik, független ki mit gondol az adott tartalomról. -
#166151 A játékos ismerősöd is pont azt csinálja, amit sokszor Te is (és mások is) és amit Harlekin többször fel is hozott ellenetek: nem játszotok, hanem elbaszott fogalmak és előítéletek alapján írtok le játékokat. Ennyi fanyalgás mellett csoda hogy a merketingesek mindent megpróbálnak már-már a nevetségesség határait feszegetve, csak hogy felkeltsék az egyszeri gyerek figyelmét? (Nem.) Lásd "Ultimate", "Anniversary", "Deluxe", "Definitive", "Handsome" edition és társaik ... -
#166150 Igazából a Remastered szó takarhatná ezt a fogalmat is, csak én arra írtam amit, hogy mint játékos réteg a remastered-ről kapásból van egy előítélet vagy hogy nevezzem.
Ha meg azt mondod hogy ez nem az hanem "Remake", egy Ultimate változat, akkor na megnézem mitől az.
Konkrétan volt játékos ismerősöm, aki azért nem érdeklődött, amíg nem mutattam meg neki miről van szó, mert azt mondta nem érdekli az hogy felhúzták fullhd-re a játékot és bele sem nézett.
Ezért mondom hogy emberek legtöbben ezt tartják a Remaster-ekről. :)
Csak ezért szóltam, hogy ha Remaster, akkor tegyük hozzá, hogy annyira mint az Uncharted Collection-ban az első epizód.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.19. 12:22:51 -
partizan182 #166149 Felesleges ezen a Remaster dolgon ugrálni, a szónak nincs konkrét tartalma gaming szempontból (zene és filmiparból jön ugye mikor az eredeti track szalagokat / negatívot használva újra kevernek/előhívnak egy dalt vagy filmet), csak mellérakják a re-releasenek hogy jobban hangozzék.
GEOW Ultimate egyébként klasszikus remake ha belegondolsz, új endzsin, új modellek-textúrák, a kontent maradt ugyanaz. Lent látszik hogy az MS se tudja minek hívja, nincs ezeknek a szavaknak jelentőségük. -
#166148 Totti ... it's me ... ME ...
Nekem nem kell. Amúgy is letoltam mindet és mindent, ami Gears, ezt is. De véleményem szerint ez akkorse remake. Ha az Ultimate-ben Marcus Fenix -et egy zselés hajú Ryan Gosling alakította volna és Cole Train -t Damon Wayans Jr. ... akkor lenne ez remake!
A megnevezést viszont valóban össze-vissza használja boldog boldogtalan, a Gears Wiki oldala is bekezdésenként másként nevezi, itt remaster, ott remake.
De hogy lezárjam a vitát és feloldjam a fejekben lévő zavart ezt illetően, íme az ide vonatkozó hivatalos (?) álláspont, egyenesen a Microsoft marketing gépezetéből:
"The landmark original Gears of War returns, stunningly remastered and modernized for Xbox One."
ennyike -
#166147 "Srácok, most azon filóztam hogy nekem úgy rémlik, így ha jól emlékszem közel 3 évvel a mostani generáció megjelenése után, mintha időarányosan a többi generációval baszottul tartják a konzolok az árukat, vagy régen is ilyen sok idő volt mire lekezdtek olcsóbbak lenni?
Szinte mondhatjuk, hogy max 10k-val lettek olcsóbbak átlagossan a gépek.....
Nekem ez érdekes, vagyis nem mert biztos így is jól fogynak, de mintha régebben ennyi idő után már 100k alatt lettek volna."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.18. 20:15:52 -
#166146 Hát én most játékban értelmezem a dolgot, nem tudom, nekem a Remastered, meg a gyakorlatban is egy HD-sített előző változat, 1080p és 60fps. :)
Ez akkor nem lenne baj, ha nem érezném megtévesztésnek.
Sokan máig azt hiszik, hogy ez a Gears Ultimate az eredeti játék 1080p és 60fps-el és sokaknak én magyaráztam hogy baszottul nem.
Inkább úgy fogalmaznék hogy nem jut eszembe olyan Remastered, amiben példa lenne erre.
Pl a Tomb Raider sem csak egy sima 1080p 60fps lett, ezért Definitive.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.18. 20:03:25 -
#166145 Lényegében az alap mechanikát kivéve minden újra lett csinálva ( gunplay, AI ) az egész át lett ültetve a legutolsó UE3 motorra. Az összes átvezető animációt, bejátszást újra leforgatták. Multiban feltolták 60 frémre, a pályákat újraépítették, új játékmódokat tettek bele. -
#166144 Aha. Jó hát értelmezéses/véleményes is lehet, de azért filmiparban - ami rokon szórakoztató ágazat - egy STAR WARS EP IV is több remaster-t kapott új "átvezetőkkel", animációkkal, effektekkel, DTS hanggal, extra jelenetekkel és nem remake-et ... Szóval bárki is használta el azt a szót, csinálja vissza. Remake az tudod mi? A DMC. -
#166143 Mert a Remaster szót már elhasználták arra amikor kiadnak egy játékot nagyobb felbontásban.
Ez remake, mert eleve újra lett alkotva, új engine, átvezetők.
Nálam legalábbis nem ugyanaz a 2.
Ezért nem GeoW Remastered a neve.
Régen a Resi 1-et mikor átalakították, nem Remastered lett, hanem Remake, a Remastered most volt amikor alapvetően nem nyúltak bele, csak felbontás meg ilyenek.
GeoW-ban konkrétan olyan részek vannak, amikor a folyosó pl nem csak abban tér el hogy az egyiken van élesebb textúra, hanem hogy az egyiken van a sarokban egy maszat, a másiknál meg tégladarabok. Nagyon nem egy sima Remastered.
Legalábbis az én értelmezésemben nem.
De nézd meg nyugodtan, amikben komolyabb változás van, azt nem Remasterednek hívják. Sokszor alcímekkel illetik. -
#166142 Miért nem remaster a GeoW UE ? -
#166141 Pontosítsunk, a Gears Ultimate, nem remastered. :)
Valamint az összes rész csak max úgy nyitottabb hogy messzebre ellátsz, de csőjáték mind. Legalábbis én nem éreztem egyik részt sem nyitottabbnak. -
Selminar #166140 Na vegigjatszottam a Gears Remastered-et: normal fokozaton 10 ora volt, nagyon tetszett vegig, de a helyszínek lehettek volna nyitottabbak. Ez a kívánságom viszont rogton teljesült ahogy elindítottam a masodik részt!
Ami a Styx-et illeti mar csak azert is orulok neki mert 360-ra nagy(!) kedvenc volt a Game of Thrones - ugy tudom ugyanazok csinálták.
Jovo hónapra x1-re a Sherlock Holmes lesz allitolag az egyik ajándék havi jatek, anno learazva megvettem es nagyon jo, tavasszal jon a folytatas.
Division betara meg kivancsi vagyok, hogy Destiny-e csak szornyek nelkul es "egy darab" helyszinen. -
#166139 Faszomba, látod ezt utálom benned, a memóriádat. :D
-
#166138 Dehogy kémkedek....Csak kibaszott jó memóriával rendelkezem :-D
Nem véletlenül tudok itt is mindig jó régi dolgokra vissza hivatkozni,hogy ki mikor mit mondott!!!:-D -
#166137 Hát én tapasztalatból mondom hogy ha 3 platformod van akkor is fanboy-nak mondanának, nekemis van 3 platform, mégis mindig az éppen aktuális platformról ha írok kritikát akkor én tuti a másik fanboy-a vagyok. :D -
#166136 Hja hát ez nekem nem megy. ÉN inkább azon vagyok hogy mindegyik oldallal jóban legyek, hiszen többször mondtam már, hogy ha tehetném lenne PC-m is meg PS4-em is. De ettől függetlenül is kapom az ívet, de nem igazán érdekel, én próbálok viselkedni. :D Ha meg utál valaki érte, akár itt vagy GP-n vagy máshol, nem érdekel. Az is egy vélemény. :) -
#166135 Huh ez milyen állat volt régen. :)
-
#166134 Neked ez az életed. :)
Kémkedsz. :) Én ha 1x emlékszem arra hogy talán megemlítette. Mondom nekem rémlett a dolog.
/// azért mindent nem tudsz. :)
Írtam amúgy hogy az a "te hogy a fenébe kapsz és én nem", nem a miértjének a megtudakolása akart lenni, hanem egy olyan "irigy vagyok, nehogymár neked előbb meglegyen" duma. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.17. 17:44:13 -
#166133 tudom hol laksz tudom a telszámod tudom mit dolgozol nem elég ennyi?
Sokkal több mint amire szükségem van itt a fórumon,de még is tudom :-D
Orirol tudtam azt,hogy nem kefires hanem sajtos...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.17. 17:41:15 -
#166132 Ha nem fikázol eleget ( akár céget, akár játékot ), akkor megkapod. Ez a trend ma. Naprakészen kell lenni abból hogy szaraEA, rohattMS, gyengeXbox, 1 frém, 2 frém, 60 frém, 30 alatti frém, látótáv, konzolon low, PS4+PC.
Ha ezeket szépen fújja az ember sok spanra tesz szert, ha nem akkor még több ellenségre. -
#166131 Nem talált.:S -
#166130 és majd zöldet mondasz -
#166129 Mondjuk nem tudom ez miben fanboy-ság másnak.
Max ha dolgozol akkor részrehajlás, de a fanboy-ság az szerintem más. :D -
#166128 Barna!
-
#166127 Te tudod milyen a szemem színe? :)
Azért ennyire ne, napi szinten azért nem. :D -
#166126 Ja emlékszem hogy valami összeköttetése van, de nem tudtam pontosan hogy mi. Mármint ez a sajtos dolgot nem tudtam így konkrétan. :D -
#166125 Szard le...
Én az életben is leszarom más véleményét ...Tedd te is ezt
Hidd el működik gondolkodás nélkül át kell ezeken lépni és tökéletes életed lesz...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.17. 17:36:16