176864
banner
  • Totti5
    Cicus akcióban.

• Harlekin
    Nekem van és én azt mondom ár/értékben hibátlan...
  • abel0317
    Az xbox one-os stereo headset az milyen hangot produkál? Basszusok olyanok mintha vernék a palatetőt(magas szintúgy) vagy szépen szól az összes tartományban? 18k-t megéri?
  • Selminar
    Tárhely es sebesség tekintetében jo kompromisszumnak tunik az sshd.

Maga az sad Tudtommal nem nagyon szereti a kis fájlokat, sak onmagaban ssd-t nem hasznalnék boxhoz.
  • Totti5
    Should you upgrade Xbox One with an SSD?
  • Kit--Kat
    Több régi Porschet vártam volna, nekem kicsit csalódás. :/
  • donatus13
    Köszönöm szépen :)
  • Totti5
    Jajj, ne haragudj hogy nem válaszoltam!

Talán ez a legolcsóbb kormány :
    Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel
  • donatus13
    Sziasztok!

Ismerősömnek kellene egy xbox one kormány lehetőleg 20-30 k között, tudtok ajánlani rá? Nem HC-felhasználónak lenne hanem egy kislánynak, szóval nem kell csúcs dolgokat tudni, a lényeg hogy pedálos legyen :)

Köszi
  • Snexi
    ehh,a porsche dlc-ért még a forza 6 season pass mellett is fizetnem kéne...
  • orichalcos
    Nem játszok vele, de ez tetszett: :D

• darkSectorxxx #166405
  • abel0317
    A netem az "elmegy" kb 30mbit/s-al tölt lefelé, eddig bajom nem volt vele.
  • orichalcos
    Dehogyis. :D

Annyi a dolog lényege, hogy Xbox One-on, az élőszereplős átvezetők nem lesznek rajta a lemezen. Ha arra a pontra jutsz el, hogy jönne egy átvezető, akkor a netről tölti be neked a videót. Ha normális neted van észre sem veszed majd a dolgot. Viszont ha van hely a gépeden, akkor telepítéskor kérheted hogy a HDD-re töltse le a netről az összes átvezetőt, így nem fordulhat elő hogy a videót nem látod rendesen hálózati gondok miatt.

Digitális vásárlásnál nem kell semmivel foglalkozni, elsődlegesen ott is leszedheted a videókat a gépre.

A gond a PC-s változattal van, ott nem lehet a videókat letölteni, csak netről fogja a játék lejátszani folyamatosan.
  • partizan182
    Újszülöttek és a viccek ugyebár. FC formula nagyon addiktiv elsőre, de ha emlekszel mar az FC4ben huztak sokan a szajukat hogy ez pöccre ugyanaz mint a 3 volt. Nekem a 4 volt az első, ki is maxoltam 40 óra alatt, nagyon tetszett. Te most igy lehetsz a Primallal. (Mondjuk hogy a coop meg a palyaszerkeszto meg a multi hova párolgott a 4 ota azt nem tudom)

Terjunk vissza egy év múlva mikor a középkori FCben kell tornyot maszni, fast travel pontokat felszabaditani es az ut szelen gyujtott/vadaszott alapanyagbol craftolni az erosebb tegezt. Meglatod mennyire tunik majd frissnek a dolog.
  • abel0317
    Quantum breakben az élőszereplős részek streamelve lesznek. Ez eddog oké de ehhez nekem kell hogy legyen twitchem vagy hogy fog ez menni?
  • Harlekin
    Az hogy te vagy más miként képzel el pont annyira szarom le mint a többi véleményt.És az hogy ki miként élne az én gondolkodásommal a középkorban!!!Szerintem itt jó páran a seggüket a földhöz vernék,ha annyit elértek volna az életbe mint én ezzel a gondolkodással.A középkorba ti éltek azzal,hogy semmit nem tapasztaltok,mert van 1 kőbunkótok és azt istenítetek minden mást elutasítotok...Csupán ennyi...
  • Totti5
    Jó, hidd el! És ez a lényeg.
  • Kongy
    Persze mindent meg lehet magyarázni, nem is érdemes beszélnünk a témáról, nem jutunk egyről a kettőre soha. Részemről be is fejeztem :) Jó játékot!
  • Totti5
    Mit kell nézni ami számít? neked egy újabb nyomós ok h fikázz, nekem ez semmi. Más a növényzet, más a környezet más a terület. Azt hogy a vizek hasonlóak, attól még nem lesz FC4. FC4 térképét építették át? no-és? most akkor mi lesz?

Ha nem tolja az internet az arcodba észre sem veszed, sőt ha érdekelne már 1 hete mindenki ezen lovagolhatna, de nem tette.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.02. 19:30:40
  • Kongy
    Még ha csak arról lenne szó.... :D
  • Totti5
    Márciusi Xbox One frissítés részletek

Március update! Ismét teljes gőzzel.

Kompatibilis Xbox 360 játékok vásárlása Xbox One-on keresztül
    Parti chat közvetítése Twitch streamben
    Parti chat hangjának kivezetése hangfalra
    Állítható Game DVR felvételi idő
    Achievementek követése a Guide-ban
    16 fős parti chat
    Xbox 360 achievementek az Activity Feedben
    Weboldalak meglátogatása közvetlenül a Game Hubból
    Hírnév rendszer változások
  • Totti5

Új Forza játék bejelentve. Leleplezés az E3on! Remélem Horizon 3! És alant a játék arca a Lamborghini Centenario.

"Celebrate the legacy of Lamborghini in the Forza Motorsport franchise and look ahead to the Lamborghini Centenario, the cover car of the next chapter in the critically acclaimed Forza racing series. Look for more news at E3 2016!
  • Ulthane
    Ha mindenki így gondolkodna, mint te, ez a világ egy tapodtat se haladt volna előre, és még mindig a kőkorszakban lennék.

Így sem úgy képzeltünk el téged, mint egy túlpolírozott elmét, de legalább az ilyen véleményekkel ne égesd magad, na!
  • Totti5
    Azért egy ősmeberes játékban a gyűjtögetés, vadászás nem ördögtől való dolog. Hisz ezt csinálták anno. Olyan dolgok vannak benne ami a korra jellemző volt. De majd játszod 2 év múlva és felejtődik a 4. Én nem toltam a 4et, sosem fogom. Számomra a Primal az FC játék a játékmenet, a mechanikai elemek újnak hatnak és élvezetesnek.

• fook
    Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy XBOX 360-on , filmet hogyan lehet feliratosan lejátszani? Win10ről "küldöm" rá a filmet , a szinkronos filmekkel semmi gond , de viszont feliratot sehogy sem sikerül rávarázsolnom :(
  • eje75
    A vicc az, hogy utána az ukrán store-ban akartam használni, ott regisztrálva volt egy sikeres vásárlásnál, de már ott se engedte.... kiváncsi leszek..
  • Harlekin
    24 órát nekem arra mondta,hogy az új regnél kell várni a kártya társítással...
    a 30 napot arra mondta,hogy ha már egyszer megbukott a kártya akkor 30 nap mire feloldják.
    Mivel a saját regem 7 éves és ahhoz se tudtam akkor aznap már hozzá társítani a brazil store felületen,így akkor nem tudom mi lehet viszont vásárolni tudtam a singapore storban,mert ott már hozzá volt társítva a kártyával...
    Írd meg,ha neked sikerül...
  • Kongy
    Kicsit szubjektív is ez, hogy ki szerint mennyire jó játék a Primal. Én ránézésre okádok tőle, mert ugyanaz megy benne, mint ami miatt a 4. részt félbehagytam. Úgyhogy ki sem fogom próbálni, mert videókból látom, hogy megint a craftolás megy alkonyattól pirkadatig. A helyszín meg a kor nekem is bejönne, csak ne Far Cry játékmenet mellett legyen...
    Valaki meg rajong érte, egészségére.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.02. 11:07:18
  • Totti5
    Primal esetén a következő a helyzet. Eredeti játékok topikban be lett tolva egy yutuber véleménye és arra repült rá mindenki aki 1 pillanatot nem tolta, s még nekem kellett magyarázkodni h 5-6 óra után miért tetszik, mert az nem lehet hisz egy ubifos, far cry : unity játék.

Sajnos alanyi jogon várja el mindenki h az adott cím tetszem és ha nem akkor fikkantás van. Senki nem kényszerít senkit hogy 3-4 FC után ezt is kimaxolja, de az rém egyszerű hozáállás leírni látatlanba h ugyan az mint a 4. Hogy lenne már ugyan az? teljesen más. Nyilván az alapok nem fognak 1-2-3 év alatt lecserélődni, ami jó és működik és egy sorozatról van szó.

UC, GTA, Gears, BF, COD sem cserélődik le. Csak most az Ubi az aktuális utálni kell ( meg az EA ), így bármiféle gát nélkül megy a fröcskölés mindenre bármi nemű tapasztalat nélkül

Primal egy igényes ősemberes játék, ha valaki tud jobbat mutasson rá, akit meg a világ/téma nem érdekel ne foglalkozzon vele......
  • eje75
    Én is beszéltem a terméktámogatással...nekem 24 órát! mondott a srác... este megpróbálom megint...
  • Harlekin
    Na pontosan ez az,hogy te ezt gondolod a levont átlagból én meg pontosan 27 órát töltöttem el az "unalmas" gyűjtögetéssel és pontosan azt a közel 100 órát fogom még eltölteni mint eddig az összes far cryal.
    És pontosan a 27. órában vettem észre.hogy a kardfogú tigrisem csak úgy magától elsétál a tócsához inni stb...
    Na ezért kell ezeknek a 2 órás teszterfaszoknak a véleményére hagyatkozni azoknak akik ideologizálva akarják tovább görgetni a szánalmas átlag véleményt...

Számomra 1 vélemény létezik a SAJÁTOM,mert én vagyok annyira önálló,hogy el tudom dönteni saját tapasztalatból,hogy nekem mi a jó.Nem kell más véleménye mindenki más tartsa meg a véleményét magának.
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.03.02. 10:21:16
  • Ulthane
    Nem egy véleményt kell elolvasni, hanem többet. S abból azért jó átlagot vonva le lehet vonni érdemi következtetéseket. Amúgy látatlanban pont ugyanazt gondolom erről a játékról, amit a fickó írt. Egy végtelenül unalmas, 2 óráig újdonság értékű, gyűjtögetős szar, mint az előző két far cry is volt.

Argentín storeban 9800 forint, pláne, ha valaki felesben veszi, akkor olyan nagyot azért nem csalódhat, ha a koncepció tetszik neki.
  • darkSectorxxx #166383

Én szoktam nézni, de soha nem aszerint döntenék, mert akkor rég lenne Halo5 meg Forza 6 a szekrényemben. :)
  • Harlekin
    Pontosan ezért nem szabad SEMMIT elolvasni/megnézni amit 1 önjelölt internetes "nagy szakember" véleményként tár elénk...
    Meg kell venni ki kell próbálni és utána tudsz dönteni,hogy ez jó vagy sem.És lehetőséged van megszabadulni tőle vagy végig játszani...
    De legalább a lehetőségest megadni magadnak a döntésre és nem egy önös egyén éppen aktuális elmeállapotú véleménye alapján rossz döntést hozni...
    Ez a legnagyobb gondja a mérhetetlen internetes információ áradatnak,hogy mindenki vakon hisz benne.Lassan rosszabb mint a vallás,mert ha nem úgy vélekedsz mint a kedvenc jutyubered,vagy internetes szószólód akkor,már stigmát kapsz...
    Érthetően tisztelet a kivételnek,de sajnos ez annyira kevés,hogy keresve se lehet találni és még néha ők is inkább megmásítják a véleményüket arra amit a nép akar csak azért,hogy meglegyen a hírérték...
  • darkSectorxxx #166381
    Ez a legszebb mondat, amit sok tesztelő elmond akkor amikor előtte szinte semmi jót nem mond a játékokról. :D
  • Harlekin
    Ezt mondták sajna...Én most megvárom ezt a pár napot(jövőhét hétfőig vannak zárolva a pénzek a kártyán). És csináltatok új webkártyát...
    De azért 1 próbát majd még teszek ezzel a kártyával jövőhéten.
  • TomStorm
    Fikázza végig erre a végén:
    "félre ne értsenek: a Far Cry Primal közel sem rossz játék, sőt!"

Akkor mit értsek a cikken.Nem jó,de nem rossz,sőt jó!lol WTF
  • Selminar
    Primal fika
  • eje75
    Már az Ukrán store-ból sem enged vásárolni... pedig a Tomb R-t onnan vettem..