176617
-
#166244 -
#166243 -
#166242 Nagy fun ez a Trackmania Beta. Lehet tudni hogy mi lesz az ára a teljes verziónak? -
#166241 -
#166240 Kijött az új Halo 5 update.
Nyáron jön egy Reach content is, és jön végre a Firefigth!!! -
#166239 No itt van. Hangot rátekerni! Erdő, állatok nagyon komoly a hangzás. Nappal majd utána kis éjszaka ahol a sencik már jöttek kóstolgatni, de kaptak az arcukba.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.24. 19:11:03 -
#166238 Bizonyos helyzetekben sárgabarnaság túl lett lőve, de a nappal és éjszaka gyönyörű. Ahogy a hold fénye, kis párában átszivárog a mozgó lombkoronák közt az igen ütős. Meg az egész rettentő részletes. -
#166237 Szép az új lighting engine -
#166236 Bepissantós a cucc, lesz egy kis videó is. Ami fontos, hogy 18+. Lefejezés, belek, csonkítás. A vér patakoban folyik. Nagyon nyers és brutális. Ami nagy LIKE.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.24. 18:45:39 -
#166235 Ja hogy ennek ez az alapszíne!
Úgy más.
Ja a csúszást olvastam én is.
Meg hogy 900p/1080p lesz 60fps mellett. -
#166234 Ez az autó gyári alap promó színe.
Ha már szóbajött, friss hír, h sajnos csúszik a megjelenés.
Originally planned to be made available in April, Assetto Corsa will now be coming to the Playstation 4 & Xbox One on June 3 (Europe) and June 7 (North America). -
#166233 Ja nem úgy gondoltam, csak hogy ugyanazzal a festéssel itt promozzák képen....nekem erről mindig a F5 borító ugrik be. :D -
#166232 Nem. 2015 március óta benne van a P1 a játékban. -
#166231 Ez ilyen utalás a Forza-ra? :D
-
#166230 Nekem ment. Ha kell valami segítek megvenni. -
#166229 Nálam is működik pedig, ma is használtuk. -
Ulthane #166228 A mai világban minden lehet. Még a routerem is bekavarhat. :) A netről szedtem le a program free verzióját. -
#166227 Nem tudom mi lehetett nálad...Nálam win 10 alatt rendszergazdaként telepítve és indítva tökéletesen működik és semmi extrát nem csináltam a gépen...Nem lehet hogy ez a baj hogy nem rendszergazdaként tetted a dolgokat? -
Ulthane #166226 Nekem ez a vyper vpn nem működött, a tűzfalat is kikapcsoltam, és úgy sem. Eleve országot sem tudtam váltani benne, csak a default talán Ausztriát ajánlotta fel. -
#166225 Ne a boxon nézd ott amúgy se tudod megoldani a vásárlást!
Az xbox.com on nézd mert a vásárlást is csak ott tudod megoldani.De a legjobb megnézni azon az oldalon amit írtam meg dark is írt így már xbox.comon célirányosan tudod a vásárlási stort kiválasztani.
5 perc az egész művelet
1 lépés digital price oldalon megnézed hol a legolcsóbb!
2 xbox.comon belépsz és átállítod bal alsó sarokba a régiót!.
3 kiválasztod a játékot(figyeled,hogy a régió ne ugorjon vissza)!
4 elindítod vyper vpn-t és beállítod a kívánt régiót
5 rányomsz a vásárlásra (értelem szerűen ekkor vagy előtte megcsinálod a számlázási és egyéb adatok megadását)
6 vissza mész boxhoz és teljesen mind 1 milyen régión vagy ott a játék az install listába vagy ha nincs akkor bemész storeba és ott már installt fogsz látni.
használod...
Én minden digitális tartalmat más és más profilra veszem mostanában,hogy eladható legyen tehát az egy kicsit bonyolultabb de saját profilra pofon egyszerű megvenni!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.24. 12:12:54 -
Ulthane #166224 Lehet felhagyok ezzel a szarral. Tegnap boxon próbáltam lokálnak beállítani Argentínát, persze nincs ilyen opció. Így az argentin store nekem kuka. Beállítottam helyette Singapore-t, ott néhány játék olcsóbb pár ezressel, de nem egetverő a különség. -
#166223 Szerintem FC4 is technikában ez, csak a dizájn teszi azt hogy szebbnek látod. Motor is ugyanaz.
Mondjuk nem is lehet hasongatni pixel pontosan. -
#166222 -
Selminar #166221 Lajos utcai Platinumban plusz videojatekbolt.hu (westend, alee) jo tapasztalatom van.
Totti: Far Cry 4-nel szebb, koszonom a kepeket!
Ja ha mar növényzet: Witcher-ben agyamra megy hogy allandoan (!) mozog minde faág meg levél mintha állandó szél lenne.
:/ Witcher esetében amugy jobban jartak volna egy D&D lincence-szel. Nehezen tudok azonosulni a lengyelek által megálmodott Fantasy világgal, a kraftolas nyogvenyelos, az inventory vicc. A harcot legalabb megszoktam :/ -
#166220 :D
Most azonnal meglesem. :D -
#166219 Te egy szerencsés ember vagy :D Amúgy keress rá youtube-on. -
#166218 Games with Gold march
Lords of the Fallen
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Supreme Commander 2
Borderlands -
#166217 Nekem visszaadják. :) -
#166216 Azt nem tudom hánypé, meg mennyire low beállítás, de azta hogy néz ki! Élő lélegző világ, képek nem adják vissza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.23. 19:21:36 -
#166215 Ki az a Herby? -
#166214 persze, hogy gyarapszik a cég ha ilyen herby féle arcok promozzák, ricsike benyalta magát anno nála azzal, hogy játékos polokat küldözgetett neki meg kuponokat stb, aztán össze is balhéztak, bár erről már nem tudok részleteket.. -
#166213 Megadtam már neki ezt a linket. :) -
#166212 Ne csak ott nézz szét!!!!!
Itt néz szét,mert nem mindig az Argentin a legolcsóbb... -
vg #166211 Hmm, akkor nem véletlen volt. Jól éreztem én. Nem baj, úgysem megyek oda többet. A gép jól megy, de jó lett volna úgy eljönni, hogy : Köszi, hogy itt vásároltál, jó játékot, várunk vissza! A valóság: vissza se köszöntek. -
#166210 Pécsen 576-ban a srácok ----> -
Ulthane #166209 Én ottvettem decemberben az X1-et. Nem várom el, hogy lepisálják a lábukat attól, hogy valaki 130 ezerért vesz egy konzolt, de mégis, kicsit szerettem volna azt érezni, hogy hálásak azért, hogy náluk vásárolok. Hát, nem azok.
A Gameshopban talán kicsit jobban érezni ezt, ami azért fura, mert a tulaj ugyanaz, nem mellesleg az IGN.hu is az övék. Vélhetően azzal, hogy egyre nagyobbak, az arc is nő.
Ezt a Ricsi gyereket én sem bírom, egy gyökér, velősen fogalmazva. -
Ulthane #166208 Szétnézek már ebben az argentin store-ban, mindenki ezt dícséri. -
#166207 DOOM az argentin storeban 12 ezer ft. Akik előrendelik megkapják a DOOM 1-2-t.
A Live tegnap globálisan fosh volt, DDOS-olták őket. (meg még ma is) -
#166206 Na ez könnyen előfordulhat mindenhol. -
#166205 Szemétkedtem kicsit. :)