176876
banner
  • n000rbi
    Na ez mikor jön már? :)
  • orichalcos
  • Rage47
    hangulatos
  • Totti5
  • darkSectorxxx #167432
    Hát Ulthane-el vettük QB-t, le vagyunk home-olva, de ő erer a profilra tuti nem vett ilyet. :D
    Valamit ír hogy nem megy, stb stb. Support.

de érdekes vadi zsír account, nem volt még trial sem rajta....
  • Harlekin
    Amúgy milyen kód nem működött?
    Nem vagy senkivel le homeolva akinek van live és esetleg leszedte a sunsetet???Ha ő leszedte te is használhatod!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.22. 13:18:14
  • darkSectorxxx #167430
  • orichalcos
    Pls ne VR és ne aréna shooter legyen. Pls.
  • Totti5
    John Romero és Adrian Carmack új játékot jelent be 25.én

• Harlekin
    Na tényleg idő limites ez a kártya használat vagy is a hozzá rendelés....
    Mert ez a profil 2 napos 2 napja csináltam és hibát dob nem engedi rendelni a kártyát....
    Viszont ami profilt 1 hónapja csináltam ahhoz most simán engedte hozzá rendelni argentin storeba minden ugyan olyan adattal....
    suxxxxxxxx előre kell gondolkodni......
  • Harlekin
    Viszont rohadna meg most ismét nem engedi már a kártyám 1 harmadik profilhoz hozzá társítani......A cím tuti jó,mert már 2 profilnál is ezt használtam sőt a sajátomon is ez van.....Hóóóót fos ez az egész.....nem tudom az overwatchot így megvenni....
    Beírom az adatokat és rányomok,hogy oké pörög és ki sárgáz mindent és dob egy hiba kódot,meg ha továbbra se jön össze akkor érdeklődjek a bankomnál szöveget.....
    MI a faszér csinálja ezt megint....????....
  • Harlekin
    Most néztem a fő profilomhoz 10 store kapcsolódik! HUN,USA,GB,argentin,orosz,délafrika,singapore,dél korea,kanada,brasil.......
  • darkSectorxxx #167424
    :D
  • Harlekin

láthatóan igen!
  • eje75
    Épp most akartam kérdezni... ezek szerint boxra nem lőtték még le a VPN-es vásárlást? Ez jó hír, a Dying Light érdekel....
  • Harlekin
    de kész vagy.........

Amúgy ha valakit érdekel működik a vyperes vásárlás most vettem 2 különböző (arg.rus)storeban 2 különböző profilra 2 különböző játékot egy ugyan azon kártyával! 5 perc alatt!!!
  • darkSectorxxx #167420
    Valami jóra.
    Nem müködött a kodom. Nincs Sunset :)
  • Harlekin
    Mire gondolsz?

A Tecsóba akciósan olcsó a darált sertés lapocka!
  • darkSectorxxx #167418
    Esetleg valami más olcsóság? :)
  • darkSectorxxx #167417
    QB win10 kodnak amit kaptunk, van lejárati dátuma? meddig használható fel?
  • Harlekin
    Ami tényleg nagyon nagyon jó Dying Light: The Following 2800 oroszoknál!!!!!
  • Harlekin
    Batman-Arkham-Knight 30 dolcsi
    8200 ft amcsi storeon,ha netán valakit érdekel...

BF hardline 3800 South Afrikában...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.21. 10:16:36
  • abel0317
    Csak meg kaptam a kódot. 2 nap után -.- xD
  • Selminar
    Biztos nagyon franko lesz! Mondjuk en ugy kezdenem h bezaratnam a DF-et, helyette menjen nindenki jatszani. A piac, azaz mi pedig ugyis eldontjuk ha valami gáz, mert akkor azt nem veszi senki. (Kiveve ha volt penz marketingre)
  • Totti5
    Pedig ahogy olvasom simán le geow 3azzák a grafót.

1080p 60 fps ( ami most a DF szerint még nem annyi, hanem az alatt valamivel átlag 53-54, de hát béta, messze a megjelenés ). Szerencsére a DF már vette a fáradtságot és a Gears elemzés után betolta a Halo 5, Uncharted 4 multi béták első verzióját, ahol jóval kevesebb frémmel ment mint most a Gears 4, megjelenés közeledtével / megjelenésre pedig fix 60 lett a vége.

Szvsz ez szebb lesz még, csicsák nem 100asok benne, talán hiányoznek is effektek, bevilágítás stb... de az alap nagyon jó. 30 fps single brutál graf lesz.
  • Macccy
  • barmi
  • Selminar
    Gears 4

A grafika fantasztikus, tueles minden, a kikotoben elmeny nezni ahogy hullamzik a viz.

Maga a jatekmenet nem bonyolultabb a "bek@rok egy granatot, sprintelek es shotival vagy eltalom vagy nem"-nel, ezert meg probalom szoktatni magam hozza...
  • TDC Geronimo
    Korábbi videók nem győztek meg, de ez iszonyat hangulatbomba volt. Néger punisher :D
  • abel0317
    Mondjuk a season passben csak pár map meg festés/skin lesz ez nem nagy érvágás. Meg gondolom hack modul orrba szájba, bár ezekből csak 2 jelentősebb volt a bétan is ami hasznos is volt. A wallhack meg az armor plating.
  • Totti5
    Gameplay
  • darkSectorxxx #167405
    Húha, na ebben legyetek okosak. :D
    d
    MNdedm csináltam semmit a hálózatommal.

Most megnéztem mindenhol van net:

win10
    mobiltelefon
    x konzol

Namármot, a win10-em meg a mobilom nem látja az X1-et a hálózaton, de még az ip címet begépelve sem látja....

Mi a tököm változhatott?
  • darkSectorxxx #167404
    Kaptam Gears 4 beta-t. Letöltöm csak a gold kód nem akar műkszeni. :D
  • Totti5
    Hangulat GIGATON! Ütős lesz.
  • darkSectorxxx #167402
    Érdekes dolgok vannak, edig ment rendesen dwin10-en az Xbox app, most meg nem találja a hálózaton a konzolt. OMG. :D
    Mi a gyíkom van?
  • orichalcos
  • orichalcos
    Nem para, köszi üzletet. :)
  • Selminar
    Divinity van learazva meg Handsome Collection.

Party Hard-ot meg ki lehet probalni 30p-ig: le kell gyilkolaszni benne a kerti partithazibulit tarto hangos szomszedokat, meg lehet mergezni az italt, el lehet futni/bujni a kierkezo rendor elol, szorakoztato.
  • Selminar
    Szinten, nincs kod, store-on nem talalom.

Elite kontrollerel probaltam Doom-ot tegnap, jobban ment mint sima joy-jal. Probakeppen a Halo 5 warfight beta-t is kiprobaltam a Doom utan, mintha lassitott felvetel lett volna, de hat ugye nem egy stilus igy nem lehet osszehasonlitani. Viszont a Halo tovabbra ia gyonyoru. Visszaterve a Doom-hoz elegedett vagyok vele teljesen, fegyvereket kellene balanszolni, meg hat gaz lehet ha dlc fal moge rejtik a tartalmat, fel fogja darabolni a kozosseget. Es alig van valami info a single kampanyrol, sehol egy hogyan keszult video, semmi marketing - latszolag.

• Harlekin
    THX! Fain a cucc.

Bocs,hogy úgy rohantam de ilyenkor fel vagyok pörögve és ha kizökkenek belőle általában lesérülök...