176617
banner
  • Harlekin
    Annyira nem!A 38. az valamiért nagyon megviselt ezek most már nem!
  • Harlekin
    Köszönöm! Totál magam alatt vagyok...(43)ááá annyira azért nem!

Minden tetszik nagyon élvezem!
    Na pontosan ez a jó ebbe a játékba ITT semmit nem lehet a grafikára fogni,mert hibátlanul tökéletes hiszen az idő baszakodás miatt soha nem "LÁTHATÓ" hogy mi hiba vagy mi szándékos!!!!De tényleg itt bár mi hiba tök reális...Tehát úgy kell felfogni,hogy mindent direkt tettek bele!És ez az első grafikailag hibátlan játék!Aki másként vélekedik az nem játékként kezeli ezt a dolgot és csak sajnálni tudom....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.09. 22:03:01
  • Harlekin
    Miről beszéltek!!!!Ennyi 1 nagydarab ez még 1 lövedéket nem kapott a halála előtt.LB vel odaszaladsz közelébe B vel leteszed a pajzsot ez már eleve odabasz neki és a hátát szétbaszod!!!!!!!!!!!Ennyi!!!!!!!!!
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16457014

Nyuggernautok szintén zenész!!!!!
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16457066

Nulla kihívás van ebbe a játékban!!!!

Meg se tudnak karcolni.........
  • Totya42
    Pedig a főszereplő borzasztóan túl erős lett. Konkrétan hallhatatlan. Most fejeztem be hardon. A végső csatán kívül sehol sem haltam meg és ott is csak azért, mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Paul-nak van azonnal ölő képessége. Ilyen piros idő bombák jelennek meg a padlón és nincs sok idő kiszaladni a hatósugarából, s közben a katonák lőnek. Na itt előfordult, hogy amikor kevés volt a hp-m és a miatt alapból piros volt a képernyő, akkor nem lehetett látni, hogy már ott a bomba a földön és bumm, insta death.
    .
    És nincsen extra nehézségi fokozat benne sajnos . Jó kis játék volt. Szerintem végigviszem még egy párszor. Tetszett.
  • darkSectorxxx #167131
    Látod ezt én sem értem mi a haszna, semmit nem érek szinte ezzel, pláne mikor közel vagy hozzá....nem értem miért nem hosszabb időt ad a célzásra, ezt mondjuk nem nagyon tudtam díjazni....:D
  • Macccy
    Ááá én még arra se foghatom, hogy keveset uppoltam, eléggé ki van baszva Jack az én "idősíkomban" . Talán ha 1 vagy 2 chronon bogyót otthagytam, a többi mind be van húzva, a Time Stop például ki van maxolva, a Time Rush is, a Time Dodge-ra egy up kell még, de most jöttem rá, hogy nem is nagyon használom. És ami a legnagyobb gáz: hogy valamiért nekem nem áll kézre ez a Rush/Dodge utáni bullet-time! Például ott volt a Juggernaught páncélos, imádom a Rush képességet, ott ezzel mögé futottam, de amikor elengedem az LB-t és rányúlok az LT -re, akkor a lassulás miatt a célzásom is lelassul, Jack is lassabb lesz arra az 1-2 másodpercre, így sokszor nem tudtam kihasználni, mert mire célba vehettem volna a faszit, addigra elmúlt az effekt! Szóval valamit tuti nem jól csinálok ...
  • darkSectorxxx #167129
    Harcokkal én is így vagyok, lehet nem osztom be rendesen az erőt, vagy keveset uppoltam a képességeket, de hamar elfogy. :D
  • Macccy
    OFF: Boldog Születésnapot!

ON: Na nekem megmondom mi nem tetszik csak a QB-ben, nem vagyok felbontás mániás, nem szoktam sírni, nekem más kell, összkép, leszarom a pixel számot ha ilyen filmszerű, ez a része jó. Bár inkább pre-HD mozi filmszerű, de erre szavam nincs. Ami viszont zavar, ez hogy ugye hullámzik sokszor a geometria, ahogy az idő beakad, fodrozódik. Na és ilyenkor hajlamosak rétegek egymáson átlógni, mondom a példát: falon parafa tábla, rajta szórólap. A szép fehér labor fal elkezd hullámozni, de a tábla nem és ettől hullámzáskor ilyen ratyi textúra problémák lépnek fel. Na ezt nem kellene.
    Ja és most így az ACT3 végeztével még mindig nem érzem annyira a harcot, bár ez nyilván az én hibám. Mondjátok, hogy alig haltok, hardon se, én valamit nem tudok, nem érzek rá, mert én normál szinten is azért fűbe harapok itt-ott, ha valami heavy vagy ilyen juggernaut van akkor legalább 1x biztosan. Még nem áll kézre - igaz tényleg sok megszakítással játszom - ez az LB/RB téma és a Time Stop gömböt is néha félredobom Alan Wake ehhez képest ilyenkor már magabiztos elemlámpázással telt, igaz ott csak arra kellett figyelnem
  • darkSectorxxx #167127
    Ne köszönd, szar öregnek lenni. :D Vagy nem? :D

• Harlekin
    Köszönöm!
  • darkSectorxxx #167125
    Látom jól megy neked, de tápos karival lehetsz. :D
  • balee4
    Ja a legszebb az egészben, hogy helyenként ugyanúgy szaggat a játék, mint 360-on.
  • balee4
    Hát nem koptak meg az emlékek, NG4+-ban vagyok és mint a vaj haladok előre.
  • darkSectorxxx #167122
    Max ha hazaértem csatizok, szerkesztés alatt tudom nézni. :D
  • balee4
    Dark Souls 1-et tolom Xbox One-on, akit érdekel
  • darkSectorxxx #167120
    Isten éltesen, vénebb lettél 1 évvel. :D Zsörtölődős öregember! :D
  • darkSectorxxx #167119
    Mit kéne felvennem? :D
  • Harlekin
    THX!

És dolgozok!!!!!!!! Pedig nem kellene....
  • Botond #167117
    HBD!
  • Harlekin
    Plusz a hang is elég messziről hallható amit kiad...És nincsenek is eldugva...Tehát nem értem azt aki nem veszi fel vagy elhagy a chronoból...
  • Totya42
    Én hardon kezdtem. Ha hétvégén sikerül végigvinnem, akkor majd beírom, hogy ad-e hard után még szintet vagy sem. Remélem fog adni. Jó játék lett nagyon. Tetszik. Egyedül a képminőség az, amit jó lett volna, ha javítanak rajta még valamit. Igazából én lejjebb vettem volna kicsit az effekteket és ezt az erőforrást jobb, tisztább képminőségre tettem volna. Úgy az összkép szerintem jobb lett volna.
  • Totya42
    Pötyögtetni kell velük. Mikor a célkereszt nagyobb lesz akkor abba kell hagyni a lövést egy pillanatra majd egyből újra lőni és így tök pontosak. Meg ha belassítod az ellenfelet, akkor abba a nagy gömbbe mindegy hová lövöd mind eltalálja az ellenfelet.
    Fejlesztés is elég könnyű. Mindig jelzi a jobb oldalon a legfelső karika hogyha talál olyan bogyót, amivel fejleszteni lehet. Mikor jelez Y-t kell nyomni és a kis karikában mutatja merre van. Ha eleget összeszed az ember, akkor a főszereplő szinte legyőzhetetlen lesz.
  • abel0317
    Amúgy hiába, hogy minden fegyver "szór mint atom" nagyon tetszik a gunplay :D
  • orichalcos
    Normál után nincs. Most hardot tolom.
  • Harlekin
    Csodálod eleve béna vagy meg,ha nem veszel fel semmit akkor nincs semmid ami könnyítené a dolgod!
  • darkSectorxxx #167110
    Huh elég kemény vagy én már sokszor haltam, ugyanúgy hard-on. :D
  • Totya42
    Van új nehézségi szint a végigjátszás után?
  • orichalcos
    Én max shotistól haltam meg egyszer, meg az a rohadék Juggernaut valahogy pont telibe trafált...
  • Harlekin
    Igen harcban képtelenség meghalni eddig 4 halálom volt mind a 4 a foss RB,LB szarság miatt.Hogy ezeket a gombokat miért baszták el ennyire az rejtély...
  • Totya42
    Én hardon kezdtem, de úgy is nagyon könnyű. Harcban eddig még egyszer sem haltam meg. Majd most hétvégén fogom kezdeni valamikor a 4. fejezetet. Remélem végigjátszást követően majd megnyílik még egy nagyobb nehézség.
    Az összecsukódó ajtóknál viszont párszor elhaltam :) Belassítom az időt rajtuk majd gyorsan át akarok suhanni és volt, hogy pont a szélének suhantam és az is azonnali halál :) Meg volt, hogy késve érzékelte, amit nyomok neki és pont akkor kezdett el suhanni mikor már csukódott vissza az ajtó, mert lejárt a lassítása.
  • Harlekin
    Én mindig megtalálom amit nem kellene!

QB hiba
    QB hiba1
    Szakadtam a röhögéstől,de minden ilyentől eltekintve ez a játék eszméletlenül jó!

4.act 2 ep nél tartok nem sietek meg sajna időm sincs most rá.Volt itt szó a gyűjthető dolgokról nekem eddig 2 ep nem 100% mind a 2 helyen 1 dolgot hagytam ott.Ebbe a játékba nem lehet nem észre venni vagy el menni a cuccok mellette,ha egy kicsit is figyel az ember.Ezt a 2-t is tudom hol van csak azért maradt el,mert bementem oda ahonnan már nem tudtam vissza menni és előbb kellett volna felvenni.

Normál szinten kezdtem,de már nagyon bánom mivel semmi kihívás nincs így...Igaz bele néztem a hardba,de ott sincs sokkal több főleg ha mindent összeszed az ember és tud rendesen upolni...Túl könnyűre csinálták ez az egy baja van a játéknak.Ezekkel a képességekkel lehetett volna kicsit nehezebb.
  • darkSectorxxx #167104
    Azért itt is megmutatnám a képet amit csináltam. :D ....akit érdekel persze.
  • darkSectorxxx #167103
    Mindegy felejtős a vita, van akiknek nem fekszik a játék, aztán ennyi, aki játszik az meg élvezze ennyi. :)
  • TDC Geronimo
    4-5ös act még durvább meg a live action is.
  • Macccy
    Ámen! Komolyan becsülöm az ilyen Witcher meg hasonlók készítőit, meg azt is aki letolja az ilyesmit, de a GTA -n kívül nem nagyon van olyan igazi sandbox, amit letolnék, annyira kell nekem a mozi érzés. Ez végre olyan. ACT 2 -t most fejeztem be, ACT 3 elején abbahagytam, mert megint éjszakás vagyok, de már most volt WTF nézésem is (Erica a szőke csaj talán?) és elégedett csettintés is (az időgép működése, szabályai). Direkt nem erőltetem a collectible összeszedést elsőre, de amit találtam legtöbb elég izgalmas. Ja és eddig két mozi részt láttam, de mindkettő nagyon tetszett, egyáltalán nem gagyi semmi, nem tudom miért mondták néhányan.
  • TDC Geronimo
    utolsó live action videóba volt egy nagyon jó zene, tisztára interstellar jutott róla eszembe
  • darkSectorxxx #167099
    Szívemből szóltál. :)
    U4 erős lesz élvezni fogom minden percét, de ezt az effektorgiát szerintem jó ideig nem látjuk viszon máshol :P
  • TDC Geronimo
    Nagyon hiányzott már egy ilyen szinematikus erős storyközpontú game. Alig várom UC4et is már. A sok open world mellett ahol jelentéktelen vagy nulla story van felüdülés
  • darkSectorxxx #167097
    Ja, van pár ilyen rész. :D
  • abel0317
    Én is ott tartok,(act2) ügyesen kéne használni a time reverset, hogy nehogy rámessen az a sok vas xD