176865
banner
  • Harlekin
    Bassza meg úgy nyomnék QB-t.Túl gyorsan végeztem vele és túl gyorsan el is vitték pedig jó lett volna még kicsit ökörködni...
  • Harlekin
    Még mindig félre értesz NEM azt mondom,hogy fogd a sátor fádat és hagyd el az országot.Itthon is lehet mit kezdeni az életeddel,csak valóban nagyon akarni kell.Kibasznak az ajtón bemászol az ablakon senkit és semmit nem szabad nézni mindenkin és mindenen keresztül kell gázolni a mai világba csak így érvényesülhetsz.Sokkal,sokkal többet lehet tenni mint amikor úgy gondolod,hogy 100% os an mindent megtettél azért,hogy jobb legyen...
    " sogór azt mondta náluk lenne hely ha tudnék németül."
    Azóta mennyi Német szót tanultál meg?
  • darkSectorxxx #167383
    Én értem, de én attól tartok nagyon amiben ekkora rizikó van. Ennyire azért nem vagyok bátor.

Nem abba törődök bele ami van, hanem attól félek, vagy tartok, ami történhetne. Legalábbis mostani állás szerint. Biztos kicsit több önbizalmam lenne ha minimum szintenten motyognék idegen nyelvet.

Meg a tanácsokat elfogadom és köszönöm, de ti ilyen téren tesóddal kicsit keményebbek vagytok.
    Mert én is kérdezősködtem, meg dumáltam sokmindenkivel. Menni ide-oda, de most is sogór azt mondta náluk lenne hely ha tudnék németül.

Persze az sem 100% lenne.
  • orichalcos
    Érdekelne valakit charge kit 3,5k-ért? Van nálam most egy felesleges.
  • Harlekin
    Ahol éppen,mint ahogy írtam ez nem olyan,hogy mindig van!!!!Ki kell fogni nekem meg aki készül rá van egy évünk kivárni megtalálni.Ne gondold azt,hogy ma kitalálod,hogy veszel goldot és ma lesz is 8000-ér...
    Pl hardver apron most is van 9500 ft-os jegelt hirdetés... 3 nappal ez előtti...
    cd keysen 13 havi 37 dolcsi

Ezek most így hirtelen és lényegesen olcsóbban mint a "valós" ár!!!

De kirol jobban tudja és ez a szerencse,mert így nekünk megmarad a még olcsóbb gold!
  • kirol
    Sehol. :)
  • -pityu-
    Hali hol lehet szerezni goldot 8k-ért? Már kérdeztem valamikor de nem jött válasz, előre is kösz.
  • Macccy
    Ne nyomassátok szegénynek ennyire, én is ittvagyok, tudom mnnyit kérdez meg milyeneket, de akkor se kellene, el tudok képzelni szar szitut én is, olyat is hogy nem tud külföldre mozdulni. Na. Peace tesók! :)

ON

Quantum Break annnyira várom, hogy ráérjek egy újabb végigjátszásnak. Olvasgattam neten sztori elméleteket, tetszik amit mondanak, jóez, simán lehet folytatása.
  • Harlekin
    Na nagyon elmentünk a szociális háló irányában,pedig csak 1 szimpla iránymutatást kaptál tőlem legalább is!
    Mint írtam a te életed a te döntésed,de még mindig csak a pesszimista beletörődömség beszél a hszeidből és az,hogy ki miben tudna segíteni bajban,ha esetleg netán meg is próbálnád a változtatást.Ez mind pontosan a rossz hozzáállás....
    Senki nem mondta,mondja azt,hogy ez könnyű.Soha nem könnyű a szarból ki kecmeregni.Nyugodj meg én is meg moby is voltunk szarba,és nekünk se volt mindig fenékig tejfel az életünk...
    És még ennyi segítséget se kaptunk mint most te itt tőlünk,hogy noszogatunk!
  • abel0317
    Nekem 2 dolog volt furcsa csak. A sprint hiánya és az újratöltésé, folyton nyomtam az x-et megszokásból xD amúgy tetszik, nem bánom, hogy pre ordereltem
  • Old_Raiden
    A játék-módot kapcsoltam ki a TV-n, mert a villódzó fényes képzajt csak így lehetett csökkenteni. Itt azt írják, hogy a PC-s verzió is "tartalmazza" ezt a hibát (is). Remélem a Remedy az XBOX One változatot is javítani fogja majd.
  • Selminar
    Gaf-on olvasom a (tobbnyire) Doom fikat: miert van double jump, miert kellett a demon runa, stb.

Ha meg olyan lenne mint a regi, akkor az lenne a baj!
  • darkSectorxxx #167373
    Thome részletfizetéssel 2500ft eljurtok szegedig is akár. Jogos amit mondasz. :)
  • Moby
    A két konzolod árából el lehet karistolni egy-másfél hónapig ha nagyon szar a helyzet, és a bloodborne-ba belevert 500 órádból egész használható kis nyelvtudást össze lehetett volna kaparni, vagy valami sokkal jövőállóbb és profitábilisabb tevékenységbe fektetni. És akkor még nem tettél bele semmi pluszt a jelenlegihez képest, csak átcsoportosítottad az erőforrásaid, illetve a prioritásokat. Sajnos ki kell mondani: igazuk van. Keményen megdolgozol érte napi szinten, hogy a jelenlegi helyzetbe belebetonozd magad :(
  • darkSectorxxx #167371
    Persze akarni akarom, kimegyek, ha meg véletlen nem jön össze, gondolom te majd küldesz nekem segélyt hogy legyen mit ennem. Mert ha bevállalós vagyok, és csak 1% esélye van hogy haza kell jönnöm onnan ez vár rám, ezt fel tudod fogni mit jelent?

Most senki nem tud támogatni, sőtt anyámnak néha én adok kölcsön ha van miből. Tudod mit jelen ez? Vagy?
  • Botond #167370
    De egyszerűen nem lehet semmit se tenni, mert őőőő mert csak! Hátnemérted?!
  • Harlekin
    Egy példát hoztam csak fel,hogy soha nem késő változtatni...Viszont, ha tudni szeretnéd de ezt már írtam régebben!Anyósomék amikor kimentek Angliába kb a yes és a no-n kívül nem ismertek másik angol szót és ezeknek a jelentésében se voltak mindig biztosak!
    Ellenben nagyon akarták azt amit elterveztek!!!!
    De igazad van a te életed a te döntésed!
    Viszont én amióta ismerlek itt a fórumon azóta ezt tapasztalom,hogy panaszolod,hogy minden szar a pénz terén.Számomra ez furcsa,hogy évek alatt nem változott semmi.Én az előző munkahelyemet több dolog miatt hagytam ott ,de a az egyik az volt,hogy hozzá nyúltak a fizetésemhez 9 év után el akartak venni belőle.Közöltem,hogy semmi gond,de akkor elmegyek.Nem hitték el... 2 hónap múlva kezdtem itt!!!Úgy hogy amikor kiléptem fizetés emelést ígértek!!!! Itt kevesebb pénzér kezdtem mint amit ott kerestem a kurtítás után is!!!!De tudtam,hogy itt gyorsan van feljebb lépés ami pénzben is jelentkezik.És így is lett!!!Csak döntést kell hozni és TENNI KELL ÉRTE.
  • abel0317
    A QB nem adta meg a time lord acsit, hogy a @#$&*?! anyját xD most nekikezdek megint hardon hátha...xD röhej
  • darkSectorxxx #167367
    Ő játékok angolul vannak. Filmekbe én is nézek felirattal, nem riaszt el, ami megragadt, az nem elég egyelőre.

De ahogy mondod megbeszéltük már, hogy más életébe esetleg ne turkáljunk ennyire.
    Nem vagyok debil, én is tudom merre hány méter, volt amikor énn is 2x ennyit kerestem, de most ez jutott.
  • darkSectorxxx #167366
    Annyira kb mint messziről tanácsokat osztogatni, egy kicsit sem jobban. :)
  • Rage47
    Ha már ennyi játékkal játszol, ne a magyar nyelvet válaszd bennük. De azt hiszem, ezt már évekkel ezelőtt is írtuk neked. Játékokkal és filmekkel tanultam én is meg angolul.
  • Botond #167364
    Ebben igazad van. Kifogást keresni gyorsabb és egyszerűbb, mint megoldást!
  • darkSectorxxx #167363
    Amúgy nyugi, ahogy lesz valami kilátásban lépek, egyelőre nincs. Nehogy azt gondold hogy ez nekem így megfelelő. De más, más a családi körülmény is, meg minden. :)
  • darkSectorxxx #167362
    Hát nem egészen ilyen egyszerű....
    Angliába menjek angol nélkül, vagy németbe német tudás nélkül? :D

Melyiket válasszam? :D
  • Harlekin
    Hol és min tompítottál!?

Xboxon a settings-display and soundon MINDEN rendesen van beállítva?????

itt!

Nem biztos hogy neked ezek a jó beállítások egy biztos viszont,hogy a tv connectet autora tedd ne hdmi vagy ami éppen van...
  • Old_Raiden
    Sziasztok !

Azt szeretném tudni, hogy másnak is van a képernyőn, ilyen fehéres-szürkés, zsizsikes, vibrálós fátyol a Quantum Break-et játszva ? Kurva zavaró. :/ Kicsit topítottam, de így is látható.
  • Harlekin
    Akkor talán már ma kellene tenni azért,hogy ne három hónap múlva legyen 8k-d erre!!!!
    Állandóan hangoztatod,hogy soha semmire nincs pénzed,de még egyszer se hallottam azt,hogy mész máshova dolgozni,próba napra állásinterjúra...!!
    Anyósomék 42 évesen számoltak fel itthon mindent és mentek ki Angliába...Ez 12 éve volt azóta mindenük meg van igaz jó sok munkával!!!

Nekem a szakmám felszolgáló!!!!És talán 1 évet dolgoztam benne.Most jelenleg egy orvos elektronikai cégnél dolgozok!!!Miért,mert éreztem magamban 41 évesen annyit,hogy képes vagyok fejlődni tanulni,megbirkózni a feladattal és 2 év alatt 2x léptettek elő,miért mert minden oktatáson ott vagyok még azon is ami nem kötelező,Soha semmi rám bízott feladatra nem mondok nemet(max úgy alakítom,hogy még se nekem keljen csinálni )!!!

Ha a töredékét szánnád a munkakeresésre az életed jobbá tételére,mint amit itt a fórumon az értetlenkedésre akkor sanszos,hogy legalább Uthane mellé beférnél banki vez. ig. helyettesnek!!!

Viccet félre téve
    Tegyél az ellen,ha valami nem jó!Ne azon agyalj,hogy nyakig ér a szar és reménykedsz,hogy nem kezd el hullámozni!!!Mert az bizony hullámozni fog,de ha netán még se akkor az biztos,hogy nem fog magától apadni!!!!
  • Selminar
    Meloban szivok, nezem IGN live streamet a Doom betarol, azon gondolkozok, regen anyankat is eladtuk volna ilyen grafikaert. Meg nem is ertem miert fikazzak. Tul eros a demon? Makd ha kinn lesz a full, akkor lesz tobb, meg lehet jatszani a meccs beallitasaival, unalmas az allando snooze fest.
  • Selminar
    Azert azt birom hogy ajnaroztak a Sony-t a tavalyi E3 utan, hogy igy a Shenmue meg ugy az FFVII aztan nezzunk korbe, sehol semmi.

Mondjuk a Nier:Automata remelem jon box-ra is azert :)
  • darkSectorxxx #167356
    Oksa meg is kaptam a választ. :D
  • orichalcos
    Hát ez a Gears 4 sem az én játékom. Próbálgattam pedig, de nem jön be. Sztorija persze azért érdekel majd.
  • darkSectorxxx #167354
    Most akkor mikor is indul a Gedars of War 4 beta? Ultisoknak?
  • darkSectorxxx #167353
    Botond nem értette hogy a prohardver nem olyan mint győzike hogy mindenki ismeri. :)
  • darkSectorxxx #167352
    Nem.
    Ha 8-ért szerzel nekem egész havit, akkor talán 3 hónap múlva lesz 8k-m ilyenre. :D
  • darkSectorxxx #167351
    Látod ebből kéne felismerned hogy azért mert te találsz és ugye keresel goldot olcsón, téged ez izgat, még mást nem feltétlen. :D
  • Harlekin
    "Hogy jön ez ide?"

Dark szerint busszal! Vagy ha-val!
  • Harlekin
    Minek akarsz utalni,ha nincs is szükséged a goldra!Vagy olcsón mégis?De akkor megint jön az,hogy ha nem drága akkor,miért olcsó ha olcsó akkor biztos nem megbízható,ha nem megbízható akkor ha... ha... ha...
    És 2 órán belül vissza tértünk a kályhához!!!!!
  • Harlekin
    Mint írtam ez éppen akkor éppen ott ahol,és amint látod NEM csak én járok nyitott szemmel a világban!

Tudom számodra ez nehéz ügy,de vannak olyanok akik rendelkeznek ezen képességgel,hogy tudnak előre tervezni gondolkodni!

Sőt volt olyan,hogy 3 darab 3 havi goldot vettem 1250 ft / darab áron!!!!!!
    Érdekes módon moby is megcsípett egy 24 havi goldot valami "ingyé"!!!!!!
    Ennyi szemesnek áll a világ!!!!

Jah és Botondal nem nem beszéltünk össze,sőt nem is én vagyok ő és ő se én!!!
  • darkSectorxxx #167347
    Mert én nem vágom ezt az oldalt?
    Lehet? :D
  • Botond #167346
    Nem, és sört se iszom. Hogy jön ez ide? :o