XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Iskolás ne akarjon online vásárolni. "
Nem is erről volt szó.
Hanem ingyenjáték meg kártyás reedem kodok használata.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Iskolás ne akarjon online vásárolni.
Nekik nincs szükségük kártyára.
Főiskolás, oktatásban résztvevő ( 18 éves ) embernek kötelező a kártya, anélkül már nem lehet meglenni, hisz minden online történik ott is. Minden befizetés.
Dolgozó DIGITÁLIS kütyüs ember, kártya nélkül 2015-ben! ?! nem hiszem el h létezik ilyen.
A normálisabb munkahelyeken már nem borítékba tolják a pénzt. Az retró, aki még itt tart az le van maradva, az egy visszamaradott munkáltató, vagy feketében mennek a dolgok, mindenki tudja milyen ágazatokról szó.
.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.17. 18:26:26
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
tv-t leszedtem 1 ik pc-n maxon szedek adatot "torrent" telók fent lógnak neten xbox neten PARTYba és ha valami érzékeny hát live nagyon az.És mégis minden tökéletes...TV-adás is!
92.5% telítettség volt, amikor a TR-rel játszottam.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Vegyé sony-t az jó. :D
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.12.17. 16:43:39
OFF!
Viszont olyat mesélek hogy még!!!!
Küzdök a Thome os netemmel mindenből a max van!ip tv telefon net a max ami elérhető! 1 éve mindig megy a baszakodás!!!havonta 1 x elfogy a türelmem kiüvöltözöm magam velük kijönnek cserélnek mindent placebó hatásként úgy veszem,hogy jó de nem!!!!
Most múlthéten cseréltek ismét routert,mert baszakodot a box live.
Az meg is javult jó lett viszont a HD adások szarakodtak eset szét törte a képet!!
Ma ismét itt voltak mindent átnéztek mindent cseréltek csati még a settop boxot is!
Néztek jelszintet minden hibátlan és még is minden szar!!!
Felhívta a szerelő valami haverját hogy ez van mi lehet a baj!
Ennyit mondott a srác kihangosítva a telefonba" fogadjunk hogy van 1 LG tv a lakásba neten!!"
Mondom igen...Na akkor azt szedjük le netről és nézzük meg úgy!
Leszedtük és hibátlanul megy minden A srác közölte,hogy az LG tv-k annyi netet zabálnak a SEMMIRE ,hogy beledöglik a router..
Valakinek tapasztalat e téren?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 16:32:29
De én mondtam is mindenkinek, hogy nem gond, nem megváltoztatni akarom a világot, egészen egyszerűen volt egy megjegyzésem, abel részére, hogy szerintem ez marhaság, azt ennyi, most az hogy díjmentes vagy nem díjmentes abban az esetben részlet kérdés hogy magát a helyzetet kommentáltam hogy az elv, de nem csak itt van ez, szóval itt nem egy Microsoft problémáról van szó mielőtt félreértené valaki, máshol is van ilyen.
Ingyen van de hiába nem használom a kártyádat, ettől még regisztráld be.
Minek? Nincsen logika.
Persze nem esik nehezemre, nem vagyok ennyire lusta, de az egész dolog lefolyása hülyén fest.
És én azért mondtam a többieknek hogy nem kell általánosítani, mert ismerek én is személyesen ilyeneket, és nem kértek fel hogy megvédjem őket, nem is védem, csak én megértem őket.
My streams: https://beam.pro/oriic
Az a kártyám a második ami netes fizetésre van a rizikós helyekhez annak vonnak 200-300ft.
Képzeld el a főszámlát.
És itt mifelénk tökmindegy hova mész.
Tudom furcsa. De létezik ilyen és nem analfabéta vagyok, csak nem tudok mit tenni a bankok ellen.
Bazzze olvas már utána kicsit a dolgoknak!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem speciel 2 kártyám van az 1 ik kártyámon NULLA ismét mondom NULLA a havi díj és az éves díj is!!!! tehát nincs kártya díj!!!Igaz ehez kell az hogy használjam is a kártyámat és ezt teszem is.Tehát ha már van akkor utalok rá ,le, fizetek vele!!!Ennyi bazz és nincs kártya díj!
És itt osztod az észt úgy hogy nincs kártyád vagy ha van nem használod értelem szerűen a banknak gondja van azzal, ha van kártyád de nem használod mert akkor minek!?Ha használod bevételt generálsz neki ha nem akkor csak nyűg neki és megfizetteti veled a költségeket!!!
Olvass át pár bank kártya ajánlatot és megérted vagy ne olvasd és nem kell kártya,de sírni se kell miatta!<#kacsint>#kacsint>
jaj semmi elvesztettem nem kell hozzá!!!!
Ismét egy olyan dolog amiről fogalmad sincs Ismét egy olyan dolog ami 2 éve amióta van X1 számtalanszor lett kitárgyalva itt és te neked ez még most se tiszta pedig itt éled az életed!<#kacsint>#kacsint>
Hol itt a probléma!!Itt csak annál van probléma aki csinál magának vagy szimplán totálisan analfabéta ezekhez a dolgokhoz!!!!<#kacsint>#kacsint>
Mondjuk az egész magyarország így műkszik.
Csak megemlítettem hogy nem mindenki szeret havi 0ból vagy havi 50ből még kártyadíjakat fizetni.
Énis legszívesebben kivennék mindent a picsba. Akkor minden fillér az enyém lenne.
Nincs más tészta, ez az egy tészta létezik. Mindenki leszarja őket. Én is. Lapozzunk. <#hehe>#hehe>
kár ezen rugózni amúgy, manapság elhanyagolható az aránya azoknak, akiknek nincs bankkártyája, és bár személyesen megélhetik ezt tragédiának, az MS ugyanúgy nem fog ezzel foglalkozni, mint a kecskefób transzheteroszexuális vonatkerékpumpáló közösség igényeivel.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mármint ezt próbáltad is vagy csak gondolod? :D
Mert ha működik akkor nincsen gond.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 11:06:40
Vagy végülis megoldható de az is pénz.
Beregeled, jajj elvesztettem kérek újat. :)
De mivel az ingyen azaz 0 ft-ért nem kell bankkártya használat, a beregelése önnmagában baromság. Független a mai trendektől.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Új pályák, új REQ pakkok, Forge, új armorok, helmetek stb. Ingyééé továbbra is.
My streams: https://beam.pro/oriic
Valamint a rinya igen ezért megy mert ezekszerint ha te egy boltban vett gold-al meg vagy lőve.
És ja leszarják mert érthető nem véletlen kéri a Microsoft nem hülye, meg ők hozzák a törvényeket.
De ettől még faszság.
Ahogy az is, hogy weben chat-elni csak gold-al lehet vagy lehetett régen, a konzolon meg free-vel is.
Vagy hogy alap dolgokhoz kell gold mittudomén ez a fénykép dolog, szóval sok hülyeség van.
Érthető az ő javukat nézve de mint játékosnak ez hülyeség :)
Vagy léteznek kártyák, mint x360-nál, rányom egy 6000-et azt mondjuk vesz 2 darab 2990-es gémet. De inkább lemezel mert azt utána becserélgeti. :)