176617
banner
  • atee73
    Hali
    van valakinek tapasztalata hogy jatsza le az xbone a 4k bluray filmeket?
    elmeletileg vmelyik tavalyi frissites felkeszitette ra ,a hdmi kimenete is 2,2-es ,ami tudja a 4k 60fps-t, a filmekhez meg kevesebb is eleg ...
  • Tyrant01
  • darkSectorxxx #167215
    Timeline-os kérdésemre a megfelelő válaszod? :D
  • darkSectorxxx #167214
    Csudijó, akkor bírni fogom. :D
  • Harlekin
    "én elsőnek azt hittem, arra írja hogy szar, nem tetszik neki a játék vége."

Picit nem figyelsz inst. halál
    és töltés, futhatsz,nézhetsz videót nyomhatsz gombot,ha halál ismét...
    Garantáltan neked se fog,ha eddig ennyit haltál!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.10. 22:43:35
  • darkSectorxxx #167212
    Na jóvanna, skilles vagyok, megoldom. :D
  • darkSectorxxx #167211
    Azt tudom. Nem értesz.

A Bulshit szó maga neket mit jelent, tedd félre azt amit te tudsz, olvasd el azt a 3-4 szót a hszból, és neked az mit jelent, mit lehet leszűrni belőle egy játékosnak a boss-ról, aki még nem jutott el odáig? :D

Megmondom, semmit....én elsőnek azt hittem, arra írja hogy szar, nem tetszik neki a játék vége.
  • Harlekin
    Akkor képzeld el őt mit fog szopni,hogy a fele sincs neki össze szedve...
  • darkSectorxxx #167209
    Ja értem....:D
  • Harlekin
    Mivel Én is már 2x megöltem így sokat!!!Az elsőnél én is anyáztam és az egész játék alatt CSAK ott és akkor se a nehézség miatt,hanem az esztelenség miatt,de már ezt én is egyszer leírtam ma....Jó hogy figyelsz!!!!
  • Harlekin
    Szegényeknek nem sok esélyük volt....Én ezt élvezem...
  • TDC Geronimo
    Nekem 4 chronon hiányzott a végére így az Y-on lévő ability utolsó részét nem unlockoltam, azon kívül minden maxos volt.
  • darkSectorxxx #167205
    Az oké, de mit is mondott a boss-ról?
    Bullshit?
    Ja arra emlékszem, nekem ez kurvra semmit nem segít, azt hittem mondott rendes infókat, most te a bullshit szóból miket szűrtél le aranyom? :D
    De tök őszintén? :D
  • darkSectorxxx #167204
    Ezt te élvezted? Hát nekem nem jött át a vidiből. :D
  • Harlekin
    Hallod bazzze válaszoltál is rá!!!Eskű neked aranyhal memóriád van!!!!

Gero
    "Utolsó bossharc egy nagy bullshit volt főleg hardon. Checkpointok olyan okádék helyeken voltak ,hogy aki egyszer is végigtolja tudhatná, hogy ez így marhára nem oké. Átvezető elé berakni, hogy utána ha átnyomod töltsön a játék megint? Én nem vagyok designer, de annyi eszem lenne, hogy az átvezető után rakjam a checkpointot, úgy látszik remedynek nem volt elég 10+ év tapasztalat
    Xbox Live : xX I Gero I Xx"

Te!
    "Nekem nem volt még ilyen check, hogy átvezető előtt, de 1-2 olyan volt amit nem értettem miért nem 1 scene-el később."

6 óra se telt el azóta!!!

Reggeli rutin rendbe megy!!!Félve kérdezem!!!
    Hogy csinálod meg van a rendszeres sorrend 5:00 kor pisi 5:15 kor kaki 5:30 kor ébredés!?
  • Harlekin
    "Csak ha könnyű miért lőssz gépfegyverrel? :D"

Talán azért,mert élvezem a játék adta lehetőségeket!Ami azt hiszem látszódik is a videóimban...

Kb olyan mintha a forzába csak mankó kerékkel szerelt bugattit akarnék vezetni,ha túl jól megy...
  • darkSectorxxx #167201
    Szar küzdeni ott vagy mi?

Amúgy az elején kicsit előre mentem act 5-nél, hát a vonattól majdnem szívrohamot kaptam. OMG.
    Mármint mikor már bent voltam az épületben, nem kint.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.10. 22:11:31
  • darkSectorxxx #167200
    Mit említett Gero? :D
  • Harlekin
    igen!
    És fogadj meg 1 jó tanácsot a boss harc előtt minden chronot szedj össze!!!!És minden képességed legyen maxos!!!!Különben sűrűn fogod tapasztalni geró által említett dolgot!!!!!
  • darkSectorxxx #167198
    Ja nem a halállal kapcsolatba mondtam, erről nem vitatkozom....

Csak ha könnyű miért lőssz gépfegyverrel? :D

Gondolom az én hibám az is ha lőnek, és BASZIK LEGUGOLNI NÉHA AMIKOR FEDEZÉK MÖGÉ MEGYEK, arról nem is beszélve hogy sokan ÁT TUDNAK NÉHA LŐNI A FEDEZÉK FELSŐ FELÉN, ha éppen olyan szögben vannak, pl a sniperek ACT 4 végén úgy találnak el sokszor, hogy az a tárgyakon át céloznak a lézereikkel, és találnak el....hihetetlen néha mit csalnak.

Meg azt birom mikor fejlesztek képességet és semmivel nem tart tovább semmi, és nem tölt vissza semmivel előbb, van hogy pilanatok alatt elfogynak a cuccok...sebaj.

Na mindegy leszarom, csak meglesz holnap.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.10. 22:09:20
  • Harlekin
    Ja az nem azért van a játékba...Nem szólt rám senki,hogy tegyem le...Lehet azért,mert mire oda jutottak volna addig halottak voltak!?
    9mm-esel se nehezebb csak tovább tart ,mert többet kell bujkálni. Sőt amint látod a képességek a leghatékonyabbak.

Arról csak te tehetsz,hogy szereted magad szopatni azzal,hogy lassan a 100.x halsz meg(és még nem voltál a bossnál) és a képességekhez szükséges dolgok felét se szedted össze...így 15 óra játék után...4. act végén!!!!!
    Én 32 óra alatt 2x nyomtam végig 100%-ra a játékot!!!Most nézem 39-en áll a halál számláló.Ennek több mint a fele a haveromnak köszönhető aki kipróbálta a játékot és esett kelt benne.A maradék nagy része meg betudható a csodálatos LB RB gombnak meg az acsizásnak.
    Biztos én csinálok valamit rosszul.....
    Ezért csak azt tudom mondani,hogy te meg az agyon iskolázott Uthane legyetek büszkék a teljesítményetekre...

Jah meg az,hogy állsz mint fasz a lakodalomban és agyon lő a sniper ez gépfegyótól független.

Ha megnézed hogy mikor rusholok rá jössz a titokra.Mint minden játékban ennek is meg van a dinamikája.Fülelj és hallod a snipert mindig pont akkor lő amikor én már rusholok.Nem találod érdekesnek????Csak ismerni kell a játékokat!!!!!És menni fog!!!De ehhez meg sokat és sokfélét kell játszani!!!!Számtalan videót tehetek be,ha akarod,hogy a nagy darabokkal mit lehet közvetlen közelről csinálni hardon!!!
    Jah és szólj Uthanénak is,hogy bővítse a repertoárját és neki is menni fog
  • darkSectorxxx #167196
    Arra lennék kíváncsi, ha visszamegyek a TIMELINE-ban, akkor megmaradnak az utána lévő pályák?
    Bármikor beugorhatok bármelyik act vagy part-ba?
  • darkSectorxxx #167195
    Ja de azt megtartom holnapra, lesz Heti Hetes, meg aztán túl kell élni a hétfőt valahogy. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.10. 21:37:08
  • Harlekin
    Pedig ez első perctől így van!

Na mi van act 5 be vagy?
  • darkSectorxxx #167193
    Ja hogy te gépfegyóval csinálod.
  • darkSectorxxx #167192
    Ja érdekes, nekem pl a Tomb-nál nem csinálta. :D
  • Harlekin
    OFF!

Jó napom van így ez legyen életük legnagyobb öröme,ha már egy QB hard is ennyire megviseli őket!Isten ments,hogy én is rátegyek egy lapáttal.Még a végén Dunába dobják magukat!

Vége...A mai nappal vége,így is lesz jövő héten minden bajom...Hétfő 2 óra squash kedd 1.5 óra canga szerda 1.5 óra tenisz csütörtök 1.5 canga péntek 1 óra squash.És most a hétvégén csomó szír szart össze ittam ettem...

A készlet kifogyhatatlan 5 féle pálesz van itthon...Én nem iszom csak ha muszáj ilyenkor valakivel...
  • Macccy
    Hallod ez lecsávózott Doktor Darksider le-csá-vó-zott! A múltkoriról persze azóta se beszél ...

De érted na, az ő beosztásában nem alacsonyodik le az ember odáig, hogy beismerjen hibákat, a box is szar, a hdmi is szar, a qb is szar, minden szar, de egynek jó!

Más: hány napig ünnepelsz még báttya, ha jövő héten átmegyek, lesz Törköly Kombat??
  • Harlekin
    Ezek szerint én valami más verziót kaptam,mert nekem ez a pálya így működik HARDON amint látszik is!

http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16483563
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16483636

Ha szeretnéd indítok twitchet és prezentálom akárhányszor halál nélkül és ettől kicsit jobban!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.10. 20:21:13
  • n000rbi
    Digit vagy lemezes? Ha az utóbbi, beszélhetünk :D
  • Harlekin
    És 1000 GS-is lesz neked is?
  • Harlekin
    Az az hogy ha win 10ed van akkor az mindig is így van/volt!Nem csak QB-nél...
  • darkSectorxxx #167185
    Azmiazmár hogy a QB-ben xboxon kapott acsik ugrálnak fel a jobb alsó sarokban pc-n? :D :D
  • darkSectorxxx #167184
    Grat minnya csatlakozom én is. D:
  • Ulthane
    Nahh, porog a QB credits, egynek jo volt, johet a Dark Souls 3.

Voltak szakaszok, amikor csak becsuletbol toltam.
  • darkSectorxxx #167182
    ACT 4 indul EPIC.
    :D
  • Harlekin
    Ez mind hardon készült videó!!!!MI itt a nehéz valaki mondja már meg!!!

hard vége videó http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16481038

ezek meg csak úgy!
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16480807
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16478120
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16481187
    http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/16480978

5 óra alatt lett meg a hard 40 perc ebéd idővel meg vendégek seregével ennyit a nehézségről!
  • Harlekin
    Majd szólok ha változott a multkori véleményem éspedig az hogy érdekel a te véleményed!
    Te banki igazgató szépen ballagj vissza az évi 3 játékodhoz,hogy fejlődj kicsit!Hátha neked se okoz majd nehézséget egy játék!!!
  • Harlekin
    Na hard letudva! :-D
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.10. 18:12:04
  • darkSectorxxx #167178
    Persze én is most ölöm bele az időmet.

QB Hardon halál nélkül elsőre....nagypaci faszát.