176877
banner
  • Örm
    Várható olyan skype frissítés amivel lehet majd 8.1-en fájlokat küldeni?
  • davidka003
    Why Xbox One's new Games with Gold restrictions are worth it
  • TDC Geronimo
    Szép szögletes big boss ujja :)
  • Totti5
    Ez igencsak jónak néz ki

• Totti5
    E3 képek

• arty
    szal a one is drága, bár nem olyan elképesztő módon, mint a ps

(thx!)
  • Tyrant01
    PlayStation 4 will cost a staggering R$3,999 in Brazil when it launches this November (1850 USD)

Xbox One is launching in Brazil for $R2,199 (1020 USD)
  • arty
    az xbox nem egy autó árába kerül brazilban? (ps igen)
  • Totti5
    Ez olyan GTAs volt :DDD
  • Totti5
    MS készül a VB-re

• davidka003
    Gyanús, hogy a hajnali 3 óra az nem ottani idő szerint van. :D
  • Totti5
    Chevrolet Camaro + eső + éjszaka + motorhang + lámpa hekkelés ( végén egy nagyobb baleset :) )
  • The Norberto
    Ez magyar idő szerint? vagy ottani idő szerint?
  • DarkSector
    Hu zsir akkor holnap ráérek nincsen meló. :)
  • davidka003
    Június 9-én, 18 óra 30 perckor kezd a Microsoft.
    Június 9-én, 21 órakor folytatja az Electronic Arts.
    Június 10-én, éjfélkor Ubisoft.
    Június 10-én, 3 órakor Sony .
    Június 10-én, 18 órakor lesz Nintendo,
  • DarkSector
    miért holnap indul az E3?????
  • Totti5
    Apa kezdődik! Már csak alig több mint 24 óra!

• Totti5
    Nem lehet.
  • Harlekin
    És akkor hogy lehet 1 melót kurva hangosan csinálni!!!

Számtalan lehetőség van ebbe a játékba!!!
  • arty
    nem mintha ez döntene róla, hogy valaha megvegyem-e :)

de nagyon köszönöm!
  • Harlekin
    Azért mert nem vagyok biztos benne,de most majd konkrétan megnézem.
  • arty
    miért kell mellébeszélni? egy sima igen/nem megtette volna :))

tehát örökké ott lesz, ha küldire megyek :((
  • Harlekin
    Sőt inkább tényleg szükséges!Az zavarna,ha nem lenne így is van,hogy néha elnézek 1 kanyart és beszopom az időt fixer küldetéseknél.Na akkor szoktam agyvérzést kapni.Viszont megcsináltam mind a 18 konvojos küldetést az utolsó kicsit hangosra sikerült!!!felteszem majd!!!Lassan neki állok a storynak,még 2 ep. van hátra...
  • Totti5
    Engem sem zavar.
  • Harlekin
    igen!Vagyis inkább nem bekapcsolható(GPS) ha nincs célpont kijelölve akkor nincs nyíl.De akkor kurvára el lehet tévedni főleg,ha időre kell odaérni valahova.A sárga küldetéses nyíl az viszont alapból van szerintem,de engem nem zavart és így nem is néztem,hogy kapcsolható e!
  • arty
    aszfaltról az a nyil kikapcsolható?
  • Totti5
    Kb semmiben nem emlékeztet az AC-ra a WD. UBI meg nem egyenlő az AC, hisz ott vannak olyan nagyszerű játékok, frencsájzok mint a Splinter Cell, Rayman, Trials, Far Cry.
  • Macccy
    Hátööö ... oké, értem, nem reagálom túl szerintem. Sérül az autó, persze, de frontba elkaptam többet is és csak néztem, hogy mi volt ez a villanás ...? (a villanás az volt, hogy a felpattanó motorházfedelén átszáguldott a kamerám, mert mentem tovább minimális lassulással a korábbi irányvektoron, mintha csak egy bazi nagy szemetes kukát koccoltam volna)

A kislányok valóban felültek a hype rollerre, de kérdezd meg Harlit, én csak azért írattam meg, mert a haver kérte és ha már mondjátok, hogy jó, na akkor megnézem ... Én egyáltalán nem vártam tőle sokat, mert UBI és én csillagjegyemből fakadóan anti-AssCreed vagyok.

Najó, majd legközelebb akkor méltatom, ha már alaposan tovább mentem ...
  • Macccy
    Hoooooo, félreérted, egyáltalán nem a te hibád, se nem az íródé szerintem! Odáig pörgette forgatta a lemezt, gyönyör volt hallgatni, aztán egyszercsak halt!! És csak belső installerrel ment fel. Szerintem a UBI hülyesége ez is, esélyes hogy valamit ott ki kell bontson, amit sima installal nem tud megtenni.
    A lemez mondom hibátlan.

Murder szintén, haveré dettó! ;)
  • Totti5
    Persze azért van benne hiányosság és hiba. AI sokszor hülye főleg az bosszantó h beragad tereptárgyak mögé, motorzás hulladék. 1-2 irányítási probléma ami az adott helyzetben bosszantó lehet ( mint a GTA4 volt anno ).
  • gduck
  • Harlekin
    Rengeteg lehetőség van a játékba főleg arra,hogy nagy csihi-puhi nélkül megcsináld a feladatokat!
  • Totti5
    Tudod hogy alergiás vagyok a szar autókázásra, de a WDben nem szar. Nem is annyira jó mint lehetne, de túl van reagálva ( mint a játék minden hibája ). Az mondják nem törk az autó. Ez nem igaz mert a 2. nagyobb rendőrös üldözésem úgy ért véget, hogy bal első és hátsó kerék a felnin szalad ( kilőtték... ), az autóból meg ki kellett ugranom mert felrobbant. Való igaz sokat bír, de egy itt egy rendőrös üldözés elég masszív. Mondják hogy lepattan mindenről. Ez sem igaz, de ha hozzáérsz a forgalomhoz akkor nem fog megállni az auzó csak akkor ha telibepakolod és akkor is lehet hogy inkább kicsit félretolja és nem betonfalba megy. Ebben ilyen, ezt kell megszokni, ez nem GTA. Camaro nagyon jól vezethető, minden kanyarba kézifékkel csapatom. Lehetne jobban csúszós, de így is élvezetes.

Nézd meg milyen PCn, nextgen gépeken és látod mit molyoltak vele! A város brutálisan ki van dolgozva. Él és mozog. Eddig lehallagattam vagy 30 random, kb semmi értelme, de poénos beszélgetést és mindegyik más volt. Az emberek az utcákon teszik amit tenni kell, mindig találni valami helyzetet ami tök valóságos és ki lehet hallgatni miben mesterkednek. Itt ez a tartalom ebbe, hisz ez nem GTA. Itt a profilok, a hekkelés, az ADATOK. Ebből van több tonna benne, ez tölti meg a város, hisz ez a játékmechanika alapaja.

Amikor bemutatták E3on micsoda hype volt, amit a NÉP generált. Ájúldoztak egy CG trélertől mint a kislányok a helly kittiytől. Aztán pár videó alapján már mindenki leírta mert a graf kicsit vissza lett véve. Aztán boldog boldogtalan warezolta játszotta hogy leírhassa milyen szar. Kit érdekel? ha nem érdekel lépjan tovább, játszon mást. Nem kell azért kipróbálni és utánna hittéríteni, meg önigazolni hogy ami neki nem tetszik az neki tényleg nem tetszik. Borzalmas. Hype-ot szidja mindenki, de az ANTIHYPE az tök természetes és mint egy keresztes hadjárat terjed és gyűjti a híveit, pedig csak magukba kellene nézni mert semmivel sem jobb az ANTIHYPE mint a HYPE, sőt káros és értelmetlen.

Nem kell hogy egy játék alanyi jogon tetszen mindenkinek. Attól hogy valamibe sok pénzt fektetnek, nem jelenti azt hogy az nekem jó lesz.
  • Harlekin
    bazzzee na akkor ezek után feltelepítek mindent teszt szerűen.Mert csak el szoktam indítani,de az írás után kap ellenőrzést is.Nem tudom mi szar lehetett.Lehet döglődik az írom...
    sorry!Ha kell másik esetleg,mert ez szar akkor szólj!
  • Macccy
    Hooohoooo!!! Apropó blockbuster! Srácok aki még nem látta, futólépés irány a mozi (ne 3D) megnézni a HOLNAP HATÁRA (Edge of Tomorrow) c. Tom Cruise filmet! Kurvanagy szórakozás! :)
    Ajánlom!
  • Macccy
    Köszi tesa! :) De nem adom fel, csak leírtam, hogy szerintem ezt tudja elsőre ez a UBI blockbuster. És ha megvettem volna, akkor most haragudnék nagyon és verném az asztalt. Ismersz, nem vagyok az a fajta aki kapkodna és lázadna, ha egy X360 anyag csúnyább mint a kurrens XONE, hisz jól tudom hogy oda komolyabb látványt tehetnek. De amiket említettem, ezek olyan bibik, hogy épp azon gondolkodtam egy esőtől csillogó lenyűgöző éjszakai város látképe SE tudná elfedni.
    A fizika is jobb XO-n?

Amúgy szopatott ám a cucc, bekúrtam a lemezt tegnap végre, mondom na, hajrá Wacsdögök! Install 53%-nál (dashboardról) mindig eldobta, hogy nem tudja olvasni. 3X próbáltam, na mondom akkor lássuk egyáltalán elindul e ha Play-t nyomok, bejött a saját installja, progress bar megindult és feltelepült röccenés nélkül. Szóval nem indult jól az ismerkedésünk :)
  • Macccy
    Autók fizikája miért fontos ... Mert én azt mondom. Nem izgat micsinál a világ a Saints játékkal, de jó is hogy mondod, mert ha abban mégfosabb, akkor ki se fogom próbálni amelyiket lekaptam GwG-ben ... Ez az én kis mini-reviewm volt, ennyi, nekem fontos. Nem tudom (!) nem hasonlítani a Rockstar játékához, hisz azt meg tudták csinálni ~9 hónappal korábbra olyan faszán, hogy megkúrt, UBI viszont szerintem a pénzt a reklámra költötte.
    De ne legyen igazam! Tovább fogok menni, csak ilyen so far ...
  • Harlekin
    Hát mi van veled!?
    Ne add fel jó lesz az semmit ne csinálj csak mászkálj ismerd meg a várost. Küldetésbe max 1 ep 4-5 ig menyél el próbálgasd a mini játékokat(jók) érd el legalább a védelmező szintet(csinálj sok bűnmegelőzést jó xp-t ad).Csináld meg a ctos tornyokat(hogy valóban Te irányítsad a várost).Majd amikor már lesz 1 valag képességed akkor indul az igazi móka...

55 óránál tartok és a story vonal még csak a felénél van!!!Plusz az acsizásba bele se kezdtem!!!

25 achievements out of 38 won | Played for 54 hrs 16 mins |
    Exploits Hacked: 3,393 |
    Skills Unlocked: 47 |
    Successful Invasions: 32 |
    Total Notoriety Earned: 6,360(volt már 7000 felett is,de így is előkelő helyen vagyok az online leaderbordson)

Ami hiányosságokat leírtál azok sajna a x1 és 360 közti dolgok.Én láttam mind a 2-ön számomra is feltűnik amiket írsz. Totti ezért írja amit ír,mert x1 en összeszedettebb a game minden téren.

Majd ha netán nagyon kedvedet szegi,akkor meginvitállak 1 x1 game playre.
  • Totti5
    Takedown hány gombos legyen?:)

Ez egy lopakodós játék, úgy kell játszani hoy nem kell lőni, ami amúgy normalon is hama instant halál. Eddig 3 főküldit vittem végig ahol be kellett venni egy helyszínt és átlagba 4szer kezdtem újra őket, úgy hogy már jó 10 perce kommandóztam a helyszínen, de elbasztam, megláttak stb... hekkeléssel kitaktikázni a dolgokat nagyon fun és ez a játék lényege.

Nyilván 20 perc semmit nem mutat. Több ora kell mire megadja a lehetőségeket felfedezed a hekkelés szisztémáját.

Autók fizikája nem tudom miért lett most hírtelen ilyen fontos amikor kétpofára zabálja a világ a Saints játékokat és ott ez nem volt keresztesháború téma pedig lehetne. Szokhat a célna megfelel, vannak sandbox címek ahol tényleg szarok voltak. Árkéd, naés?! Ez nem szimulátor. Egy Sleeping Dogs-ot agyonver még így is hogy a GTA játékoknál gyengébb, de nem rossz!

Hangok terén teljesen rendben van a legtöbb autó jól szól. Kb olyan mint a GTA5ben. Nyilván olyan finomságok nincsenek benne mint egy turbóhang, de mint írtam már a V8, Porsche boxer, egy tunning kipufogós visítás nagyon jól szól, élmény azokkal menni és hallagatni. Motorozás szar, és hangilag is rossz, azt kerülni kell.
  • Myselor
    nekem nem jön be az egész téma nem tud érdekelni a játék semmi nem tetszik benne őszintén:) de nem baj ha neked vagy másnak tetszik az a lényeg ^^