banner
  • Totti5
    Takedown hány gombos legyen?:)

Ez egy lopakodós játék, úgy kell játszani hoy nem kell lőni, ami amúgy normalon is hama instant halál. Eddig 3 főküldit vittem végig ahol be kellett venni egy helyszínt és átlagba 4szer kezdtem újra őket, úgy hogy már jó 10 perce kommandóztam a helyszínen, de elbasztam, megláttak stb... hekkeléssel kitaktikázni a dolgokat nagyon fun és ez a játék lényege.

Nyilván 20 perc semmit nem mutat. Több ora kell mire megadja a lehetőségeket felfedezed a hekkelés szisztémáját.

Autók fizikája nem tudom miért lett most hírtelen ilyen fontos amikor kétpofára zabálja a világ a Saints játékokat és ott ez nem volt keresztesháború téma pedig lehetne. Szokhat a célna megfelel, vannak sandbox címek ahol tényleg szarok voltak. Árkéd, naés?! Ez nem szimulátor. Egy Sleeping Dogs-ot agyonver még így is hogy a GTA játékoknál gyengébb, de nem rossz!

Hangok terén teljesen rendben van a legtöbb autó jól szól. Kb olyan mint a GTA5ben. Nyilván olyan finomságok nincsenek benne mint egy turbóhang, de mint írtam már a V8, Porsche boxer, egy tunning kipufogós visítás nagyon jól szól, élmény azokkal menni és hallagatni. Motorozás szar, és hangilag is rossz, azt kerülni kell.