banner
  • Totti5
    Tudod hogy alergiás vagyok a szar autókázásra, de a WDben nem szar. Nem is annyira jó mint lehetne, de túl van reagálva ( mint a játék minden hibája ). Az mondják nem törk az autó. Ez nem igaz mert a 2. nagyobb rendőrös üldözésem úgy ért véget, hogy bal első és hátsó kerék a felnin szalad ( kilőtték... ), az autóból meg ki kellett ugranom mert felrobbant. Való igaz sokat bír, de egy itt egy rendőrös üldözés elég masszív. Mondják hogy lepattan mindenről. Ez sem igaz, de ha hozzáérsz a forgalomhoz akkor nem fog megállni az auzó csak akkor ha telibepakolod és akkor is lehet hogy inkább kicsit félretolja és nem betonfalba megy. Ebben ilyen, ezt kell megszokni, ez nem GTA. Camaro nagyon jól vezethető, minden kanyarba kézifékkel csapatom. Lehetne jobban csúszós, de így is élvezetes.

Nézd meg milyen PCn, nextgen gépeken és látod mit molyoltak vele! A város brutálisan ki van dolgozva. Él és mozog. Eddig lehallagattam vagy 30 random, kb semmi értelme, de poénos beszélgetést és mindegyik más volt. Az emberek az utcákon teszik amit tenni kell, mindig találni valami helyzetet ami tök valóságos és ki lehet hallgatni miben mesterkednek. Itt ez a tartalom ebbe, hisz ez nem GTA. Itt a profilok, a hekkelés, az ADATOK. Ebből van több tonna benne, ez tölti meg a város, hisz ez a játékmechanika alapaja.

Amikor bemutatták E3on micsoda hype volt, amit a NÉP generált. Ájúldoztak egy CG trélertől mint a kislányok a helly kittiytől. Aztán pár videó alapján már mindenki leírta mert a graf kicsit vissza lett véve. Aztán boldog boldogtalan warezolta játszotta hogy leírhassa milyen szar. Kit érdekel? ha nem érdekel lépjan tovább, játszon mást. Nem kell azért kipróbálni és utánna hittéríteni, meg önigazolni hogy ami neki nem tetszik az neki tényleg nem tetszik. Borzalmas. Hype-ot szidja mindenki, de az ANTIHYPE az tök természetes és mint egy keresztes hadjárat terjed és gyűjti a híveit, pedig csak magukba kellene nézni mert semmivel sem jobb az ANTIHYPE mint a HYPE, sőt káros és értelmetlen.

Nem kell hogy egy játék alanyi jogon tetszen mindenkinek. Attól hogy valamibe sok pénzt fektetnek, nem jelenti azt hogy az nekem jó lesz.