176898

-
JA azt soha nem tudom meg, h mit írtak rá, jah és még lehet a játék közepén kifagy az a szar... -
Akar a faszom torrentezni.
nyunyizos
-
Kajak, csak akkor fel kéne tüntetni a backward compatibility listájukon, hogy melyik verzió megy tényleg, mert így tök jó, hogy megvettem és itt figyel a polcon, csak épp játszani nem tudok vele! -
Én a Soul Caliburral voltam igy.: Irták hogy kompatible mikor berakom csak a menüig jut el onnantol lefagy. -
Ezt írják: "Currently, PAL support for the game appears to be lacking". Ez komoly, a PAL-osokat még evvel is szivatják :( Ezt így műr végképp nem értem, hogy a tökömbe lehet csak az NTSC kompatibilitást megoldani? Nem mondom mit csináljanak magukkal, meg a... -
A "JSRF: Jet Set Radio Future"-et elvileg tudja a 360 (ezen lista szerint: http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm), mégis miután beraktam, és lehúzott egy update-et utána azt írta ki rá, hogy nem viszi ezt még! Nem értem mi lehet a gond :( -
Patrik888 #17481 xbox 360-ra csere -
Nyugodtan fleselheted, sokáig jó lesz, nem kell memo kari.
Na, milyen velös voltam skacok?! :) -
Patrik888 #17479 -PSP
-2 gb eredti kártya
-füllhalgató
-USB kábel
-csuklópánt
-akksi
-töltő
-fekete vász tok
-meg a demo disc amin zenék,videók,játékelőzetesek vannak
-és persze ledowngradelve(amit szervízbe 7000-ért csinálnak meg)3.10 OE szoftver játék van rajta.Minden tört játék megy rajta.Zene,videó,film amit csinálhatsz rajta.
-Ebook kezelő program!
-3 játék
Eladó vagy csere Xbox-ra,értékegyetetéssel -
syscoHUN #17478 Azert arra kivancsi lennek,hogy egy FFXX-at hogy fog majd az ember mondjuk 10Mb-os vonalon leszivni,aztan kiderul hogy egy nagy trotyi az egesz.
Bar ebben is van jo,sporolunk a lemezen. -
Ahoj!
Lenne egy-két kérdésem hozzátok, remélem válaszoltok azért, és nem a lámázás lesz meg a leugatás..lehet, hogy mindennapi kérdések lesznek..
[bár tényleg olvasgattam, keresgettem, FAQ-ot és a "technikai segítséget" elolvastam természetesen, ellenben még mindig van néhány dolog, ami nem egyértelmű számomra..]
tehát van a technikai segítségben ugye ez a pont:
"Most megflasheltem az xbox 360, de úgy hallottam,hogy folyamatosan frissitené kéne.. ez igaz? A jövőben nem működnek majd a játékok mert nem frissitettem a flasht?" - Ott a válasz, értem, felfogtam...csak a gond, hogy 2006. novemberi a post, azóta meg már gondolom gyökeresen megváltoztak a dolgok, és nem 3.3 a legfrissebb FW jelen pillanatban...
Tehát, megkérdezném tőletek, hogy ha most veszek egy X360-at, elviszem flasheltetni, akkor az jó lesz huzamosabb ideig, vagy az újabb játékok folyamatosan megigénylik az FW frissítést [gondolom ezáltal az újabb flashelést], mint például egy PSP esetében? Vagy ez is olyan, mint például a régebbi konzoloknál alkalmazott chippelés? És szeretném még megkérdezni, hogy egyáltalán érdemes flasheltetni, tehát ebből nem származnak problémák? Csak mert visszaolvastam, és kb. 1 hónapos postban leírva láttam, hogy semmiféleképpen nem érdemes, mert hazavágja 3-4 hónap után a cuccot...azért meg újabb 100 ezer forint kicsit húzós =/
Jah és azt jól gondolom, hogy ha van egy 20 GB-s vinyó már a gépben, akkor már nem kell memóriakari?
Köszönöm előre is a válaszokat, és bocsánat, ha fárasztóak/lámák voltak a kérdések! :P -
karcosnak karcos csak mostanába nem tom políroztatni 
és mint írtam nincs más játékom. -
partizan182 #17475 "Lemez nélküli gép is baromság. Így talán még könnyebb lenne a warez is. Ha csak nem építenek ki valami extrém biztosnági rendszert, amit nem sikerül feltörni, akkor aztán igazán elszabadul a warez."
Már elnézést, de eléggé el vagy tévedve. Még a live arcade cuccoknak sincsen warez megfelelője, kb ugyanúgy nézne ki egy nur online disztribbel üzemelő konzol rendszere. Éppenhogy megölné a warezt. -
Patrik888 #17474 deep itt vagy? -
ha eredeti, akkor vagy a lemez karcos vagy a drive szar. Ha karcosnak látod a lemezt, akkor próbáld políroztatni. Nincs más lemezed, amivel ki lehetne próbálni? -
ŐŐŐ ha rossz lemezre van kiírva az a gyártó hibálya:D
DDe a karcolás lehetséges.
MErt porosnak nem poros az tuti.
Lehet elviszem políroztatni ha nem müxik akkor Garesz lesz! -
17 es file a GST Forza 2 hoz -
Lemez nélküli gép is baromság. Így talán még könnyebb lenne a warez is. Ha csak nem építenek ki valami extrém biztosnági rendszert, amit nem sikerül feltörni, akkor aztán igazán elszabadul a warez. Leht, hogy elég lesz csak letölteni egy progit netről, feltelepíted, azt jöhetnek is az írt gammák. valaki leszed egyet, feltölti valahova azt jöhet is le ingyen. Ha meg enm sikerül feltörni, akkor valószínűleg igencsak sokan nem fognak venni. -
Persze! a Logi nagy mágus ebben!
-
Jaja. Szerintem az online arra érthetö hogy csak onnan lehet majd letölteni a gémeket. De a lényeg hogy megakarják szüntetni a lemezt mint játékhordozót. Csak nem tom akkor mire fel ez a BR beujitás.
Mondom én hogy 3-4 évente szülik az ujabb ötleteket. Ha jo a gamernak ha nem! -
A Pitu #17467 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon elfogad-e más kormányt is a gép a gyári xbox360-hoz készült kormányon kívül is? pl. Logitech Momo v. Logitech Driving Force Pro.
Segítségetek előre is köszönöm. -
Hát ez vagy a meghajtó miatt van vagy karcos/koszos a lemez, esetleg fos lemezre van kiírva. Play DVDt meg akkor írta még nekem, amikor nem volt flashelve. -
Hi skacok gáz van beleraktam a Fifa 07 DVd-t a boxba olvasta egy darabig majd ki ír valamit de nem azt hogy unreadable disc.
és amikor rámennék oda alulra akkor azt írja ki hogy play dvd nem azt hogy Fifa 07 amit szokott.
Akkor ez azt jelenti hogy behalt a meghajtó?
Sajna nincs más dvd-m:-(
-
Szeritnem teljesen jó a meglátásod, kb én is ezen a véleményen vagyok. Csak azt nem értem, hogy minek várod meg az elite-t. Remélem, hogy nem fogod flashelni, mert ha az elite 3 ledes lesz, akkor arra nagyon csúnyán rábasznál....
#17462: Hát kocentráljanak. Én személy szerint szarok bele. Remélem akkor legalább ingyenes lesz az online a PS4nél, akárcsak a PS3nál. Mondjuk szeritnem baromság ez a csak online. Mondjuk addigra mindenkinek lesz ente, de nem igaz már, hogy fizetnie kell a netet is, ha játszani akar. Ez baromság. Ennyire nem lehetnek hülyék. Csak online nem megoldható. Így elmegy, hogy van 4-5 ilyen játék, de hogy egy konzol.....
Én meg már nagyon várom a következő XBOXot. Remélem tanulnak a hibáikból és pakolnak bele mindent, ami kell és semmit, ami nem kell. mert pl egy normális hűtés jól jönne.... Kár, hogy elbaszták ezzel a 3 led dologgal a 360at és hogy ilyen fos olvasófejeket tettek bele, mert ha ezek rendben lennének biztosan még jobban fogyna. PS3 egyenlőre meg bukás. Ezt a kezdést nagyon elkúrták. Kevés játék, drága gép. -
Magyarán, sosem tudjuk meg milyen a cell proci izzadság szaga! :) -
Csakhogy 2010-ben a tudástol duzzado fejü japók már a PS4-re koncentrálnak ami álitólag már csak online hardver lesz.
Ugyhogy a PS3 a PS2 sorsára jut...fejlesztenek rá progit, de csak mellékesen. -
Mert a Forza 2-őt még "ki sem adták" azért. A boltban vásárolt majd nem fagy ki. Biztos szarul törték meg. Vagy a lemez szar neki! :) -
Nos!
Premium: Alapgép (hdmi csati nélkül), wireless controller, headset, 20as winyó, ethernet kábel (nethez), komponens kábel. 80000-100000ft ig kapható.
Elite: Alapgép (HDMI), wireless controller, headset, 120as winyó, ethernet kábel, komponens kábel, HD kábel. Olyan 120000ft lesz!
1080p nél van jelentősége a hdmi-nek. De persze az elite csomag sztem többet fog nyújtani annyival mint amivel több az ára. (jó hogy hardwareileg ugyanaz deakkor is.)
PS3:165000 ér egy szaros hd kábelt megerőltető lett volna belerakni a dobozba (pedig van benne hely). Mellékesen a Blue-Ray re nem kell alapozni mert az hogy a Sony azt erőlteti az nem jelent semmit(10 filmet kapsz meg kb most magyarországon amik közül 2 őn van szinkron...). A HD-DVD és a Blue-Ray között most lesz majd a háború ("hogy melyik legyen majd később szabványosítva vagy elfogadotabb"). A másik nagy kérdés pedig a gammák: Hát PS3-ra jelenleg nem sok minden kapható még sajnos a tavalyi nyitócímek közül sem. EZ BAJ. Mert így az ár/érték arány ami idáig sem volt olyan nagyon fényes az óriásit zuhan. Mellékesen az európai PS3-ból kivették a hardware es szoftveremulációt csak software es emulációval mennek a korábbi PS játékok (márpedig nem tudom mivel vagyok különb mint egy retkes japó vagy amcsi??? Állítólag olcsóbb lett a gép előállítása akkor csak azt nem értem miért drágább 60000-100000ftal mint amcsiknál vagy japóknál??!). A SONY a 2000 évek óta a nevére épít és sok láma van aki a 4 betűér hajlandó óriási felárat fizetni, pedig messze nem ér ma már annyit a SONY mint valaha ért. (Bravia tv-k tűrhetőek :) ). Az üzletpolitikájuk is felháborító az utobbi időben (főleg a PS3 nál buktam ki nagyon). Szóval ezért is döntöttem az XBOX360 mellett, csakmegvárom az ELITE kiadást. Aztán majd egy 3 év múlva mikor lesz értelme megvenni a PS3-at (mert 3 év múlva már lesz ugyanis akorra kihasználják majd kb az XB360 erőforrásainak nagy részét, illetve megtanulják rendesen programozni a PS3-at, és akkor majd a PS3 javára fog húzni a next genség.) akkor majd veszek egyet!
Remélem nem zavaró a véleményem ami "tényeken" alapszik nagyrészt. -
Miert van az,hogy a forza2 alatt 5-10 perc játék után kifagy a gép ?
Probáltuk másik gépen a lemezt ott nem volt ilyen probléma..
A lemez ricoh ,mindegyik gépbe samsung driver van.Másik játéknál nincs gond :)
Valaki Help !! pls
ötleteket ide várok :) -
priluki #17458 Én inkább azt szeretném tudni ,hogy a Box360-nak mikor lesz utodja?! Ez egyenlöre a homályos távoli jövö? -
#17457 nekem fél éve van meg és még semmi bajom nem volt vele. ha meg elromlik van rá két év gari. eddig még senki sem panaszkodott, hogy nem cserélték volna ki neki... -
syscoHUN #17456 Ez tokeletesen igaz,szerintem ezzel mas is igyvan,nekem is ittcsucsul a box a ps2 felett mint uj elnyomo.Lehetseges hogy lesz majd nagyteso(ps3)ha emberibb lesz az ara es lesz ra kicsit tobb gamma mint a mostani 3db. -
Én is pont ezt mondom. Kezd elegem lenni a 360ból a hibái miatt, de játék szempontjából jobb, mint a PS3. A PS3nak angy a tudása, teljesítménye, meg minden. Egy jól megtervezett és összerakott erős és jó gép, de a 360nak sokkal jobb a controllere, valamint eddig kb 3 olyan játékot találtam PS3ra, ami miatt érdemes lenne venni, XBOX 360ra viszont jobbnál jobb gémek jönnek. -
#17454 xboxot már lassan két éve lahet kapni, én nem akarok még fél évet várni, ráadásul szinte ugyanazok a játékok jelennek meg rájuk. még az sem érdekel, hogy talán újabb két év mulva szebb lesz a grafikája a ps3-nak. egyenlőre nem látok benne semmi vonzót amiért érdemes lenne megvenni, csak az veszi meg aki valamilyen okból ragaszkodik a sony gépeihez, ja meg aki olcsó blueray lejátszót akar... -
amdrula #17453 Igen, egy pc egy x360 házban... -
Ez most pontosan mi lenne?
egy pc-t raktak egy xboxba? vagy mi? -
xbox360pc -
A lemez ricoh ,mindegyik gépbe samsung driver van.Másik játéknál nincs gond :) -
Egyre több van már ,de mondok valamit : vársz még fél évet , méglejjebb megy ára meg lesz hozzá választék is!
-
syscoHUN #17448 Ismet egy X akta nyilik meg. 
Megkene nezni a lemez tipusat+ azt hogy a msik gep milyen drive-al uzemel.