banner
  • KILLER2
    Szeritnem teljesen jó a meglátásod, kb én is ezen a véleményen vagyok. Csak azt nem értem, hogy minek várod meg az elite-t. Remélem, hogy nem fogod flashelni, mert ha az elite 3 ledes lesz, akkor arra nagyon csúnyán rábasznál....
    #17462: Hát kocentráljanak. Én személy szerint szarok bele. Remélem akkor legalább ingyenes lesz az online a PS4nél, akárcsak a PS3nál. Mondjuk szeritnem baromság ez a csak online. Mondjuk addigra mindenkinek lesz ente, de nem igaz már, hogy fizetnie kell a netet is, ha játszani akar. Ez baromság. Ennyire nem lehetnek hülyék. Csak online nem megoldható. Így elmegy, hogy van 4-5 ilyen játék, de hogy egy konzol.....
    Én meg már nagyon várom a következő XBOXot. Remélem tanulnak a hibáikból és pakolnak bele mindent, ami kell és semmit, ami nem kell. mert pl egy normális hűtés jól jönne.... Kár, hogy elbaszták ezzel a 3 led dologgal a 360at és hogy ilyen fos olvasófejeket tettek bele, mert ha ezek rendben lennének biztosan még jobban fogyna. PS3 egyenlőre meg bukás. Ezt a kezdést nagyon elkúrták. Kevés játék, drága gép.