banner
  • mucsácsó
    Ahoj!

Lenne egy-két kérdésem hozzátok, remélem válaszoltok azért, és nem a lámázás lesz meg a leugatás..lehet, hogy mindennapi kérdések lesznek..
    [bár tényleg olvasgattam, keresgettem, FAQ-ot és a "technikai segítséget" elolvastam természetesen, ellenben még mindig van néhány dolog, ami nem egyértelmű számomra..]
    tehát van a technikai segítségben ugye ez a pont:
    "Most megflasheltem az xbox 360, de úgy hallottam,hogy folyamatosan frissitené kéne.. ez igaz? A jövőben nem működnek majd a játékok mert nem frissitettem a flasht?" - Ott a válasz, értem, felfogtam...csak a gond, hogy 2006. novemberi a post, azóta meg már gondolom gyökeresen megváltoztak a dolgok, és nem 3.3 a legfrissebb FW jelen pillanatban...
    Tehát, megkérdezném tőletek, hogy ha most veszek egy X360-at, elviszem flasheltetni, akkor az jó lesz huzamosabb ideig, vagy az újabb játékok folyamatosan megigénylik az FW frissítést [gondolom ezáltal az újabb flashelést], mint például egy PSP esetében? Vagy ez is olyan, mint például a régebbi konzoloknál alkalmazott chippelés? És szeretném még megkérdezni, hogy egyáltalán érdemes flasheltetni, tehát ebből nem származnak problémák? Csak mert visszaolvastam, és kb. 1 hónapos postban leírva láttam, hogy semmiféleképpen nem érdemes, mert hazavágja 3-4 hónap után a cuccot...azért meg újabb 100 ezer forint kicsit húzós =/
    Jah és azt jól gondolom, hogy ha van egy 20 GB-s vinyó már a gépben, akkor már nem kell memóriakari?

Köszönöm előre is a válaszokat, és bocsánat, ha fárasztóak/lámák voltak a kérdések! :P