-
Nos!
Premium: Alapgép (hdmi csati nélkül), wireless controller, headset, 20as winyó, ethernet kábel (nethez), komponens kábel. 80000-100000ft ig kapható.
Elite: Alapgép (HDMI), wireless controller, headset, 120as winyó, ethernet kábel, komponens kábel, HD kábel. Olyan 120000ft lesz!
1080p nél van jelentősége a hdmi-nek. De persze az elite csomag sztem többet fog nyújtani annyival mint amivel több az ára. (jó hogy hardwareileg ugyanaz deakkor is.)
PS3:165000 ér egy szaros hd kábelt megerőltető lett volna belerakni a dobozba (pedig van benne hely). Mellékesen a Blue-Ray re nem kell alapozni mert az hogy a Sony azt erőlteti az nem jelent semmit(10 filmet kapsz meg kb most magyarországon amik közül 2 őn van szinkron...). A HD-DVD és a Blue-Ray között most lesz majd a háború ("hogy melyik legyen majd később szabványosítva vagy elfogadotabb"). A másik nagy kérdés pedig a gammák: Hát PS3-ra jelenleg nem sok minden kapható még sajnos a tavalyi nyitócímek közül sem. EZ BAJ. Mert így az ár/érték arány ami idáig sem volt olyan nagyon fényes az óriásit zuhan. Mellékesen az európai PS3-ból kivették a hardware es szoftveremulációt csak software es emulációval mennek a korábbi PS játékok (márpedig nem tudom mivel vagyok különb mint egy retkes japó vagy amcsi??? Állítólag olcsóbb lett a gép előállítása akkor csak azt nem értem miért drágább 60000-100000ftal mint amcsiknál vagy japóknál??!). A SONY a 2000 évek óta a nevére épít és sok láma van aki a 4 betűér hajlandó óriási felárat fizetni, pedig messze nem ér ma már annyit a SONY mint valaha ért. (Bravia tv-k tűrhetőek :) ). Az üzletpolitikájuk is felháborító az utobbi időben (főleg a PS3 nál buktam ki nagyon). Szóval ezért is döntöttem az XBOX360 mellett, csakmegvárom az ELITE kiadást. Aztán majd egy 3 év múlva mikor lesz értelme megvenni a PS3-at (mert 3 év múlva már lesz ugyanis akorra kihasználják majd kb az XB360 erőforrásainak nagy részét, illetve megtanulják rendesen programozni a PS3-at, és akkor majd a PS3 javára fog húzni a next genség.) akkor majd veszek egyet!
Remélem nem zavaró a véleményem ami "tényeken" alapszik nagyrészt.