176908

-
Értem. :) Viszont ami nekem nem tetszik, azt nem hiszem, hogy végigviszem, mivel csak hétvégente van időm játszani. Bár minden nap látogatom a fórumot, és figyelem az eseményeket, még mindig csak "pótolok" olyan játékokat, amikkel nem tudtam játszani PC-n. De talán kezdem utolérni a jelent.Már alig várom, hogy megvehessem az Army Of Two-t. Valaki próbálta már? Apuval esetleg érdemes végigvinni koóp-ban? :] -
Ragnar360 #38713 OFF
England : The first coming...-soon :P :D
AZ ELSŐ ELJÖVETEL!!! -
Én pont ma értem a végére! es meg kell hagyni, hogy 2hónapig tartott :D a közepe miatt! nagyon ellaposodik a közepe! de az utolsó 3-4óra kárpótol, mert nagyon jóra sikeredett a vége szerintem! összesen 15óra alatt nyomtam ki, kb! Összességében szerintem jó játék! De a közepénél sokszor elgondolkoztam, hogy végig fogom e vinni valaha....és tessék :D -
Az Assasin's Creed olyan, mint egy "üres kenyérszelet": esztétikailag nem olyan rossz, de nem tudsz bele egy jót harapni, mert semmi alapja, semmi nincs rajta, ezáltal csak nézegeted, ám semmire nem mész vele.Mint ahogy az internetes cikkben olvasható volt: "Az év legszebb és legunalmasabb játéka". Én nem is értékelném, mivel nem vittem végig és nem kötött le egy percig sem. Pedig elég jó az alapötlet! -
Hát így van, részben annak tudható be...meg a nagy gépigénynek is azért =/
+részben csalódás a játék, mert story a béka segge alatt van, ráadásul semmi extra nincsen a henten kívül...jó..nanosuit :) De amiket hallottam róla, az alapján nem lett akkora siker, mint amilyen megváltónak várta mindenki.
Elég valószínű, hogy lesz konzolra is, főleg hogy a GDC-n titokban kiadót kerestek a játék X360-as verziójának, mint ahogy az utólag kiderült...nem tudom hallotátok-e. Meg amúgy is, már demózták 360-on is és PS3-on is a CryEngine 2.0-t, PS3-on pedig magát a Crysist is állítólag, szóval még az sem lehet, hogy nem bírja el... :) -
Az MA-val még nemjátszottam, de nemhiszem h abba olyan területeket olyan mennyiségben és minőségben kell megjeleníteni mint az Assassiansban... amugy aki unalmasnak találja az ne foglalkozzon a elléküldetésekkel hanem haladjon a főszálon töretlenül, nem kötelező h unalomba vigye az embert, vagyis azokat akik nem kaptak rá a hangulatára kelően. -
az okés, de most a grafikáról beszéltünk -
Nálam 2,5 órát ment és borzasztóan nagyot csalódtam benne! Nem minden a csili-vili grafika. Ráadásul az előző játékomnak, a Mass Effectnek sokkal szebb a grafikája, rettentően magasra rakta a lécet minden téren. -
Ahol 3 felé ágazik az út, ott mindig figyeld meg, hogy középen merre van az árnyék. Utána már csak arra kell figyelned, hogy mindig úgy menj ki, hogy mögötted legyen az árnyék (kb. 3-szor kell eljátszani). -
Torry #38705 Engem Assasin's Creed azthiszem 1 órára kötött le, bár lehet újra be kellene rakni és rákattannék. -
pedáloznak, h legyen, mert a PC warez nem váltotta be a reményeket :/ -
Hát persze...én egy szóval nem mondtam, hogy GoW a legszebb, hanem EGYIK legszebb :) Ha legszebb játékot kéne kiválasztani, akkor szerintem az Assára esne a választásom, báár igen, Bioshock is megfontolandó, de az a látványvilága miatt főleg. :) (fos techdemo minőségű Crysis nem számít, főleg hogy nincs boxon sem ;D) -
hát..ő..szépen szép volt, de pl, a Bioshock, vagy az Assassin Creed azért... -
Örülök, ha segítettem neked! :) Szerintem is egyébként egyik legerősebb X360 cím, és legeslegszebb játék, mely az Unreal 3.0-ás engine-t használja. (Jó, persze hát ez annak tudható be, hogy az Epic a fejlesztője a játéknak és motornak is egyaránt) UT3-at nem láttam még, de az is ugyanez a látványvilág a képek alapján. Tényleg hatalmas nagy gamma, én már nem tudom hányadszorra kezdtem el, és nem unom azért sem...Pedig én olyan emberke vagyok, aki többszörre aligha képes valamit is kijátszani, max. ha valami a szívemheznőtt nagyon (pl. HL2-t 6x :))
Nagy karakter a Marcus, viszont tényleg nem annyira megszerethető, mint pl. a DMC4-ben a Nero, dehát ez érhető is talán. Viszont a GoW 2-t nagyon nagyon várom, kíváncsi leszek, hogy mit dobnak össze CliffyB-ék. :) Egy biztos: tutira nem kell csalódnunk.
És áááá nemááár, nehogymár elhalasszák a Condi 2-t!!! :( -
Köszi a segítséget! Sikerült végre kinyírnom azt a bazinagy valamit és így kivégeztem a Gears of War-t is. :). Nem nagyon szeretem a túlságosan is scifi lövöldözést, de mivel úgymond "kötelező" játéknak volt beállítva, ezért kíváncsi voltam, hogy miért van ekkora neve Xboxos körökben. Hát, nem kicsit addiktív! Eleinte csak szoktam a játékot, aztán a végére már nagyon belejöttem. A grafikára és a hangokra egyáltalán nem lehet panasz, a zord és kegyetlen világot tökéletesen színekkel ábrázolták. Igazából egy-két helyet leszámítva végig iszonyatos mennyiségben pörög az akció. Néha voltak számomra kegyetlen nehéz részek, nem a "könnyen átfutható" kategóriába sorolnám a játékot. Nagyon tetszik a taktikai módszer, nem csak agyatlan darálás volt végre egy ilyen kaliberű játékban, ez kimondottan pozitívum. A karakterek szépen ki lettek dolgozva, ugyan nem olyan aprólékosan mint pl: a DMC4-ben, nekem annyira nem áll közel a szívemhez Marcus. Az irányítást szoknom kellett, hisz ez volt az első TPS játék amivel játszottam konzolon. Összeségében tehát "szerintem is" a 360 egyik legerősebb címe, a maga izgalmas, háborús/hentelős játékmenetével. 9/10 -
kösszi
-
Condemned 2 possibly delayed until April 4th? -.-
-
hát amiket írogattok :D én szeretek pc-n játszani és a gépemet is szeretem.. de attól amit leírtál néha én is eldobom az agyam..vagy töltse le és ne sírjon ha nem megy //akkor vegye meg// vagy le se töltse.. a warezosok többsége szinte már hobbyból tölti pcre a gameket... -
DMC4 topik vagy DMC4 végigjátszás, videókkal... -
lécci segítsetek :) elakadtam a DMC 4-ben //tudom ciki// amikor Danteval az erdőben vagyunk merre kell menni ?? Mert engem a füstök mindig visszaraknak ugyanoda.. most odáig eljutotttam, hogy van az a hely ahol van egy oszlop 3 tábla //piros töld lila// és 3felé lehet menni.. de mindig visszarak az ajtó elé, vagy harcután ilyen kis kék valamivel vagy rögtön :S:S:S pls help
-
Köszi
akkor ezt sem veszem meg :) -
Pécé => Csé 1.6 ( alapős az egyetlen:) ), Cs: Source ( csakis az, Portal, EP2, TF2 már konzolon hajtottam:D ), COD 4, és a szimek... minden más értelmetlen pécére... -
Beni521 #38692 3.: nem akármilyen TV-n hanem Full HD (najó HD Ready is jó nekünk is az van) TV-n ^^ -
CS 4ever, így van. :) Azt hajlandó vagyok PC-n játszani, az tényleg utánozhatatlan, és nem lehetne konzolon.. :) Viszont minden mást amit csak tehetek, azt 360 nyomok és fogok is. -
Én még játszok PC-én. Cs 1.6, Wow. Akkor se játszanám konzolon ha lenne rá :D De csakis ezeket, meg ami elfutogat PC-én és nincs meg 360-ra, azt is játszom. Condemned-et pl most viszem végig... -
Hehhe! LOL -
Ki lehet azt nyírni.. :) Először nekem is nehézkesen ment, de másodszorra már könnyebben sikerült. Azt a snipert, ami a kabinban van (még mielőtt kinyitod az ajtót és kimész hozzá) feltétlen vedd fel! Abból mindegyik golyót belereszted a FEJÉBE, mikor nincsenek rajta azok a madarak vagy mik...+ha nem lenne elég neki, akkor kicsit megtunkolod még sima ólommal, és tuti megdöglik ;) -
LOL milyen X360 hirdetések vannak aproneten :))
http://apronet.hu/one.php?adid=6943353 -
Ti ki tudtátok nyírni a GOW végén RAAM-ot? Avval szenvedek nagyon régóta, már néztem videokat is, de egyszerűen nekem nem fognak rajta úgy a lövések, mint ami a videókon látszik :S... -
a fix kamera nem sokat számít...
Amúgy én is amióta megvan a box egyre többet játszok azon.
Habár én úgy vagyok vele, hogy mind a kettő jó...egyik ebben egyik abban... De tényleg igaz, hogy egy Xbox 360 JÁTÉKbeli teljesítményéhez 200-250 ezres gép kell, viszont egy ilyen gép értékállóbb ... szerintem aki megengedheti magának vegyen X360at //én azt tettem :)// és szépen lassan kezdjen gyűjtögetni gépre, így azzal és akkor játszik amivel akar...Amúgy ha meg fotelból akar játszani :D kösse rá a gépet a TV-re :) -
Hát én is hasonló állásponton vagyok...PC-n nem is játszom már (jó, néha CS:)), és eleve rossz szemmel nézek az általában idióta felfogású vérpistike PC-sekre (hatalmas tisztelet a kivételnek, mert bizony szerencsére vannak még), ám ez tényleg így van...eleve csak elég annyit mondani, hogy: warez. Csak egy aktuális példa: Ki lett rakva az Assassin's Creed rilíz, mondtam is haveromnak: fogadok, hogy SG-n (nem minősítésként mondom) TOP 3-ban ott az Assa PC-s topic. Mit ad Isten? ELSŐ. Benézek...töménytelen mennyiségű warez, sírás, hogy szaggat, stb..undorító és felháborító, na...Szaggat a játék? OPTIMALIZÁLATLAN SZAR, SHIFT + DEL!!! Ráadásul sokan csak végigszaladnak a játékon, vagy esetleg végig sem játszák. Meg az állandó sírás, hogy legyen ez meg az PC-re...Nem véletlenül nem szívesen készítik el egyes játékokat PC-re, nyilván több okból sem.
Elnézést kérek én is, ha még van nagy PC párti ebben a topicban, de csak attól, aki nem ilyen begyöpösödött, mint ahogy azt a példában is leírtam. Jól fel bírom húzni az ilyen sok hülyén magamat... -
A fix kameranézet miatt szerintem nem lenne túl nagy a gépigénye a DMC-nek! -
Ha valaki (tegyük fel) a DMC4-el nagyon szeretne játszani, és van neki egy gyenge-közepes gépe:
1. PC-re 99%, hogy nem lesz szebb, semmilyen tekintetben.
2. A szaggatás iszonyat sokat ronthat a játékélményen (Nyílván "ha" szaggatni fog PC-re, de szerintem nem fognak vele olyan sokat "optimalizálkodni")
3. Nem mindegy, hogy egy széken ülve, vagy egy fotelba süppedve visszük végig egy monitoron, vagy egy TV-n. :)
4. Nem mindegy, hogy egy kábel nélküli kontrolleren játszunk, vagy egy egér+billentyűzettel próbálkozunk.
Ha az anyagi oldalát nézzük, akkor sem másodlagos a dolog: Ha beleölünk a gépbe 150 ezret és mondjuk a DMC4 szggat, mert "szarul optimalizálták", Xbox meg 60-70 ezer ft, és megvettem 15 ezerért a játékot, még mindig jobban jártam a 360-nal...:) Bocs, ha most PC-s szapulásnak tűnt, ez nem az. Nyílván a számítógépnek is vannak előnyei az Xbox-al szemben, de én most azt a példát vettem, hogy egy ilyesmi kaliberű játéknál "általában" mi a helyzet PC-n (tisztelet a kivételnek).Én a magam szemszögéből azt vettem észre, hogy azóta nem játszok gépen, amióta megvan a konzolom, mert élvezem a minőséget, a mennyiséget és most érzem "teljesnek" a játékélményt, hisz 10 évig mindig 3 lépéssel le voltam maradva a gépemmel. Bocs ha egy kicsit bőszavú voltam, ez a véleményem :) -
Így van, viszont azért egy-két jelenet tényleg odaveri rendesen. Bár az Advent Children továbbra is legjobb :)
Alwares: Tudom, hogy nem jött ki PC-re...és amilyen kuss övezi, nem is csodálnám, ha nem jönne. Akárcsak a pl. Turok PC-re..mind ilyen sufniátirat, aztán meg szidják csak őket..Sok eszes :D
Amúgy igen, DMC4 így volt a jó a folyamatos 60 FPS-sel teljes pompában, de mindezt egy PC nem tudom hogy bírná el...max valami 150-200 ezer Ft-os vas. :P -
Grafika nagyon jó! nah erről a játékról pont elég is ennyi, mert a többi említésre sem méltó! -
Szar játék. Van aki ennek is örül. Azért remélem igényesebb vagy ennél :D
Soliders of Fortune Pay szintű grafikát és nagyjából olyan játékmenetet kapsz, második világháborós csendes óceáni szigeteken... -
The History Channel-Battle for the Pacific
ezzel játszik Valaki?
kiváncsi vagyok milyen játék -
Soká lesz =( -
Elvileg április 11.-ére várhatjuk a nagy művet! -
Már néztem...elájultam =D