banner
  • dienesoft
    Ha valaki (tegyük fel) a DMC4-el nagyon szeretne játszani, és van neki egy gyenge-közepes gépe:
    1. PC-re 99%, hogy nem lesz szebb, semmilyen tekintetben.
    2. A szaggatás iszonyat sokat ronthat a játékélményen (Nyílván "ha" szaggatni fog PC-re, de szerintem nem fognak vele olyan sokat "optimalizálkodni")
    3. Nem mindegy, hogy egy széken ülve, vagy egy fotelba süppedve visszük végig egy monitoron, vagy egy TV-n. :)
    4. Nem mindegy, hogy egy kábel nélküli kontrolleren játszunk, vagy egy egér+billentyűzettel próbálkozunk.

Ha az anyagi oldalát nézzük, akkor sem másodlagos a dolog: Ha beleölünk a gépbe 150 ezret és mondjuk a DMC4 szggat, mert "szarul optimalizálták", Xbox meg 60-70 ezer ft, és megvettem 15 ezerért a játékot, még mindig jobban jártam a 360-nal...:) Bocs, ha most PC-s szapulásnak tűnt, ez nem az. Nyílván a számítógépnek is vannak előnyei az Xbox-al szemben, de én most azt a példát vettem, hogy egy ilyesmi kaliberű játéknál "általában" mi a helyzet PC-n (tisztelet a kivételnek).Én a magam szemszögéből azt vettem észre, hogy azóta nem játszok gépen, amióta megvan a konzolom, mert élvezem a minőséget, a mennyiséget és most érzem "teljesnek" a játékélményt, hisz 10 évig mindig 3 lépéssel le voltam maradva a gépemmel. Bocs ha egy kicsit bőszavú voltam, ez a véleményem :)