Hát én is hasonló állásponton vagyok...PC-n nem is játszom már (jó, néha CS:)), és eleve rossz szemmel nézek az általában idióta felfogású vérpistike PC-sekre (hatalmas tisztelet a kivételnek, mert bizony szerencsére vannak még), ám ez tényleg így van...eleve csak elég annyit mondani, hogy: warez. Csak egy aktuális példa: Ki lett rakva az Assassin's Creed rilíz, mondtam is haveromnak: fogadok, hogy SG-n (nem minősítésként mondom) TOP 3-ban ott az Assa PC-s topic. Mit ad Isten? ELSŐ. Benézek...töménytelen mennyiségű warez, sírás, hogy szaggat, stb..undorító és felháborító, na...Szaggat a játék? OPTIMALIZÁLATLAN SZAR, SHIFT + DEL!!! Ráadásul sokan csak végigszaladnak a játékon, vagy esetleg végig sem játszák. Meg az állandó sírás, hogy legyen ez meg az PC-re...Nem véletlenül nem szívesen készítik el egyes játékokat PC-re, nyilván több okból sem.
Elnézést kérek én is, ha még van nagy PC párti ebben a topicban, de csak attól, aki nem ilyen begyöpösödött, mint ahogy azt a példában is leírtam. Jól fel bírom húzni az ilyen sok hülyén magamat...