Köszi a segítséget! Sikerült végre kinyírnom azt a bazinagy valamit és így kivégeztem a Gears of War-t is. :). Nem nagyon szeretem a túlságosan is scifi lövöldözést, de mivel úgymond "kötelező" játéknak volt beállítva, ezért kíváncsi voltam, hogy miért van ekkora neve Xboxos körökben. Hát, nem kicsit addiktív! Eleinte csak szoktam a játékot, aztán a végére már nagyon belejöttem. A grafikára és a hangokra egyáltalán nem lehet panasz, a zord és kegyetlen világot tökéletesen színekkel ábrázolták. Igazából egy-két helyet leszámítva végig iszonyatos mennyiségben pörög az akció. Néha voltak számomra kegyetlen nehéz részek, nem a "könnyen átfutható" kategóriába sorolnám a játékot. Nagyon tetszik a taktikai módszer, nem csak agyatlan darálás volt végre egy ilyen kaliberű játékban, ez kimondottan pozitívum. A karakterek szépen ki lettek dolgozva, ugyan nem olyan aprólékosan mint pl: a DMC4-ben, nekem annyira nem áll közel a szívemhez Marcus. Az irányítást szoknom kellett, hisz ez volt az első TPS játék amivel játszottam konzolon. Összeségében tehát "szerintem is" a 360 egyik legerősebb címe, a maga izgalmas, háborús/hentelős játékmenetével. 9/10