176877

-
Ha Live-on veszed, akkor azt már nem bírod törölni, úgy tudom. Többet ér, ha valamelyik konzolboltban veszel inkább Gold előfizetést, jobban jársz vele. -
A box vs PS3 vitához csak annyit:box=GoW GoW futtatására és szóba melegítésére való olcsó kütyü. Minden másban másban mérföldekkel szarabb a PS3-nál, még ősz után is.
Ilyen kommentet én is be tudok nyögni, de ettől még mindig nem lesz jobb egyik a másiknál. Egyébként szerintem a PS3 tulajok elenyésző százaléka az, aki csak MGS4 miatt vett konzolt. -
Hello!
Valaki megírná nekem PM-ben, hogy hogy kell Live-on keresztül Gold előfizetést venni? -
Toopac #47548 Gyerekek a képlet szerintem roppant de roppant egyszerü. Ebben a véget nem érő ps3 vs xbox harcban elmondom az én álláspontomat is hátha..... Tényleg nem Ps3 fikázás képpen, de sokan a Blue-Ray nyálfolyatássall küzdenek a kedves xbox fan társaim ellen. Blue-Ray..... Hűűűha és akkor mivan. Ha már a piacon nagyon fenyegető lessz a BlueRay szükségessége a Microsoft fogja majd magát az szépen ő is belerakja a maga kis Blue Ray-es cuccát a boxába. És akkor bizony lessz ám megint Sony-éknál nagy koppanás...... meg másnál is. Ennyi -
Ha valaki tud 20 GB-os HDD-t ne féljen szólni! -
Én is kipróbáltam, de engem nem fogott meg. Megvenni biztos nem fogom, met vannak már más kiszemeltjeim. Inkább a Contra/Super Contra. 
Viszont a számítógép hack-eléses minijátékkal jól elvoltam....
-
Nekem semelyik konzollal sincs bajom, de ezen szarrá röhögtem magam :D:D:D
"ps3= metal gear 4 futtatására való drága kütyü" -
letöltöttem a bionic command rearmed demojat :D
Te jó ég, mekkora játék :D
A játék, a zene, a dialog design tökéletesen lett 2008-ra updatelve.
lehet ez lesz az első játék, ami miatt ms pontok vásárlására adom a fejem :D
ps3 vs box vitához csak annyit: ps3= metal gear 4 futtatására való drága kütyü. minden másban mérföldekkel szarabb a boxnál, főleg ősz után :D
-
Már hogy lenne egy hónap lemodellezni egy autó akármiben a GT5-höz? Mekkora marhaság ez?
Azt mondták több mint 400 autó lesz benne. Nos akkor hány hónap alatt hány autó készül el, ha egy autóhoz 10 ember munkája szükséges és összesen 250 ember dolgozik a GT5-ön engine, netkód és leveldesign )stb-t is beleértve.
-
Nem ugy kell érteni:) egy modell simán lehet 1 hónap, de persze nem csak egy modellt csinálnak hanem sokat párhuzamosan... hiszen akkor 20 év mulva se jönne ki a játék:) -
Kiváncsi volnék valami linkfélére... És ne mond hogycsak haver mondta... -
aha lusták -
Egy hónap? Kicsit lusták a fejlesztők nem? -
Hogy mennyire igényes lesz majd kiderül, idejük van hogy nagyot alkossanak, de ha csak modelleket csinálnak amik valóban nagyon szépek, abból még nemlesz első osztályú autószimulátor... -
Hasonló szintű volt a kijelentésed, mondjak kicsit igényes játékokat? Forza, PGR, Bourne, Madden, MGS, Ratchet és lehetne sorolni, de egy majd vmikor kijövő dologra ilyen kijelentést nem tennék. Én is tudok egy rohadt igényes játékot, összeszarod magad olyan lesz, adok számlaszámot 13 000 HUFért máris láthatod a koncept artokat...
-
mitbeszélsz? -
A heti ötöslottó számokat ha kérhetném privibe... -
A GT5 nem átbaszás kishaver és megfog jelenni csak egy honapba kerül Egy(1) auto lemodellezése.Kicsit igényes játék lesz. -
Látom zajlik az élet.... -
BuktaXbox360 #47532 3ledes okos PRÉMIUM gép (javítható) új fejjel 40ért eladó vagy Liteon ARCADE csere játszik.
PM akit érdekel. aug29-31ig személyesen Pesten is át tudom adni. -
Foxhound1980 #47531 Semmire, az PR duma. Az olyan mint amit Phill Harrison mondott a KZ2 renderre az E3-mon: "yeah, it's real time". Teljesen fals információ. -
és szerinted a 30% mire vonatkozik? -
Említettem a hozzászólásomban egy szóval is? Még a boxot sem szidtam, nem szokásom. Én nem az exkluzív címek miatt vettem PS3-at. Egyáltalán nem azok miatt. De még mindig nem magyaráztad el, hogy akkor én miért is lennék "pöcsfej"? Mert megvettem egy gépet, ami nekem tetszik és megbízok benne? Olvastál te tőlem valahol box szidást? Mert te a hozzászólásodban nem a gépet gyaláztad, hanem a felhasználóit, akiket nem is ismersz. Fogalmad sincs, hogy ki miért vett gépet, mégis így vélekedsz róluk? Gondolkozz már kicsit, mielőtt benyögsz valamit. -
Foxhound1980 #47528 De, sajnos. Nem létezik löncs gép ami ne szart volna be 1-2 kivételtől eltekintve. -
Ezt te sem gondolhatod komolyan... -
Nyugalom, nyugodtan írja le mindenki melyik a jobb és szerinte miért de a határokat ne lépjük át... -
Nekem meg semelyik ismerősöm első szériás gépe nem szart be, akkor egyezzünk ki 50%ba?
-
Foxhound1980 #47524 Egy ismerősöm sincs (pedig van jó pár) akinek ne szart volna be a 360 ami az első szériából van. Megdöbbentő a dolog de egyetlen embert sem tudok mondani. Sztem ez elég reprezentatív. -
Te normális vagy? Most komolyan.... Mondjuk szerintem a legjobb poén a 800 milliós USA volt 
Egyáltalán mi a fasznak van neked 360-ad ha csak fikázod. Hogy még jobban megalapozhasd az idiótizmusodat?... -
Nahh... Annyi nincs, az első széria nagy része is főleg az afroamerikai összeszerelő munkások hozzá nem értése és a túl környezetbaráti(ólommentes forrasztás
) hozzá állas miatt döglött meg.
-
Foxhound1980 #47521 Naaaa....30% a PR közleménye. Első szériás gépnél a valós meghibásodási ráta 90% környéke.
Szerk: most meg a Hana chip miatt megy a szopkodás, az egész kontstrukció úgy sz@r ahogy van. -
Mi a helyzet a felrobbant ps3akkal?
USAba 100$ a box, itt égette szarrá magát a Sony a 4x annyiba kerülő gépével.. play and charge kit? ne röhögtess, hogy te egy olyan dolgot ami nélkül nem menne a kontroller extrának számítasz... goldra nem sajnálom a pénzt, mert szvsz fényévekkel jobb a live, mint a PSN. Szerencse, hogy tök reális MGS4, ahol boss harc közbe veszem a bármikor behozható menüből a rakétát, hogy legyen mivel lőni az ellent + a medpackot (tiszta reality) egy kategóriába sorolandó egy sci-fi fpsel, ami SOKKAL korábban jelent meg. GT5 legnagyobb átbaszás fizetsz egy demoért és pénzeled, hogy talán egyszer majd lesz belőle vmi. Nem emlékszem rá, hogy GT5Pbe törne bármi is a járművön, szval az arcade autózást ne hasonlítsuk a forzához, meg az átmegyek az ellenfél kocsiján szellemként, kilépek hostként ha nem én nyerem a versenyt, hogy más statja se javuljon (PSN rull)... Resistance, több JOBB fps is van boxra, nekem személy szerint nem jött be az half-life arctámadok rohama amit le kell rázni a kontrollerel vagy a fuss át az aknamezőn és társai... Ratchet jó platform, de Xre több van ebből a stílusból (pl.: Crash). Motorstorm---> demot eladni full gameként jeles, plussz 1 motorskinért sok pénzt kérni még ügyesebb....
Értem én, hogy nem veszekedni akarsz, csak minden vas este jobb dolgod nem lévén elkezded ecsetelni, hogy miért jobb a psed, mint a boxod. Ezzel nincs semmi baj, csak 7ről 7re ugyanazokat hangoztatod és egy idő után unalmassá válik. -
400 dolcsi: 65K, nem 58, de akkor is szemtelenül olcsó
-
"Arty Wadarr az élő példa rá, hogy mennyire szutyok a 360 felépítése, mindig akad neki meló a boxokkal ez nem érdekes?"
valszeg az viszi hozzá aki warezol és vesztette a granaciát, az a pár ember nem tükröz semmit, de azt mindenki tudja hogy az első szériánál 30%os kb a meghibásodás, utána ez visszaesett normálisra... -
Nem lőttem én túl csak elmondtam a tényeket.
Arty Wadarr az élő példa rá, hogy mennyire szutyok a 360 felépítése, mindig akad neki meló a boxokkal ez nem érdekes?
AZt meg, hogy itthon miért adják ennyiért a PS3-t azt kérdezzétek emg a 800 milliós USA-ban, amikor ott a 80G-s ps3 400$. Remélem nem kell ezt átszámolnom mert az kemény 58K :):D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D: Áhh itt égette magát szénné az ms:) jah hozzá play and kit charge, goldot fizeted és nincs benne BD. Végül is akkor most nincs probléma csak ezeka kijelentések nem fedik a valóságot némely 360 tulajnál.
Akkor még az MS nem tudott kaidni egy Uncharted szintű gémet az MGS 4 alázza a halo 3-t, GT5P is kenterbe csapja a FOrzákat, ne adj isten vagy egy Eye Of Judgement PS3-ra amiről szerintem nem is tudjátok micsoda. _Netán egy Resistance , Ratchet Clank, Motorstorm meg most majd Little BIg planet és még megannyi számos nagy stuff:) Szóval azért az érdekes, hogy nagyon kevés ember tudna itt úgy postolni, amiben az áll full gyári gépem van, semmi MODDING nincs benne:D
Na mindegy nem veszekedni akartam mert énis élvezem a box gyengeségeit amit kegyetlenül ki is használok:)
-
detoxic #47516 77-ben születtem...Akkor még apád is pelenkában mászkált 

-
Speedy86 #47515 szánalmas amugy ami itt megy. Ki nem szarja le melyik a jobb? Ha a te igényeidet kielégíti az egyik akkor neked az jo és kész.
pl én ps3-at 1 game miatt vennék meg. Grand turismo 5. ennyiért meg nem adok ki dupla pénzt. Viszont ha a final fantasy meg a resident evil maradt volna csak ps-es akkor egyértmű ps lenne:D
szerintem kár szidni egymást. akinek van sok sok pénze egy nagyon kicsi pluszra az vegye meg;) -
ja és nem azt mondtam,hogy az a pöcsfej,aki a ps3 exclusive címek miatt vesz ps-t,mert sokan vannak akiknek van mind2 -
miért is játszak multi platform játékkal egy kb 2x olyan drága gépen, mint a box????
és kérlek ne gyere a nevetséges musiccenter-ja bocsi mediacenter baromsággal,mert kb csak ezt lehet felhozni, ja meg a blúréj lejátszót,de már jómagam is meg aszem más is már állást foglalt az ügyben,hogy mindent arra amire való
a konzol játékra való szvsz -
Na azért legyél szíves állítsd le magad! Miért is lennék én "pöcsfej" szerinted? Mert fanboynak nem tartom magam, a megnyilvánulásaim szerint nem is vagyok az több más társammal együtt. Szóval ezt legyél oly kedves meséld el, mert ha valakit szidsz, akkor az legalább ismerje az álláspontodat. Ha itt kultúrált beszélgetés folyik (mert az folyt), akkor mi a jó büdös francért kell neked itt így jellemezni a PS3 tulajokat? Mondta itt rád valakit azt a jelzőt (vagy a PS3 topicban), mert boxod van? Gondolkodj már egy picit, ember, mielőtt ismeretleneket ítélsz el. Túl lőtt a célon tart? Igen! Miért? Mert néhányan ezt csinálták a PS3 topicban is, de nem mondta senki a másikat "pöcsfejnek", mert boxot vett.