banner
  • avengir
    Mi a helyzet a felrobbant ps3akkal? USAba 100$ a box, itt égette szarrá magát a Sony a 4x annyiba kerülő gépével.. play and charge kit? ne röhögtess, hogy te egy olyan dolgot ami nélkül nem menne a kontroller extrának számítasz... goldra nem sajnálom a pénzt, mert szvsz fényévekkel jobb a live, mint a PSN. Szerencse, hogy tök reális MGS4, ahol boss harc közbe veszem a bármikor behozható menüből a rakétát, hogy legyen mivel lőni az ellent + a medpackot (tiszta reality) egy kategóriába sorolandó egy sci-fi fpsel, ami SOKKAL korábban jelent meg. GT5 legnagyobb átbaszás fizetsz egy demoért és pénzeled, hogy talán egyszer majd lesz belőle vmi. Nem emlékszem rá, hogy GT5Pbe törne bármi is a járművön, szval az arcade autózást ne hasonlítsuk a forzához, meg az átmegyek az ellenfél kocsiján szellemként, kilépek hostként ha nem én nyerem a versenyt, hogy más statja se javuljon (PSN rull)... Resistance, több JOBB fps is van boxra, nekem személy szerint nem jött be az half-life arctámadok rohama amit le kell rázni a kontrollerel vagy a fuss át az aknamezőn és társai... Ratchet jó platform, de Xre több van ebből a stílusból (pl.: Crash). Motorstorm---> demot eladni full gameként jeles, plussz 1 motorskinért sok pénzt kérni még ügyesebb....
    Értem én, hogy nem veszekedni akarsz, csak minden vas este jobb dolgod nem lévén elkezded ecsetelni, hogy miért jobb a psed, mint a boxod. Ezzel nincs semmi baj, csak 7ről 7re ugyanazokat hangoztatod és egy idő után unalmassá válik.