Nem lőttem én túl csak elmondtam a tényeket.
Arty Wadarr az élő példa rá, hogy mennyire szutyok a 360 felépítése, mindig akad neki meló a boxokkal ez nem érdekes?
AZt meg, hogy itthon miért adják ennyiért a PS3-t azt kérdezzétek emg a 800 milliós USA-ban, amikor ott a 80G-s ps3 400$. Remélem nem kell ezt átszámolnom mert az kemény 58K :):D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D: Áhh itt égette magát szénné az ms:) jah hozzá play and kit charge, goldot fizeted és nincs benne BD. Végül is akkor most nincs probléma csak ezeka kijelentések nem fedik a valóságot némely 360 tulajnál.
Akkor még az MS nem tudott kaidni egy Uncharted szintű gémet az MGS 4 alázza a halo 3-t, GT5P is kenterbe csapja a FOrzákat, ne adj isten vagy egy Eye Of Judgement PS3-ra amiről szerintem nem is tudjátok micsoda. _Netán egy Resistance , Ratchet Clank, Motorstorm meg most majd Little BIg planet és még megannyi számos nagy stuff:) Szóval azért az érdekes, hogy nagyon kevés ember tudna itt úgy postolni, amiben az áll full gyári gépem van, semmi MODDING nincs benne:D
Na mindegy nem veszekedni akartam mert énis élvezem a box gyengeségeit amit kegyetlenül ki is használok:)