176876
banner
  • theone91
    Igen viszi. Nem bassza szét.

Ugyan nem mindeggyiket és vinyó is kell hozzá.
  • DöflingR
    Viszi, és nem bassza el :) Viszont egy HDD mindenképpen kell hozzá.
  • Ironmask
    az xbox360 viszi a sima xbox-os játékokat? és,ha viszi akkor nem bassza el a sima xbox-os játék a gépet?
  • Gideon Wieth
    imádtam ezt a részt! Hattalmas hangulata van :D
  • Cápafogxy
    Kicsit középtől balra kell menni amerre elmanővereznek a gépek és meg kell fogni egyet az erővel a repcsiket és hozzávágni a másikhoz. (így lehet leggyorsabban megölni őket) majd erővel meg kell fogni a nagy destroyert és az analogokat arra irányítani amerre mutatja. Majd jönnek újra a kis repcsik gyorsan meg kell őket újra ölni hogy folytatni tudd a nagy destroyer leszedését. (ha lassan ölöd meg a repcsiket akkor a nagy destroyer visszaáll eredeti állapotába és nem tudod leszedni, magyarul gyorsan kell csinálni)
  • DanielT
    Játékkal kapcsolatban a játék topikjában kérdezz. Így nem lövöd le a poént annál aki még nem játszotta.
  • trick daddy
    Yeah cool ez a fifa 09 most csinálgatom a SZtár-mod-ot 1 énáltalam kreált emberkével (AKI nagyon fejlödik ).Eleinte naon furcsa volt ez a mód de már belerázódtam.
  • Istencsászár
    Van Fifa topik, ott többre viheted:)
  • DöflingR
    megírja a gyár ASD_:ASD_:ASD_:
  • Gideon Wieth
    Szisztok!

Miért van az hogy csináltam a fifa09ben egy saját játékost és a menedzser módban a megadott meznév és szám helyett Richard 77 R Jonest ír ki 25ös számmal ??? Nem lehet változtatni valahogy ?
  • Pacal17
    Hali!

Nem kell megirnod! Megirja a gyár! Aztán csak meg kell venni :)))
  • Pacal17
    én tudom, eleinte warez bogzot akarrtam venni de lebeszéltem magam + az ezsgé is lebeszét :) jobbezigy
  • Örm
    Hello!

A Star Wars Force Unleashead-ben az utolsó előtti pályán amikor T G
    Fighterek jönnek és van egy nagy hajó ott mit kell csinálni?
  • DöflingR
    "há jóvanna, nem tehetek a fogyatékosságomról :D" - Lol ez nagy

Fogalmam sincs mi a probléma:D Routeren keresztül próbálsz kapcsolódni?
  • Tujm
    há jóvanna, nem tehetek a fogyatékosságomról :D ha túl hosszú a mondat ott mán belezavarodok :D
    az a lényeg hogy nem tok felmenni netre a boxal, mer azt írja hogy IP FAILED. de beírtam mindent ahogy kell.
  • DöflingR
    Gondolom azt is jól megfogalmaztad
  • Tujm
    nekem bezzeg nem segít senki se nem :(
  • DöflingR
    Hát valszeg nem nehéz ha ilyen sok warezos van:D De nem ugyanúgy kell kiírni mint a dvd filmet az biztos
  • Istencsászár
    Mondjuk én se tudom hogy ekll kiírni 360warezt:) DVDt sem írtam soha..., de gondolom nem lehet sokkal nehezebb mint egy cd írás:D
  • DöflingR
    Szívedből szóltam igaz?:D
  • Istencsászár
  • DöflingR
    Napról napra hülyébbek ezek a warez keciek..
  • Cápafogxy
    Látom nem értitek a kérdést. Nah mindegy nem is ide való.
  • detoxic
    Nem kell kiírni!
    Vedd meg(ha már ekkora láma vagy,és olvasni sem tudsz)!

Google le van tiltva???
  • Voltan
    Rosszul fogalmaztam. A játékok 10%-a érdekel potenciálisan, és ezeknek is vagy a fele a kukába kerül kipróbálás után. Csak nagyon kevés megy át a végső rostán.
  • Mordoc911
    Hali tud valaki linket adni hogy miképp kell x360-as játékot ki Írni?
    pl milyen Író progi kell hozzá meg ilyesmi...
    Előre is köszi
  • DöflingR
    A billentyűzetet mivel tisztítod?
  • bexinho
    nedves törlőkendővel :D
  • Cápafogxy
    OFF:
    Műanyagot úgy általában mivel lehet szépen tisztítani?
  • Tujm
    H4LP ME!!4!44négy!!
    PPPoE netem van. beállítottam a dashboardba a system fülecskénél, a net izénél, a pppoe beállításoknál a felhasználónevet, jelszavat, a kapcsolat nevét, az ip címet automatikusra állítottam. próbáltam csatlakozni, kiírta hogy ip address tesztnél hogy failed. írja hogy ha nem megy indítsam újra a boxot, újra indítottam. és még most se megy. valakinek valami ötlete van esetleg?
  • Alwares
    Ezzel valahogy én is így vagyok... Most ősszel már előrendelésbe szerintem többet elköltöttem játékra, mint a legtöbb legitim játékos... Aztán mégse... Gari van, flash van, ha nem lenne az se baj, mert már már csak egy-két játékkal játszom. Rengeteg hulladék jön ki 360-ra is, ami még egy verbát se ér meg... Sajna... Ellenben ott vannak ezek a fantasztikus játékok, amiket nehéz letenni. Gow is megvan pedig össz-vissz kétszer ha végigtoltam.
    A lényeg az, hogy ha valaki eredetizni akar, ahhoz annyira nem kell sok pénz, feltéve ha nem megjelenés napján akarja az ember tolni...
    Fable 2, Dead Space, Fallout 3, Mirrors Edge, Endwar... Ezek már várnak :)
  • Istencsászár
    Nehéz elszakadni a wareztól, van akinek nem sikerül... ő arra használja hogy megnézze a játékokat, mivel a demók, a hd videók és videó rivjúk illetve a teszek számára nem eleget, aztán hogy valójában hogy csinálja nem tudhatjuk... letölti a játékokat és végigjátsza? aztán megveszi ha tetszik? vagy végigjátsza és félredobja... bár ha csak pár cím érdekli az embert, akkor a warez miatt nem ésszerű a lájvot eldobni meg a garit...
  • deep
    Kicsit ellentmondásos amit írsz. Ha eleve a játékok 10%a érdekel, akkor azokat miért nem lehet megvenni? Ez kéthavonta 1-2 címet jelent, ami nem nagy érvágás már magyar pénztárcával sem.
  • DanielT
    A lényeg, hogy nem vagy teljesen tévúton és a szándék tisztelendő. Csak ne álljon meg a dolog.

Irány a jatekaim.hu és szerezz be olcsón legális címeket a gyűjteménybe.
  • Voltan
    Én a magam részéről bűvölt X-et használok, offline accounttal.
    Ha úgy vesszük, félWarezos vagyok, mert ami tetszik, azt megveszem. Megvan a GTA4, a Darkness, és megveszem a Mass Effect CE-jét is. Ami látatlanban must buy, az a Fallout CE lesz, kult rajongója vagyok a dolognak. Live-ra nekem nincs szükségem, mindig is single player fan voltam. Egy rövid CS és WoW kitérő után nekem nem kell a multi. Nem mert szar, hanem egyszerűen nem nekem való. A demók sem érdekelnek, mert kevés, amit mutat. Eleve kb. a 10%-a érdekel a játékoknak, és csak azokra fókuszálok.

Az X-Boxot támogatom, szintén a magam módján. Ha valami jó és tetszik, az előbb-utóbb a polcra kerül.
    Lehet, hogy rohadék warezos vagyok az itteni mércével, de zsákbamacskát nem veszek.
  • bexinho
    Köszi a választ. Nekem am drive miatt lett elküldve, elég rémisztő hangja volt olvasás közben(mintha karcolná a dvd-t) meg sokszor be se olvasta őket.
  • Istencsászár
    "azota mar a 3. x360-amat nyuzom, ez mar nincs meg hackolva, legitim gammakat veszek viszont a regi accountomat hasznalom ;)"

saját kárán tanul az ember...
  • AnarchoiD
    az elso x360-am javitasa igy tortent, tudni kell hogy az a gep "patkolt" volt ... de ... szereztem ra uber jo matricat, neten elotte nemvolt szal nem szurhattak ki... annyi idot toltott naluk mint a tied(mire eszembejutott megnezni csomagkovetesen, mar jott vissza;).

Amikor visszajott :

1. - 3led hiba megszunt, gyarilag valami uj hutest raktak bele
    2. - Kivancsisagbol megneztem a live-t es olyan hibat irt ki livere kapcsolodaskor amit elotte senki nem latott ;)
    3. - gep kezhezvetelekor felhivtam MS-t , megkoszontem a szervizt , live kerdesnel lepattintottak : Mo-n nincs live support , igy azzal ok nem kivannak foglalkozni ;)

Sors fintora, hogy adtak egy 1honapos live-t a szereles okan + elnezeskero level... ;)

azota mar a 3. x360-amat nyuzom, ez mar nincs meg hackolva, legitim gammakat veszek viszont a regi accountomat hasznalom ;)
  • DöflingR
  • theone91
    [megsértődött]