176875
banner
  • cenobite
    Bakker, itt agyaltam, hogy mi az a "halo kábel"..., mondom külön kábel a játékhoz??? Hát persze hogy hÁló kábel.
  • Cápafogxy
    Ezt már én is kérdeztem, de nem jött válasz.
  • Örm
    Hello!
    Az új dashboard update fog tartalmazni felírat támogatást a divx filmekhez?
  • Sephi
    Pontosan. A kabel az kabel marad.

Pont neztem MM-ben a halo kabeleket ilyen 7000 ft korul mert aranyozott... ugyanaz a kabel 1000 ft-bol kijon ha ugyes vagy...
  • Gaben17
    köszi szépen
  • Minstrel
    Itt van, de van utángyártott is, az ennél olcsóbb és jó az is
  • Minstrel
    akkor nagyon jól szív porszívó, vagy gyengén forrasztanak az MS-nél
  • Gaben17
    üdv.
    az lenne a kérdésem hogy milyen kábelt vegyek hogy ha rá akarom kötni a boxomat a monitorra?:) 22-es wide lcd... az még jobb lenne ha valaki linkelne 1et árral:) thx
  • trogerzsiger
    és ha mégis?:D
  • DanielT
    Nem szed az ki semilyen apró szart a lapkáról :D
  • csoola
    a porszivo meg esetleg ha erös és kiszedi a szart akkor lehet h valami apro szart is felszed mondjuk egy lapkárol
    sztem hagyd a fenébe a porolást,az legyen a legkisebb baj
  • Istencsászár
    Sűrített levegő akkor jó amikor olyan eszközt pl pécé hardwer porolsz le, amit ki tudsz szedni a házából és akkor lehet adni neki.
  • DanielT
    Na ez aztán kurvanagy ötlet! Ezzel annyira belenyomja a port amennyire csak lehet, hogy soha az életbe ne jöjjön ki belőle.
  • trogerzsiger
    úgy bentmarad nem?:D
  • Minstrel
    veszel sűrített levegőt és belefújsz vele a szellőzőkön

• DanielT
    Porszívó. Meglepő mi? :D Hátul elég jól ki tudja rántani a cuccot, ha bika a gép.
  • trogerzsiger
    nincs.
  • Gunner
    ha valakinek fajin bontatlan xbox 360ja van, az hogy tudja kifújni azt a rengeteg port?
    ma kaptam szét ismi dobozát, már eleve okosított volt, igy nem volt para, 1 éve van meg neki lassan, nagyon nem használta, mert lusta volt játékokat leszedni hozzá, de amennyi por volt a hűtőjén :o

van megoldás bontás nélküli portalanításra?
  • raven87
    Akkor GOW mérgezést fogok kapni a jövő7-en (barátnőm meg agybajt, hogy nem tud majd a tv elől kilőni :)). Már nem is tudok éjszaka aludni miatta. (Igaz hogy éjszakás vagyok még ma meg holnap és valszeg azért. :D)
  • Darth Razor
    GOW1-et ajánlom, mert a második részben unlockolhatsz vele dolgokat, ha bizonyos achievementek megvannak az első részben.
  • raven87
    Valószínüleg nekem is vevős lesz annyiért.
    Ha minden összejön akkor kedden már meg lesz a gépem és a GOW2 mellé még beszerválom a Crackdown vagy a GOW1 kapásból, csak még nem tudtam eldönteni, hogy melyik legyen előbb. :)
  • trogerzsiger
    geci megveszem holnap és eladom többé :D
  • raven87
    Szerintem mindegyikben, ha jól emlékszem én is annyiért láttam a tatabányi MM-be a GOW1 és a Crackdown-nal egyetemben.
  • arty
    MElyik MM-ben? Annyit nekem is megérne :D
  • Grizzly4x4
    hát srácok cod 5 igen király lett a legutsó videot megnézve durva lesz az biztos.

Örm nem tudom megoldódotte a problémád de nekem is d-link routerem van és nekem is szarakodtam de aztán restartoltam a routert (hátulján van egy gomb) és után rendbe jött vagy nézd ki a géped ip címét meg a többi mindenféle címet és manuálisan add meg a boxnak is bár ha a live faszán megy akkor tényleg fura hogy miért nem működik együtta box a géppel
  • avengir
    ugye nem .mkv-t akarsz indítani, hanem divx-es avi-t?
  • Örm
    FEnt vagyok LIve-on, de nem tölt le semmit. Media Centerből próbálok filmet indítani.
  • amdrula
    Pl: megkeresed a memóriakarin a törölni kívánt mentést nyomsz rajta egy A gombot, rámész, hogy DELETE és megint nyomsz egy A-t, majd megerősíted ezt mégegyszer :D
  • Ironmask
    hogyan tudok törölni a memória kártyáról mentétseket?hogy több hely legyen rajta?
  • Alwares
    Annyian tolják a gears2-öt, hogy ebből én se maradhatok ki. Amint végignyomtam a Mirror's Edge-t, be KELL szerezzem.
  • detoxic
    Ebben a pillanatban fejeztem be a Rainbow Six Vegas-t....
    ISTEN egy játék volt!
    Imádtam ;)

Fifa kérdésre valaki válaszoljon,plz.
    Előre is köszi!
  • csoola
    az benne a menü? engem érdekel, még boxot se igen láttam nem h gta 4et:D
  • avengir
    fent vagy liveon elindítod a filmet és letölti ami kell.
  • avengir
    Mobiltelefonnal -.-
  • Örm
    Hello!
    Codecket, hogy lehet letölteni? Egy filmemet sem játsza le a box, mert nincs codeck. És nem is akar telepíteni semmilyet.
  • tabipeti
    Megtudná nekem valaki mondani, hogy a gta 4-ben hogyan lehet multizni? A lemez betevése után egyből elindul a mentett játék, semmi menü.
  • Örm
    Sikerült összehoznom a kettőt. A 19.-ei dash update fog tartalmazni felírat és avi támogatást?
  • tom235
    Szerintetek érdemes kormányt venni boxhoz? Ez az eredeti microsoft wireless kormány milyen minőségű? vagy vannak másféle kormányok is, amik mennek 360-nal, mondjuk logitech-ből?
  • detoxic
    Rendben,akkor felteszem máshogy:
    A Fifa 09-ben be lehet valahol állítani hogy változzon az időjárás,és a napszak?
  • Örm
    Két választás van "Try Again" és " Test Connection". Ha a tesztet futtatom le akkor minden rendben, de a Media Center nem kapcsolódik és mindig az első két lehetőség jelenik meg.