176894

-
Landor #69099 -
vegyel lezerkardot
-
Shadow Complex miatt vettem 1600 Live pontot.
1200 ugye a játék ára, mit ajánlotok milyen arcade játékot vegyek a maradék 400-on? van valami hasonló kihagyhatatlan (és leárazott) darab Liveon? -
Landor #69096 ezekről az új unlockolható avatar featureokról tud valaki valami infót? -
Jaa, hogy külön regelni kell, és akkor hozzá van rendelve a profilhoz a gamerprofil, vagy hogy mondjam, értem már, köszi! -
Landor #69094 mert nem regisztárltál oda
-
Mygamecard.net-en miért nem tudok bejelentkezni? Azt írja, hogy nincs ilyen felhasználó :\ Aztán mégis meg tudom nézni a live profilt. -
Landor #69092 kiszűrtem a lényeget 
-
"de gondolkodjunk kicsit, ki az a hülye aki csak az ex.-ek miatt vesz meg egy konzolt és mással nem is játszik?"
Pl. én lennék az, csak sajnos nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy birtokoljak még egyet az aktuális generációból. Pedig simán bevállalnék egy péjeshármat, és pontosan azért, mert a sony exkluzívjai mindig is nagyságrendekkel minőségibb produktumok voltak mint a boxosok. Ebben nincs előrelépés a emesnél. A fixbox exkluzívok döntő többségének vagy sosem lett volna szabad azzá válniuk, vagy amúgy is fostömlők, 1-2 kivétellel (GOWx, Fable2 hirtelen nem is jut több eszembe). XBLA-n inkább előfordulhatnak még használható exkluzív motyók.
Az egyetlen pozitívum, amit ebben az összevetésben a box vonalon fel tudok hozni, az éppen az, hogy a multiplatform játékok rendre jobban sikerednek boxra, mint psre. És mindezeket együttvéve csak egy javaslatom maradt a 2 nagy gyártónak: szopjanak lovat! :D -
misiizsai #69090 ja Régi Klasszikusok
-
Landor #69089 na meg a dukenukemet!
-
misiizsai #69088 Sziasztok
Lenne két kérdésem
1.Milyen régió kell hogy letudjam tölteni a Wolf 3d-t meg a Doomt?
2.Hogy lehet megkapni az 1 hónap goldot?
Mert én csináltam 2 profilt már német meg Usa de nincs goldom
A válaszokat előre is köszönöm -
Landor #69087 szívesen :) -
edit: köszi a logót! :) -
Akkor még van időm szerencsére
Majd megmondom hugomnak, hogy vegyen live előfizetést :-D
Tegnap kipróbáltam MotoGP'08 demoját, és hosszú idő után ez az első játék, amivel meg kell küzdenem, hogy az úton tartsam. Természetesen szimuláció mód. -
Ne örülj én a profilom regisztrációjánál (az egy hónap ajándéknál) szintén csak a telefonszámot adtam meg, de miután a kódot akartam beírni, akkor már települést, irányítószámot és utcát is meg kellett adnom.
Manchesteri lakos volnék elvileg. :D -
Landor #69083 "picivel többet nyújt, több fantáziát látok benne."
én és a haverom is pontosan az (online) háttérszolgáltatások miatt válaszottuk az xboxot. -
7000 forint -
detoxic #69081 Sziasztok...
Ma utólérte a boxomat az E74
Valaki tud segíteni?
Van itt egy fórumtag,nem tudom a nevét,de Miskolci,Ps3-al,stb-vel foglalkozik,talán a Metropol-ban van üzlete....
Ha valaki tudja a nevét mondja meg,légyszi...
Ui:Kb. mennyibe kerül egy ilyen hiba javítása? -
De tudom hogy van még minimum 4-5 játék aminek van ingyenes dlc-je ami régebben fizetős volt. Csak nekem nincsenek meg és nem foglakoztam vele. -
Amúgy egy csomó bónusz tartalmat ingyen oda adnak egy idő után. Amihez én szedtem le ingyen dlc-t: Halo3 map pack, Kameo, Pgr4, Pgr3, Perfect Dark Zero, Bad Company (mondjuk ehhez igérték is hogy ingyen adják majd a conquest módot). -
De most xbox-ról van szó.. Akkor mit kevered ide a pisi3-at?
#69071: Ezt mindenki tudta, de nem erről volt szó...
-
Ps3-on, Mirrors Edge -
Veled meg mi van? Nem esett le, hogy poén? Hát nem emlékszel pl. a múltkori sziporkádra? (Aranylemezen a The Wheelman...)
BTW
Egyébként valahogy tényleg mindig mellé nyúlsz.
-
mr pro -
Egyetértek! 
Én azokat nem szeretem akik élből leszarozzák a PS3-at, olyan címszó alatt, hogy "Há' mert csak!", meg X360 az isten és aki mást mer mondani azt szétszedik, meg szívják a vérét, mert "megsértette a bálványt". És ugyanez fordítva. De örülök, hogy vannak még normálisak, pl. veled értelmesen el lehet beszélgetni, nem úgy mint azokkal az idiótákkal akik posztokon keresztül bizonygatják, hogy a PS3/X360 szar, szar, szar és te is láma vagy, mert olyat akarsz venni vagy teszik a sunyi, bosszantó kis megjegyzéseket, aztán felhozzák a kamuérveket. :)
Viszont veled el tudtam beszélgetni értelmesen, még ha 2 hsz.-en keresztül is, a beszélgetésnek pedig lett eredménye és EZ barátom ebben a topikban nagy szó.

-
a jó édes anyádat lámázd te faszkalap.
okossan beszélj baszod.
-
Aha, értem én. Az ex. címeket én úgy gondoltam, hogy mivel valóban a legtöbb "nagy" sorozat kint van mind2-re, így valahol ezek döntenek. De ha médialejátszásról van szó, akkor valóban PS3 a nyerő. A többi funkció valóban emberfüggő, hogy kinek mi kell, mert nekem pl PSP connect tök felesleges lenne, azt se tudom, hogy mire jó. Van PSPm, de nagyon jól megvagyok vele PS3 nélkül is. A linux megint olyan, hogy van, akinek tetszik, hogy rajta van a konzolján, szerintem meg tök felesleges, mert itt a PC (bár jelenleg épp a régi XBOXomból csinálok linuxos letöltőgépet, mert van rá több linux is és keveset fogyaszt és még pénzt sem kell rá költenem, csak beleteszem az egyik régei nagyobb vinyómat). A wifi megint csak felesleges nekem itt a kábel. Szóval ez tényleg nagyon egyénfüggő.
Minőségre is azért vezet a PS3, mert azért annak nem nagyon van hibája. Bár mostanában már az X360ak is nagyjából rendben vannak asszem.
No mindegy. Hát ez valóban egyénfüggő. Ezért is hülyeség vitatkozni rajta, hogy melyik a jobb. Bár szerintem mint játékkonzol az X360 sokkal sikeresebb lett, szerintem jobb a controller és többen fejlesztenek rá, de van, akinek meg pont valami olyan kell (mint te amint látom), amit a PS3 nyújt. -
Vannak néha ingyenes játékspecifikus hétvégék (GoW Weekend, GTA4 Weekend, stb). Ünnepekkor, meg fullos hétvégék szoktak lenni. Xbox.com-ot, vagy a játék weblapját kell lesni. -
PS3-at én nem az exkluzívjaiért vennék és nem is látom értelmét csak ezek miatt bármilyen konzolt venni. Példának itt van maga a box. Több mint 3 éve van Xbox360-am, de az ilyen ex.-ek mint pl. a HALO, GeoW2, Dead Rising mégis mind kimaradtak, mert egyszerűen nem hoznak lázba, nem érdekelnek, szal nem ezek miatt vettem meg a gépet. Ugyanígy a PS3-at se csak az ex.-eiért venném meg.
De hamár ex. akkor a KZ2, GoW3 már jobban megmozgatja a fantáziámat, de ismétlem, nem csak ezek miatt vennék PS3-at, hülyeség is lenne csak ez a 2 játék miatt. Szal ezen a téren teljesen egyetértek veled, de gondolkodjunk kicsit, ki az a hülye aki csak az ex.-ek miatt vesz meg egy konzolt és mással nem is játszik? PS3-on is ugyanúgy elérhetőek a nagy sorozatok (BF, CoD, stb.), szal számomra teljesen megfelelő, nem érzem, hogy játékhiányban vagy minőségi exkluzívok hiányában szenvedne a gép. Nekem (hangsúlyozom nekem), több szolgáltatást is tud nyújtani a cucc, gondolok itt a beépített WiFi-re, Blu-Ray-re, összetettebb rendszerre (PSP connect, Linux, stb.), normális média-funkciókra. Valahogy pofásabbnak, komolyabbnak tartom, de ez tényleg a személyes véleményem. Az Xbox360 is egy fantasztikus konzol, nagyon sok örömöm lelem benne, szinte nap, mint nap, de lépten-nyomon valahogy mindig úgy érzem mintha hiányozna valami, hol éppen egy játékban érzem ezt, hol a szolgáltatások terén, vagy éppen a dashboard-on ütközök valami bosszantó dologba, de ettől eltekintve egy tényleg olcsó és kiváló konzol, szal én nem a 360-at helyettesítő eszköznek vennék PS3-at, hanem mert számomra az picivel többet nyújt, több fantáziát látok benne. -
Halo3-ban asszem 48 óra ingyen live van. Ez egy olyan hétvége, ami hétközben is felhasználható
-
szvsz soha, de mondj egy példát ha volt:) -
vót -
Volt már olyan?
-
Mikor lesz legközelebb valamelyik játékba ingyen live hétvége, és melyik játék lesz ez? -
Xboxon mennyire bevált gyakorlat, hogy ingyenessé tesznek DLC-t? -
Azt mé' veszel te PS3at? Komolyan kérdezem. Én nem vennék. Az egyetlen ok, amiért megfordult már többször is a fejemben, az a God of War 3. Anno eme játék első két része miatt vettem PS2-t, de az azért jóval olcsóbb volt, pláne, hogy kb egy éve volt ez. Viszont azért egy PS3 GoW3al majd lesz min 90e Ft és ennyit azért nem költök egy ilyen konzolra egy játék miatt. Itt van nekem az X360. Olcsóbb, problémák nincsenek már vele (vízhűtés, na ez az, amiben a PS3 alázza az X360at, azt rendesen megtervezték és összerakták, ezt meg nem), szerintem a joystickje sokkal jobb, nekem sosem jött be túlzottan a PSek joy-a, az XBOXosok (a régié is) sokkal kényelmesebb szerintem (ha a régi X joy eléggé bumszli is volt), valamint egyszerűen nincs az említett játékon kívül olyan cím PS3ra, ami miatt megvenném (talán a Killzone 2, de azt inkább csak mert sok jót hallani róla, amúgy nem érdekel túlzottan, meg ott az MGS4is, de az is inkább csak mert jó játék, nekem annyira nem jött be, de mintha hallottam volna, hogy az lesz X360ra is), viszont X360tele van jó címekkel. Nekem pl a GoW széria nagyon bejön, akkor itt van a Dead Rising is, a nagy kedvenc, a Halo. Van sok jó játék PS3ra is, csak azok kijöttek szinte maradéktalanul X360ra és PCre is.
Na ezért nem veszek én PS3at. Kevés rá a jó játék, pláne ami csak arra jön, viszont a gép is drága, meg a játékok is (jó, mondjuk ez X360nál is így van). Mondjuk ott nem kell fizetni a multiért, ez nekem nagyon nem tetszik X360nál. Persze, ingyen nem érné meg nekik, de azért akkor is furcsának tartom, hogy fizessek azért, hogy a játékot, amit megvettem, neten is játszhassam. Persze minden üzlet, így megérthető. Meg aztán a Live fenntartása sem ingyé van gondolom én.
(de szép hosszút írtam) (véletlenül sem akarok semmi PS3 vitát, teljesen nyugodtan csak beszélni akarok erről) -
Én is kaphatok ilyen fasza logot? 
Gamertag bardocz. -
-
A PS3 ára valóban magas. :( Már 1,5-2 éve próbálom rávenni magam egy megvételére, de valahogy sosem jön össze. De ha igaz a pletykált árcsökkenés, akkor repül a box. (Azt is csak az ára miatt vettem...)