banner
  • KILLER2
    Aha, értem én. Az ex. címeket én úgy gondoltam, hogy mivel valóban a legtöbb "nagy" sorozat kint van mind2-re, így valahol ezek döntenek. De ha médialejátszásról van szó, akkor valóban PS3 a nyerő. A többi funkció valóban emberfüggő, hogy kinek mi kell, mert nekem pl PSP connect tök felesleges lenne, azt se tudom, hogy mire jó. Van PSPm, de nagyon jól megvagyok vele PS3 nélkül is. A linux megint olyan, hogy van, akinek tetszik, hogy rajta van a konzolján, szerintem meg tök felesleges, mert itt a PC (bár jelenleg épp a régi XBOXomból csinálok linuxos letöltőgépet, mert van rá több linux is és keveset fogyaszt és még pénzt sem kell rá költenem, csak beleteszem az egyik régei nagyobb vinyómat). A wifi megint csak felesleges nekem itt a kábel. Szóval ez tényleg nagyon egyénfüggő.
    Minőségre is azért vezet a PS3, mert azért annak nem nagyon van hibája. Bár mostanában már az X360ak is nagyjából rendben vannak asszem.
    No mindegy. Hát ez valóban egyénfüggő. Ezért is hülyeség vitatkozni rajta, hogy melyik a jobb. Bár szerintem mint játékkonzol az X360 sokkal sikeresebb lett, szerintem jobb a controller és többen fejlesztenek rá, de van, akinek meg pont valami olyan kell (mint te amint látom), amit a PS3 nyújt.