banner
  • PoisonChihuahua
    PS3-at én nem az exkluzívjaiért vennék és nem is látom értelmét csak ezek miatt bármilyen konzolt venni. Példának itt van maga a box. Több mint 3 éve van Xbox360-am, de az ilyen ex.-ek mint pl. a HALO, GeoW2, Dead Rising mégis mind kimaradtak, mert egyszerűen nem hoznak lázba, nem érdekelnek, szal nem ezek miatt vettem meg a gépet. Ugyanígy a PS3-at se csak az ex.-eiért venném meg.
    De hamár ex. akkor a KZ2, GoW3 már jobban megmozgatja a fantáziámat, de ismétlem, nem csak ezek miatt vennék PS3-at, hülyeség is lenne csak ez a 2 játék miatt. Szal ezen a téren teljesen egyetértek veled, de gondolkodjunk kicsit, ki az a hülye aki csak az ex.-ek miatt vesz meg egy konzolt és mással nem is játszik? PS3-on is ugyanúgy elérhetőek a nagy sorozatok (BF, CoD, stb.), szal számomra teljesen megfelelő, nem érzem, hogy játékhiányban vagy minőségi exkluzívok hiányában szenvedne a gép. Nekem (hangsúlyozom nekem), több szolgáltatást is tud nyújtani a cucc, gondolok itt a beépített WiFi-re, Blu-Ray-re, összetettebb rendszerre (PSP connect, Linux, stb.), normális média-funkciókra. Valahogy pofásabbnak, komolyabbnak tartom, de ez tényleg a személyes véleményem. Az Xbox360 is egy fantasztikus konzol, nagyon sok örömöm lelem benne, szinte nap, mint nap, de lépten-nyomon valahogy mindig úgy érzem mintha hiányozna valami, hol éppen egy játékban érzem ezt, hol a szolgáltatások terén, vagy éppen a dashboard-on ütközök valami bosszantó dologba, de ettől eltekintve egy tényleg olcsó és kiváló konzol, szal én nem a 360-at helyettesítő eszköznek vennék PS3-at, hanem mert számomra az picivel többet nyújt, több fantáziát látok benne.