-
Azt mé' veszel te PS3at? Komolyan kérdezem. Én nem vennék. Az egyetlen ok, amiért megfordult már többször is a fejemben, az a God of War 3. Anno eme játék első két része miatt vettem PS2-t, de az azért jóval olcsóbb volt, pláne, hogy kb egy éve volt ez. Viszont azért egy PS3 GoW3al majd lesz min 90e Ft és ennyit azért nem költök egy ilyen konzolra egy játék miatt. Itt van nekem az X360. Olcsóbb, problémák nincsenek már vele (vízhűtés, na ez az, amiben a PS3 alázza az X360at, azt rendesen megtervezték és összerakták, ezt meg nem), szerintem a joystickje sokkal jobb, nekem sosem jött be túlzottan a PSek joy-a, az XBOXosok (a régié is) sokkal kényelmesebb szerintem (ha a régi X joy eléggé bumszli is volt), valamint egyszerűen nincs az említett játékon kívül olyan cím PS3ra, ami miatt megvenném (talán a Killzone 2, de azt inkább csak mert sok jót hallani róla, amúgy nem érdekel túlzottan, meg ott az MGS4is, de az is inkább csak mert jó játék, nekem annyira nem jött be, de mintha hallottam volna, hogy az lesz X360ra is), viszont X360tele van jó címekkel. Nekem pl a GoW széria nagyon bejön, akkor itt van a Dead Rising is, a nagy kedvenc, a Halo. Van sok jó játék PS3ra is, csak azok kijöttek szinte maradéktalanul X360ra és PCre is.
Na ezért nem veszek én PS3at. Kevés rá a jó játék, pláne ami csak arra jön, viszont a gép is drága, meg a játékok is (jó, mondjuk ez X360nál is így van). Mondjuk ott nem kell fizetni a multiért, ez nekem nagyon nem tetszik X360nál. Persze, ingyen nem érné meg nekik, de azért akkor is furcsának tartom, hogy fizessek azért, hogy a játékot, amit megvettem, neten is játszhassam. Persze minden üzlet, így megérthető. Meg aztán a Live fenntartása sem ingyé van gondolom én.
(de szép hosszút írtam) (véletlenül sem akarok semmi PS3 vitát, teljesen nyugodtan csak beszélni akarok erről)